Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Στα γυρίσματα διαφημιστικού

Δεν είναι οποιαδήποτε διαφήμιση, αλλά αυτή που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γυρίζει για λογαριασμό του νέου αγαπημένου του σπιτιού της Καλιφόρνιας.

Εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη φωτογράφηση για τις διαφημίσεις που του ζήτησε ο κυβερνήτης Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, προκειμένου να προσελκύσει κόσμο στην πολιτεία.


Με μία μπάλα ποδοσφαίρου στο χέρι ο Μπέκαμ έδειξε κάποιες από τις ικανότητές του στους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να τον δουν.

Κάποια στιγμή άρχισε να κλωτσάει μπάλες ποδοσφαίρου προς τη θάλασσα.




Μετά τη λήξη της φωτογράφησης μοίρασε αυτόγραφα στον κόσμο.

Εκτός από τον Μπέκαμ και άλλες διασημότητες παίρνουν μέρος στην φωτογράφηση. Μεταξύ τους ο Ρομπ Λόου και η Βανέσα Γουίλιαμς.

Τίτλοι τέλους για Σόμμερ-Ζενίλντα

Πάει... Χώρισαν κι αυτοί... Ο λόγος για το πολυσυζητημένο ζευγάρι Κώστα Σόμμερ και Ζενίλντα. Μόλις πριν μερικές μέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού αν και πληροφορίες λένε πως είχαν ήδη χωρίσει από τον περασμένο Μάιο.

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός και η Βραζιλιάνα καλλονή αντιμετώπιζαν, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, πολλά προβλήματα στη σχέση τους με καυγάδες και εντάσεις.

Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να διατηρήσει τις ισορροπίες και μάλιστα όσοι τους συναναστρέφονταν τον καιρό που όλα πήγαιναν καλά ανάμεσά τους, έλεγαν πως η σχέση αυτή θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έληξαν αισίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν σε ήρεμο και φιλικό κλίμα, ωστόσο αποφάσισαν να μην κρατήσουν καθόλου επαφές. Η Ζενίλντα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι του ηθοποιού ενώ εκείνος προκειμένου να το ξεπεράσει, το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία.

Λάσπα-Νικητόπουλος: Γάμος με φόντο τη Μύκονο!

Ενώθηκαν χθες το απόγευμα με τα ιερά δεσμά του γάμου η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νεκτάριο Νικητόπουλο, με κουμπάρους την Σοφία Κούστα και τον Δημήτρη Σταυριανάκη, φίλο του γαμπρού. Το μυστήριο τελέστηκε στην περιοχή Άγιος Σώστης της Μυκόνου στις 6.30 και όχι στο μοναστήρι Άνω Μερά στις 5 όπως είχε πρωτοακουστεί.

Η Κατερίνα πανέμορφη και λαμπερή φορώντας ένα απλό νυφικό που αναδείκνυε το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της, δεν έστησε ούτε ένα λεπτό τον γαμπρό. Παρόντες ήταν μόνο συγγενείς και πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού απ' όλη την Ελλάδα.

Οι συγγενείς της νύφης δεν έκρυψαν στιγμή τη συγκίνησή τους ενώ το ζευγάρι έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Αργότερα ακολούθησε πάρτι στο beach bar που διαθέτει ο Νεκτάριος που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εμείς να τους ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο!

Archive: Progressive ηχητικά κύματα... εις τριπλούν

Oι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύματος του progressive rock, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds" έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν. Με κλασσικά κομμάτια όπως το "Fuck U", "Again", "Pulse" αλλά και νέες επιτυχίες όπως το "Bullets", οι Archive θα μας δείξουν πόσο καλά μπορούν να ελέγχουν το κοινό τους με το μοναδικό όπλο της μουσικής τους.

Η ιστορία της μουσικής κολεκτίβας που ακούει στο όνομα Archive ξεκινά το 1994 από τους Darius Keeler και Danny Griffiths, δύο εξαιρετικοί synth maniacs των οποίων οι επιρροές ξεκινούσαν από το Trip Hop και έφταναν μέχρι το progressive rock. Ίσως για αυτό ο ήχος των Archive να μην είναι πότε ο ίδιος από άλμπουμ σε άλμπουμ.

Από τον άκρως ηλεκτρονικό και downtempo ήχο του παρθενικού “Londinium” μέχρι το πιο πρόσφατο “Controlling Crowds”, η μουσική και η σύνθεση του ηχητικού αυτού συνασπισμού έχει μεταβληθεί αρκετές φορές. Το “You All Look the Same to Me” του 2002 εισήγαγε, πέρα από τον Craig Walker, μία άλλη μουσική θεώρηση, με το σχήμα να κάνει στροφή από την ηλεκτρονική μουσική σε πιο rock μονοπάτια, μπολιάζοντας τα όμως με trip hop και electronica στοιχεία.

Ακολούθησε το “Noise” το 2004 και μέσω του “Fuck U”, ο ύμνος κατά του George W. Bush, οι Archive γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη. Το 2006 σηματοδοτεί την αποχώρηση του Craig Walker και την κυκλόφορια του “Lights” το οποίο ακολουθεί το DVD “Live at Zenith” το 2007.

Και φτάνουμε στο 2009 και την κυκλοφορία του “Controlling Crowds”, ενός δίσκου που σηματοδότησε την επιστροφή του σχήματος τόσο στην κορυφή των charts αλλά και στην Ελλάδα και μάλιστα μας δίνει την ευκαιρία να τους απολαύσουμε όχι μία αλλά τρείς φορες.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν, οι Archive θα εμφανιστούν στην Ακτή Δημαίων στην Πάτρα (2610 312979), στις 11 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Μπάτμιντον στην Αθήνα και το Σάββατο 12 του μήνα, το συγκρότημα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται στο Principal Club (2310-428088)

Τιμές εισιτηρίων: 35, 40, 45 + 50€
Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr , Public, Virgin Megastores (The Mall), www.Ticketnet.gr (Κηφισίας 46), Εκδοτήρια ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης) και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton.

Αίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών

Και τον Σεπτέμβρη αυτό, για έκτη συνεχή χρονιά, ο φιλόξενος και δροσερός χώρος του «Αιθρίου των Μουσών», φυσική προέκταση του Μεγάρου προς το ύπαιθρο, φιλοδοξεί να προσελκύσει το κοινό με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και στόχο την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Δημοφιλείς έλληνες καλλιτέχνες: ο Μπάμπης Στόκας, οι Raining Pleasure, η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τους Imam Baildi, η Αθηνά Ανδρεάδη και η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζουν τη δουλειά τους, καλούν συναδέλφους φίλους τους στη σκηνή και τραγουδούν μαζί τους αλλά και με το κοινό γνωστά και αγαπημένα τραγούδια τους.

8 και 9 Σεπτεμβρίου: Μπάμπης Στόκας «Τραγουδήστε μη ντρέπεστε»

Ο Μπάμπης Στόκας θα προσκαλέσει το κοινό του Αιθρίου να τραγουδήσει μαζί του και να θαυμάσει την ικανότητά του να κινείται με απόλυτη άνεση, ανάμεσα στους δρόμους του έντεχνου, του λαϊκού και του ροκ αλλά και τη σπάνια ευαισθησία με την οποία ερμηνεύει τις μπαλάντες του. Η εφηβική του παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και η γνωριμία τους με το Μάνο Ξυδούς οδήγησε το 1990 στην δημιουργία των ΠΥΞ ΛΑΞ. Στις δύο συναυλίες που θα δώσει στο Αίθριο, τον Μπάμπη Στόκα θα συνοδεύσει μια σπουδαία παρέα μουσικών (Στέφανος Λογοθέτης, Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Παχύς, Σόνια Μπαξεβάνη, Βαγγέλης Χάνος, Αστέρης Παπασταματάκης, Νίκος Γιαννάτος) ενώ τους φωτισμούς θα φροντίσει ο Αλέξης Προδρόμου και τον ήχο ο Σάκης Πυριόχος.

11 & 12 Σεπτεμβρίου: 20 years of Raining Pleasure

Συγκρότημα, που συγκαταλέγεται στα πιο δυναμικά-εναλλακτικά των τελευταίων είκοσι ετών στην Ελλάδα οι Raining Pleasure εμφανίζονται στη σκηνή του Αιθρίου για δύο βραδιές με καλεσμένους δύο αγαπημένους τους φίλους: την Έλλη Πασπαλά και τον Ντέηβιντ Ληντς.

Οι Raining Pleasure είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση αγγλόφωνου σχήματος, για τα ελληνικά δεδομένα. Έχουν ήδη δύο χρυσούς δίσκους στo ενεργητικό τους, και έξι άλμπουμ. Ξεκίνησαν από την Πάτρα το 1990 (σαν Rest In Peace) και το 1992 απέκτησαν το όνομα που έχουν σήμερα. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Vasilikos , o X-Jeremy, o Jay και ο Sak και εξακολουθούν πάντα να τραγουδούν τα τραγούδια τους στα αγγλικά. Στις συναυλίες του Αιθρίου θα παρακολουθήσουμε μουσική των 20 χρόνων πορείας του συγκροτήματος, με επιλεγμένες συνθέσεις από το σύνολο της δισκογραφίας τους, ενώ ιδιαίτερο χαρακτήρα στη μουσική ανασκόπηση αναμένεται να δώσουν οι ανανεωμένες ενορχηστρώσεις τραγουδιών από τα πρώτα δισκογραφικά τους βήματα εμπλουτισμένα με περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τη συνεργασία τους με την Έλλη Πασπαλά και τον David Lynch για το δίσκο του συγκροτήματος Reflections, που κυκλοφόρησε το 2005 με διασκευές στις γνωστές μελωδίες του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι. Η συνεργασία με τους δύο καλλιτέχνες ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2003 όταν το συγκρότημα τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο άλμπουμ τους «Forwards & Backwards» , ενώ τους έχει ονομάσει τους ‘νονούς’ του Reflections, αφού η ιδέα να το διασκευάσουν προέκυψε έπειτα από ένα χρόνο, μετά από πρότασή τους να μοιραστούν μαζί την σκηνή σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη.

14 & 15 Σεπτεμβρίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Imam Baildi «Ethnic Fusion στο Αίθριο από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Rambla και πάλι πίσω»

Μ’ ένα τίτλο που μας εμπνέει για μουσικά ταξίδια (με σημείο συνάντησης την ‘καρδιά’ δύο πόλεων - της Αθήνας και της Βαρκελώνης - από το Αίθριο του Μεγάρου στη Βασιλίσσης Σοφίας στην περίφημη λεωφόρο Ράμπλα και πάλι πίσω) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους Ιμάμ Μπαιλντί ετοιμάζονται να μας απογειώσουν με το πάθος, την ένταση αλλά και το ρομαντισμό τους.

Η 24χρονη Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση της, στη "Δεύτερη Ακρόαση" ένα CD με νέες φωνές και νέους δημιουργούς της ¨Μικρής Άρκτου¨ του Παρασκευά Καρασούλου ενώ αμέσως μετά, συνεργάστηκε με τον Γ. Νταλάρα στην Εστουδιαντίνα στον δίσκο "Δάκρυ στο Γυαλί. Έχει κατακτήσει το κοινό και την κριτική με την πρώτη κιόλας προσωπική της δισκογραφική δουλειά. Με τον τίτλο «Έλα» το άλμπουμ υπογράφουν κορυφαία ονόματα του χώρου όπως, οι: Αντώνης Μιτζέλος, Σταύρος Λογαρίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Μωραΐτης, Sunny Μπαλτζή, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Αχιλλέας Διαμαντής και Δημήτρης Κασιούρας. Τραγούδια μελωδικά, γρήγορα, αλλά και πιο αργά με προσεγμένους στίχους και πλούσιο συναίσθημα θα απολαύσει το κοινό του Αιθρίου από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η συνύπαρξη της στη σκηνή με τους Ιμαμ Μπαϊλντί. Την Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδεύουν οι μουσικοί: Ματί Παλαιολόγος, Γιώργος Μητσοτάκης, Δημήτρης Μουτάφης και Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Reworks Festival ‘09: Η τέχνη της Μουσικής στην Θεσσαλονίκη

Το Reworks Festival, το πρώτο πλήρες οπτικo-ακουστικό φεστιβάλ μουσικής και σύγχρονης τέχνης στη Βόρεια Ελλάδα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών, που θα συμμετέχουν στην φετινή του έκδοση, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει πάνω από 60 καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, σε 5 μουσικούς και εικαστικούς χώρους μέσα σε 48 ώρες. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Reworks είναι η Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009, στη Θεσσαλονίκη γιορτάζοντας τα 5α του γενέθλια, ενώ υπόσχεται να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο και φέτος, συνδυάζοντας την μουσική με την σύγχρονη τέχνη.

Η άρρηκτη σχέση αυτών των δύο και η καθολική προβολή τους, ήταν και συνεχίζει να είναι ο βασικός στόχος του φεστιβάλ. Νέα ταλέντα τα οποία μας απασχόλησαν το τρέχον έτος από την εγχώρια και την διεθνή σκηνή, παρουσιάζονται και αναδεικνύονται κάθε φορά. Το κοινό γνωρίζει πρωτότυπες ιδέες, νέες μουσικές προτάσεις και συγχρόνως ζει μια ανεπανάληπτη μουσική και εικαστική εμπειρία.

Συνδυάζοντας την σύγχρονη κουλτούρα και την πρωτοποριακή δημιουργία μέσα στο αστικό περιβάλλον, για μια ακόμη χρονιά το Reworks Festival ‘09 θα παρουσιάσει ένα φρέσκο και νεανικό project, αποτελούμενο από καλλιτέχνες οι οποίοι σημάδεψαν το τρέχον έτος με την δουλειά τους, ενώ ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής σε μουσικούς θρύλους που επηρέασαν την ηλεκτρονική μουσική όσο λίγοι, συνοδευόμενοι από ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες. Electronica, Alternative, Techno, house, electro, disco, funk, soul, freestyle, trip hop, hip hop, ambient, IDM, θα παρουσιαστούν μέσα από live και DJ sets, συνδυασμένα με εγκαταστάσεις, εκθέσεις και visuals από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, καθιστώντας την Θεσσαλονίκη σημείο συνάντησης για τους φίλους της μουσικής και της τέχνης απο όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Κάθε μία από τις προηγούμενες εκδόσεις του Reworks, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ψυχαγωγία, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός – θεσμό της πόλης. Ο έγκυρος Βρετανο-Γερμανικός μουσικός οδηγός RA κατέταξε το Reworks, στην 8η καλύτερη θέση των φεστιβάλ του κόσμου για τον Σεπτέμβρη του 2008.

Reworks Fetival '09
Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
Πολυχώρος "Βίλκα" - Θεσσαλονίκη
Προπώληση εισιτηρίων: Οn-line από την ιστοσελίδα www.tickethour.com

Τιμές εισιτηρίων:
Εισιτήριο διημέρου: 50 ευρώ
Μονοήμερο εισιτήριο: 29 ευρώ (1η ημέρα φεστιβάλ-18 Σεπτεμβρίου)
Μονοήμερο εισιτήριο: 35 ευρώ (2η ημέρα φεστιβάλ-19 Σεπτεμβρίου)

Σημεία προπώλησης:
* On-line : www.tickethour.com
* Τηλεφωνικό κέντρο Τickethour : 210 810 8228
* Δισκοπωλεία:
Θεσσαλονίκη: Patsis Music World, Joint, Noise, Paly Ground, Sindetiras, Lotos, Stereodisc
Αθήνα: Metropolis Record Stores
Κοζάνη: Ηχοδομή
Βόλος: Casablanca DVD store
Έδεσσα: Sugar Bar
Καβάλα: Splash Records
Κομοτηνή: Groovy Artwear
Λάρισα: Melody Records
Ξάνθη: Kοkori Bar Rest.
Βέροια: Seven Spot
Λάρισα: Dj Market

Μπάμπης Στόκας: Η φωνή των Πυξ Λαξ στον Λυκαβηττό

Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, μιας από τις σημαντικότερες ελληνικές μπάντες, συστήνεται ξανά στο κοινό ως ερμηνευτής.

Από τον Παύλο Σιδηρόπουλο στους Πυξ Λαξ και από τον Ζαμπέτα στον Χατζιδάκι, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του, χρόνια τώρα αποδεικνύει κάτι που στους μουσικούς κύκλους ήταν ήδη γνωστό: την ικανότητά του να κινείται με πρωτοφανή άνεση ανάμεσα στο λαϊκό και το έντεχνο, το ροκ και τις μπαλάντες.

Στις συναυλίες του παρουσιάζει ένα ανθολόγιο αγαπημένων του τραγουδιών, που με άξονα το προσωπικό του αίσθημα φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου. Από τα λαϊκά κομμάτια «Τα πήρες όλα» και «Πάρε τα χνάρια» μέχρι τα έντεχνα «Δεν λες κουβέντα» και «Όμορφη πόλη», αλλά και το παραδοσιακό «Στο’ πα και στο ξαναλέω» ή το «Έβαλε ο Θεός σημάδι».Το όνομα του Μπάμπη Στόκα έχει συνδεθεί με μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες των Πυξ Λαξ, αλλά και εκφραστικές ερμηνείες σε δυναμικά live από τη σειρά εμφανίσεων στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" και τα ταξίδια σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με αποκορύφωμα την εκπληκτική εμφάνιση του συγκροτήματος το καλοκαίρι του 1997 στο Rockwave στο γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, και τις sold out συναυλίες στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Μίκρή βιογραφία του καλλιτέχνη

Γεννήθηκε στην Γερμανία. Ήρθε πολύ μικρός στην Ελλάδα όπου έζησε στην Καλαμάτα μέχρι τα 11 χρόνια του. Μεγάλωσε στο Μενίδι, μια λαϊκή συνοικία της Δυτικής Αθήνας και οι παιδικές μνήμες του είναι φορτωμένες από τη στέρηση των ανθρώπων της γειτονιάς και αντίστοιχα φορτισμένες από την ανατρεπτική θέρμη των ίδιων ανθρώπων. Η εφηβική του παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και η γνωριμία τους με το Μάνο Ξυδούς οδήγησε το 1990 στην δημιουργία των Πυξ Λαξ. "Τι άλλο να πεις πιο απλά" είναι ο τίτλος του άλμπουμ με το οποίο έκαναν την είσοδο τους στην δισκογραφία κατανικώντας τις επιφυλάξεις των "ειδικών" και κερδίζοντας την προτίμηση των νέων. Ακολουθεί το '91 η κυκλοφορία του δίσκου "Ζόρικοι Καιροί". Το '93 οι Πυξ Λαξ προτείνουν τη δική τους χειμερινή εκδοχή για τη φωτεινή μας σφαίρα με το άλμπουμ " Ο Ήλιος Του Χειμώνα με Μελαγχολεί" και απογειώνονται δισκογραφικά, ηχογραφώντας ακόμα οχτώ άλμπουμ με τεράτια επιτυχία.

Από την συναυλία στον Λυκαβηττό δεν θα λείψουν τραγούδια της γενιάς του «Ανόητες αγάπες», «Νότος», «Μάσκες» αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες των Πυξ Λαξ «Φωτιά», «Τι είναι αυτό που μας χωρίζει», «Πούλα με», «Λένε για μένα», «Γιατί», «Ο βασιλιάς» κ.ά.

Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 210 – 7474288
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis – Village Cinemas – www.Ticketnet.gr
15-20€

Στο Ισραήλ η Madonna

Η βασίλισσα της pop Madonna συναντήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τη σύζυγό του στην κατοικία τους στην Ιερουσαλήμ, όπως ανακοινώθηκε από την προεδρία της ισραηλινής κυβέρνησης.

Η Madonna και η Σάρα Νετανιάχου συμμετείχαν μάλιστα στην παραδοσιακή τελετή του Σαββάτου, από το απόγευμα της Παρασκευής, ανάβοντας τα παραδοσιακά κεριά και προσευχόμενες. Το δείπνο, που διήρκεσε δύο ώρες, εξελίχθηκε σε μία «θερμή ατμόσφαιρα», όπως τονίζεται στο ανακοινωθέν.

Η Madonna έδωσε δύο συναυλίες, οι οποίες συγκέντρωσαν συνολικά 100.000 θαυμαστές της, την Τρίτη και την Τετάρτη, σε πάρκο του Τελ Αβίβ. Την περασμένη Δευτέρα έγινε δεκτή από την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι και τον σύζυγό της, σε γεύμα σε εστιατόριο.

Προσηλυτισμένη στην λατρεία της Κάββαλα, μυστικιστική τάση του εβραϊσμού με ιερό βιβλίο το Ζοχάρ (Λαμπρότητα), η Madonna έλαβε το εβραϊκό όνομα Έστερ το 2004, έτος κατά το οποίο είχε αποσυρθεί για λίγες ημέρες σε μυστικό ασκητήριο στο Ισραήλ.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της Susan Boyle είναι πρώτο σε πωλήσεις


Το αλμπουμ με την Σούζαν Μπόϊλ πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα. Αυτό αναφέρουν πηγές που προέρχοναται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon.Com.

Το άλμπουμ Boyle "ονειρεύτηκα ένα όνειρο", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει 24 Νοεμβρίου, έλαβε τόσες πολλές προ-παραγγελίες, που έγινε πρώτο σε πωλήσεις στην ενότητα "Music".

Ο πιο μισητός άνθρωπος του Χόλιγουντ

Για τον αρθρογράφο της «New Ρίτσαρντ ΤζόνσονYork Post» είναι ένα «παράσιτο», η Νικόλ Ρίτσι έφτασε πολύ κοντά στο να τον... λούσει με τον καφέ της όταν τον συνάντησε τυχαία σε καφετέρια, ενώ ο κηπουρός των «Νοικοκυρών σε απόγνωση» Τζέσε Μέτκαλφ του επιτέθηκε φραστικά σε nightclub λέγοντάς του: «Ξέρεις πόσες φορές έχω ονειρευτεί ότι σε σκοτώνω;» Στην Ελλάδα, το όνομα του πιο μισητού blogger του Χόλιγουντ, Πέρεζ Χίλτον, έγινε περισσότερο γνωστό μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε για την Καλομοίρα στον ελληνικό τελικό της Eurovision, για την ερμηνεία του κομματιού «Just Dance» της Lady GaGa. Οπως πολύ χαρακτηριστικά έγραψε ο Πέρεζ, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια «σφάγιασε» το τραγούδι, όμως η Καλομοίρα απάντησε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι τιμή της που ασχολήθηκε μαζί της ένας άνθρωπος σαν τον Πέρεζ.

Πολλοί τον θεωρούν ένα... τίποτα που έγινε κάτι, όμως εκείνος αποκαλεί τον εαυτό του «βασίλισσα όλων των media». Του αρέσει να προκαλεί και να ζει επικίνδυνα, ενώ όταν ακούει να χαρακτηρίζουν το site του ως την «πιο μισητή ιστοσελίδα του Χόλιγουντ» απαντάει ότι, σε τελική ανάλυση, εκείνοι είναι που του δίνουν αξία διαβάζοντάς τον. Και δεν έχει άδικο... Κάθε μήνα επισκέπτονται το blog του 14 εκατομμύρια άνθρωποι, γεγονός που έκανε το περιοδικό «Time» να το κατατάξει στα πιο επιτυχημένα για το 2009. Τα κέρδη του από τις διαφημίσεις μάλιστα είναι τεράστια, αν σκεφτεί κανείς ότι για να ανεβάσει κάποιος μια διαφήμιση στη σελίδα του για 24 ώρες πρέπει να πληρώσει 52.000 ευρώ.

Αυτό ωστόσο δεν είναι αρκετό για τον 31χρονο Μάριο Λαβαντέιρα, όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Ο πιο γνωστός χρήστης της μπλογκόσφαιρας εργάζεται σκληρά για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία της «αυτοκρατορίας Πέρεζ». Το πρώτο του βήμα ήταν η κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Red Carpet Suicide», με συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να γίνει γρήγορα διάσημος. Στη συνέχεια απέκτησε τη δική του ραδιοφωνική gossip εκπομπή «Radio Perez», ενώ πολύ πρόσφατα, η δισκογραφική εταιρεία που άνοιξε, σε συνεργασία με τη Warner, «έκλεισε» το πρώτο της συμβόλαιο με καλλιτέχνη. Το ολοκαίνουργιο «χτύπημα» είναι ωστόσο η δημιουργία του fashion website cocoperez.com, μέσα στο οποίο ανακεφαλαιώνει όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και σχολιάζει φυσικά το ντύσιμο όλων των επώνυμων κυριών -και όχι μόνο- της showbiz.

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, ούτε το νέο του πρότζεκτ αναμένεται να τον κάνει πιο αγαπητό στους κύκλους των επωνύμων αφού τα περισσότερα σχόλια είναι και σε αυτό κακεντρεχή. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που ενδέχεται να του χαλάσει τη διάθεση. Ισα-ίσα, που του αρέσει να παρομοιάζει τον εαυτό του με τη Μαντόνα, η οποία, όπως λέει, έχει τόσους εχθρούς όσους και ο ίδιος. Το μόνο κοινό σημείο που έχει αναμφισβήτητα ο Πέρεζ με τη «βασίλισσα της ποπ» ωστόσο είναι το επιχειρηματικό της ταλέντο, γεγονός που του είχαν αναγνωρίσει και οι δάσκαλοί του στο Μαϊάμι. Σε ηλικία 13 χρόνων, όταν είχε αναλάβει να συγκεντρώσει χρήματα για τη σχολική εκδρομή στην Ισπανία, κατάφερε να πείσει μεγάλες επιχειρήσεις να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι της τάξης του και να γίνει ο ήρωας του σχολείου.

«Οποιοσδήποτε εργάζεται σκληρά μπορεί να γίνει Χίλτον» γράφει ο Πέρεζ στο βιβλίο του. «Δεν χρειάζεται ούτε ταλέντο, ούτε συγγένεια με την Πάρις και τη Νίκι». Η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. Η μέρα του ξεκινά στις 4.00 τα ξημερώματα με την ανάγνωση των σχολίων που έχουν γίνει στο blog του, ενώ ανανεώνει τις δικές του ειδήσεις και τα σχόλια περίπου εξήντα φορές τη μέρα, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της 25χρονης αδερφής του, Μπάρμπαρα. Την «ομάδα Πέρεζ» συμπληρώνει φυσικά και η μητέρα τους, Τερεζίνα, που έχει αναλάβει το νοικοκυριό του σπιτιού του.

Αναβολή της δίκης για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Αναβάλλεται η δίκη του Γεωργιανού συλληφθέντα για την στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκο Σεργιανόπουλου λόγω εκλογών. Η προγραμματισμένη δίκη για το πολύκροτο έγκλημα, είχε ορισθεί για τα μέσα Σεπτέμβρη.

Λόγω των πρόωρων εκλογών όμως στις 4 Οκτώβρη, η δίκη αναβάλλεται για μετά τις επικείμενες εκλογές.

Η δίκη πρόκειται να προκαλέσει έντονα το κοινό αίσθημα, μιας και ο ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητός τον κόσμο, ενώ το έγκλημα ιδιαίτερα ειδεχθές.

Ο φερόμενος ως δράστης που έχει ομολογήσει ήδη στην κατάθεση του την δολοφονία, θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου μετά τις βουλευτικές εκλογές, σε νέα ημερομηνία που ακόμα δεν έχει οριστεί.

Το νέο project του Guy Ritchie

Ο Guy Ritchie συμφώνησε να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία με υπερήρωες.

Η ταινία όπως έγινε γνωστό θα τιτλοφορείται "Lobo". Το πιο πρόσφατο σενάριο για την ταινία έχει γράψει ο Don Payne. Στην παραγωγή του "Lobo" συναντάμε τους: Joel Silver, Akiva Goldsman και Andrew Rona.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Το σενάριο θα επικεντρώνεται στον Lobo, έναν άφθαρτο, πανύψηλο και με μπλε δέρμα αντιήρωα που οδηγεί μία μηχανή και έρχεται στη γη προκειμένου να βρει τέσσερις καταζητούμενους. Ο Lobo θα συνεργαστεί με ένα κορίτσι προκειμένου να σταματήσει τους καταζητούμενους.

Ο Ritchie αυτό το διάστημα ασχολείται με την νέα του ταινία "Sherlock Holmes", στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr, Jude Law και Rachel McAdams. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα.

Τελευταίο αντίο στον Michael Jackson

Δέκα εβδομάδες μετά τον θάνατό του, στις 25 Ιουνίου, από υπερβολική δόση φαρμάκων, κηδεύτηκε την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, ο βασιλιάς της pop Michael Jackson, σε μία ιδιωτική τελετή στην οποία παρέστησαν συγγενείς και φίλοι, στο κοιμητήριο για τους αστέρες Forest Lawn Memorial Park, σε προάστιο του Λος Άντζελες.

Διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Elizabeth Taylor, η πρώην σύζυγος του M. Jackson και κόρη του αείμνηστου Elvis Presley, Lisa Marie Presley, ο Macaulay Culkin και ο Chris Tucker, ήταν ανάμεσα στους περίπου 200 προσκεκλημένους στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας, στο Grand Mausoleum του ιστορικού Forest Lawn Memorial Park.

Η οικογένεια Jackson έφθασε με τουλάχιστον μία ώρα καθυστέρηση, με αυτοκινητοπομπή από 31 λιμουζίνες, ακολουθούμενη από το φέρετρο με τη σορό του Michael Jackson.

Οι αδελφοί του Jackson, φορώντας μαύρο κοστούμι και το λευκό γάντι-σήμα κατατεθέν του εκλιπόντος τραγουδιστή, μετέφεραν το φέρετρο στον τόπο της τελετής.

Εκατοντάδες αστυνομικοί κράτησαν τους δημοσιογράφους και το κοινό μακριά όταν ξεκίνησε η κηδεία. Οι αρχικές εκτιμήσεις τοποθετούν το κόστος της κηδείας στα 800.000 δολάρια, ενώ μόνο η αστυνόμευση της τελετής φέρεται ότι κόστισε 150.000 δολάρια.

Στο κοιμητήριο Forest Lawn Memorial Park έχουν ταφεί και άλλοι αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Walt Disney, ο Humphrey Bogart, η Jean Harlow, ο Errol Flynn, η Carole Lombard και ο Clark Gable.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Τζορτζ Κλούνι

Οι εργένικες ημέρες του Τζορτζ Κλούνι μάλλον ανήκουν στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός είναι έτοιμος να συζήσει με την Ελιζαμπέτα Κανάλις την Ιταλίδα παρουσιάστρια που γνώρισε φέτος το καλοκαίρι. Λέγεται μάλιστα ότι είναι τόσο ερωτευμένος που της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο Λος Άντζελες όταν αυτός χρειαστεί να φύγει από την Ιταλία και τη λίμνη του Κόμο, όπου ζουν τον έρωτά τους, τους τελευταίους μήνες.
Για την ώρα ο Κλούνι μένει στην Ιταλία και θα παραμείνει και τους επόμενους δυο τρεις μήνες αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον θέλουν να βρίσκεται στη Ρώμη για κάποιο διάστημα.

Χρυσώνουν το χάπι στην "Μπουμπούκα"

Είστε έτοιμοι για «μπουμπουκο-show;» Μπορεί η Ευγενία Μανωλίδου να μη χορέψει στο πλατό του «Πρωινού καφέ», θα ρίξει όμως τις στροφές της παρέα με τα... αστέρια. Η σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη σε μια νύχτα μέσα έχασε απ' τα χέρια της το τιμόνι του «Πρωινού καφέ», ωστόσο ο ANT1, για να της αποδείξει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί της (κι έχει ισχύ και γι’ αυτή τη σεζόν), της προσφέρει την παρουσίαση μιας νέας παραγωγής, τα δικαιώματα της οποίας έχει εξασφαλίσει εδώ κι ένα χρόνο. «Dancing with the stars» ή αλλιώς «Χορεύοντας με τα αστέρια» ονομάζεται το show που κρατούσε μέχρι πρότινος το κανάλι του Αμαρουσίου στο συρτάρι του και ήρθε η ώρα να το ξεσκονίσει και να το προσθέσει στο πρόγραμμά του για χάρη της μαέστρου.

Η παραλίγο παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» μίλησε με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου την Πέμπτη το βράδυ (και αφού είχε ανακοινωθεί ότι αποχωρεί από την εκπομπή προτού καν ξεκινήσει!) προκειμένου να ενημερωθεί για το μέλλον της. Αρχικά, πληροφορούμενη ότι δεν θα πάρει τον «Καφέ» απογοητεύτηκε. Εμεινε εμβρόντητη. Ωστόσο, γρήγορα τα μάτια της απέκτησαν τη γνώριμη λάμψη τους. Στελέχη του ΑΝΤ1 τόνισαν στην «Τζενούλα» πως υπάρχει ένα ξεχωριστό project που προορίζεται αποκλειστικά για την ίδια. Ο λόγος, βεβαίως, για το «Dancing with the stars». Ετσι, από παρουσιάστρια reality θα γίνει show woman! Ο ΑΝΤ1, άλλωστε, σε χθεσινή ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία του με την Ευγενία Μανωλίδου είναι εξαιρετική και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Μαζί της διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της και τις προοπτικές της για μια λαμπρή τηλεοπτική καριέρα και είναι στα άμεσα σχέδιά του η συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Τι ακριβώς αφορά αυτή;

Ενα φαντασμαγορικό show (από αυτά ποου λείπουν τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση) είναι το «Dancing». Βέβαια, το γεγονός και μόνο ότι έχει να κάνει με χορό μάς θυμίζει τη Βίκυ Καγιά, που παρουσίαζε το «So you think you can dance». Μάλιστα, πρωταγωνιστές δεν θα είναι απλοί πολίτες ή εκκολαπτόμενα αστεράκια, αλλά επώνυμοι που αγαπούν το χορό. Διάσημα πρόσωπα από όλους τους χώρους της showbiz θα συμμετέχουν στο νέο αυτό concept, όμως δεν θα «ζευγαρώσουν» στη σκηνή με κολλητούς τους, αλλά με τα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή στο «Dancing with the stars» (εδώ είναι και το ωραίο της υπόθεσης). Το show αναμένεται να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν (από Ιανουάριο), ώστε να προλάβει το κανάλι να ετοιμάσει την παραγωγή, να ανιχνεύσει το πεδίο για τους... παίκτες, να συζητήσει με ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν για να αποτελέσουν μέλη της κριτικής επιτροπής κ.τ.λ.

Από τα πλατό σε μοναστήρι

Από τα λαμπερό πλατό, σε μονή στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης! Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη κλείστηκε σε μοναστήρι. Η «Ελίνα», η γυναίκα-μυστήριο της σειράς «Σαράντα κύματα», πριν από τέσσερις μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αναζητήσει την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής της σ’ ένα ησυχαστήριο στη μεγαλόνησο.

Η Ναταλία είχε απομονωθεί από τους φίλους και τους συναδέλφους της τον τελευταίο καιρό. Απαντούσε στα τηλέφωνα επιλεκτικά και συναντούσε ελάχιστα πρόσωπα, κάτι που είχε ανησυχήσει τους φίλους της. Στα μέσα Μαΐου επισκέφτηκε την Κρήτη, που είναι και η πατρίδα των γονιών της, για διακοπές. Εκεί γνώρισε έναν πνευματικό αναζητώντας λύση στα προβλήματά της και πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει στην Αθήνα και στη δουλειά της, αλλά να παραμείνει εκεί και να προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Την είδηση αποκάλυψε χθες εβδομαδιαίο περιοδικό, το «Down Town» συγκεκριμένα. «Οι γονείς της είναι ράκη! Δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μοναχοπαίδι τους, για το οποίο έκαναν τόσα πολλά όνειρα και το καμάρωναν, τους έδωσε τόσο μεγάλη πίκρα» είπαν στην «Espresso» κοντινοί της άνθρωποι.

Σ’ ένα από τα τρία μοναστήρια, της Παναγίας της Καλυβιανής, της Ιεράς Μονής Απεζανών και της Παναγίας της Οδηγήτριας, τα οποία λειτουργούν στην περιοχή Μοίρες, στο Ηράκλειο Κρήτης (απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της) έχει απομονωθεί. Εκεί προσπαθεί να βρει την ηρεμία της και να ξεχάσει όλα εκείνα που την οδήγησαν στο να απαρνηθεί τα εγκόσμια. Αν και δεν δίνονται διευκρινίσεις, καθώς «αφορά προσωπικά δεδομένα και δεν ενδιαφέρει τις εφημερίδες η όποια απόφαση της κοπέλας», όπως είπαν στην «Espresso» άνθρωποι των μονών της περιοχής, πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον της Ναταλίας κ κάνουν λόγο για εξαπάτηση. «Ηταν πολύ καλή και γι’ αυτό έπεσε θύμα αγυρτών, οι οποίοι την προσέγγισαν, της έκαναν πλύση εγκεφάλου και την απομάκρυναν από την οικογένεια, τους φίλους της και τη δουλειά της». Η περίοδος της δοκιμασίας πριν από τη μοναχική μύηση δεν είναι χρονικά συγκεκριμένη. Εξαρτάται από την υποψήφια. Μπορεί να διαρκέσει έως τέσσερα χρόνια. Μέχρι τότε το μοναστήρι δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

«Μέχρι το δημοσίευμα δεν γνωρίζαμε τι είχε απογίνει. Την αναζητούσαμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε πουθενά» είπε στην «Espresso» η Μαρία Κορινθίου. «Είναι κολλητή μου, έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί. Είναι καλύτερα να την αφήσουμε να βρει τον εαυτό της. Γι’ αυτό εξάλλου βρίσκεται εκεί» συνεχίζει η Μαρία, με την οποία έπαιξε στο «Deep end».

«Εδώ και αρκετούς μήνες η Ναταλία υπέφερε από μελαγχολία. Αλλοι μιλούσαν για κατάθλιψη. Ηταν ευαίσθητο κορίτσι και το παραμικρό τη στενοχωρούσε. Δεν ήταν σε θέση πάντα να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις δυσκολίες της ζωής. Τα βήματά της την οδήγησαν ώς τον πνευματικό. Από κει και πέρα χάσαμε τα ίχνη της!» λέει άνθρωπος που την έζησε από πολύ κοντά τον τελευταίο χρόνο.

Η Ναταλία Λιονάκη εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσά τους, οι «Φιλοδοξίες», στις οποίες έκανε και το ντεμπούτο της, η «Ωρα η καλή», η «Ζωή ξανά», τα «Σαράντα κύματα» και η «Βέρα στο δεξί», την οποία παρακολουθήσαμε από το Mega. Ο Γιώργος Κυρίτσης, που μαζί με την Ελενα Ακρίτα υπέγραψε το σενάριο της σειράς, μίλησε για την ηθοποιό και για τη συνεργασία τους. «Τώρα κι εμείς πληροφορηθήκαμε το γεγονός. Η Ναταλία είναι καταπληκτική, ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι μαζί της. Ηταν από τα παιδιά εκείνα που τα βάζεις στην καρδιά σου. Ακρως ευγενική, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Η συνεργασία μ ας διήρκεσε μία σεζόν, αλλά έκανε κι ένα γκεστ στην τρίτη σεζόν. Θυμάμαι με πόσο μεγάλη ευγένεια και χαρά ήρθε κι έκανε το γύρισμα!»

Με τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου έζησαν μαζί για πέντε χρόνια και χώρισαν, επειδή εκείνη το αποφάσισε. Το γεγονός αυτό τη στενοχώρησε πάρα πολύ -ποτέ εξάλλου δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός-, αλλά το ξεπέρασε και συνέχισε τη ζωή της. «Το κινητό της είναι κλειστό εδώ και εβδομάδες. Την ημέρα της γιορτής της, στις 26 Αυγούστου, οι ευχές από φίλους και γνωστούς γέμισαν τη σελίδα της στο Facebook. Ολες όμως έμειναν αναπάντητες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του περιοδικού.

«Η τελευταία φορά που την είδαμε εδώ ήταν το 2002. Από τότε δεν είχε κατέβει. Οι γονείς της, αντίθετα, είναι κάθε χρόνο στις Μοίρες. Ακούσαμε ότι φέτος είχε πάει για δουλειά στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία» είπαν στο περιοδικό μακρινά ξαδέρφια της ηθοποιού.

Διαψεύδει τις φήμες ο Banderas

Ο Antonio Banderas μίλησε για πρώτη φορά για την Melanie Griffith μετά την ανακοίνωση της εισαγωγής της για αποτοξίνωση.

Ο ισπανός ηθοποιός σε δηλώσεις του τόνισε πως η σύζυγός του είναι πολύ καλά ενώ πρόσθεσε: "πολύ λίγα από αυτά που γράφονται είναι αλήθεια". Ο εντυπωσιακός σταρ με τις δηλώσεις του διέψευσε και τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων στο γάμο τους.

Η Griffith εισήχθη στο κέντρο Cirque Lodge, της Γιούτα πριν από λίγες ημέρες. Ο εκπρόσωπος της δήλωσε τότε πως: "Εισήχθη για να μια θεραπεία ενίσχυσης της υγείας της", ενώ πρόσθεσε: "πρόκειται για ένα πρόγραμμα που της έχουν συστήσει οι γιατροί της εδώ και χρόνια".

Η Griffith και ο Banderas ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1996.

Στη Βενετία ο Mortensen

Η νέα ταινία του John Hillcoat, "The Road", στην οποία πρωταγωνιστούν οι Viggo Mortensen, Charlize Theron, Guy Pearce και Robert Duvall, συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο Hillcoat και ο Mortensen μιλώντας για την ταινία τους αναφέρθηκαν στις δυσκολίες στα γυρίσματα, μια και πολλά από αυτά έγιναν σε φυσικούς χώρους σε δύσκολες καιρικές και άλλες συνθήκες. Η ταινία, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Cormac McCarthy, είναι ένα μελλοντολογικό θρίλερ, που εκτυλίσσεται στη γη, σ' ένα κοντινό μέλλον όταν εξαιτίας οικολογικών και άλλων καταστροφών, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει ενώ όσοι επέζησαν έχουν μετατραπεί σε άγρια θηρία που καταφεύγουν στον κανιβαλισμό στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Σε ένα τέτοιο πλανήτη, μέσα από φωτιές και καμένα δάση, ένα τοπίο που μοιάζει να βγήκε από τις σελίδες της Αποκάλυψης - ένας άντρας, ο βασικός ήρωας, προσπαθεί να οδηγήσει το μικρό γιο του σε ασφαλές μέρος, σε μια πορεία που συχνά τον φέρνει αντιμέτωπο με την πείνα, την εξαθλίωση και την απελπισία, ακόμη και σε σύγκρουση με συμμορίες που είτε προσπαθούν να του κλέψουν τα λιγοστά τους υπάρχοντα είτε να σκοτώσουν το μικρό γιο του για να τον φάνε.

Στην Ιαπωνία ο Jackman

Ο Hugh Jackman ταξίδεψε στην Ιαπωνία για την προώθηση της ταινίας του "X-Men Origins: Wolverine".

Ο διάσημος ηθοποιός την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του στο Τόκιο. Ο γοητευτικός σταρ του Hollywood αποθεώθηκε από τους φανς που βρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα. Ο Jackman δεν παρέλειψε βέβαια να βρεθεί κοντά στους φανς του, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει πολλά αυτόγραφα.

Στο "X-Men Origins: Wolverine" ο Hugh Jackman ενσαρκώνει το ρόλο του Wolverine: του ατίθασου πολεμιστή με τις γενετικά ενισχυμένες αισθήσεις και τις πρωτοφανείς θεραπευτικές ικανότητες, που μπορούν να γιατρεύουν οποιοδήποτε τραύμα. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Gavin Hood.

Ο διάσημος ηθοποιός σύντομα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Broadway στην θεατρική παράσταση "A Steady Rain", στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Daniel Craig. Το θεατρικό έργο αναφέρεται σε δύο αστυνομικούς στο Σικάγο, των οποίων η μακροχρόνια φιλία θα δοκιμαστεί.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Το ατύχημα της Blanchett στη σκηνή

Η Cate Blanchett θα συνεχίσει τις παραστάσεις της στο Σίδνεϊ, αν και τραυματίστηκε στη διάρκεια της ανεπίσημης πρεμιέρας.

Η Blanchett δέχτηκε...κατακέφαλα έναν ενισχυτή το βράδυ της Τετάρτης με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση του έργου "Λεωφορείο ο Πόθος" και να αναχωρήσουν οι θεατές, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Sydney Theatre Company.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει την Blanche DuBois και το ατύχημα συνέβη σε μια σκηνή με τον Joel Edgerton που παίζει τον Stanley Kowalski, ρόλο που έκανε αθάνατο ο Marlon Brando στην κλασική πλέον ταινία.

Η Blanchett λίγο μετά δήλωσε ότι είναι μια χαρά και πως σήμερα θα ανέβει κανονικά στη σκηνή.

Η Γυναίκα του Ταξιδευτή

Ο Eric Bana και η Rachel McAdams πρωταγωνιστούν στην ταινία του Robert Schwentke, Η Γυναίκα του Ταξιδευτή.

Η ταινία "Η Γυναίκα του Ταξιδευτή" βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ μιας αγάπης που ξεπερνά τα όρια του χρόνου. Η Clare (Rachel McAdams) είναι ερωτευμένη με τον Henry (Eric Bana) όλη της τη ζωή. Πιστεύει ότι είναι γραφτό τους να είναι μαζί, παρόλο που δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρη για το πότε θα αποχωριστεί ο ένας τον άλλο: ο Henry είναι ταξιδιώτης του χρόνου- πάσχει από μια σπάνια γενετική ανωμαλία που τον αναγκάζει να ζει τη ζωή του πηδώντας από την μία χρονική περίοδό στην άλλη ανεξέλεγκτα. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ταξίδια του Henry τους αναγκάζουν να αποχωρίζονται απροειδοποίητα ο ένας τον άλλο, η Clare προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει τη ζωή της με τον ένα και μοναδικό αγαπημένο της.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Robert Schwentke ("Flightplan") σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Bruce Joel Rubin ("Ghost") και βασίζεται στο μυθιστόρημα της Audrey Niffenegger. Επικεφαλής του καστ στους ρόλους της Clare και του Henry είναι η Rachel McAdams ("Red Eye", "The Notebook”) και ο Eric Bana ("Star Trek", "Munich"). Στην ταινία "Η Γυναίκα του Ταξιδευτή" πρωταγωνιστούν και η Arliss Howard, ο Ron Livingston και ο Stephen Tobolowsky.

Σκηνοθεσία: Robert Schwentke
Παίζουν: Eric Bana, Rachel McAdams, Ron Livingston, Jane McLean, Brooklynn Proulx

Η εντυπωσιακή έναρξη του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Οι πύλες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας άνοιξαν την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου με την ταινία του Giuseppe Tornatore, "Baaria".

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ περπάτησαν οι πρωταγωνιστές του "Baaria", Margareth Made και Francesco Scianna αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας Giuseppe Tornatore.

Την παράσταση στο κόκκινο χαλί έκλεψαν η Maria Grazia Cucinotta και η Eva Mendes. Η Cucinotta μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την μακριά μπλε τουαλέτα της ενώ η Mendes για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ παραβρέθηκαν ακόμα ο Ang Lee, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, καθώς και οι: Flavio Briatore, Mario Monicelli, Raoul Bova, Laura Chiatti και Afef Jnifen.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Το Χρυσό Λέοντα διεκδικούν 23 ταινίες.

Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν στο Φεστιβάλ είναι και οι: "The Informant!" με τον Matt Damon, "Bad Lieutenant" με τον Nicolas Cage, "The Road" με τον Viggo Mortensen και την Charlize Theron, "A Single Man" του Tom Ford, "The Men Who Stare at Goats" με τον George Clooney καθώς και το "Mr. Nobody" με τον Jared Leto και την Diane Kruger.

Συνεργάζονται ξανά Downey Jr και Favreau

Ο Robert Downey Jr και ο Jon Favreau θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο κινηματογραφικό project.

Ο Downey Jr όπως είναι ήδη γνωστό συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Cowboys & Angels", την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Jon Favreau.

Ο Downey Jr και ο Favreau συνεργάστηκαν στο "Iron Man" καθώς και στο πολυαναμενόμενο "Iron Man 2", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον Μάιο του 2010. Στο "Iron Man 2" εκτός από τον Downey Jr συμμετέχουν ακόμα οι: Scarlett Johansson, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson και Sam Rockwell.

Πρόσφατα ο Downey Jr συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Zach Galifianakis στην ταινία "Due Date".

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Η συναυλία της Madonna στο Τελ Αβίβ


Ενώπιον χιλιάδων θαυμαστών που είχαν την τύχη να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τη συναυλία της Madonna στο Τελ Αβίβ, χθες το βράδυ, η ντίβα της ποπ μίλησε για το πώς αισθάνεται για το Ισραήλ.

"Είναι τόσο ωραία να βρίσκομαι εδώ", είπε στους 50.000 παρευρισκόμενους. "Βρισκόμουν εδώ πάλι πριν από λίγο καιρό (το 2007), αλλά τότε δεν είχα τραγουδήσει. Δεν έπρεπε να μείνω μακριά τόσο καιρό. Δεν θα ξανασυμβεί. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, αισθάνομαι αναζωογονημένη. Θεωρώ ότι το Ισραήλ είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη ενέργεια στον κόσμο".

Η Madonna δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να αναφερθεί στην πολιτική κατάσταση στην περιοχή. "Αν μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά σε αυτό τον τόπο, μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά σε όλο τον κόσμο".

Η συναυλία της στο Τελ Αβίβ ήταν στο πλαίσιο της περιοδείας της “Sticky & Sweet”.

Εγκυος η Halle Berry;

Γνωστό αμερικανικό περιοδικό δημοσιεύει πως η Halle Berry περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Σύμφωνα με το περιοδικό η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός είναι τριών μηνών έγκυος. Πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό πως η διάσημη ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη που θα γίνει ξανά μαμά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Berry που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της.

Η Halle Berry και ο αγαπημένος της Gabriel Aubry έχουν ήδη μία κόρη, την Nahla Ariela, η οποία γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2008.

Η εντυπωσιακή σταρ και ο Gabriel Aubry γνωρίστηκαν το 2005 στο Λος Αντζελες κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης.

Το νέο video clip της Madonna

Η Madonna εντυπωσιάζει στο video clip του νέου της τραγουδιού, "Celebration".

Η βασίλισσα της pop, η οποία φοράει ένα μίνι φόρεμα, κερδίζει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες στο video clip του νέου της single. Στο video clip συμμετέχει και η κόρη της Madonna, Lourdes καθώς και ο Jesus Luz.

Την σκηνοθεσία του video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Ιταλία, υπογράφει ο Jonas Akerlund.

Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η greatest hits συλλογή της Madonna, "Celebration", στην οποία θα περιλαμβάνονται δύο νέα κομμάτια (το "Celebration" και το "Revolver") καθώς και πολλές αγαπημένες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων είναι και οι: "Hung Up", "Music", "Vogue", "4 Minutes", "Holiday", "Like a Virgin", "Into the Groove", "Like a prayer", "Ray of light", "Express Yourself", "Secret", "Justify my love", "Material girl", "La isla bonita", "Papa dont preach", Whos that girl", "Frozen".

Συνεργάζονται ξανά Downey Jr και Favreau

Ο Robert Downey Jr και ο Jon Favreau θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο κινηματογραφικό project.

Ο Downey Jr όπως είναι ήδη γνωστό συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Cowboys & Angels", την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Jon Favreau.

Ο Downey Jr και ο Favreau συνεργάστηκαν στο "Iron Man" καθώς και στο πολυαναμενόμενο "Iron Man 2", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον Μάιο του 2010. Στο "Iron Man 2" εκτός από τον Downey Jr συμμετέχουν ακόμα οι: Scarlett Johansson, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson και Sam Rockwell.

Πρόσφατα ο Downey Jr συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Zach Galifianakis στην ταινία "Due Date" .

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Θέλει να στείλει τον Μπραντ Πιτ για αποτοξίνωση

Οι φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να είναι έξαλλη με τον Μπραντ Πιτ, από τότε που ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε πως οι δυο τους κάπνισαν χασίς στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Inglourious Basterds».

Του διεμήνυσε να σταματήσει το ποτό και το χασίς αλλιώς να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει καμία τέτοιου είδους ουσία κοντά στα παιδιά τους.

Ο Πιτ είχε δηλώσει πως στο παρελθόν κάπνιζε μαριχουάνα, αλλά πως όλα είχαν σταματήσει όταν γνώρισε την Τζολί και απέκτησε παιδιά.

Για την ώρα ο Πιτ βρίσκεται στην πόλη Άβιλες της Ισπανίας όπου συζητά μία συνεργασία με τους υπεύθυνους του πολιτιστικού κέντρου του Oscar Niemeyer.

Η γυναίκα του προέδρου

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα ο οποίος πριν από λίγο καιρό παρέδωσε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας στην οικογένεια Ντέλα Βάλε, πριν από μερικές μέρες ήρθε και πάλι στο προσκήνιο στην Ιταλία.

Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από την γυναίκα του. Συγκεκριμένα η Βαλέρια Μαρίνι αποφάσισε και έκανε μια φωτογράφιση για το Playboy της Ιταλίας.

Δεν γνωρίζουμε αν ζήτησε την άδεια του άντρα της αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι απλά εκρηκτική.

Παραλίγο να τυφλωθεί η Μιράντα Κερ

Η σύντροφος του Ορλάντο Μπλουμ και τοπ μόντελ, Μιράντα Κερ κινδύνεψε να χάσει την όρασή της.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της σε εκδήλωση κάποιος κατά λάθος της έριξε άρωμα στα μάτια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα. Επρόκειτο για το νέο άρωμα της Victoria’s Secret που ονομάζεται Heavenly Enchanted και η παρουσίασή του έγινε στο Λος Άντζελες.

Την Κερ βοήθησε γιατρός που βρισκόταν εκεί και μετά από λίγη ώρα επανήλθε στην τελετή. Δήλωσε όμως ότι για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να δει τίποτε μπροστά της και πως ένιωσε πολύ άσχημα.

Το μουστάκι του Τζέιμς Μποντ

Η σκηνή του Casino Royale, όπου ο Ντάνιελ Κρεγκ βγαίνει από τη θάλασσα, τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στις θαυμάστριές του, όμως η νέα του εμφάνιση μάλλον θα τις απογοητεύσει.

Ο Κρεγκ έχει αφήσει μουστάκι για τις ανάγκες ενός θεατρικού στο οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Χιού Τζάκμαν.

Πρόκειται για το έργο «A Steady Rain» στο οποίο υποδύεται έναν αστυνομικό από το Σικάγο.

Αντίστοιχο ρόλο έχει ο Τζάκμαν, αλλά οι δυο τους δεν μένουν για πολύ καιρό φίλοι καθώς τσακώνονται.
Ο Χιού Τζάκμαν δεν είναι πρωτάρης στο θέατρο καθώς έχει παίξει και στο παρελθόν σε μιούζικαλ αυτή τη φορά, το οποίο του είχε χαρίσει και ένα βραβείο Τόνι.

Βιβιάνα Καμπανίλε: Ξανά στο πλευρό του Πάνου Ζήνα

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Ελλάδα από τα Καλλιστεία για τη διεκδίκηση του τίτλου της Μις Υφήλιος που διεξαγόταν στις Μπαχάμες και έτρεξε κατευθείαν στη Μύκονο ενώ ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε και πάλι με τον Πάνο Ζήνα.

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους; Μπορεί οι δυο τους να διαψεύδουν τα όσα λέγονται περί ειδυλλίου ανάμεσά τους, όμως εκείνοι που γνωρίζουν λίγο καλύτερα τα πράγματα λένε πως όντως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Για τους ίδιους ανθρώπους μάλιστα, απόδειξη ότι είναι μαζί αποτελεί και το γεγονός ότι αμέσως μετά την επιστροφή της από τις Μπαχάμες, η Σταρ Ελλάς 2009 βρέθηκε αμέσως στη Μύκονο και στο πλευρό του επιτυχημένου επιχειρηματία.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που τους απαθανάτισε να γευματίζουν ένα μεσημέρι θαλασσινά σε μία από τις κοσμικότερες παραλίες της Μυκόνου ενώ αργότερα βρέθηκαν μαζί και σε κοσμικό happening. Τώρα γιατί κρύβουν την πραγματική σχέση που τους συνδέει, μάλλον μόνο οι ίδιοι το ξέρουν…

Ο Ben Affleck στη Βοστόνη

Στη Βοστόνη πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ben Affleck, "The Town".

Στο "The Town" ο γοητευτικός σταρ συμπρωταγωνιστεί με τους Joh Hamm και Blake Lively. Ο Ben Affleck εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της.

Για τον διάσημο ηθοποιό αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετεί ταινία. Όπως είναι γνωστό το 2007 σκηνοθέτησε το φιλμ "Gone Baby Gone", στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Casey Affleck.

Στα σχέδια του Ben Affleck περιλαμβάνεται και η ταινία "The Company Men", τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγους μήνες. Στην ταινία ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τους Kevin Costner και Tommy Lee Jones. Την σκηνοθεσία του "The Company Men" υπογράφει ο John Wells.

Στο Νο1 του βρετανικού singles chart ο Dizzee Rascal

Ο Dizzee Rascal κατέλαβε την κορυφή του βρετανικού singles chart με το τραγούδι "Holiday".

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται πλέον οι David Guetta και Akon με το "Sexy Chick" ενώ μία θέση χαμηλότερα συναντάμε τους Black Eyed Peas με την επιτυχία τους "I Gotta Feeling". Στην τέταρτη θέση παραμένει για μία ακόμα εβδομάδα ο Calvin Harris με το "Ready for the Weekend" ενώ το top 5 συμπληρώνουν οι Tinchy Stryder και Amelle με το "Never Leave You".

Οσον αφορά το βρετανικό άλμπουμ chart, οι Arctic Monkeys κατέκτησαν την πρώτη θέση με το "Humbug". Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο David Guetta με το "One Love" ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Calvin Harris με το "Ready for the Weekend". Στην τέταρτη θέση παραμένουν οι Black Eyed Peas με το "The End" ενώ μία θέση χαμηλότερα ακολουθεί ο Tinchy Stryder με το "Catch 22".

Ο Brown μίλησε για τη Rihanna

Ο Chris Brown σε συνέντευξή του σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό μίλησε για την Rihanna και τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχθηκε στη συνέντευξή του στο περιοδικό πως δεν έπαψε να αγαπά την Rihanna. Ο Brown αποκάλυψεακόμα πως αμέσως μετά το περιστατικό του περασμένου Φεβρουαρίου με την Rihanna πήγε στην μητέρα του και της είπε όλα όσα έγιναν και κατέρρευσε.

Ο σταρ της R&B παραχώρησε όμως συνέντευξη και στον Larry King. Στην συνέντευξή του ο Brown μιλώντας για το περιστατικό με την Rihanna παραδέχθηκε πως: «Εχω πάθει σοκ φυσικά καθώς δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος». Στη συνέντευξη στον Larry King ο Brown συνοδευόταν από την μητέρα του, η οποία αποκάλυψε πως συναντήθηκε με την Rihanna. Όπως παραδέχθηκε η μητέρα του Brown ζήτησε συγγνώμη από την Rihanna για όσα συνέβησαν με το γιο της και της είπε πόσο πολύ λυπάται.

Ο νέος ρόλος του Reeves

Ο Keanu Reeves σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσει στη ρομαντική κωμωδία "Henry' s Crime".

Η παραγωγή της ταινίας, την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Malcolm Venville, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μπάφαλο. Στην ταινία ο Reeves θα ενσαρκώσει το ρόλο ενός άντρα που κατηγορείται ότι λήστεψε μία τράπεζα στο Μπάφαλο.

Ο διάσημος ηθοποιός εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα συμμετάσχει και στην παραγωγή της ταινίας.

Ο Keanu Reeves πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία "The Day the Earth Stood Still" ενώ συμμετείχε και στην ταινία "The Private lives of Pippa Lee". Για τον Keanu Reeves το "Henry' s Crime" είναι η πρώτη κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί μετά το "Something' s Gotta Give" του 2003.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

"Εφυγε" ο DJ AM

Ο DJ AM βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

«Ο Adam "DJ AM" Goldstein βρέθηκε νεκρός το απόγευμα (της Παρασκευής) στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη» ανέφερε η ανακοίνωση του εκπροσώπου του ενώ πρόσθεσε πως τα αίτια του θανάτου του DJ AM δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα.

Ο DJ AM, ο οποίος ήταν 36 ετών, τον περασμένο χρόνο είχε επιζήσει όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη.

Ο DJ AM συχνά απασχολούσε τα media με τις σχέσεις του. Μεταξύ των σταρ με τις οποίες είχε δεσμό στο παρελθόν ήταν η Mandy Moore και η Nicole Richie. Το τελευταίο διάστημα ο DJ AM είχε σχέση με το μοντέλο Hayley Wood, με την οποία όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες.

Στο Ισραήλ η Madonna

Η Madonna επισκέφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Τείχος των Δακρύων, τον ιερότερο τόπο του ιουδαϊσμού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, με την ευκαιρία του ταξιδιού της στο Ισραήλ όπου θα δώσει συναυλία την Τρίτη και την Τετάρτη στο πάρκο Χάγιαρκον του Τελ Αβίβ ενώπιον 100.000 θεατών.

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν προκειμένου να αποτραπεί η πρόσβαση στους παπαράτσο, η επίσκεψη της Madonna στο Τείχος των Δακρύων μαγνητοσκοπήθηκε. Εκεί συνοδευόταν από αρκετούς σωματοφύλακες και έμεινε μια ώρα πριν επιστρέψει
στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Τύπο.

Η Madonna που έφθασε χθες, Κυριακή στο Ισραήλ, θα συναντήσει απόψε την επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Εξωτερικών Tzipi Livni και την Παρασκευή τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu.

Η Madonna που το 2004 έλαβε το εβραϊκό όνομα Esther, είναι οπαδός της Καμπάλα που είναι μια μορφή ιουδαϊκού μυστικισμού. Θα μετάσχει σε συμπόσιο του θρησκευτικού αυτού ρεύματος μαζί με δύο φίλους της, τους ηθοποιούς Ashton Kutcher και Demi Moore.

Μυθικός γάμος στο Πόρτο Χέλι

Με μια ονειρική τελετή σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ένωσαν τις ζωές τους το Σάββατο το απόγευμα, ο κύριος Νίκος Βαρδινογιάννης και η κυρία Αλεξία Αντσακλή στο Πόρτο Χέλι.

Πάνω από χίλιοι πεντακόσιοι καλεσμένοι-ανάμεσά τους η ελίτ της αθηναϊκής κοινωνίας, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικοί-έδωσαν το παρόν στη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού, όχι όμως και στην τελετή που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο κόλπος μπροστά από το Marianna’s Bay, είχε κατακλυστεί από κότερα-κάποιοι κάνουν λόγο για πάνω από σαράντα θαλαμηγούς-τα οποία δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ειδικά το βράδυ με τα φώτα τους αναμμένα.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις εφτάμιση το απόγευμα και η δεξίωση άρχισε στις εννιά το βράδυ, όταν οι προσκεκλημένοι άρχισαν να παίρνουν τις θέσεις τους στις τρεις σειρές τραπεζιών που είχαν στηθεί, ενώ το ονειρικό σκηνικό συμπλήρωναν οι ορχιδέες πάνω από τα κεφάλια τους, αριστοτεχνικά στημένες καθ’ όλο το μήκος των τραπεζιών.

Οι τζαζ μελωδίες από την εικοσαμελή ορχήστρα, αποτέλεσαν ιδανικό άκουσμα κατά την διάρκεια του γαμήλιου δείπνου, που είχε σαν πρώτο πιάτο καραβίδες και γαρίδες, ενώ το δεύτερο φιλέτο κρέας με πατάτα και σπανάκι.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε βγαίνοντας από το σπίτι, μέσα σε χειροκροτήματα και όταν άρχισε ο χορός πρωτοστάτησε η αδερφή της νύφης κυρία Μαρίνα Αντσακλή, που παρέσυρε και πολλούς άλλους από τους λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν δρακόντεια, κάτι αναμενόμενο με τα ηχηρά ονόματα που έδωσαν το παρόν, όπως ήταν η κυρία Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Γκαντούρ, σύσσωμη η οικογένεια Μαρτίνου, το ζεύγος Θανάσης και Βάνα Λαβίδα, οι εφοπλιστές κ.κ. Ευάγγελος Πιστιόλης, Χάρης Βαφειάς και ο Σωκράτης Κόκκαλης junior που συνόδευσε την μητέρα του Ελένη.

Το παρόν από τον χώρο της πολιτικής έδωσε η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς, η υπουργός Απασχόλησης κ Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας κ.α.

Τα… ζόρια της Σκάρλετ Γιόχανσον

Αυστηρή δίαιτα και γυμναστική έκανε η Σκάρλετ Γιόχανσον, από το άγχος της ότι δεν θα καταφέρει να μπει στη λίκρα στολή, που έπρεπε να φορέσει για το ρόλο της στο Iron Man 2. «Ήμουν αποφασισμένη να το κάνω. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το να γελοιοποιηθείς και να το κάνεις πανηγυρικά με μία στολή που δεν σου πάει»
Το αποτέλεσμα σίγουρα δικαιώνει την Γιόχανσον, που αναμένεται να αποζημιώσει τους θαυμαστές της και με το παραπάνω.

Η 24χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ταινία της σειράς εάν οι παραγωγοί αποφασίσουν να την γυρίσουν.
Στο κόμικ πάντως ο χαρακτήρας που παίζει η Γιόχανσον επιστρέφει, κανείς δεν ξέρει όμως αν θα υπάρξει κι άλλο σίκουελ της ταινίας.

Άννα Βίσση: Τώρα και ηθοποιός


Η Άννα Βίσση τελικά δεν τραγουδά μόνο… ''βρώμικα'' -βλέπε τις... Τσούλες της γης-ωαλλά μιλά κιόλας καθώς φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να παίζει σε ρόλο έκπληξη στο νέο σίριαλ του Μεγάλου καναλιού με τίτλο ''Μίλα μου βρώμικα'', σενάριο που επιμελείται η Μυρτώ Κοντοβά, κολλητή φίλη της τραγουδίστριας. Α

φού της έγραψε το πετυχημένο τραγούδι ''Στην πυρά'' τώρα την… έψησε να λάβει μέρος και στο σίριαλ. Μετά την κόρη λοιπόν –τη Σοφία Καρβέλα ντε- και η μαμά στο χώρο της υποκριτικής. Γιατί όχι;

Δικαιώνει τον τίτλο της Playmate


Απόλυτα εναρμονισμένη με τον τίτλο που κέρδισε στα φετινά Playmate είναι η νικήτρια Έφη Κυριάκου η οποία εμφανίστηκε σε παραλία της Αττικής πιο σέξι από ποτέ.

Topless και άνετη η Playmate πέρασε ολόκληρη την μέρα στην παραλία προς μεγάλη χαρά του αντρικού πληθυσμού που είχε την τύχη να βρίσκεται στην ίδια παραλία με εκείνη.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ένας Ράμπο κι ένας Εξολοθρευτής μαζί

Η φιλία τους είναι μία από τις λίγες στο Χόλιγουντ που κρατούν χρόνια, ακόμη και τώρα που ο Σβαρτζενέγκερ στράφηκε στην πολιτική.

Ο Συλβέστερ Σταλόνε και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας βγαίνουν μάλιστα αρκετά συχνά για φαγητό, ενώ στο παρελθόν είχαν από κοινού αγοράσει και ένα εστιατόριο.

Σε ποιον άλλο λοιπόν θα έδειχνε ο κινηματογραφικός Ράμπο το νέο του αυτοκίνητο αντίκα παρά στον κολλητό του φίλο.


Λίγο μετά οι δυο τους κάθισαν στο καφέ Ρόμα για φαγητό, όπου ίσως συζήτησαν και τα σχέδιά τους για μια νέα ταινία δράσης που ετοιμάζουν, με τίτλο Expendables.

Σε αυτή θα πρωταγωνιστούν επίσης, ο Μπρους Γουίλις, ο Τζετ Λι, ο Τζέισον Στέιθαμ και ο Μίκι Ρουρκ.

Bόλτες στη Μύκονο για Ντενίση-Βουτσά

Τα φιλαράκια καλοπερνάνε στη Μύκονο. Τώρα δε που Κώστας Βουτσάς και Μιμή Ντενίση θα συνεργαστούν στο θέατρο, ποιος τους πιάνει.

Μαυρισμένη και εμφανώς ανανεωμένη, έχοντας προφανώς βγάλει τελείως από το μυαλό της όλες αυτές τις φήμες που ακούγονται περί χωρισμού της με τον σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο ήταν συνεχώς στο πλάι του Κώστα Βουτσά, με τον οποίο φέτος θα συμπρωταγωνιστήσει στην παράσταση ''Το άνθος του κάκτου''.

Οι δυο τους απολάμβαναν βόλτες στα σοκάκια του νησιού και έδειχναν ιδιαίτερα ξεκούραστοι και έτοιμοι για την δύσκολη θεατρική σεζόν που τους περιμένει.

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Αλαφούζος-Γουλιελμάκη;

Σιγά που θα είχαμε μόνο γάμους αυτό το καλοκαίρι! Φήμες θέλουν το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Σωκράτη Αλαφούζο και Βάσω Γουλιελμάκη να είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό. Όπως ψιθυρίζεται τελευταία, εδώ και μερικούς μήνες οι δυο τους περνούν κρίση στο γάμο τους, από τον οποίο έχουν αποκτήσει και μία κορούλα.

Η φωτιά στις φήμες άναψε από τότε που έπαψαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις καθώς ο φωτογραφικός φακός παλιότερα είχε συνηθίσει να τους απαθανατίζει πάντα μαζί σε κοινές τους εξόδους. Εδώ κι ένα χρόνο όμως το ζευγάρι δεν βγαίνει μαζί και μάλιστα η Βάσω Γουλιελμάκη πέρασε μόνη με την κόρη της τις διακοπές της στο Ρέθυμνο Κρήτης. Εξέλιξη που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.

Ο χρόνος, όπως πάντα, θα δείξει…

Παρελθόν από τους Oasis ο Noel Gallagher

Ο Βρετανός μουσικός Noel Gallagher εγκαταλείπει το συγκρότημα Oasis έπειτα από διαφωνίες με τον αδελφό του Liam Gallagher, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

«Είναι με κάποια λύπη και με μεγάλη ανακούφιση που σας ανακοινώνω πως εγκαταλείπω τους Oasis απόψε. Οι άνθρωποι θα γράψουν και θα πουν αυτό που θέλουν, αλλά εγώ απλώς δεν μπορούσα πλέον να εργάζομαι με τον Liam ούτε μία ημέρα παραπάνω», αναφέρει ο Noel Gallagher σε ένα σύντομο μήνυμα στην ιστοσελίδα του γκρουπ.

Το αγγλικό γκρουπ Oasis, που επρόκειτο να εμφανιστεί πρώτο σε ένα φεστιβάλ ροκ στην περιοχή του Παρισιού, ακύρωσε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από έναν καβγά στα παρασκήνια ανάμεσα στους αδελφούς Gallagher, τα δύο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος.