Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

O Πελέ στην Ελλάδα!!!

Πολλές αφίξεις παγκόσμιας εμβέλειας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον θρυλικό Πελέ. Έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Σύμφωνα με την αποκλειστική είδηση του gossip tv ο θρύλος του ποδοσφαίρου ξεκίνησε την κρουαζιέρα του με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Serena την περασμένη Δευτέρα από την Βενετία και κατέληξε στο λιμάνι του Πειραιά.

O παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής στο πλαίσιο κρουαζιέρας που πραγματοποίησε στα Ελληνικά νησιά βρέθηκε και στο νησί των ιπποτών. O ίδιος δεν προτίμησε βόλτα στο νησί, αλλά απόλαυσε τα spa του κρουαζιερόπλοιου ενώ η οικογένεια του απόλαυσε το μπάνιο της στις εκπληκτικές παραλίες αλλά και το παραδοσιακό φαγητό του νησιού. Μαζί του φωτογραφήθηκε και ο Αλέξανδρος Κολλιάδης, γενικός διευθυντής της ομάδας του Ηρακλή, όπου εκτελούσε και χρέη διερμηνέα. Δεν παρέλειψε βέβαια να πάρει κι ένα αυτόγραφο,μια ειδική αφιέρωση με την υπογραφή του σε φανέλα της ομάδας του Ηρακλή ύστερα από παράκληση του πρόεδρου της ομάδας, Αντώνη Ρέμου.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Rockwave 2009. God.Fear.None

Τέταρτη και τελευταία μέρα του φετινού Rockwave Festival, η οποία στην ουσία είναι η δεύτερη, λόγω των ακυρώσεων των δύο προηγουμένων, και όλοι μας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτών, είχαμε εφοδιαστεί πλέον με την ελπίδα ότι Θεού θέλοντος και κυρίως καιρού επιτρέποντος όλα θα κυλήσουν ομαλά.


Στην ώρα τους, γύρω στη μία δηλαδή, οι God.Fear.None καταλαμβάνουν τη Vibe Stage, κάνοντας έτσι το ποδαρικό στη μόνη «μεταλλική» μέρα του festival και χωρίς να καθυστερούν ξεκινούν την εμφάνισή τους. Πρώτο τραγούδι το "Idle Self" από το ντεμπούτο album τους "Envy", με το "Forever Pure" από το περσινό "Vultures" να ακολουθεί. Ο καλός ήχος που έχουν βοηθάει στη σωστή απόδοση των metalcore - melodic death μονοπατιών που ακολουθούν και απόδειξη αυτού είναι οι θερμές αντιδράσεις του κοινού, το οποίο ακούγοντας κομμάτια όπως τα "Iron M", "Faith" και κυρίως το "Trasgression" έδειχνε ότι πραγματικά το διακεδάζει.

Με τον τραγουδιστή να είναι ιδιαίτερα κινητικός και ενώ το κοινό αριθμεί πλέον περί τα διακόσια άτομα, οι God.Fear.None αποδίδουν τα "Rain Falls" και "Uncommon" με μπόλικη ενέργεια, κρατώντας για το τέλος το "Free Fall", το οποίο και έτυχε ζεστής υποδοχής από όλους τους παρευρισκόμενους, με αποκορύφωμα αυτού το moshpit το οποίο και στήθηκε.

Το καλό υλικό που ούτως ή άλλως έχουν τα παιδιά έδωσε την ώθηση για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους. Χρειάζονται στήριξη, όχι επειδή είναι Έλληνες, αλλά επειδή το αξίζουν, για αυτό και εμείς θα είμαστε πάντα έτοιμοι να τους την προσφέρουμε.

Setlist:
Idle Self / Forever Pure / Iron M. / Faith / Trasgression / Rain Falls / Uncommon / Free Fall

Ξενοδοχείο Lalloudes: Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σε μιά φανταστική παραλία, στη Μάνη της Λακωνίας

Πατήστε πάνω στίς εικόνες για να ανοίξουν





Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Προβλήματα με το μαγιό της είχε η Halliwell

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο και που η καριέρα της ήταν στο top, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι φωτογράφοι δεν την αγαπούν.

Το πρώην μέλος των Spice Girls που με μετέπειτα ακολούθησε σόλο καριέρα, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Ο λόγος για την Geri Halliwell, η οποία φορώντας ένα καυτό μαγιό, έδινε παθιασμένα φιλιά στον σύντροφο της.
Αν και έχει πάρει ξανά κάποια παραπανίσια κιλά, δεν έχει χάσει τη φόρμα της. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν πως φορούσε το περσινό μαγιό της. Ένα λευκό πλεκτό μπικίνι που πλέον δεν χώραγε να κρύψει τα....απαραίτητα. Όλοι θυμόμαστε ότι την περίοδο που ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος ήταν κάποιος πιο ζουμερή. Από τη στιγμή όμως που η καριέρα της, πήρε μια πιο μοναχική τροπή, αποφάσισε να κόψει τα πολλά – πολλά και έφτασε στο άλλο άκρο. Πολλοί τότε μιλούσαν ακόμα και για νευρική ανορεξία. Τώρα φαίνεται πως κινείται σε νορμάλ ρυθμούς αλλά με λάθος νούμερα καρνταρόμπας
Το σίγουρο είναι ότι η Geri Halliwell τώρα πια είναι καλύτερη από ποτέ και καλό θα ήταν να κρατήσει αυτή τη στάση, γιατί έτσι μας αρέσει....

Opening "Capri"







Καυτή εμφάνιση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στην παραλία





Μπορεί να μην έχει έρθει -κλιματολογικά τουλάχιστον- ακόμα καύσωνας, η Ζέτα Θεοδωροπούλου όμως τα κατάφερε μία χαρά στη Μύκονο το τριήμερο που πέρασε να ανεβάσει το θερμόμετρο στο... κόκκινο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Backstage στο νέο video clip της Κελεκίδου


Σε κλίμα "παιδιά των λουλουδιών" γυρίστηκε πριν λίγες μέρες στην Πλάκα το νέο video clip της Κέλλυς Κελεκίδου.

To party της Βάλιας Κακούτη


Μία βραδιά μόνο για τη Βάλια Κακούτη ήταν η προχθεσινή αφού το μοντέλο διοργάνωσε ένα σούπερ κεφάτο event στο Shisha. Ο Κώστας Σόμμερ, η Πετρούλα Κωστίδου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Διονύσης Ζάχος βρέθηκαν στο club για να διασκεδάσουν και φυσικά το έκαψαν.

Έναρξη νέο σχήμα Romeo

Νύφη σε...βραβεία


Αίσθηση προκάλεσε η πληθωρική τραγουδίστρια Beyonce στα βραβεία BET AWARDS 2009 στο Λος Άντζελες!

Πολλοί καλοθελητές μπορεί να σκέφτηκαν πως κάνει- εν μέρει- πρόβα νυφικού για τον γάμο της, όμως η Beyonce ντύθηκε νύφη για να παρουσίασει τα καινούρια της τραγούδια στη σκηνή των βραβείων.

Έκλεψε βέβαια τις εντυπώσεις καθώς αυτός ήταν και ο πρωταρχικός της στόχος θέλοντας έτσι να προκαλέσει προβληματισμούς στους δημοσιογράφους για το αν τελικά θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Jay-Z αφού μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει μια σαφή απάντηση.

H Oprah Winfrey στην Ελλάδα

Η Οprah Winfrey βρέθηκε στην Ελλάδα. Η καλή νεράιδα της Αμερικάνικης τηλεόρασης, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, δώρισε σε όλους τους εργαζομένους της παραγωγής της και στις οικογένειες τους μία μοναδική κρουαζιέρα στην Μεσόγειο με όλα τα έξοδα πληρωμένα από εκείνη.

Το πόσο που πλήρωσε για τα περίπου 100 άτομα της παραγωγής της και τις οικογένειες τους φτάνει τα 700.000 ευρώ. Και για πρώτη φορά ακολούθησε και η ίδια την κρουαζιέρα με το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο.

Η διάσημη σταρ επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Gem το Σάββατο 27 Ιουνίου νωρίς το απόγευμα H ίδια κατέφθασε αεροπορικώς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί κατευθύνθηκε στο λιμάνι με νοικιασμένη λιμουζίνα και δυο βαν όπου μετέφεραν τις αποσκευές της και τους πιο στενούς της συνεργάτες.

Εκλεψε κοσμήματα;


Δανείστηκε κοσμήματα για φωτογράφηση και δεν τα επέστρεψε ποτέ. Ο λόγος για τη Lindsay Lohan, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε φωτογράφηση για αγγλικό περιοδικό και πήρε σπίτι της τα κοσμήματα που είχε πάρει για τη φωτογράφηση.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας περίμεναν δύο εβδομάδες για την επιστροφή των κοσμημάτων, αξίας 50χιλιάδων δολαρίων, αλλά μάταια, καθώς η Lohan έκανε στην κυριολεξία τον Κινέζο. Φυσικά ακολούθησαν μηνύσεις και η νεαρή ηθοποιός θα χρειαστεί να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή τις επόμενες μέρες στην αστυνομία.

H Paris Hilton παρακολουθείται


Αν και η χρυσή κληρονόμος κάνει ριάλιτι τη ζωή της κερδίζοντας πολλά χρήματα, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την παρακολουθούν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Πριν λίγες μέρες η Πάρις Χίλτον βρισκόταν στο Ντουμπάι και για κακή της τύχη εντοπίστηκε μέσα στη σουίτα της ένας μηχανισμός παρακολούθησης. Η σέξι ξανθιά νευρίασε τόσο πολύ που έκανε μήνυση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Η σέξυ Αϊσέλ και ο Αράς απολαμβάνουν την επιτυχία που έχει κάνει το τραγούδι τους «Always» στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Transformers: Η εκδίκηση των ηττημένων

Ο Shia LaBeouf και η Megan Fox πρωταγωνιστούν στην ταινία του Michael Bay, "Transformers: Η εκδίκηση των ηττημένων".

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Sam Witwicky έσωσε τη Γη από τον πόλεμο μεταξύ των Autobots και των Decepticons και τώρα ξεκινά μια νέα, ακόμα πιο άγρια μάχη μεταξύ των Transformers για το Σύμπαν. Πρόσωπο κλειδί στη μεταξύ τους διαμάχη είναι, για άλλη μια φορά, ο νεαρός Sam, ο οποίος πασχίζει να ζήσει μια κανονική φοιτητική ζωή μακριά απ' τους δικούς του, καθώς και τον έρωτά του με την εκπάγλου καλλονής Mikaela...

Στην παρέα τους βέβαια, έχει προστεθεί και ο νέος φίλος και φύλακας άγγελος του Sam, το ρομπότ Bumblebee, που αρνείται πεισματικά ν' αφήσει τον Sam. Όμως πεπρωμένο φυγείν αδύνατον... Τα οράματα επανέρχονται και ο Sam καλείται να αποκωδικοποιήσει τα σύμβολα και τα μηνύματα που κατακλύζουν το μυαλό του καθώς, η νέα σύγκρουση "γιγάντων" είναι αναπόφευκτη.

Σκηνοθεσία: Michael Bay
Παίζουν: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson

Νέα βράβευση για την Aniston

Η Jennifer Aniston ήταν ανάμεσα στις νικήτριες των Women in Film 2009 Crystal and Lucy Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, στο Λος Αντζελες.

Η Aniston, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μίνι στράπλες φόρεμά της, έφυγε από τη λαμπερή βραδιά έχοντας βραβευθεί με το Crystal Award. Η διάσημη ηθοποιός όταν παρέλαβε το βραβείο της αστειεύτηκε για την προσωπική της ζωή και τους τίτλους των ταινιών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Η εντυπωσιακή σταρ δήλωσε αστειευόμενη πως έχει προσέξει ότι οι τίτλοι των ταινιών της έχουν κάποιο παραλληλισμό με την προσωπική της ζωή. "Ξεκίνησα με την ταινία The Good Girl (Το καλό κορίτσι). Επειτα ήταν το Rumor Has It (Οι φήμες λένε), ακολούθησε το Derailed (Εκτός τροχιάς) και έπειτα το The Break Up (Ο χωρισμός)" δήλωσε αστειευόμενη η διάσημη ηθοποιός ενώ πρόσθεσε: "Εάν κάποιος έχει ένα project με τον τίτλο Everlasting Love with an Adult, Stable Male... αυτό θα ήταν τέλειο. Το τραπέζι μου είναι το Νο6 και το τραπέζι του ατζέντη μου είναι το Νο12".

Στη λαμπερή βραδιά παραβρέθηκαν πολλές σταρ της μεγάλης οθόνης και της showbiz ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι: Jodie Foster, Holly Hunter, Cheryl Hines, Heather Locklear, Selena Gomez, Blythe Danner, Amber Valletta, Jenny McCarthy, Michelle Trachtenberg, Debi Mazar, Chelsea Handler, Catherine Hardwicke και Paula Patton.

Στο Broadway Jackman και Craig


Ο Hugh Jackman αποκάλυψε ότι θα συμπρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση "A Steady Rain" στο Broadway μαζί με τον πρωταγωνιστή των ταινιών James Bond, Daniel Craig.

"Είμαι απλά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Daniel Craig και που θα πρωταγωνιστήσω σε θεατρικό του Broadway, για το οποίο έχω την απαραίτητη εκπαίδευση, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη", δήλωσε σε γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα ο Hugh Jackman.

Το θεατρικό έργο αναφέρεται σε δύο αστυνομικούς στο Σικάγο, των οποίων η μακροχρόνια φιλία δοκιμάζεται όταν και οι δύο εμπλέκονται σε επεισόδιο σε φτωχή συνοικία.

Ο Hugh Jackman αυτό το διάστημα επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "X-Men Origins: Wolverine".

Συμπρωταγωνιστές Bardem και Roberts;


Ο Javier Bardem βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην ταινία του Ryan Murphy, "Eat, Pray, Love", η οποία θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Elizabeth Gilbert.

Στην ταινία έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν η Julia Roberts και ο Richard Jenkins. Η Roberts θα υποδυθεί στο "Eat, Pray, Love" την Elizabeth Gilbert. Στην παραγωγή της ταινίας συναντάμε τους Brad Pitt και Dede Gardner.

Ο Bardem πρόσφατα συμπρωταγωνίστησε με την Scarlett Johansson και την Penelope Cruz στην ταινία του Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona". Ο διάσημος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι και το "No Country for Old Men". Για τον ρόλο του μάλιστα στο "No Country for Old Men" ο Bardem απέσπασε το Οσκαρ β ανδρικού ρόλου.

Το αστέρι της Kyra Sedgwick

Η Kyra Sedgwick απέκτησε το δικό της αστέρι στη φημισμένη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού της διάσημης ηθοποιού πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα, 8 Ιουνίου. Το αστέρι της Sedgwick βρίσκεται δίπλα στο αστέρι του συζύγου της και διάσημου ηθοποιού Kevin Bacon.

Στα αποκαλυπτήρια του αστεριού της Sedgwick παραβρέθηκαν ο σύζυγός της καθώς και αρκετοί ηθοποιοί ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Raymond Cruz, Phillip P. Keene, Anthony John Denison, Robert Gossett, Michael Paul Chan και Corey Reynolds.

Η Sedgwick έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι οι: "Born on the Fourth of July", "Singles" και "The Game Plan". Η εντυπωσιακή ηθοποιός γνώρισε μεγάλη επιτυχία για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "The Closer".

Συμπρωταγωνιστές Cruise και Diaz


Ο Tom Cruise σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα συμπρωταγωνιστήσει με την Cameron Diaz στην ταινία "Wichita".

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Cruise θα υποδυθεί στην ταινία το ρόλο ενός μυστικού πράκτορα. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο James Mangold. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το "Wichita" αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2010.

Για τον Cruise και την Diaz αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται στη μεγάλη οθόνη καθώς το 2001 είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Vanilla Sky".

Ο Cruise πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία "Valkyrie" ενώ την Diaz την είδαμε στην ταινία "What Happens in V

Ο νέος ρόλος της Witherspoon


Η Reese Witherspoon άρχισε να προετοιμάζεται για το ρόλο της στην νέα ταινία του James L. Brooks.

Η διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο Λος Αντζελες να αθλείται προκειμένου να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της, στην οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο μίας αθλήτριας.

Στην ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Owen Wilson και τον Paul Rudd.

Η Witherspoon πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία "Four Christmases" ενώ δάνεισε τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Monsters vs. Aliens".

Ο νέος ρόλος της Portman

Η Natalie Portman θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Danny McBride και τον James Franco στην ταινία "Your Highness".

Στην ταινία ο McBride θα ενσαρκώσει το ρόλο ενός πρίγκιπα που προσπαθεί να σώσει το βασίλειο του πατέρα του. Η Portman από την πλευρά της θα ενσαρκώσει το ρόλο μίας πολεμίστριας πριγκίπισσας ενώ ο Franco να ενσαρκώσει τον αδερφό του πρίγκιπα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο David Gordon Green. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στην Ιρλανδία.

Η Portman αυτό το διάστημα ασχολείται με τη νέα της ταινία "Hesher". Σύντομα η διάσημη ηθοποιός θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Brothers", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Jake Gyllenhaal και τον Tobey Maguire.

Εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Μιλάνο

Διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας παρουσίασαν στην εβδομάδα ανδρικής μόδας του Μιλάνου τις νέες τους προτάσεις για την Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2010.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές και τους οίκους μόδας που συμμετείχαν στην εβδομάδα ανδρικής μόδας του Μιλάνου ήταν και οι: DSquared, Iceberg, D&G, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Moschino, Prada, Gucci, Gianfranco Ferre, Versace, Dolce & Gabbana, Jil Sander, Missoni, Burberry Prorsum, Giorgio Armani.

Τα εντυπωσιακά κοστούμια συνδυασμένα με μοναδικά αξεσουάρ έκλεψαν την παράσταση στα fashion shows του Μιλάνου.

Ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετείχαν στην εβδομάδα ανδρικής μόδας του Μιλάνου ήταν και ο Jesus Luz, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο νέος αγαπημένος της Madonna.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα του "Transformers: Revenge of the Fallen"

Οι πρωταγωνιστές του "Transformers: Revenge of the Fallen" παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λος Αντζελες τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου.

Ο Shia LaBeouf, η Megan Fox, ο Josh Duhamel, ο Tyrese Gibson και η Isabel Lucas αποθεώθηκαν από τους φανς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα τους. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Michael Bay.

Για ακόμα μια φορά η Megan Fox συγκέντρωσε πάνω της τα φωτογραφικά φλας μόλις έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Η διάσημη ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η νεαρή σταρ αποθεώθηκε από τους φανς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα. Η Fox μάλιστα δεν παρέλειψε να βρεθεί κοντά στους φανς και να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα.

Στη λαμπερή πρεμιέρα του "Transformers: Revenge of the Fallen" παραβρέθηκαν ακόμα οι: Emile Hirsch, Kristen Cavallari, Kim Kardashian, Bridget Marquardt.

Στο Λος Αντζελες ο Depp

Ο Johnny Depp την Τρίτη, 23 Ιουνίου, βρέθηκε στο Λος Αντζελες για την πρεμιέρα της ταινίας του "Public Enemies".

Ο διάσημος ηθοποιός εντυπωσίασε στη λαμπερή πρεμιέρα της νέας του ταινίας, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Michael Mann. Ο γοητευτικός σταρ δεν παρέλειψε να ποζάρει στους φωτογράφους αλλά και να μιλήσει στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του “Public Enemies”.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας εκτός από τον Depp περπάτησαν ακόμα οι συμπρωταγωνιστές του Christian Bale και Marion Cotillard καθώς και ο σκηνοθέτης Michael Mann.

Ο Bale έφθασε στην πρεμιέρα μαζί με την σύζυγό του Sibi Blazic και έδειξαν για ακόμα μια φορά πως είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Στην ταινία ο Johnny Depp υποδύεται το ρόλο του γκάνγκστερ John Dillinger. Το "Public Enemies" θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Ιούλιο.

Η έκτη απονομή των MAD Video Music Awards

Τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής και της showbiz παραβρέθηκαν στα MAD Video Music Awards 2009 τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" την Τετάρτη, 24 Ιουνίου.

Λαμπερές και καυτές παρουσίες έκλεψαν την παράσταση στην τελετή απονομής των βραβείων. Για ακόμα μια χρονιά οι επώνυμοι εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Μεταξύ των επωνύμων που παραβρέθηκαν στα βραβεία ήταν και οι: Δέσποινα Βανδή, Τατιάτα Στεφανίδου, Αννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Ελλη Κοκκίνου, Ευγενία Μανωλίδου, Γιώργος Τσαλίκης, Ελεωνόρα Μελέτη, Σάσα Μπάστα, Νίνο, Τάμτα και Νάνσυ Αλεξιάδη.

Οσον αφορά τους νικητές της βραδιάς, το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά. Το συγκεκριμένο βραβείο μάλιστα παρέδωσε στον δημοφιλή έλληνα τραγουδιστή ο Michael Bolton. Η Ελενα Παπαρίζου ήταν η νικήτρια στην κατηγορία καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνις.

Το βραβείο του καλύτερου άντρα καλλιτέχνη κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς ενώ το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου απέσπασε ο Δήμος Αναστασιάδης. Οι Onirama ήταν οι νικητές στην κατηγορία του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς. Μεταξύ των νικητών ήταν ακόμα και οι: Αννα Βίσση, Μάρω Λύτρα & TNS, Onirama, Νίκος Οικονομόπουλος, Μύρωνας Στρατής.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πολλοί καλλιτέχνες ανέβηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες. Η Δέσποινα Βανδή, εντυπωσιακή όσο ποτέ, ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Υπάρχει Ζωή". Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας το "This Is Our Night" με ελληνικούς στίχους.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα βραβεία ήταν και οι: Πέγκυ Ζήνα, Ελλη Κοκκίνου, Εμιγκρέ, Δήμος Αναστασιάδης, Νίνο, Κόκκινα Χαλιά, Γιώργος Σαμπάνης.

Η Lisa Marie Presley για τον Michael Jackson

Η Lisa Marie Presley, πρώην σύζυγος του Michael Jackson, δήλωσε την Παρασκευή, μέσω γνωστής ιστοσελίδας ότι ο βασιλιάς της pop «γνώριζε» ότι θα πεθάνει νέος, όπως ακριβώς και ο πατέρας της Elvis Presley.

«Πριν από αρκετά χρόνια, ο Michael και εγώ είχαμε κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση για την ζωή γενικά» αναφέρει η Lisa Marie Presley, σε ένα μήνυμα της που έχει τον τίτλο «Γνώριζε».

«Με είχε ρωτήσει για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο πατέρας μου. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε, με κοίταξε έντονα και με μία ήρεμη βεβαιότητα μου είπε «φοβάμαι ότι θα καταλήξω να πεθάνω όπως εκείνος, με τον ίδιο τρόπο»» γράφει η κόρη του Elvis Presley, συμπληρώνοντας ότι προσπάθησε αμέσως να του βγάλει αυτήν την ιδέα από το κεφάλι αλλά εκείνος το ήξερε.

Η Lisa Marie Presley σχολίασε και τον γάμο της με τον βασιλιά της ποπ: «Ναι, ήταν μία ασυνήθιστη σχέση, ανάμεσα σε δύο ασυνήθιστους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έζησαν μία κανονική ζωή αλλά βρήκαν μία σύνδεση σε μία στιγμή που μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη (για τον Michael Jackson)» γράφει η κόρη του Elvis Presley.

«Όμως είμαι βέβαιη ότι με αγαπούσε στο μέτρο που μπορούσε να αγαπήσει κάποιον και εγώ η ίδια τον αγαπούσα πολύ», ανέφερε επίσης η Lisa Marie Presley.

Η πρεμιέρα του "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" στο Θέατρο Αθηνά


Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες η θεατρική παράσταση "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" στο Θέατρο Αθηνά.

Στην μαύρη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σοφία Βογιατζάκη, Σοφία Μουτίδου.

Στη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης παραβρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Χρήστος Βασιλόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δήμητρα Παπαδήμα, Ελένη Καστάνη.

Η υπόθεση της παράστασης επικεντρώνεται στην κηδεία του πατέρα των πρωταγωνιστριών και σε μια σειρά καταστάσεων που θα δημιουργηθούν.

Ο Σάκης Ρουβάς στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την 1η Ιουλίου

Μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον με το Σάκη Ρουβά διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη, 1η Ιουλίου στις 8 το βράδυ.

Στη συναυλία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας "SMS of youth 2009-Δράσεις για το περιβάλλον", συμμετέχουν ταυτόχρονα 2.500 επίσημοι φορείς (υπουργεία, περιφέρειες, δήμοι, νομαρχίες, ΑΕΙ, ΤΕΙ, Επιμελητήριο, Μ.Κ.Ο.) και γίνεται προσπάθεια να καταστεί ο Έλληνας πολίτης ενεργός στο θέμα του περιβάλλοντος, μειώνοντας τη σπατάλη του νερού και κάνοντας ανακύκλωση.

Κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας "Όλοι μαζί Πρώτος Εσύ - Σε περιμένουμε για να στείλουμε μαζί με το Σάκη ένα μήνυμα για το περιβάλλον".

Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στα καταστήματα: Metropolis, Fnac και Public και η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

H Δέσποινα Βανδή επιστρέφει δυναμικά

H Δέσποινα Βανδή επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι!

Με ένα νέο single δια χειρός Φοίβου που ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα- το "Υπάρχει ζωή"-και που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε cd single, και ένα long hot tour που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα!

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία σε αυτήν την περιοδεία συνεργάζεται μαζί με τους Goin’ Through, αλλά και τους Nevma, Θηρίο και Στέλιο Μάξιμο, δίνουν το σύνθημα για dance καλοκαιρινές βραδιές στις συναυλίες τους που αναμένεται να εξελιχθούν σε μοναδικά parties!

Το πρόγραμμα της περιοδείας:

- 28.06: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
- 3.07: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
- 4.07: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
- 6.07: ΑΧΑΡΝΑΙ
- 10.07: ΞΑΝΘΗ
- 11.07: ΤΡΙΚΑΛΑ
- 23.07: ΛΕΥΚΑΔΑ
- 24.07: ΝΑΥΠΑΚΤΟ
- 25.07: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
- 29.07: ΛΑΡΝΑΚΑ
- 31.07: ΓΡΕΒΕΝΑ
- 1.08: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
- 3.08: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
- 7.08: ΧΙΟΣ
- 8.08: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
- 12.08: ΣΑΜΟΣ
- 13.08: ΤΗΝΟΣ
- 16.08: ΑΙΓΙΝΑ
- 19.08: ΣΕΡΡΕΣ
- 21.08: ΠΑΡΓΑ
- 22.08: ΠΑΤΡΑ
- 23.08: ΝΑΥΠΛΙΟ
- 29.08: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
- 5.09: ΛΕΜΕΣΟΣ
- 11.09: ΑΘΗΝΑ

Άμεση επιστροφή χρημάτων για τα εισιτήρια των συναυλιών

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων από τις πενήντα συναυλίες στις οποίες είχε προγραμματιστεί να τραγουδήσει ο Michael Jackson, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

«Οι πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή των εισιτηρίων θα αρχίσουν να δίνονται από την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Συνίσταται στους θαυμαστές να κρατήσουν τα εισιτήρια τους και τα αποδεικτικά της αγοράς τους» ανέφερε σε ανακοίνωση της η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο η εταιρεία.

Περίπου 900.000 εισιτήρια είχαν πωληθεί τις πρώτες ώρες που έγιναν γνωστές οι συναυλίες του Michael Jackson, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τον Μάρτιο του 2010 στην Ο2 Aρένα του Λονδίνου.

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Κυριακής του Rockwave Festival

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες που θα δίδονταν την Κυριακή 28 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Μαλακάσα το μεσημέρι, η οποία προκάλεσε ζημιές στον τεχνικό εξοπλισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία στην ανακοίνωση της αναφέρει πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα το μεσημέρι, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση των συναυλιών του Rockwave Festival την Κυριακή.

Η βροχή κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, και παρά τις προσπάθειες των τεχνικών, δεν μπόρεσε να γίνει αποκατάσταση των ζημιών σε χρόνο που να επιτρέπει τη διεξαγωγή της δεύτερης ημέρας του Festival.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανίζονταν στη σκηνή του Rockwave Festival την Κυριακή ήταν και οι: The Killers, Duffy, Κωνσταντίνος Βήτα, GAD, Dinosaur GR.

Δεν γνωρίζει ακόμα η οικογένεια του Jackson εάν είχε συντάξει διαθήκη

Η οικογένεια του Michael Jackson αγνοεί ακόμη εάν ο αστέρας της ποπ είχε συντάξει διαθήκη πριν τον πρόωρο και τραγικό του θάνατο, τόνισε σε δηλώσεις του σε γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο δικηγόρος της οικογένειάς του Londell McMillan.

"Υπάρχουν μαρτυρίες για την ύπαρξη μίας διαθήκης και προσπαθούμε να το επαληθεύσουμε τώρα", τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως επί του παρόντος "δεν έχει παρουσιασθεί καμία διαθήκη στην οικογένεια".

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθήκη, τα υπάρχοντα θα περάσουν στους "απογόνους", τόνισε ο δικηγόρος. Σε αυτήν την περίπτωση, "ένας ενήλικος θα διαχειρίζεται και θα επιβλέπει την κληρονομιά προς το συμφέρον των παιδιών, και σ αυτήν την περίπτωση είναι ο κος και η κα Jackson (οι γονείς του τραγουδιστή)", πρόσθεσε ο Londell McMillan πριν την τελετή των βραβείων BET Awards.

Οι σταρ τίμησαν τον Michael Jackson στα BET Awards

Τα BET Awards απέτισαν φόρο τιμής στον Michael Jackson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παραβρέθηκαν ο πατέρας του Jackson, Joe καθώς και η αδερφή του Janet, η οποία μάλιστα ανέβηκε στην σκηνή και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: "Ολη η οικογένειά μου ήθελε να είναι εδώ απόψε αλλά ήταν πολύ οδυνηρό. Για εσάς ο Michael είναι ένα ίνδαλμα, για εμάς ο Michael είναι οικογένεια. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Εκ μέρους της οικογένειάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας, σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Μας λείπει πάρα πολύ".

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πολλοί καλλιτέχνες απέτισαν φόρο τιμής στον Michael Jackson. Η Beyonce αφιέρωσε ένα από τα βραβεία που κέρδισε στον βασιλιά της pop ενώ αρκετοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες του. Μάλιστα αρκετοί ήταν και οι σταρ που έφθασαν στο κόκκινο χαλί των BET Awards φορώντας T-Shirts στα οποία απεικονίζονταν η φωτογραφία του βασιλιά της pop.

Η οικογένεια του Jackson φροντίζει τα τρία παιδιά του

Τα τρία παιδιά του Michael Jackson βρίσκονται με την οικογένειά του από την Πέμπτη, 25 Ιουνίου.

Η οικογένεια Jackson φροντίζει τα παιδιά του βασιλιά της pop και προσπαθεί να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την Κυριακή, ο πατέρας του τραγουδιστή ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών του βασιλιά της pop.

Η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, η Debbie Rowe, πρώην νοσοκόμα, ήταν παντρεμένη με τον Michael Jackson από το 1996 ως το 1999.

Η ταυτότητα της μητέρας του μικρότερου παιδιού του Jackson δεν έχει γίνει γνωστή. Ενώ η Rowe δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της, ορισμένοι νομικοί εκτιμούν ότι μπορεί να διεκδικήσει την κηδεμονία των δύο παιδιών της και να λάβει οικονομική βοήθεια από την οικογένεια του Jackson για να τα μεγαλώσει.

Όμως ο Joe Jackson έσπευσε να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση της οικογένειάς του να αναλάβει τα παιδιά. "Τα παιδιά του Michael είναι η πρώτη προτεραιότητά μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Joe Jackson.

"Θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά μας σχέδια. Μέχρι τότε όμως έχουμε την εξουσία από το νόμο να αναλάβουμε δράση και μόνο η Katherine και εγώ έχουμε εξουσία για τον γιό μας και τα παιδιά του" πρόσθεσε ο πατέρας του Jackson.

Στην κορυφή του box office το "Transformers: Revenge of the Fallen"

Η ταινία "Transformers: Revenge of the Fallen" κατέκτησε την κορυφή του box office της Βορείου Αμερικής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson ενώ η σκηνοθεσία είναι του Michael Bay.

Στη δεύτερη θέση του box office βρίσκεται η ταινία "The Proposal" με την Sandra Bullock και τον Ryan Reynolds στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ταινία "The Hangover" στην οποία πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Ed Helms και Zach Galifianakis.

Μία θέση χαμηλότερα ακολουθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων "Up". Στην πέμπτη θέση συναντάμε την ταινία "My Sisters Keeper", στην οποία πρωταγωνιστεί η Cameron Diaz.

Το top 10 του box office της Βορείου Αμερικής συμπληρώνουν οι ταινίες: "Year One" στο Νο6, "The Taking of Pelham 1 2 3" στο Νο7, "Star Trek" στο Νο8, "Night at the Museum: Battle of the Smithsonian" στο Νο9 και "Away We Go" στο Νο10.

Ο Joe Jackson μίλησε για το θάνατο του γιου του

Ο πατέρας του Michael Jackson, Joe Jackson δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο πως "έχει πολλές αμφιβολίες" σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του γιού του, ενώ η οικογένεια του βασιλιά της ποπ προετοιμάζει την οργάνωση της κηδείας του.

Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο κατά την άφιξή του στην τελετή των βραβείων BET Awards, προς τιμήν των διαπρεπών αφροαμερικανών καλλιτεχνών, ο πατριάρχης της οικογένειας Jackson τόνισε πως ήλθε «για να τιμήσει τον γιό του».

Απαντώντας στην ερώτηση για τον θάνατο του γιού του, ο 79χρονος Joe Jackson δήλωσε πως έχει "πολλές αμφιβολίες" και πως "δεν του αρέσει αυτό που συνέβη".

"Μόνον η Katherine Jackson (η σύζυγός του) και εγώ έχουμε δικαιοδοσία πάνω στον γιό μας και στα παιδιά του. Θέλουμε να χειρισθούμε τη μνήμη και την κληρονομιά του με αξιοπρέπεια", πρόσθεσε, τονίζοντας πως εφεξής μόνον ο δικηγόρος του Londell McMillan θα μιλά εξ ονόματος της οικογένειας.

Ο Londell McMillan, που ήταν παρών στο πλευρό του Joe Jackson, δεν θέλησε να σχολιάσει τις "αμφιβολίες" του πατέρα, τονίζοντας πως "η δεύτερη νεκροψία βρίσκεται σε εξέλιξη". "Αργότερα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες", τόνισε ο ίδιος. Γνωστή εφημερίδα του Λος Άντζελες γράφει πως η δεύτερη νεκροψία έχει τελειώσει από το Σάββατο.

Όσον αφορά την κηδεία του αστέρα της ποπ, ο πατέρας του δήλωσε πως ακόμη δεν έχει αποφασισθεί η ημερομηνία, αλλά πρόσθεσε πως "το επεξεργαζόμαστε".

Κληθείς να σχολιάσει τις εκδηλώσεις σεβασμού που έχουν εκφρασθεί για τον Michael Jackson στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, ο Joe Jackson τόνισε πως θα προτιμούσε "να τον αναγνώριζε ο κόσμος ενώσω ήταν ζωντανός. Όμως τώρα είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Θα ήθελα να ήταν εδώ για να βλέπει όλα αυτά. Για να τα καταλάβει όλα αυτά", τόνισε.

Σαρώνουν στα charts οι επιτυχίες του Jackson

Λίγες μόλις μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Michael Jackson το άλμπουμ του 2003 με τον τίτλο "Number Ones", που περιλάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, κατέλαβε την κορυφή του βρετανικού άλμπουμ chart.

Συνολικά 43 singles και 11 άλμπουμ τόσο του Jackson όσο και του οικογενειακού συγκροτήματος των "Jacksons 5" βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και μέσα στους κορυφαίους 200 τίτλους.

Πριν από μια εβδομάδα το άλμπουμ "Number Ones", που περιλαμβάνει 18 Νο1 επιτυχίες, ήταν στην 121η θέση. Σήμερα εκτός από την κορυφαία κατάταξη που έχει καταλάβει το άλμπουμ συνολικά μέσα στις 20 πρώτες θέσεις βρίσκονται τα: "Thriller" στην 7η θέση, "King of Pop" στην 14η, "Off the Wall" στην 17η και "The Essential Michael Jackson" στην 20η.

Γνωστή βρετανική αλυσίδα μουσικών καταστημάτων ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των CD του Michael Jackson έχουν αυξηθεί κατά 80 φορές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το αντίστοιχο της αναγγελίας των θανάτων των Elvis Presley, John Lennon και Freddie Mercury.