Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από την Beckham και την Moss

Η Victoria Beckham και η Kate Moss κέρδισαν τις εντυπώσεις στα British Fashion Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου.

Οι δύο σταρ μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων όταν έφθασαν στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards. Η Victoria Beckham εντυπωσίασε με την μαύρη μακριά τουαλέτα της, η οποία μάλιστα είναι από την δική της κολεξιόν. Η Kate Moss, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Jamie Hince, επέλεξε να φορέσει κι εκείνη μία μαύρη μακριά τουαλέτα στην απονομή των British Fashion Awards.

Στα British Fashion Awards παραβρέθηκαν πολλοί σταρ της showbiz μεταξύ των οποίων ήταν και οι: Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Yasmin Le Bon, Henry Holland, Christopher Bailey, Natalia Vodianova, Jerry Hall, Matthew Williamson και Olga Kurylenco.

Μεγάλος νικητής των British Fashion Awards ήταν ο Chistopher Bailey, ο οποίος έφυγε από τη λαμπερή βραδιά έχοντας κερδίσει το βραβείο του Σχεδιαστή της Χρονιάς.

Η παρουσίαση του βιβλίου για την Μάρθα Καραγιάννη

Πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα για την Μάρθα Καραγιάννη.

Η παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο τιτλοφορείται «Μάρθα Καραγιάννη, Κορίτσι για Μιούζικαλ», έγινε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ιλίσια-Ντενίση. Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολλοί συμπρωταγωνιστές της δημοφιλούς ηθοποιού καθώς και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν και οι: Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Βάνα Μπάρμπα, Μαίρη Λίντα, Γωγώ Σαπουντζάκη, Ελένη Ράντου, Μαρία Ιωαννίδου. Στην παρουσίαση έδωσαν ακόμα το παρόν ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Μίμης Πλέσσας και ο Μάνος Ελευθερίου.

Ο νέος ρόλος της Diaz

Η Cameron Diaz θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία "Bad Teacher", την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Jake Kasdan.

Στην ταινία η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί μία δασκάλα, η οποία θα διεκδικήσει την καρδιά ενός γοητευτικού συναδέρφου της. Το σενάριο υπογράφουν οι Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη στο Λος Αντζελες.

Αυτό το διάστημα η εντυπωσιακή σταρ βρίσκεται στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Knight and Day", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Tom Cruise.

Στα σχέδια της Diaz περιλαμβάνονται ακόμα οι ταινίες "The Green Hornet" και "Shrek Forever After".