Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Κατερίνα Στανίση-Κυριάκος: Το τέλος μιας αγάπης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Κατερίνας Στανίση και του συντρόφου της Κυριάκου, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποια συννεφάκια στην σχέση του.

Τα χιλιόμετρα άλλωστε Θεσσαλονίκη - Αθήνα είναι πολλά, και όπως λέει και ο λαός... μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται! Έτσι μετά από πολλές προσπάθειες που έγιναν και από της δυο πλευρές για να σώσουν αυτό που τους έδενε τόσα χρόνια, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας δεν κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα.

Τώρα ο Κυριάκος μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη ενώ η Κατερίνα Στανίση δημιουργεί την δική της νέα ζωή από την αρχή στην Αθήνα.

Χριστοφόρου εναντίον... Χοβίγκ!

Αύριο το βράδυ στις 9 η Κύπρος αποφασίζει για το τραγούδι που θα στείλει στη γιουροβίζιον. Τέσσερις υποψήφιοι συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας κι έχουν προκαλέσει λιγότερο ή περισσότερο συζητήσεις. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που για άλλη μια φορά θα επιχειρήσει να πάει στο διαγωνισμό για την Κύπρο (το έχει κάνει ήδη 3 φορές, το 1996 και πάλι στο Οσλο, το 2002 με τους "ΟΝΕ" και τραγούδι του Θεοφάνους και το 2005 που για τελευταία φορά η Κύπρος ήταν σε τελικό του διαγωνισμού), θα ανοίξει την αυριανή βραδιά με μια μπαλάντα. Μαζί του θα τραγουδήσει και ο Δημήτρης, ο 16χρονος παίκτης του xfactor που ο Θεοφάνους είχε... "κατακρεουργήσει" με την κριτική του.

Το xfactor όμως θα έχει ακόμη έναν εκπρόσωπο. Ο Χοβίγκ θα διεκδικήσει να πάει γιουροβίζιον, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα Μεταξά απο το πρώτο xfctor, που πέρσυ ήταν ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής με ερμηνεύρια την αδελή του Χριστίνα. Ο Χοβίγκ πάντως, σύμφωνα με κυπριακά μέσα και blogs, δεν θεωρείται ένα απο τα φαβορί.

Το τέταρτο πρόσωπο που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ο συνθέτης Mike Conaris, με κυπριακές ρίζες που ζει κι εργάζεται στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Conaris είχε γράψει το τραγούδι της Κύπρου το 2004, με ερμηνεύτρια την αγγλο-κύπρια Lisa Andreas τότε 16 ετών. Το τραγούδι του Conaris "Stronger every minute" είχε έρθει πέμπτο (όπως καί οι "ΟΝΕ" με τον Χριστοφόρου του 2002, αλλά καί η Αννα Βίσση το 1982 με το "Μόνο η αγάπη"), κερδίζοντας όμως το ειδικό βραβείο για την καλύτερη σύνθεση εκείνης της χρονιάς στη γιουροβίζιον (το 2004).

Γκολεμά ξανά κατά Τατιάνας

Ο πόλεμος μεταξύ Τατιάνας Στεφανίδου και τηλεκριτικών καλά κρατεί.

Σήμερα η Ντέπυ Γκολεμά δήλωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το εξής: " Είναι δικαίωμα της Τατιάνας να "μας γράφει" στα παλιά της τα παπούτσια αλλά και εμείς έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τις άθλιες εκπομπές της." Θα έχουμε την απάντηση της Τατιάνας;; Πάντως τα αλληλοκαρφώματα και οι σπόντες δεν έχουν τελειωμό.

Σούπερ μάρκετ συντρόφων στο Ίντερνετ

Είναι 8 το πρωί Κυριακής, χειμώνας και κάνει κρύο, όμως η Ιζαμπέλ λάμπει. Όπως κάθε Κυριακή, την ώρα που το Παρίσι ακόμη κοιμάται, εκείνη πηγαίνει στο δάσος, στο Μπουά ντε Βενσέν, για να κάνει βόλτα τα σκυλιά της. Μόλις έχει σηκωθεί από το κρεβάτι, φοράει ολόσωμη φόρμα και αντιανεμικό μπουφάν.

Συνήθως σέρνει τα πόδια της, όμως σήμερα αστράφτει. «Χθες βράδυ υιοθέτησα ένα αγόρι» λέει. «Υπάρχει ένας ιστότοπος όπου μπορώ να το κάνω. Πας στο www. adopteunmedc. com και διαλέγεις». Ένας ιστότοπος για μελλοντικές μητέρες; «Ένας ιστότοπος για μοναχικές γυναίκες. Υιοθέτησα τον νεαρό και πέρασα τη νύχτα μαζί του».

Η Ιζαμπέλ είναι 35 χρονών. Δεν είναι Παριζιάνα, όμως ζει εδώ και πολύ καιρό στο Παρίσι. Ζει μόνη. Εργάζεται σε μια σημαντική δισκογραφική εταιρεία- κερδίζει πάνω από 50.000 ευρώ τον χρόνο- και είναι όμορφη. Τα Σαββατόβραδα όμως, υιοθετεί ένα αγόρι «την τελευταία στιγμή» στο Ίντερνετ. Οι φίλες της δυσκολεύονται να καταλάβουν. Καμιά τους δεν σκέφτηκε ποτέ να μισθώσει έναν άγνωστο για μια νύχτα. Η Ιζαμπέλ το σκέφτηκε. Είναι πρακτική γυναίκα, όπως και οι πάνω από δυόμισι εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία (με συνολικό πληθυσμό άνω των 65 εκατομμυρίων) που έχουν εγγραφεί σε ιστότοπους συναντήσεων: στον δημοφιλή Μeetic, λιγότεροι σε ιστότοπους όπως στον εκλεκτικό Βeautifulpeople (επιτρέπει την πρόσβαση μόνο στους ωραίους και τις ωραίες) ή όπως στον Gleeden (μόνο για παντρεμένους/ες) και στον περί ου ο λόγος Αdopteunmec.Κατά βάθος όλοι οι ιστότοποι οδηγούν στο ίδιο πράγμα. «Είναι ξεκάθαρο», λέει η Ιζαμπέλ. «Όμως στο Αdoptunmec αναλαμβάνεις όλη την ευθύνη της πρόσκλησης. Τα αγόρια μπαίνουν στη σειρά για να επιλέξουμε, κι εμείς αποφασίζουμε. Στους άλλους ιστότοπους, ακόμη και στα τσατ και τα mail, μας βλέπουν πάντα ως λεία· εδώ αντίθετα είμαστε κυνηγοί». Και περιγράφει τη νύχτα που πέρασε. «Τον ήθελα νεώτερο από μένα, όχι ευρωπαϊκής καταγωγής, ευγενικό και μόνο για μια νύχτα. Υιοθέτησα έναν νεαρό 28 χρονών, με Βιετναμέζα μητέρα και Αφρικανό πατέρα. Ωραιότατος. Τον επέλεξα και τον έβαλα στο καροτσάκι για τα ψώνια». Στο καροτσάκι; «Στον ιστότοπο έχεις ένα καροτσάκι στο οποίο βάζεις τις φωτογραφίες των αγοριών που θέλεις να υιοθετήσεις. Στέλνεις ένα μήνυμα στο καθένα, αν χρειαστεί κάνεις τσατ ή ανταλλάσσεις mail, και διαλέγεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Ακριβώς όπως στο σούπερ μάρκετ. Βλέποντας τη φωτογραφία σου, μπορούν να σου στείλουν μια "σκέψη" για να σε γοητεύσουν, πριν ακόμη έρθεις εσύ σε επαφή. Όμως αν δεχθούν πέντε αρνήσεις από γυναίκες, βγαίνουν από τον ιστότοπο. Για πάντα».


«Παίρνω ένα καροτσάκι την εβδομάδα»
Το Αdopteunmec έχει μια πολύ «κοριτσίστικη» πρώτη σελίδα, σε ροζ και μαύρο.
Κάτω από τον λογότυπό του (σημαίνει «υιοθέτησε έναν τύπο»)γράφει «Άνδρες- αντικείμενα για χάδια». Πιο κάτω, στη βάση, υπάρχει μια σειρά από «Καινούργιες πελάτισσες προς ικανοποίηση».

Όμως αυτές και μόνον αυτές είναι που επιλέγουν. Στα δεξιά της ιστοσελίδας, η 27χρονη Κλοέ γράφει: «Παίρνω ένα καροτσάκι την εβδομάδα και μάλιστα έχω αδυνατίσει». Διότι η γυμναστική αδυνατίζει. Όμως η λίστα των προς υιοθεσία είναι αληθινά εντυπωσιακή.

Υπάρχουν οι «Προσφορές της ημέρας» (ο Αντουάν είναι ωραίος, όμως ξέρουμε γι΄ αυτόν μόνον ότι είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1,80 μ. και βάρος 65 κιλά), υπάρχουν οι «Εκπτώσεις», τα «Περιφερειακά προϊόντα», ακόμη και η κατηγορία «Έπεσαν από το φορτηγό».

Μενεγάκη- Λάτσιος: Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκάλυψαν τη σχέση τους πριν δέκα χρόνια!

Tο καλοκαίρι του 2000, οι φήμες οργιάζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος εί­ναι ζευγάρι, αλλά κα­νείς δεν έχει κατορθώ­σει να τους απαθανατίσει μέσα στο ίδιο καρέ.

Ο φωτογράφος Αποστόλης Παπα­νικολάου όμως είναι o πιο τυχερός (και προφανώς ο πιο ακαριαίος!). Ένας φίλος του, που εκείνες τις ημέρες κάνει τις δι­ακοπές του στην Ιθάκη, εντοπίζει στο διπλανό ενοικιαζόμενο διαμέρισμα το πολυπόθητο exclusive paparazzi.





Του τη­λεφωνεί στην Αθήνα και την ίδια μέρα ο Αποστόλης μαζί με την –9 μηνών έγκυο– τότε γυναίκα του Νένα αποβιβάζονται στο νησί. Είναι ζήτημα μόλις τριών ημε­ρών η ολοκλήρωση της αποστολής τους.

Oι αποκλει­στικές φωτογραφίες πουλήθηκαν προς 4.200.000 δραχμές τότε σε εβδομαδιαίο πε­ριοδικό... τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο ημιτελικός του X-Factor είχε μια αναπάντεχη, αλλά δίκαιη κατάληξη.

Ημιτελικός τέλος, Ελένη τέλος, X-Factor λίγο πριν το τέλος. Το περίεργο είναι ότι στο σπίτι που βλέπαμε το προτελευταίο live show (όπως λέει και ο Σάκης), οι περισσότεροι έλεγαν ότι η Ελένη δεν μπορεί να χάσει. Δεν ήταν ποτέ προτεινόμενη, είχε καλή (καλή, σωστή δεν ξέρω, πείτε την όπως θέλετε) φωνή και κυρίως είχε την ομογένεια στο πλευρό της. Μάλιστα. Πολύ καλό επιχείρημα.

Λες και η ομογένεια περνάει σύσσωμη τις Παρασκευές της με τη δορυφορική τηλεόραση αγκαλιά να βλέπει το X-Factor ή λες και οι ομογενείς Έλληνες είναι σώνει και ντε υποκειμενικοί στα γούστα τους και δεν ξέρουν να κρίνουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Και δεν λέω ότι η Ελένη δεν άξιζε, αλλά δεν ήταν και η πιο εντυπωσιακή τραγουδίστρια που έχει εμφανιστεί στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν είναι έτσι, τι να πει και η Ήβη που είναι ήδη καθισμένη στο θρανίο της στην Κύπρο και τρέχει να καλύψει τις απουσίες που έκανε;

Θέλετε να δείτε λίγο ποιοι πέρασαν στον τελικό, για να καταλάβετε τη διαφορά τους; Πέρασαν οι 48 ώρες που μπορεί να μην κάνουν μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, γιατί είναι κολλημένοι με την ξένη μουσική και ως τώρα δεν έχουν δείξει διάθεση να κλίνουν λίγο προς τον ελληνικό στίχο ως συγκρότημα. Αλλά σε αυτό που παρουσιάζουν είναι πολύ καλοί. Βασικά, δεν είναι πολύ καλοί. Είναι διαφορετικοί από όσα έχουμε συνηθίσει, που συνήθως τα συγκροτήματα στην Ελλάδα ή το παίζουν ροκ ενώ δεν είναι ή το αγκαλιάζουν μια μιζέρια και βαδίζουν με αυτήν σε όλη την πορεία τους.

Μετά, έχουμε τη Νίνι, που όπως είπε και ο Γιώργος Θεοφάνους όταν «έστειλε» την Ήβη σπίτι της, δίνει έναν αγώνα ζωής, μακριά από τη χώρα της και το παιδί της. Αυτό είναι ένας καλός λόγος για να την ψηφίσει ο Έλληνας, που ως γνωστόν κάπου στο βάθος της ανισόρροπης ψυχής του έχει φιλότιμο. Αλλά πέρα από το συγκινητικό κομμάτι της ιστορίας της, υπάρχει και η φωνή της που είναι η καλύτερη που υπάρχει στο X-Factor. Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να αρθρώσει σωστά μια ελληνική λέξη, αλλά βρίσκεται λίγο καιρό εδώ. Και η Παπαρίζου όταν ξεκίνησε, τραγουδούσε λίγο με τη… μύτη.

Και τέλος υπάρχει και ο Σταύρος. Ο οποίος έχει ένα βλέμμα που νομίζεις ότι βρίσκεται μονίμως σε κατάσταση ύπνωσης (για να μην πούμε τίποτα άλλο), αλλά έχει ένα ταλέντο, μια ιδιαιτερότητα, μια μουσική υπόσταση και εν τη γενέσει της προσωπικότητα καλλιτεχνική, που η αλήθεια είναι ότι λείπει από την ελληνική μουσική της κοπιαρισμένης από το εξωτερικό κουλτούρας.

Πρώτος γάμος Λάτσιου: πώς παράτησε τη γυναίκα του

Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται οτι συνηθίζει να παρατάει τις γυναίκες. Ποιος ήταν ο πρώτος γάμος του και πώς παράτησε τη σύζυγο του όταν χώρισε;

Αφού βγήκε στη φόρα όλη η προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη, ήρθε η σειρά του Γιάννη Λάτσιου. Εκτός από την Μενεγάκη, που ήταν παλιότερα παντρεμένη με τον Σταύρο Γαρδέρη, και ο Γιάννης Λάτσιος έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του. Πριν από την Μενεγάκη, ο Λάτσιος υπήρξε παντρεμένος με μια ελληνοβελγίδα. Η πρώτη γυναίκα του δούλευε τότε ως διοικητική υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε ηλικία 27 ετών ο Λάτσιος αποφάσισε να διαλύσει τον πρώτο γάμο του. Το εντυπωσιακό όμως είναι αυτό που ακούγεται για τον τρόπο που άφησε την πρώτη γυναίκα του. «Πήγε για τσιγάρα και δε γύρισε ποτέ πίσω» λένε οι πληροφορίες που μετέδωσε το STAR.

Μενεγάκη-Λάτσιος: τον Αύγουστο αγόρασαν οικόπεδα στη Λέσβο

Τα Αιολικά Νέα στο χθεσινό τους φύλλο αποκάλυψαν ότι η Ελένη Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο αγόρασαν τον περασμένο Αύγουστο, δύο οικόπεδα "φιλέτα" στην Kράτηγο και στο Πυργί, με σκοπό να φτιάξουν εξοχικό και φάρμα.

Η εφημερίδα περιγράφει με λεπτομέρειες που και πότε αγόρασαν τα οικόπεδα και δευκρινίζει ότι τα συμβόλαια υπογράφτηκαν από την Ελένη, παρουσία του συζύγου της.Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει τα εξής: "Το πρώτο οικόπεδο που αγόρασε βρίσκεται στην περιοχή της “Κάτιας”, κοντά σε νεοανεγειρόμενες μεζονέτες, σχεδόν επί του παραλιακού δρόμου.

Η κ. Μενεγάκη έκανε αυτή την επένδυση - αν και πρόκειται για μια περιοχή που εξελίσσεται σε πυκνοκατοικημένη και η ίδια προτιμά την “απομόνωση”, τουλάχιστον κατά την περίοδο των διακοπών της - γιατί είναι γνωστή η αγάπη της για την φύση και το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και κάτω από το δάσος. Επιπλέον η συγκεκριμένη περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία και οπωσδήποτε πρόκειται για μια κερδοφόρα επένδυση.

Το δεύτερο οικόπεδο που πέρασε στα χέρια της γνωστής παρουσιάστριας βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στο Πυργί, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης - Λάρσου. Πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο, 15 περίπου στρεμμάτων, που “βλέπει” όλο τον κόλπο της Γέρας. Αυτή και μόνο η θέα ήταν αρκετή για να γεννηθεί η επιθυμία στην “βασίλισσα της πρωινής ζώνης” να αποκτήσει αυτό το οικόπεδο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλήνη. Όπως άλλωστε είπε σε ανθρώπους που μετείχαν στις διαδικασίες αυτής της αγοραπωλησίας, είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει εκεί μια μικρή φάρμα όπου ονειρεύεται να ζήσει μόλις αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως προαναφέραμε, τα συμβόλαια για την αγορά αυτών των δύο οικοπέδων υπεγράφησαν τον Αύγουστο, παρουσία του συζύγου της, αλλά ο εντοπισμός τους είχε γίνει μήνες νωρίτερα, μετά από συνεργασία κτηματομεσιτών από την Αθήνα και την Μυτιλήνη. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, βρέθηκε στην Μυτιλήνη το καλοκαίρι, μετά από τις περιβόητες διακοπές της στην Άνδρο και αρκετοί ήταν αυτοί που την είχαν δει να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη με τον Γιάννη Λάτσιο και τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί ότι το διάσημο ζευγάρι είχε διαμείνει για μια εβδομάδα σε μία βίλα στο Πυργί, πολύ κοντά στο οικόπεδο που αγόρασε η παρουσιάστρια. Το ζεύγος Λάτσιου και τα τρία τους παιδιά είχαν επισκεφθεί τις ημέρες των διακοπών τους τον Μόλυβο και την Σκάλα Συκαμιάς, όπου έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής".

Συζυγικές αμαρτίες

Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του.

"Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.
Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα."

Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:

"Αγαπημένε μου σύζυγε,
Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο "Fiesta" με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών.
Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά: Το 18 χωράει πολλές περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54 στο 18.
Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό."

Έρχεται -με αλλαγές- το Next Top Model 2

Ακόμα δεν έχει γίνει ο τελικός του Next Top Model και η παραγωγή του reality talent show έχει ήδη στα συρτάρια της τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής για το 2! Και όταν λέμε πρώτες μην φανταστείτε ότι ο αριθμός είναι μικρός. Οι δηλώσεις ξεπερνούν τις 980, ένα νούμερο αναμένεται να εκτιναχθεί μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι την επόμενη σεζόν δεδομένης της επιτυχίας που γνώρισε φέτος το παιχνίδι.

Αν και οι υπεύθυνοι του Next Top Model όμως είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την φετινή “σύσταση” κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας, έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Χριστόφορο Κοτέντο να βλέπει την πόρτα εξόδου του reality talent show. Όπως ακούγεται....αλλιώς τον περίμεναν και αλλιώς τους βγήκε γι' αυτό κια σκέφτονται σοβαρά την αλλαγή.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το δεύτερο reality talent show θα είναι πολύ πιο καυτό (και σε κορίτσια και σε κόντρες) από το πρώτο, το οποίο στις 15 Φλεβάρη θα αναδείξει το Next Top model της Ελλάδας.

Γιατί τραβούσαν Πάνια και Ψινάκης τον Καρβέλα από την Βίσση;

Βράδυ Πέμπτης, Τσικνοπέμπτης για να είμαστε ακριβείς και το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είναι γεμάτο από κόσμο που έχιε βγει για να διασκεδάσει.

Μόλιις δύο τραπέζια -πρώτα όμως- είναι άδεια, όταν ξαφνικά στο νυχτερινό κέντρο μπαίνει ο Ηλίας Ψινάκης και κατευθύνεται σε ένα από αυτά. Μόνος; Όχι καλέ... Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και στην παρέα του προστέθηκαν η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα που από τότε που αποκατέστησε τις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Άννα Βίσση βρίσκεται συχνά πυκνά πρώτο τραπέζει πίστα σε εκείνη.

Τα τρυφερά κομπλιμέντα και οι οικειότητες που μόνο ένα ζευγάρι που έχει ζήσει χρόνια μαζί έχει, δίνουν και παίρνουν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς. Η Άννα Βίσση με το που ολοκληρώνει την έναρξη του προγράμματός της κατευθύνεται αμέσως προς το τραπέζι τους. Του μιλάει, τον πειράζει.... Σκύβει και του φιλάει τρυφερά το χέρι.... Του αφιερώνει τραγούδια.... Όπως το από μακριά κι αγαπημένοι, παραφράζοντας τον τίτλο σε: "Από κοντά κι ερωτευμένοι!" Λέει για εκείνον το "Δεν θέλω να ξέρεις". "Τώρα αν σου πω ότι είναι το ωραιότερο τραγούδι που μου έχεις γράψει, θα τσακωθούμε...." του λέει η Άννα και συνεχίζει: "Θα μου πεις τη Μάλα, θα σου πω το Παραλύω, θα μου πεις τους Δαίμονες, θα σου πω το Γκάζι..... Έχουμε γράψει μια ολόκληρη ζωή μαζί και ακόμα συγκινούμαι...."

Λίγο αργότερα του ζητάει ένα τσιγάρο που σκηνοθετικά χρειάζεται για να ερμηνεύσει ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι.... "Δεν το'κοψες;" την ρωτάει.... "Το' κοψα του απαντάει... Πότε πότε κάνω ένα.... Αν δεν είχα τη φωνή όμως δεν θα το έκοβα....."

Όσο μιλάει η Βίσση με τον Καρβέλα μαζί, δίπλα η Αννίτα μιλάει σχεδόν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς με τον Ηλία Ψινάκη. Τα δικά τους χέρια -και των δύο- απλώθηκαν και τράβηξαν την μπλούζα του Νίκου Καρβέλα την ώρα που η Βίσση σηκωνόταν από το ενσταντανέ που του φίλησε το χέρι... Για να μην φανεί, τίποτα που θα τον εκθέσει: Για να κάτσει πάλι κάτω: Ποιος ξέρει.... Ο φωτογραφικός φακός το κατέγραψε πάντως και είναι απλά γεγονός. Όπως και το ότι η παρέα αποχώρησε από το μαγαζί ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του πρώτου προγράμματος της Άννας.

Μια υπέροχη βραδιά με την... Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ και η Φένια Χρήστου αντιμέτωπες με τρεις άντρες, τον Νίκο Μίχα, τον Λεωνίδα Σώζο και τον Δημήτρη Φακό, που κλέβουν την παράσταση στη Θεσσαλονίκη ερμηνεύοντας ποιοτικό ελληνικό τραγούδι. Οι πέντε νέοι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τραγούδια των δίσκων που ετοιμάζουν.

Η Νάντια Μπουλέ άφησε για λίγο τον Μανώλη Λιδάκη και την “Αποθήκη” στην Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκε στο Metropolis Live Stage και με την φωνή της ταξίδεψε τους θαμώνες.

Αυτές τις μέρες μάλιστα που βρίσκεται στην Αθήνα θα έχει αρκετό χρόνο να αφιερώσει στον αγαπημένο της Γρηγόρη Αρναούτογλου, να κάνουν βόλτες και να διασκεδάσουν, καθώς την Παρασκευή πρέπει να είναι ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Νίνι, Σταύρος και 48 ώρες στον τελικό του X-faxtor

Ήταν ένας συναρπαστικός ημιτελικός του X-factor. Kάθε κριτής είχε και από έναν παίκτη, γεγονός που μετέτρεψε το talent show σε ντέρμπι. Τέσσερις κριτές τέσσερις παίκτες και τα «αίματα» δεν άργησαν να φουντώσουν. Φυσικά, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν στην θέση της κριτικής επιτροπής, παρόλο που πριν λίγες ώρες είχε δηλώσει: «Δείτε σήμερα το X-factor και χωρίς εμένα».

Ο Λεβέντης με τις «48 ώρες», ο Νίκος Μουρατίδης με τον Σταύρο, ο Γιώργος Θεοφάνους με την Νίνι και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Ελένη ήταν τα δυναμικά «δίδυμα» που πάλευαν για μια θέση στον τελικό του reality talent show. Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε από δυο τραγούδια, με αποτέλεσμα να έχει δυο ευκαιρίες. Η Κατερίνα Γκαγκάκη κάποια στιγμή δήλωσε για την Ελένη: «Η δικιά μου παίκτρια ήταν το πιο μεγάλο outsider αλλά το ευχαριστήθηκα που εξελίχθητε έτσι».

Ο Νίκος Μουρατίδης μάλιστα δεν δίστασε να πει για τον δικό του παίκτη, τον Σταύρο «Σήμερα ήταν σαν να έκανες πρόβα και όχι παράσταση», κάτι που επιβεβαίωσε και Σάκης Ρουβάς. Ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι εδώ και μια εβδομάδα είναι άρρωστος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ο Νίκος Μουρατίδης πιο αυστηρός από ποτέ, καθώς δεν του άρεσε τίποτα σε όλη τη διάρκεια του show, δεν δίστασε να πει στην παίκτρια, την Ελένη: « Σε είχα πολύ ψηλά αλλά βγήκες σαν support artist μαγαζιού της Πειραιώς». Η Κατερίνα Γκαγκάκη βέβαια υποστήριξε την διαγωνιζόμενή της απαντώντας του «Έτη φωτός είμαστε μακριά Νίκο μου. Για μένα η Ελένη ήταν τέλεια».

Μια ευχάριστη νότα της βραδιάς ήταν όταν στην σκηνή ανέβηκε η Νίνι για να ερμηνεύσει ένα ξένο κομμάτι και την συνόδευε ο Φίλιππος από τις «48 ώρες» με την κιθάρα του. Στην βραδιά του ημιτελικού τραγούδησε το νεανικό συγκρότημα “Professional Sinnerz”. Και μετά άρχισε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Ρουβά.

Ο Σταύρος ήταν ο πρώτος που «σώθηκε» από το κοινό και δεν χρειάστηκε να περάσει την δοκιμασία της κριτικής επιτροπής, όπως και η Νίνι η οποία πήρε το πράσινο φως για τον τελικό. Ανάμεσα στην Ελένη από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη και τους "48 ώρες" από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη τελικά οι κριτές αποφάσισαν να μείνουν οι «48 ώρες» και να αποχωρήσει η Ελένη, αφήνοντας την «βασίλισσα του X-Factor» εκτός διαγωνιστικού μέρους στον τελικό.

Την επόμενη Παρασκευή είναι ο μεγάλος τελικός. Τρεις οι διαγωνιζόμενοι, ένας όμως ο νικητής.

Μιχάλης Ρακιντζής: Επανέρχεται στη μουσική σκηνή

Το Gagarin 205 Live Music Space υποδέχεται μετά απο πολύ καιρό τον Μιχάλη Ρακιντζή στις 19 Φεβρουαρίου, για μια συναυλία – αναδρομή στη μουσική σταδιοδρομία του, από την εποχή των Scraptown μέχρι σήμερα.

Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια που έχει γράψει για άλλους γνωστούς καλλιτέχνες (Σοφία Αρβανίτη, Βασίλης Καρράς, Ελένη Δήμου, Ian Gillan), ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα συνοδεύεται από την προβολή οπτικού υλικού.

Ο Μιχάλης θα πλαισιώνεται από την τετραμελή μπάντα του. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη συναυλία που δίνει μετά από πολύ καιρό!

Η κόντρα Μουρατίδη-Θεοφάνους στο X-factor

Ο ημιτελικός του X-Factor έγινε και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μουρατίδη για τους διαγωνιζόμενούς τους στο talent show.

Όταν τραγούδησε η Νίνι από την ομάδα του Θεοφάνους συνοδευόμενη από τον κιθαρίστα από το γκρουπ «48 ώρες», ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίνι, βαρέθηκα. Αν ήμουν σε ένα μαγαζί, θα πήγαινα στην τουαλέτα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους έξαλλος, υποστήριξε την παίκτριά του λέγοντας: «Έλα τώρα είσαι προκατειλημμένος. Από την αρχή της εκπομπής ήθελες να φύγει η Νίνι» Φυσικά υπήρχε και συνέχεια: «Εσύ τραγούδησες σήμερα με την καρδιά σου. Σε όποιον δεν άρεσες να μην σε ακούει».

Φυσικά πέρασε η Νίνι διότι έχει συμφέροντα και ο συνθέτης και ο Αντ1 που θαχει μελλοντικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον συνθέτη.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Διαζύγιο Μενεγάκη: Φήμες για 41χρονο μηχανικό και εκβιασμό!

Νέες φήμες για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου θέλουν το τρίτο πρόσωπο να είναι 41χρονος μηχανικός στον ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα, συμμαθητής του επιχειρηματία, Μάκη Παντζόπουλου.

Το νέο διαδίδεται στους δημοσιογραφικούς κύκλους και κανείς, ούτε το STAR, δεν τολμά (ακόμα) να το βγάλει στον αέρα. Εμείς σας το μεταφέρουμε έτσι όπως το ακούσαμε. Λέγεται λοιπόν οτι το τρίτο πρόσωπο και αιτία του διαζυγίου δεν είναι ο 40χρονος επιχειρηματίας, Μάκης/Ματέο Παντζόπουλος, αλλά ένας συμμαθητής και παιδικός φίλος του, 41χρονος μηχανικός. Ο Παντζόπουλος λειτουργεί ως κυματοθραύστης και δεν μιλάει για να μην προδώσει την φιλία τους.

Ο 41χρονος μηχανικός φέρεται να είναι στέλεχος της εταιρείας Άκτωρ του Μπόμπολα και να έφτιαξε το ξενοδοχειακό συγκρότητημα Όναρ του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου. Εκεί βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις φήμες, ενθουσιάστηκε με τα σπίτια και ζήτησε από γνωστό εκδότη και φίλο της να της συστήσει τον μηχανικό για να της φτιάξει το σπίτι στην Κάρυστο.

Ο εκδότης τους γνώρισε χωρίς να φαντάζεται που μπορεί να φτάσει η σχέση τους. Η Μενεγάκη, βέβαια, έχτισε το σπίτι στην Κάρυστο πριν 2 χρόνια, άρα χρονικά τραβάει πολύ το πράγμα, αλλά τέλος πάντων.

Ο μηχανικός, σύμφωνα με τις φήμες, είναι πρώην χοντρός που αδυνάτισε, κάνει πια γυμναστική, το μικρό του όνομα είναι κοινό και μένει σε ντιζαϊνάτο σπίτι στην Βάρκιζα.

Εκεί, λένε οι φήμες, τους έπιασε στα πράσα ο Λάτσιος όταν ψυλλιάστηκε τι συμβαίνει.

Ο Λάτσιος έριξε το φταίξιμο στον εκδότη κοινό φίλο τους, ότι και καλά ήξερε, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Ο εκδότης για να θολώσει τα νερά τα εριξε όλα στον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος μετα βίας κρατιέται να μη βγει και τα πει όλα. ΜΥΛΟΣ!

Έχει όμως και συνέχεια. Ο μηχανικός-γκόμενος-τρίτο πρόσωπο φέρεται να λείπει στο εξωτερικό για δουλειές, γι’ αυτό και δεν τον εντοπίζουν τα λαγωνικά της μεσημεριανής ζώνης. Ήταν μάλιστα προσχεδιασμένο να σκάσει η βόμβα τώρα που λείπει. Πάντως, συνεχίζουν οι φήμες, κάποιος έστειλε απειλητικό μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη εκβιάζοντας την για το θέμα. Το μήνυμα έλεγε «Είσαι έτσι, είσαι αλλιώς, βγες και πέστα, έχουμε φωτογραφία, θα σε κάνουμε ρεζίλι» ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Παίζουνε, λέει, και πολλά συμφέροντα στη μέση. Τι λες τώρα, ούτε οι μυστικές υπηρεσίες τέτοια πλεκτάνη!

Λοιπόν, εμάς όλα αυτά μυθιστόρημα μας ακούγονται. Όσκαρ σεναρίου πρέπει να πάρει αυτός που τα σκέφτηκε. Ή μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

Αφού δεν αποκαλύπτονται οι ίδιοι στα ίσια..καλώς λένε και λένε και λένε...Όπως αποκάλυπταν τα γεγονότα με το γάμο τους, τα βαπτίσια των παιδιών τους και τις εξόδους τους, ας αποκαλυφθούν μόνοι τους. Χειρότερα είναι έτσι.

Ούτως η άλλως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που χωρίζουν ζευγάρια!!!

Τα ίδια χάλια στην εκπομπή hotel inspector

Απογοήτευση, όμως, στον ALPHA και απο την εκπομπή hotel inspector, όπου εκεί μια κακοντυμένη "ειδήμων" αλλάζει απο ολόκληρο το ξενοδοχείο ένα δωμάτιο και πιστεύει οτι κάνει και αλλαγές μεγάλες.

Κανένα ενδιαφέρον, μικρά νούμερα τηλεθέασης και η κακή αισθητική συντελούν ώστε να μειωθούν τα προγραμματισμένα επεισόδια και να μας αποχαιρετήσει νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Χάλια τα πρώτα γυρίσματα του greek idol

Απογοητευμένοι στο κανάλι του alpha από τα πρώτα γυρίσματα του greek idol, καθώς είναι μια απο τα ίδια, γνωστά talent show και τίποτα παραπάνω απο αυτό.

Για την ακρίβεια είναι και κάτι λιγότερο ίσως απο τα προηγούμενα. Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε μετά την αλλαγή της κριτικής επιτροπής, ακούστηκε απο τα χείλη επιτελικού στελέχους του σταθμού.

Ανέκδοτο:Συνομιλεί ένα αντρόγυνο...και ακούνε ..ό,τι θέλουν!!!

Τι λέει η γυναίκα:

-Το σπίτι είναι χάλια Γιώργο
-Πρέπει να το καθαρίσουμε μαζί.
-Έλεος, όλα τα πράγματά σου είναι στο πάτωμα.
-Μην παραπονιέσαι αύριο αν μείνεις χωρίς ρούχα.
-Θα πρέπει να βάλω πλυντήριο τώρα!

Τι ακούει ο άντρας:
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΓΙΩΡΓΟ

-Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα ΜΑΖΙ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΤΩΡΑ

Moυρατίδης: "Νίνη σε άκουσα και ήθελα να πάω τουαλέτα"

Εμφανώς προκατειλημμένος ο Μουρατίδης είπε αυτή την απαράδεκτη ατάκα στην Νίνη.

Επειδή ο Μουρατίδης βλέπει μόνο τον τελικό μπροστά του... θα κάνει τα πάντα για να πάει στον τελικό με τον Σταύρο, με όποιο κόστος έχει αυτό.

Ο Johnny Depp συνεργάζεται με τον Keith Richards

Ο Johnny Depp όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ γα τη ζωή του Keith Richards των Rolling Stones.

Ο Johnny Depp και ο Keith Richards είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα συνεργάστηκαν στην ταινία "Pirates of the Caribbean: At Worlds End", όπου ο κιθαρίστας των Rolling Stones ενσάρκωσε το ρόλο του πατέρα του Jack Sparrow.

Για τον Johnny Depp αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την σκηνοθεσία καθώς το 1997 σκηνοθέτησε την ταινία "The Brave", στην οποία πρωταγωνίστησε ο Marlon Brando.

Ο Johnny Depp θα επιστρέψει σύντομα στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Tim Burton, "Alice In Wonderland".

Στο Λονδίνο ο Matt Damon

Ο Matt Damon βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Λονδίνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, "The Hereafter".

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Clint Eastwood. Στην ταινία εκτός από τον Damon συμμετέχουν ακόμα η Bryce Dallas Howard και η Cecile De France. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο του 2010. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Peter Morgan.

Αυτό το διάστημα προβάλλεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Clint Eastwood, "Invictus", στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Morgan Freeman και ο Matt Damon. Μάλιστα ο Freeman και ο Damon είναι υποψήφιοι στα 82α βραβεία Οσκαρ για τις ερμηνείες τους στο "Invictus". Ο Freeman διεκδικεί το Οσκαρ α ανδρικού ρόλου ενώ ο Matt Damon είναι υποψήφιος για το Οσκαρ β ανδρικού ρόλου.

Αγόρασε LOTTO ο George Clooney

Δεν του λείπουν τα χρήματα, όμως ο George Clooney αγόρασε εκατοντάδες λαχνούς από το ιταλικό LOTTO.

Σκοπός του ιδίου και της Elizabetta Canalis είναι εάν κερδίσουν το σούπερ λαχνό που φτάνει τα 186 εκατομμύρια δολάρια μετά από αλλεπάλληλα Τζακποτ να δώσουν το ποσό για βοήθεια στην Αϊτή.

Ο Clooney που συχνά ταξιδεύει στο Κόμο, όπου έχει σπίτι είπε να δοκιμάσει την τύχη του καθώς ένα τόσο μεγάλο τζακποτ κανείς δεν το βρίσκει εύκολα.

Ο ηθοποιός είχε διοργανώσει και τον πρόσφατο τηλεμαραθώνιο κατά τον οποίο συγκεντρώθηκε ποσό που ξεπερνούσε τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Τότε είχε δηλώσει πως η τραγωδία της Αϊτής είναι τέτοια που δεν έχει σύνορα για κανέναν.

Charlie Sheen: Εντός ωρών θα του απαγγελθούν κατηγορίες

Δύσκολα θα την... βγάλει καθαρή ο διάσημος ηθοποίος Charlie Sheen, ο οποίος τα περασμένα Χριστούγεννα, μετά από καυγά, απείλησε τη σύζυγό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες ο εισαγγελέας αναμένεται να του ασκήσει δίωξη για κακούργημα με την κατηγορία της απειλής με πράξη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι κατηγορίες αναμένεται να του απαγγελθούν το πρωί της Παρασκευής ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Απολύσεις σε ΑΝΤ1 και Αλτερ...

Aπολύσεις σε ANT1 και ALTER συνέχεια. Αυτή τη φορά αφορούσε τεχνικούς και μάλιστα και μητέρα με παιδί 1 έτους.

Και έπονται και χειρότερα, καθώς το επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακατατάξεις και ανατροπές σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.

Tη Δευτέρα 8/2, στις 14.00, πραγματοποιούν γενική συνέλευση στο αμφιθέατρο του κτιρίου οι οι εργαζόμενοι στο Βήμα.

Ο ...Γκαγκάκης ενοχλήθηκε!!

Ενοχλημένος φέρεται να είναι ο σύντροφος της Κατερίνας Γκαγκάκη Βασίλης Μπουραντάς, τις τελευταίες μέρες επειδή η σχέση του με την υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων του Αντ1 αποκαλύφθηκε και μάλιστα με φωτογραφίες στον Τύπο!

Εκείνο που ενοχλεί περισσότερο τον σκηνοθέτη από όλα, είναι ότι ακούγεται πως πήρε τη δουλειά των σποτ στο x factor λόγω της σχέσης του με την Κατερίνα! Να γνωρίζει όμως για να μην στεναχωριέται ότι οι φωτογραφίες του κάθε άλλο παρά τυχαία κυκλοφόρησαν μετά τη φήμη ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου! Για να επιβεβαιωθούν και οι πιο καχύποπτοι και να βουλώσουν στόματα, "κάποιοι" , άφησαν να διαρρεύσει το φωτογραφικό υλικό της Κατερίνας με τον "Βασιλάκη" της.

Οπότε ας μην ψάχνει μακριά για το φόνο!

Όσο για το " Βασιλάκη" δεν το λέμε εμείς από κακία! Έτσι αποκαλούν στην καλλιτεχνική πιάτσα τον νεαρό σκηνοθέτη.

Η Νανά προδίδει την κόντρα Σκορδά-Λόη!...

Ηθελημένα, ή... άθελά της, η Νανά Παλαιτσάκη μέσα απο τα "Νέα του Μπικουτί" στο zougla.gr αποκάλυψε την κόντρα Σκορδά-Λόη που μαίνεται εδώ και μήνες στον Αλτερ.

Σε ένα άκρως χιουμοριστικό-καυστικό κείμενο για το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου, κριτικάρει (πάντα με χιούμορ), πανελίστες και χειρισμό του θέματος από την εκπομπή της Σκορδά, λές και η εκπομπή της Λόη στην οποία η ίδια η Νανά συμμετέχει, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα αλλά με τα... μπλόκα των αγροτών και τα οικονομικά έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης!

Δεν είχαμε συνηθίσει τη Νανά σε ρόλους "προστάτη" και μας παραξένεψε, αλλά "πίσω απο τις λέξεις" με το κείμενό της απλά επιβεβαιώνει οτι ανάμεσα στις δύο εκπομπές και τις παρουσιάστριές τους, το κλίμα είναι "πολεμικό".

Η Δέσποινα πάει..."Θάλασσα"

Η Δέσποινα Βανδή μετά από απουσία 2 ετών από τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας επιστρέφει. Από αρχές Απρίλη θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής "Θάλασσα". Το σχήμα ακόμα δεν είναι οριστικό αλλά σίγουρα oi Goin' Through δεν θα την ακολουθήσουν.

Η τραγουδίστρια άλλωστε δεν έκρυψε τη χαρά της πριν από λίγες μέρες που βρέθηκε πάνω στη σκηνή του Diogenis Studio όταν ο Α.Ρέμος αποκάλυψε ότι η Δέσποινα θα βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα παρακάτω από τον ίδιο και στο μαγαζί που είναι στην κατοχή του ίδιου επιχειρηματία.

Καιρός ήταν...

Πάμε αλλού και καλύτερα, είπαν. Γιατί δεν πηγαίνατε και πρίν και αφήσατε να σας ...πάνε;

«Αντίο» όλο νόημα από το δίδυμο Λυριτζή - Οικονόμου σήμερα στο τέλος της εκπομπής τους. Πλέον η έξοδός τους από την Αγία Παρασκευή είναι τετελεσμένο γεγονός και από τις 22 Φεβρουαρίου θα μας λένε καλημέρα από την παραλία στο Φάληρο, όπου βρίσκονται τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Οι δύο παρουσιαστές βρήκαν ευκαιρία να πουν το αντίο με τον δικό τους τρόπο με αφορμή την επίσκεψη ενός σχολείου, στο πλατό της εκπομπής. «Από την Παρασκευή θα σας δώσουμε τις θέσεις μας να κάνετε εκπομπή», είπε όλο νόημα ο Δ. Οικονόμου στους μαθητές.

Μάλιστα, όταν ένα κορίτσι που ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην παρουσίαση έκανε λάθος και αντί να πει ότι θα τα πούμε στις 06:30, είπε στις 06:00, ο Α. Λυριτζής είπε: «Μπράβο στις 06:00 μπήκατε στο νόημα»!!!

Πάμε αλλού και καλύτερα είπαν!!! Γιατί δεν πηγαίνατε και πρίν και αφήσατε να ...σας πάνε μετά από τόσα χρόνια στο καλύτερο; Να δούμε πόσο θα μείνετε εκεί στην ιδιωτική τηλεόραση!!!

Νέα αρπαχτή 80.000 ευρώ!

Όλη την ημέρα στην ΕΡΤ εχθές τσίκνιζαν. Το μεσημέρι η Βαγιάνη, λίγο αργότερα η Μπήλιω και το βράδυ ο "εις υγείαν των κορόιδων" Παπαδόπουλος. 80αρα τσέπωσε εκτάκτως.

Όπως ακούσαμε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" (Extra 3) με το Γιάννη Παπαγιάννη για κάθε κανονική εκπομπή πορτοφολιάζει 65 χιλιάρικα. Για τις έκτακτες ανεβαίνει η ταρίφα. Σε εποχή ισχνών αγελάδων, μέσα σε 2 μέρες θα βάλει στο παντελόνι 145.000 ευρώ. 80 σήμερα και 65 μεθαύριο Σάββατο.

Η εκπομπή δε, στημένη εκ του προχείρου. Μαύρο χάλι.

Ο ίδιος ο "εις υγείαν των κορόιδων" έφερνε μόνος βόλτες στην πίστα, ελλείψει χορευτικού προσωπικού.

Ν. Μουρατίδης: Η Βαγιάννη είναι τρελλή. Έφτασε να κόψει τις φλέβες της για έναν γκόμενο

Σήμερα το μεσημέρι. Στο μικρόφωνο του "Fresh 88,6". Είπε πως είναι των άκρων εκτός από τρελλή.

Πριν χρόνια είπε, είχε κόψει τις φλέβες και στα δύο χέρια της εξαιτίας ενός γκόμενου.

Αυτά και άλλα στα πλαίσια των χαρακτηρισμών που έπρεπε να κάνει για διάφορους διάσημους.

Γκαγκάκη: «Ο Λάτσιος με έσπρωξε να βγω στην τηλεόραση»

Ο Γιάννης Λάτσιος την έβγαλε στο γυαλί...Την έπεισε με τη σιγουριά του όπως λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη να μπει στην ομάδα της επιτροπής του "X-Factor" και δεν το μετάνιωσε.

"Το "X-Factor" είναι χόμπι, κάτι που μου ζητήθηκε και σαφέστατα δεν μπορώ να το δώ-και δεν το βλέπω- σαν επάγγελμα. Πάντως όσον αφορά το μπροστά και ο,τι συνεπάγεται αυτό, το θεωρούσα πολύ πιο επιφανειακό απ΄οτι είναι τελικά" είπε σε συνέντευξη της στο "Λοιπόν" η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Γιάννης Λάτσιος την έσπρωξε να βγεί στη τηλεόραση και όπως λέει "Για κάποιο λόγο ήταν πολύ σίγουρος για όλα αυτά και με έπεισε".

Η Ελεονώρα παίζει το παιχνίδι της Μενεγάκη και κράζει την 36χρονη «γκόμενα» του Λάτσιου

Άρχισε η Μελέτη πρωί-πρωί σήμερα να κράζει την 36χρονη γκόμενα του Λάτσιου.

Είναι αδίστακτη, ότι είναι αμόρφωτη, ότι δεν άξιζε τη θέση που έχει στη δουλειά της και χατιρικώς ο Λάτσιος την πήρε από τον Alpha μαζί του στον Ant1 και ότι από τα νότια προάστια που έμενε, μετακόμισε στο Χαλάνδρι για να είναι μαζί του και άλλα τέτοια πολλά ξεστόμισε η Ελεονώρα για την γυναίκα που έχει ξεμυαλίσει τον Λάτσιο.

Τόσο πολύ την έχουνε ζήσει αυτή τη γυναίκα;

Τι να πεις ρε παιδί μου!!

Λάκης Λαζόπουλος: "Δε φεύγω από τον Alpha"

Τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει τον Alpha για χάρη του ΑΝΤ1 διαψεύδει κατηγορηματικά ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός, επικαλούμενος το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2011, επιμένει πως δεν έχει καμία πρόθεση να ξεστήσει το τσαντίρι του από ένα κανάλι, που στην ουσία το θεωρεί σπίτι του. Άλλωστε η άψογη συνεργασία του με τους Γερμανούς, οι ισχυροί δεσμοί του με το Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και η ελευθερία κινήσεων που του προσφέρεται στην Κάντζα, έχουν θωρακίσει τις σχέσεις του με το κανάλι, τόσο που κανένας μνηστήρας δε μπορεί να μπει ανάμεσα τους.

Όμως κι από την πλευρά του ο σταθμός δε φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένος, να αφήσει να χαθεί μέσα από τους διαδρόμους του, ο χρυσός για τα ταμεία του, "εθνικός μας γύφτος", όσο και αν οι υποψήφιοι του ασκούν ασφυκτικό πρέσινγκ. Όπως λέγεται, η ιδιοκτησία έχει στήσει το νέο προφίλ του Alpha πάνω στον Λαζόπουλο και σε καμιά περίπτωση δε θα επιτρέψει να προκύψουν τριγμοί στα θεμέλιά του. Όσο για τη συνάντηση του με το Γιάννη Λάτσιο (προ της ανακοίνωσης του χωρισμού του με την Ελένη Μενεγάκη), η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για τα σχόλια περί μεταγραφής του στο Μαρούσι, ο οικοδεσπότης του «Αλ Τσαντίρι Νιους» υποστηρίζει πως είχε καθαρά φιλικό χαρακτήρα, αφού η προσωπική τους σχέση κρατάει χρόνια.

Πάντως ο Λάκης σύμφωνα με το περιβάλλον του γελάει με τα όσα ακούει και ειδικά με αυτούς που τον θεωρούν αφελή να συζητά θέματα παρασκηνιακά δημοσίως

Τι έκανε η Μενεγάκη σε… μοναστήρι;

Μία περίεργη είδηση ακούσαμε σήμερα το πρωί που ήθελε σύμφωνα με ρεπορτάζ την Ελένη Μενεγάκη να έχει επισκεφθεί πρόσφατα ένα… μοναστήρι!

Συγκεκριμένα ρεπόρτερ της εκπομπής του STAR «Πρωινή Μελέτη» αποκάλυψε χωρίς να συγκεκριμενοποιεί το ακριβές χρονικό διάστημα πως η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν πρόσφατα το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν – όταν για την ακρίβεια η πρωινή παρουσιάστρια είχε αντιμετωπίσει προβλήματα για την τρίτη της εγκυμοσύνη - είχε επισκεφθεί και πάλι τη συγκεκριμένη μονή.

Τι ήταν αυτό όμως που τώρα οδήγησε και πάλι την Ελένη προς Λυκόβρυση; Σύμφωνα πάντα με στοιχεία του ρεπορτάζ του STAR ίσως η οικοδέσποινα του Καφέ του Alpha να ήθελε να αντλήσει λίγη δύναμη από τη θαυματουργό οσία για τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της…

Έμμεση επίθεση Μουρατίδη στον Αρναούτογλου - Πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης

Για εμπάθεια και κακοήθεια κατηγορεί σύμφωνα με το περιβάλλον του το Νίκο Μουρατίδη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αφορμή αποτέλεσε το σχόλιο του κριτή του «X-Factor», με το οποίο κατέκρινε την απόφαση της αγαπημένης του παρουσιαστή, Νάντιας Μπουλέ να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μουρατίδης στη στήλη που διατηρεί σε εβδομαδιαία εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά για την εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια:

«Αφού εξετέλεσε τα καθήκοντΆ της στην τηλε-παρουσίαση, τώρα θα τα εκτελέσει και στο τραγούδι. Καήκαμε. Γιατί Θεέ μου δεν επισπεύδεις τη Δευτέρα Παρουσία μη τυχόν και γλιτώσουμε από μερικούς ;»…

Η κακή κριτική του θεωρείται τόσο από το Γρηγόρη όσο και από τους φίλους του ζευγαριού έμμεση επίθεση κατά του Αρναούτογλου με τον οποίο έχει προηγούμενα από το παρελθόν.

«Το ότι δε χωνεύει το Γρηγόρη δε σημαίνει ότι του δίνει το δικαίωμα να επιτίθεται στη Νάντια…», δηλώνει συνεργάτης του ραδιοφωνικού πλέον παραγωγού.

«Η κοπέλα έχει ταλέντο και το επέδειξε. Σίγουρα μεγαλύτερο από αυτών που λανσάρει στο ριάλιτι που συμμετέχει…».

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν το Γρηγόρη να αποφεύγει να πάρει επίσημη θέση επί του θέματος -πιστεύοντας πως έτσι το μόνο που θα καταφέρει είναι να τον διαφημίζει- αλλά να του στέλνει μέσω κοινών γνωστών το μήνυμα να ασχοληθεί καλύτερα με τους παίκτες του και τη δική τους καριέρας και να αφήσει τη Νάντια στην ησυχία της.

Η Μπουλέ πάντως η οποία κατέπληξε στην πρεμιέρα της φαίνεται πως αδιαφορεί για το εις βάρος της κείμενο, αφού για εκείνη η καλύτερη κριτική είναι το χειροκρότημα που εισέπραξε, αλλά και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τα σχόλια των «πραγματικά ειδικών» που τη χρίζουν καλλιτέχνιδα με μέλλον στη μουσική.

Λύση ο επικοινωνιολόγος για το ζεύγος Μενεγάκη- Λάτσιου;

Πού είχαν πάει Δευτέρα βράδυ το ζεύγος Μενεγάκη- Λάτσιου;; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη, την προηγούμενη Δευτέρα, αν και η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος βγήκαν αργά το βράδυ από το σπίτι τους στα Μελίσσια και μάλιστα ξεχωριστά, τελικά κατέληξαν στο ίδιο μέρος. Οι δυο τους επισκέφτηκαν πολύ γνωστό επικοινωνιολόγο, καταφεύγοντας εκεί προκειμένου να τους δώσει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούν την εικόνα τους μετά το χαμό που έχει προκληθεί με την ανακοίνωση του δελτίου- τύπου του διαζυγίου τους.

Δύο ήταν οι συμβουλές του επικοινωνιολόγου προς την παρουσιάστρια. Ή δεν μιλά καθόλου για το θέμα και εμφανίζεται μες στην τρελή χαρά όπως ήταν πρώτα, ή εμφανίζεται μπροστά στους τηλεθεατές της δείχνοντας ακριβώς όπως αισθάνεται, ένα ψυχολογικό ράκος, μια μητέρα που στενοχωριέται. Ο image maker όμως τόνισε ότι κάθε μέρα θα πρέπει η ψυχολογία της να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να φαίνεται ότι δεν χάνει την αισιοδοξία της!

Έτσι λοιπόν παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ότι η Ελένη καταβάλει κάποιες προσπάθειες και οι αναστεναγμοί καθώς και το θλιμμένο ύφος της έχουν αρχίσει και μαλακώνουν. Η παρουσιάστρια γελάει πιο συχνά και ακόμα και το μακιγιάζ της αρχίζει να γίνεται πιο έντονο.

Ακόμα όμως κι αν πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια, ώστε να μην αλλοιωθεί το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη, τελικά η Ελένη από μόνη της σήμερα τσαλάκωσε και πάλι την εικόνα της προκαλώντας μας ανησυχία καθώς δήλωσε στην εκπομπή της ότι «τις τελευταίες μέρες της πέφτουν τούφες από τα μαλλιά της».

Και πότε συμβαίνει αυτό καλή μου Ελενίτσα;; Όταν έχουμε στεναχώριες ή δεν τρεφόμαστε σωστά. Τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου; Μάλλον και τα δύο και θα πρέπει να το ψάξεις όπως άλλωστε σε συμβούλεψαν και οι συνεργάτες σου στον αέρα. Άντε Ελενάκι γιατί το θλιμμένο ύφος στη γλυκιά σου φατσούλα, δεν σου πάει και μαυρίζεις και την ψυχή των τηλεθεατών κάθε μέρα..Άλλαξε σελίδα όσο είναι καιρός.


Χθες έφυγε οριστικά από το σπίτι στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος

Όλο και φουντώνουν οι δημοσιογραφικές και όχι μόνο «γλώσσες» που θέλουν την ανακοίνωση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να είναι η τελευταία πράξη αυτού του 9χρονου έγγαμου βίου τους.

Χθες το βράδυ ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε οριστικά από το σπίτι τους στα Μελίσσια παίρνοντας μαζί του μόνο τα απαραίτητα μέσα σε δύο βαλίτσες και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκε προς το νέο του διαμέρισμα και πάλι στα Βόρεια Προάστια προκειμένου να συνεχίσει να είναι κοντά στα παιδιά του.

Όλοι περίμεναν αυτό να γίνει λίγο αργότερα, όμως καθώς τα γεγονότα έτρεχαν και η διαδικασία διαζυγίου είχε πάρει το δρόμο της προφανώς κανείς εκ των δύο πρωταγωνιστών δεν περίμενε κάτι παραπάνω.

Η Ελένη Μενεγάκη όσο περνούν οι μέρες πάντως δείχνει όλο και καλύτερα στην εκπομπή της και ίσως οι «συνοπτικές» διαδικασίες που ακολουθούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τελευταίο κεφάλαιο του γάμου της - η λύση - να τη βοηθούν ώστε να δει συντομότερα την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.

Η Ευγενία Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Η Ευγενία Μανωλίδου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του talent σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα προβληθεί από σε λίγες ημέρες στον ΑΝΤ1.

Στην θέση της Ματθίλδης Μαγγίρας, ο τηλεοπτικός σταθμός της έκανε πρόταση κι εκείνη την αποδέχτηκε αμέσως κι ευχαρίστως. Αν και είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να πάει κριτής στο «Greek Idol» του Alpha, η Ευγενία Μανωλίδου τελικά κατέληξε στο σόου του ΑΝΤ1.

Ο πόλεμος για τα μάτια της Ήβης

Πόλεμος στο «X-Factor» για τα μάτια της Ήβης Αδάμου. Με νέα ανακοίνωση-βόμβα η Sony Music δυναμιτίζει την ήδη υπάρχουσα κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους. Χθες η δισκογραφική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά e-mail που αντάλλαξε ο συνθέτης και κριτής του παιχνιδιού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Δημήτρη Γερμενίτη και τον συνεργάτη της δισκογραφικής Γιάννη Δόξα στις 2 Ιανουαρίου. Με ανακοίνωσή της η Sony Music κατηγορεί τον Γιώργο Θεοφάνους για σκοπιμότητες, με μοναδικό του κίνητρο το κέρδος.

Η δισκογραφική εταιρία έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τα mail του μουσικοσυνθέτη. Μάλιστα σ' ένα από αυτά γράφει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Μου στέλνεις τραγούδια για Ηβη και Ελευθερία, να σου απαντήσω σαν τι; Σαν μάνατζερ που δεν παίρνει ποσοστό; Σαν συμπαραγωγός που δεν συμμετέχει στις ηχογραφήσεις; Σαν φίλος, πολύ ευχαρίστως, αν θες τη γνώμη μου, αλλά... γιατί να κρατήσω την Ηβη στο παιχνίδι μέχρι τον τελικό; Ποιο είναι το δικό μου επαγγελματικό συμφέρον; Γιατί να μη βοηθήσω κάποιον ή κάποια άλλη, που θα έχω κάποιο κίνητρο;

Για την ψυχή της μάνας μου; Για τη δόξα ή το credit; Και μην εκπλαγεί κανείς με τα αποτελέσματα. Και αυτό δεν είναι απειλή. Είναι επαγγελματική προσέγγιση». Φυσικά η εταιρία απάντησε επικριτικά προς τον Γιώργο Θεοφάνους. Και ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε, από ότι φαίνεται. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι σήμερα στο live θα δώσει την απάντησή του.

Γιώργος Θεοφάνους: "Δείτε το X-factor και χωρίς εμένα"

Ημιτελικός του X-factor σήμερα. Δείτε τον και χωρίς εμένα" είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στο τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Ant1.

Σήμερα λοιπόν που είναι ο ημιτελικός λέτε να κάνει την έκπληξη ο μουσικοσυνθέτης και να μην εμφανιστεί στο reality talent show, ενώ όλοι περιμένουν την απάντησή του στην δισκογραφική εταιρεία, Sony;

Λίγες ώρες μείνανε για να δούμε τι θα γίνει.

Πέφτει το ενδιαφέρον για τον χωρισμό της Μενεγάκη

Μάλλον το δράμα του διαζυγίου, έχει αρχίσει και κουράζει τους τηλεθεατές και η περιέργειά τους σχετικά με το πώς θα είναι κάθε μέρα η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη φθίνει.

Ετσι ενώ η εβδομάδα ξεκίνησε πανηγυρικά με ποσοστά ρεκόρ για την πρωινή ζώνη, οι ημέρες που ακολούθησαν άρχισαν να καταδεικνύουν την πτωτική τροχιά.

Την Τσικνοπέμπτη, το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος φαίνεται πως βρήκε ξανά τη φόρμα του και έφτασε πολύ κοντά στη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η οποία παραμένει πρώτη αλλά χάνει δυνάμεις καθημερινά.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για την Tσικνοπέμπτη διαμορφώθηκαν ως εξής:
Καφές με την Ελένη 22,9%
10 με 1 μαζί 20%
Ομορφος Κόσμος 14%

Συνελήφθη η Νταϊάνα Ιγροπούλου

Στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας οδηγήθηκε χθες βράδυ η Νταϊάνα Ιγροπούλου. Αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο τμήμα το μοντέλο, γιατί στον έλεγχο που της έκαναν δεν είχε μαζί της τα απαραίτητα έγγραφα: δίπλωμα, ταυτότητα και τα άλλα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “κους-κους το μεσημέρι” στον Alpha δήλωσε για το περιστατικό: “Πήγαινα στη δουλειά μου και είχα σταματήσει με το αυτοκίνητό μου στο περίπτερο. Σταμάτησε ένα περιπολικό και οι αστυνομικοί μου ζήτησαν τα στοιχεία μου. Δεν τα είχα μαζί και με πήγανε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Έμεινα εκεί περίπου τέσσερις ώρες. Οι αστυνομικοί μου έπιασαν την κουβέντα και δεν με άφηναν να φύγω.

Στον Άρειο Πάγο ο Πασχάλης

Αυτό το σίριαλ δεν έχει τελειωμό. Όπως δηλώνει τώρα ο Πασχάλης Αρβανιτίδης θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Μετά την απόρριψη της έφεσης του τραγουδιστή, με σκοπό να πραγματοποιηθεί νέα διαδικασία του τεστ DNA για την αναγνώριση του 5χρονου αγοριού της Ουρανίας Τουτουντζή, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης απέστειλε δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ προκειμένου να εκφράσει άλλη μία φορά την αντίθεσή του στην απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία είναι ο φυσικός πατέρας του παιδιού.

Με την επιστολή του στα μέσα ο Πασχάλης δηλώνει ότι αμφισβητεί την πατρότητα. Σκοπεύει μάλιστα να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο. Τελικά, δεν το βάζει κάτω ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, ο οποίος, ασχέτως της απόφασης του δικαστηρίου, δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει αυτό το παιδί. Φυσικά στο πλευρό του, όπως πάντα, βρίσκεται η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία δεν σταματά να τον στηρίζει.

Ευτυχώς για τον Πασχάλη υπαρχουν και το ...Ευρωπαϊκό δικαστήριο!!!!

Ο Λευτέρης Πανταζής με όλα... τα μωρά στην πίστα


Ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδά κι όλα τα μωρά στην πίστα χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιστή.

Τραγούδησε παλιές και νέες του επιτυχίες και κράτησε το κέφι στο “Dekko” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Σεμίνα προς Τατιάνα: " Χασάπισα!... 'Έχεις περάσει την μισή Ελλάδα από την κρεατομηχανή σου!

"Τι σε σοκάρισε, αθώο μου πλάσμα, εσένα, που έχεις περάσει τη μισή Ελλάδα, από την κρεατομηχανή του σφαγείου σου και έχεις καταδικαστεί για θέματα, που οποιονδήποτε άλλον, θα τον οδηγούσε το φιλότιμο, σε αυτοεξορία ;

Συγγνώμη, όμως, καλή μου Χασάπισα, σου αναγνωρίζουμε το στυλ, σε όσα κάνεις.
Το πλάγια απειλητικό βλέμμα στην κάμερα, το άψογο σταυροπόδι, την ίσια πλάτη και την ακίνητη φράντζα, την ώρα που κατακεραυνώνεις τους υπηκόους, το αξεπέραστα σηκωμένο φρύδι, όταν βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση, με τα πρωτογενή ένστικτα των θεατών σου.

*Μια παράκληση μόνο, ξαναδιάβασε τι γράφτηκε και αν θυμάσαι τα ελληνικά
(τα κανονικά, όχι του μεσημεριού), ξανασυζητάμε.

Μωρέ καλά λένε, τα παιδιά στο ''Ράδιο Αρβύλα'', αξίζει να την πιείς!

'Ράδιο Αρβύλα': Έκαναν μνημόσυνο για το "διαζύγιο" και χτύπησαν 25άρια στη AGB

Μετά το μνημόσυνο που έκανε η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» (ΑΝΤ1) στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου (και τι έγινε που αυτός είναι ο διευθυντής τους;) ο Αντώνης Κανάκης με το Γιάννη Σερβετά και την υπόλοιπη παρέα ανέφεραν και τις δέκα σημαντικότερες συνέπειες του χωρισμού αυτού. Και όταν λέμε μνημόσυνο, εννοούμε κανονικά! Είχαν βάλει τη φωτογραφία του ζευγαριού με καντηλάκι και λαδάκι μπροστά, θυμιατό και τα... ρέστα!

Όλα αυτά βέβαια, με τη μοναδική σατιρική τους διάθεση, που κάθε μέρα θίγουν την τηλεοπτική πραγματικότητα και που πρέπει να σημειώσουμε ότι οι τηλεθεατές έχουν «ψηφίσει» και προτιμούν, καθώς τα ποσοστά που σημειώνουν, σύμφωνα με την AGB, είναι 25άρια!

10. Οι αγρότες εγκαταλείπουν τα μπλόκα τους κάθε μεσημέρι.
9. Κατάρρευση του ΕΣΥ, λόγω άρνησης του προσωπικού να κάνει εφημερίες.
8. Τα Τέμπη ανοίγουν κάθε μεσημέρι.
7. Οι γυναίκες έπαψαν να βάφονται ξανθές για να μη χωρίσουν.
6. Τα fast food κάνουν «χρυσές» δουλειές, γιατί καμία νοικοκυρά δε μαγειρεύει.
5. Ο Uri Geller ανέβαλε την περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο.
4. Η Καθαρά Δευτέρα θα μεταφερθεί την Κυριακή, γιατί τη Δευτέρα οι εξελίξεις στις μεσημεριανές εκπομπές «τρέχουν».
3. Οι ψηφιακές συνδρομές αυξήθηκαν, προκειμένου οι τηλεθεατές να έχουν καλύτερη εικόνα.
2. Σκοτείνιασε το χαμόγελο του Αλέξανδρου Πετρίδη.
1. Καταστρέφεται ο Αμαζόνιος, λόγω των έκτακτων εκδόσεων (κόβουν δέντρα για να έχουν χαρτί και να τυπώνουν κι άλλα περιοδικά).

Mε την τσέπη του και οχι με την καρδιά του ψήφισε ο Θεοφάνους κι έδιωξε την Ήβη

Νέες διαστάσεις παίρνει η μεγάλη διαμάχη του Γιώργου Θεοφάνους με τη Sony Music. Όπως και την περασμένη εβδομάδα, μία μέρα πριν την προβολή του X- Factor, η δισκογραφική εταιρία με την οποία ο Κύπριος δημιουργός είχε στενή συνεργασία με τα τελευταία χρόνια, βγάζει στη δημοσιότητα τα e-mail που είχε στείλει στην εταιρία, κατηγορώντας τον ότι έβγαλε την Ήβη Αδάμου από το παιχνίδι επειδή δεν τον άφησαν να γίνει μάνατζερ και παραγωγός της. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Sony:

Με την ανακοίνωση της στις 29 Ιανουαρίου 2010, η Sony Music κατήγγειλε ενέργειες του κ. Γιώργου Θεοφάνους, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010.

Η Sony Music προέβη στην ανακοίνωση αυτή, με μόνο γνώμονα την διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπιστίας του talent show X-Factor, του οποίου είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, η μόνη επαθλοθέτρια και αποκλειστική δικαιούχος των δισκογραφικών και management δικαιωμάτων των συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό, στην πρώτη μας ανακοίνωση περιοριστήκαμε να ζητήσουμε απλά την αποκατάσταση των συνεπειών των ενεργειών του κ. Θεοφάνους, χωρίς να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο πριν από την έκδοση της πρώτης αυτής ανακοίνωσης, ενημερώναμε με κάθε λεπτομέρεια και την Διοίκηση του Αnt1 και ζητήσαμε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την διασφάλιση του αδιάβλητου και της αξιοπιστίας του X-Factor.

Δυστυχώς όμως, ουδεμία ανταπόκριση υπήρξε από πλευράς Αnt1.

Αντίθετα, ο μεν Αnt1 εξέδωσε ανακοίνωση η οποία καλύπτει πλήρως την συμπεριφορά του κ. Θεοφάνους, ο δε κύριος Θεοφάνους συνεχίζει να εκφράζει δημόσια απειλές και ειρωνικά σχόλια για την Εταιρία μας.

Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε τα πραγματικά περιστατικά καθώς και τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και την προστασία της φήμης της Εταιρίας μας και της αξιοπιστίας του X-Factor.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Είναι απόλυτα ανακριβής και παραπλανητική η δήλωση του Αnt1 ότι δήθεν η Sony Music «επιθυμούσε» την Ήβη Αδάμου ως νικήτρια του X-Factor.

Η Sony Music, με την διεθνή σύμβαση την οποία έχει αποδεχθεί και ο Αnt1, έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπογράψει τον πρώτο νικητή και ταυτόχρονα έχει την πρώτη option να υπογράψει οποιονδήποτε άλλον από τους συμμετέχοντες στο X-Factor επιλέξει.

2. Αφού ο Αnt1 ισχυρίζεται ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν την εξεταστική επιτροπή του X-Factor (άρα και ο κ. Θεοφάνους) έχουν «αποδείξει» την συνέπεια και αξιοπιστία τους, παραθέτουμε κατωτέρω χαρακτηριστικό απόσπασμα του e-mail που εστάλη από τον κ. Θεοφάνους στον Δ/νοντα Σύμβουλο της εταιρείας μας καθώς και στον συνεργάτη μας κ. Γιάννη Δόξα στις 2 Ιανουαρίου 2010:

«..........……………… Μου στελνεις τραγουδια για Ηβη και Ελευθερια, να σου απαντησω σαν τι?
Σαν μανατζερ που δεν παιρνει ποσοστο?
Σαν συμπαραγωγος που δεν συμμετεχει στις ηχογραφησεις?
Σαν φιλος πολυ ευχαριστως αν θες τη γνωμη μου,αλλα...
ΓΙΑΤΙ NΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗN ΗΒΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧNΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟN ΤΕΛΙΚΟ?
ΠΟΙΟ ΕΙNΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟN?
Γιατι να μη βοηθησω καποιον η καποια αλλη που θα εχω καποιο κινητρο?
Για τη ψυχη της μανας μου?
Για τη δοξα η το credit?
………………………Και μην εκπλαγει κανεις με τα αποτελεσματα. Και αυτο δεν ειναι απειλη. Ειναι επαγγελματικη προσεγγιση………………………….........»

Το ανωτέρω κείμενο είναι σαφές και ξεκάθαρο και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τους στόχους και προθέσεις του κ. Θεοφάνους, του κατά τα άλλα «αξιόπιστου» κριτή κατά τον Αnt1.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πραγματικά μας ήταν αδύνατον να πιστέψουμε τα όσα μας έγραφε ο κ. Θεοφάνους. Σε μια ύστατη προσπάθειά μας να τον συνετίσουμε, ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, του έστειλε στις 4 Ιανουαρίου 2010 απάντηση, της οποίας αποσπάσματα παραθέτουμε παρακάτω:

«Δεν καταλαβαινω και εγω !!!
Μηπως πρεπει να μιλησω με Λεβεντη και Λατσιο και Κυριακου και Simon Cowell kai Freemantle kai Syco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΒΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ??
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ??
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!.................................................

.............................ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΤΙΜΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ) ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ......................»

Μετά την απάντησή μας αυτή, θεωρήσαμε ότι ο κ. Θεοφάνους θα συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις που θα είχε η πραγμάτωση της απειλής του, και ήμασταν βέβαιοι ότι το θέμα έχει λήξει.

Ο λόγος για τον οποίο ο κ. Θεοφάνους έστειλε το συγκεκριμένο e-mail, είναι διότι η Sony Music αρνήθηκε να δεχθεί επιχειρηματικές προτάσεις του προς την εταιρεία αλλά και σε συμμετέχοντες στο X-Factor έναντι αδράς αμοιβής. Ο προφανής σκοπός του εν λόγω e-mail ήταν να πιέσει την Sony Music να αλλάξει την απόφασή της. Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, ο κ. Θεοφάνους πραγματοποίησε την απειλή του και με τη δική του ψήφο η Ήβη Αδάμου τέθηκε εκτός διαγωνισμού στις 22 Ιανουαρίου 2010.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η Sony Music ζήτησε με την προηγούμενη ανακοίνωσή της την αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας.

3. Αντί λοιπόν ο Αnt1 να φροντίσει για την διατήρηση του κύρους του διαγωνισμού και να λάβει τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά του κ. Θεοφάνους, έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία τον στηρίζει πλήρως, ειρωνευόμενος ταυτόχρονα τη Sony Music ότι δημιούργησε το όλο θέμα διότι δήθεν ήθελε την Ήβη νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η Sony Music έχει εξασφαλισμένα συμβατικά τα δικαιώματα τόσο επί του νικητή όσο και επί των λοιπών συμμετεχόντων.

Ο δε κύριος Θεοφάνους συνεχίζει τα δεικτικά σχόλια κατά της Sony Music και βγαίνει δήθεν συντετριμμένος με δηλώσεις προς το κοινό: «Είμαι κριτής σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπως είναι το X- Factor αλλά κυρίως είμαι δημιουργός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Λοιπόν η Sony το ξέχασε αυτό, παρακαλώ πολύ εσείς να το θυμάστε»

Τι άνθρωπος όμως είναι ο κ. Θεοφάνους ο οποίος απέβαλε από το X-Factor ένα 16χρονο ταλαντούχο κορίτσι διότι δεν επέτυχε μια επικερδή γι αυτόν ατομικά επιχειρηματική συμφωνία, το αφήνουμε στην κρίση των ανθρώπων που θα διαβάσουν την ανακοίνωση αυτή και γενικά του κόσμου, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των ανθρώπων της μουσικής.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Θεοφάνους δεν θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα και ότι ο Αnt1 θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της φερεγγυότητας του X-Factor.

Σε κάθε περίπτωση, η Sony Music έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την προστασία των νομικών δικαιωμάτων, του ονόματος και της φήμης της.

Πικράθηκε, δεν άντεξε και μπήκε στο νοσοκομείο από τον καημό του, ο πατέρας της Τζούλιας

Πικράθηκε τόσο με την περιπέτεια της κόρης του και αγχώθηκε τόσο πολύ, που έκανε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε. Ο λόγος για τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Ζήσιμο Αλεξανδράτο, που πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση χολής.

Μπορεί η Τζούλια να είναι τώρα στο πλευρό του, όμως το γεγονός ότι η κόρη του είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της, τον πίκρανε. Η ιστορία με τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατέληξε σε σίριαλ, κάτι που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον μπαμπά της. Είχε τρομερό άγχος για την κόρη του. Για την κατάσταση της υγείας της και για το πώς χειρίζεται την εικόνα της. Έγινε ράκος. Έτσι εξασθένησε ο οργανισμός του και προέκυψε πρόβλημα με τη χολή του.

Μόλις πληροφορήθηκε η Τζούλια την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, αμέσως έσπευσε στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ιστορία αυτή θα τον επηρέαζε τόσο πολύ. Έτσι, πατέρας και κόρη μόνιασαν. Τώρα, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι καλύτερα. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η κόρη του να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό της. Κοντά του βεβαίως είναι και η άλλη του κόρη, η Αρτεμις Αλεξανδράτου και η σύζυγός του.

Εκείνη δικαιώνεται κι εκείνος καλείται να πληρώσει το «στιγμιαίο λάθος» του

Απορρίφθηκε τελικά η αίτηση του Πασχάλη από το εφετείο κι έτσι το παιδί της Ουρανίας Τουτουντζή αναγνωρίζεται ως δικό του. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης τον περασμένο Νοέμβριο είχε εγκαλέσει πρωτόδικη απόφαση που αναγνώριζε ότι είναι πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή. Αν και ο καλλιτέχνης περίμενε να γίνει δεκτή η έφεσή του, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου που θα επικυρώνει την πρωτόδικη. Χθες το πρωί έγινε γνωστή η απόφαση της εν λόγω δικαστικής διαμάχης.

Η ακαδημαϊκός και συγγραφέας Ουρανία Τουτουντζή, σύμφωνα με την απόφαση αυτή, μετά τον πολύχρονο αγώνα της για το καλό του παιδιού της δικαιώνεται. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης ζητούσε από τη μεριά του μια δεύτερη εξέταση DNA, βάσει της οποίας θα πιστοποιούνταν η εγκυρότητα ή μη της πρώτης εξέτασης. Ήθελε να γίνει και δεύτερο τεστ πατρότητας.

Τόσο ο Πασχάλης όσο και η σύζυγος του Αλίκη Αρβανιτίδη ευελπιστούσαν στη δικαίωση -μέσω του δικαστηρίου- όσων οι ίδιοι ισχυρίζονται μέχρι σήμερα. Όμως με τις νέες εξελίξεις και την απόρριψη της έφεσης του καλλιτέχνη προβλέπεται νέος γύρος αντεγκλήσεων.

Πάντως, σύμφωνα με την απόφαση αυτή, το αγοράκι αναγνωρίζεται αυτόματα τέκνο του καλλιτέχνη. Έτσι η Ουρανία Τουτουντζή έχει κάθε δικαίωμα πλέον να εκκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διατροφής. Πηγή:Espresso