Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Rockwave 2009. God.Fear.None

Τέταρτη και τελευταία μέρα του φετινού Rockwave Festival, η οποία στην ουσία είναι η δεύτερη, λόγω των ακυρώσεων των δύο προηγουμένων, και όλοι μας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτών, είχαμε εφοδιαστεί πλέον με την ελπίδα ότι Θεού θέλοντος και κυρίως καιρού επιτρέποντος όλα θα κυλήσουν ομαλά.


Στην ώρα τους, γύρω στη μία δηλαδή, οι God.Fear.None καταλαμβάνουν τη Vibe Stage, κάνοντας έτσι το ποδαρικό στη μόνη «μεταλλική» μέρα του festival και χωρίς να καθυστερούν ξεκινούν την εμφάνισή τους. Πρώτο τραγούδι το "Idle Self" από το ντεμπούτο album τους "Envy", με το "Forever Pure" από το περσινό "Vultures" να ακολουθεί. Ο καλός ήχος που έχουν βοηθάει στη σωστή απόδοση των metalcore - melodic death μονοπατιών που ακολουθούν και απόδειξη αυτού είναι οι θερμές αντιδράσεις του κοινού, το οποίο ακούγοντας κομμάτια όπως τα "Iron M", "Faith" και κυρίως το "Trasgression" έδειχνε ότι πραγματικά το διακεδάζει.

Με τον τραγουδιστή να είναι ιδιαίτερα κινητικός και ενώ το κοινό αριθμεί πλέον περί τα διακόσια άτομα, οι God.Fear.None αποδίδουν τα "Rain Falls" και "Uncommon" με μπόλικη ενέργεια, κρατώντας για το τέλος το "Free Fall", το οποίο και έτυχε ζεστής υποδοχής από όλους τους παρευρισκόμενους, με αποκορύφωμα αυτού το moshpit το οποίο και στήθηκε.

Το καλό υλικό που ούτως ή άλλως έχουν τα παιδιά έδωσε την ώθηση για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους. Χρειάζονται στήριξη, όχι επειδή είναι Έλληνες, αλλά επειδή το αξίζουν, για αυτό και εμείς θα είμαστε πάντα έτοιμοι να τους την προσφέρουμε.

Setlist:
Idle Self / Forever Pure / Iron M. / Faith / Trasgression / Rain Falls / Uncommon / Free Fall