Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στη Νέα Υόρκη ο Matt Damon

Ο Matt Damon βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτό το διάστημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, "The Adjustment Bureau".

Ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στην ταινία με την εντυπωσιακή Emily Blunt. Την σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο George Nolfi.

Στα σχέδια του Matt Damon περιλαμβάνεται και η νέα ταινία του Clint Eastwood, "Hereafter". Οπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Damon πρόσφατα συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο "Hereafter", τα γυρίσματα του οποίου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτό το χειμώνα.

Αυτό το διάστημα ο Matt Damon επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "The Informant!". Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Οσκαρ Steven Soderbergh.

Ζήτησε συγγνώμη από την σύζυγό του ο Letterman

Η υπόθεση εκβιασμού του David Letterman σε συνδυασμό με το "ροζ σκάνδαλο" στο οποίο έχει εμπλακεί αποδεικνύεται κερδοφόρα για το τηλεοπτικό δίκτυο που προβάλλει την εκπομπή του.

Περίπου 5,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας τη δημόσια-τηλεοπτική- απολογία του Letterman προς τη σύζυγό του και τις εργαζόμενες στην εκπομπή του για τις αποκαλύψεις που έκανε στον "αέρα" την περασμένη εβδομάδα, όταν παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με υφιστάμενες του και ότι με αφορμή αυτό, είχε πέσει θύμα εκβιασμού. Πρόκειται για 36% αύξηση της τηλεθέασης που είχε την περασμένη Δευτέρα η εκπομπή του Letterman, ανακοίνωσε το κανάλι.

Γνωστή εφημερίδα με ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο έγραψε ότι η εκπομπή του Letterman το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 11:30 μμ, ξεπέρασε σε τηλεθέαση τη δραματική σειρά "Heroes".

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Με την κατάθεση του ηθοποιού, σεναριογράφου και επιστήθιου φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξανδρου Ρήγα συνεχίστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η δίκη για την άγρια δολοφονία του ηθοποιού. Το κλίμα στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά λόγω του θανάτου της αδερφής του δημοφιλούς ηθοποιού.
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του ενός κατοίκου της Πλατείας Βικτωρίας, ο οποίος σήμερα είναι φυλακισμένος για άλλη υπόθεση στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως υποστήριξε ο μάρτυρας είχε δει αρκετές φορές τον Νίκο Σεργιανόπουλο με άνδρες.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε την 27χρονη οικιακή βοηθό του ηθοποιού, η οποία εργαζόταν στο σπίτι του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τον είχε βρει νεκρό στο διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι το πρωί της 4ης Ιουνίου 2008.

“Το σπίτι έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο και ο Νίκος ήταν νεκρός ανάμεσα στον καναπέ και το τραπεζάκι μέσα σε μια λίμνη αίματος”, κατέθεσε η νεαρή γυναίκα. Αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπικότητα του ηθοποιού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, γλυκός με μεγάλη καρδιά.

Επόμενος μάρτυρας ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ιδιαίτερα συγκινημένος κατέθεσε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας πάρα πολύ καλός φίλος τον οποίο εκτιμούσε πάρα πολύ.
Ωστόσο όπως ανέφερε, από το 2002 και με τη λήξη της συνεργασίας τους έπαψαν να κάνουν παρέα.

Τον ξαναείδε μία και μοναδική φορά όταν και συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν οι καταθέσεις ενός ιδιοκτήτη κρεπερί στο Παγκράτι και ενός αστυνομικού, οι οποίοι κατέθεσαν ότι στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος του πρώτου εμφανίζεται δύο ημέρες πριν την δολοφονία του ο Νίκος Σεργιανόπουλος και πλάι του στέκεται ένας άνδρας, ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον Γεωργιανό κατηγορούμενο.

Τελευταίος μάρτυρας ήταν ένας Αιγύπτιος, ο οποίος όπως ανέφερε είχε σχέση με τον ηθοποιό τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά σταμάτησε να συναντιέται μαζί του 25 ημέρες πριν την δολοφονία του.

Ο μάρτυρας εισήλθε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γεγονός που έκανε τον δικηγόρο της οικογένειας να αποχωρήσει προς στιγμήν από την αίθουσα.

Η δίκη διακόπηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Η μάχη της Μπέμπα Μπλανς

Η ηθοποιός Μπέμπα Μπλάνς περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού εδώ κι έξι μήνες έχει μάθει ότι πάσχει από την επάρατο νόσο. Η ίδια μίλησε στο gossip tv: '' Δεν είναι και πολύ άσχημα τα πράγματα αλλά οι γιατροί δεν λένε και πολλά. Έχω ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες. Μένω δύο μέρες στο νοσοκομείο, πάω κάνω εξετάσεις κάνω και μία θεραπεία και φεύγω. Δεν το βάζω κάτω''.

Η Μπέμπα Μπλάνς δυνατή όπως πάντα κάνει τα πάντα για νιώθει καλά, πήρε κάποια κιλά, έβαψε τα μαλλιά της και άρχισε να ανανεώνεται. '' Μόλις έσκασα μύτη καινούργια στην πιάτσα αλλά είναι και ώρες που σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Εάν είναι να πάθεις κάτι πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Αισθάνομαι καλά, δεν νιώθω ούτε κόπωση αλλά ούτε και κούραση. Δεν φαντάζομαι να πάω από αυτό μάλλον μου φαίνεται θα ζήσω.'' λέει με θάρρος. Ζει μόνη της με μοναδική παρέα τα σκυλάκια της. ''

Με επισκέπτονται μόνο κάποιες φίλες. Το περνάω μόνη μου γιατί όταν είσαι 24 ώρες το 24ωρο δεν βλέπεις κανέναν το περνά μόνη σου''. Η πίστη και η επιμονή της όμως της δίνουν κουράγιο και προχωράει μπροστά.

''Μην περιμένεις από πουθενά Άμα έχεις να βοηθάς τον άλλον ναι αλλά αν είναι να περιμένεις από τους άλλους άστο. Πάντα μόνη μου ήμουν και στις μεγάλες επιτυχίες επομένως το έχω συνηθίσει αυτό απλά τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Είχα καταστραφεί και από το χρηματιστήριο αλλά εντάξει δεν χάθηκαν και όλα. Υπάρχουν κι άλλα, πιο δύσκολα''.

Η τραγουδίστρια όμως εκφράζει κι ένα μεγάλο παράπονο για το ''σπίτι του ηθοποιού''. '' Οι κακόμοιροι ηθοποιοί περιμένουν να μπουν στο σπίτι και δεν γίνεται τίποτα, δεν έχουν που να μείνουν''. Και κλείνει λέγοντας: ''Μην περιμένεις και πολλά πράγματα από γνωστούς και φίλους. Εγώ σ 'όλη μου τη ζωή δεν περίμενα τίποτα ευτυχώς, πάλευα μόνη μου...''

Οι επενδύσεις του Abramovich στην Κέρκυρα

Τα σχέδια του του Ρώσου μεγιστάνα και της χρυσής τριανδρίας όπως την αποκαλούν στην Κέρκυρα φαίνεται πως σύντομα θα ολοκληρωθούν στις πάλαι ποτέ εγκαταστάσεις του club Μed στην περιοχή της Δασίας.

Πάνω από δέκα οικισμοί όπως και δύο μεγάλα ξενοδοχεία ετοιμάζονται στην πρωτότυπη αυτή πόλη θέρετρο που ετοιμάζεται πυρετωδώς και αναμένεται να φιλοξενήσει όχι μόνο Ρώσους μεγιστάνες αλλά και το διεθνές jet set που γνωρίζει πολύ καλά τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς που και αυτός βρέθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί των Φαιάκων για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Όσο για την τριανδρία των Δαυίδ, Βούλγαρη και Βατίδη βρίσκονται πολύ συχνά στην Κέρκυρα προκειμένου να ενημερώνονται βδομάδα με την βδομάδα για την ταχύτητα κάτω από την οποία ολοκληρώνονται τα έργα στην περιοχή που κάποτε υπήρχε το club Med που μετακόμισε πλέον στην περιοχή των Αγίων Σαράντα.

Οι νέες συναυλίες της Swift

Η περιοδεία της Taylor Swift, "Fearless Tour" θα συνεχιστεί και το 2010 όπως ανακοινώθηκε.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσει μια σειρά συναυλιών το 2010 στην Αυστραλία και τη Βόρειο Αμερική. Σε δηλώσεις της η Taylor Swift τόνισε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεχιστεί η περιοδεία της και το 2010.

Η πρώτη συναυλία της "Fearless Tour" στην Αυστραλία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου στο Μπρισμπαίην. Μεταξύ των πόλεων που θα επισκεφθεί με την τουρνέ της στην Αυστραλία η Swift είναι και οι: Μελβούρνη, Σίδνευ, Αδελαΐδα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι συναυλίες της Swift στην Αυστραλία η εντυπωσιακή σταρ θα επιστρέψει στην Αμερική όπου θα συνεχίσει την περιοδεία της. Ανάμεσα στις πόλεις τις οποίες θα επισκεφθεί με την "Fearless Tour" στη Βόρειο Αμερική είναι και οι: Ντάλας, Φιλαδέλφεια, Ντιτρόιτ, Οκλαχόμα, Ντένβερ, Λος Αντζελες, Τορόντο, Χιούστον, Ουάσιγκτον.

Στο Λος Αντζελες η Aniston

Η Jennifer Aniston βρίσκεται στο Λος Αντζελες για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, "The Baster".

Η διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα της κωμωδίας, "The Baster", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Jason Bateman. Οι δύο σταρ έχουν πραγματοποιήσει γυρίσματα για την ταινία και στη Νέα Υόρκη πριν από λίγους μήνες.

Την σκηνοθεσία του "The Baster" έχουν αναλάβει οι Josh Gordon και Will Speck. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη το 2010.

Αυτό το διάστημα η Jennifer Aniston επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία, "Love Happens", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Aaron Eckhart. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Brandon Camp.

Η Holmes μίλησε για το στυλ της αλλά και για τον Tom Cruise

Η Katie Holmes αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε γνωστό γυναικείο περιοδικό πως ο Tom Cruise συχνά κριτικάρει τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η διάσημη ηθοποιός τόνισε στην συνέντευξή της πως στο διάσημο σύζυγό της συνήθως του αρέσουν οι ενδυματολογικές της επιλογές, όμως όπως παραδέχθηκε υπάρχουν και κάποιες φορές που δεν συμφωνεί με αυτές. «Συνήθως του αρέσουν όλα, αλλά κάποιες φορές όταν πάω να βγω έξω μου λέει: Νομίζω πως αυτό το φόρεμα σε φοράει. Δεν το χρειάζεσαι αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Holmes ενώ πρόσθεσε πως ο Cruise έχει πολύ καλό γούστο.

Η Holmes στη συνέντευξή της αναφερόμενη στο στυλ που προτιμά αποκάλυψε πως της αρέσουν οι σχεδιαστές: Alaia, Stella McCartney, Ralph Lauren, Isabel Marant και Sari Gueron.

Η Katie Holmes πρόσφατα γύρισε την ταινία, "Don't Be Afraid of the Dark" ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Βοστόνη, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tom Cruise.

Ο νέος ρόλος της Kristen Bell

Η Kristen Bell θα συμπρωταγωνιστήσει με την Christina Aguilera και την Cher στο μιούζικαλ "Burlesque".

Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ θα αναλάβει ο Steve Antin. Η Christina Aguilera θα υποδύεται στο μιούζικαλ ένα κορίτσι από την Αϊόβα, που μετακομίζει στο Λος Άντζελες και πιάνει δουλειά σε ένα "ροζ" κλαμπ. Η Cher θα υποδυθεί την ιδιοκτήτρια του club ενώ η Kristen Bell θα ενσαρκώσει το ρόλο μίας χορεύτριας.

Στο μιούζικαλ εκτός από τις Aguilera, Cher και Bell θα συμμετάσχει και ο Stanley Tucci. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη το 2010.

Η Kristen Bell αυτό το διάστημα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Couples Retreat", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Vince Vaugh και Jason Bateman.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ : Η ΕΕΤΤ προειδοποιεί, Προσοχή στα SMS με αριθμό 54ΧΧΧ

Η ΕΕΤΤ έχει λάβει τους τελευταίους δύο μήνες καταγγελίες σχετικά με Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ) που παρέχονται μέσω αποστολής και λήψης SMS στους σύντομους κωδικούς της σειράς 54ΧΧΧ. Παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών είναι, μεταξύ άλλων ψηφοφορίες, διαγωνισμοί, αγορά (downloading) ringtones, logos, videos, παιχνιδιών μέσω SMS και συνομιλία SMS (chat). Για την προστασία των καταναλωτών η ΕΕΤΤ συστήνει τα εξής…

- Μην καταχωρείτε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου σε ιστοσελίδα, αν δεν έχετε πρώτα διαβάσει προσεκτικά στην ιστοσελίδα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις με τους οποίους παρέχεται η υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Διαφημίσεις για δωρεάν προσφορές ή συμμετοχή σε κληρώσεις, ενδέχεται να συνοδεύουν συνδρομητικές υπηρεσίες.
- Ένα συχνό μοντέλο Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης είναι οι συνδρομητικές υπηρεσίες, για τις οποίες ενδέχεται να πληρώνετε ένα ποσό εφάπαξ ή ανά εβδομάδα, για να λαμβάνετε υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα είναι η τακτική λήψη wallpaper, ή η συχνή αγορά ringtones. Τα συνδρομητικά μοντέλα των Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης διαφέρουν ανά πάροχο.
- Διαβάζετε προσεκτικά όλους τους όρους της διαφημιστικής καταχώρησης, προκειμένου να πληροφορηθείτε αν αφορά συνδρομητική υπηρεσία ή υπηρεσία που ολοκληρώνεται σε περισσότερα από 1 SMS κλπ.
- Η χρέωση του SMS μιας Υπηρεσίας Πολυμεσικής Πληροφόρησης μπορεί να αφορά είτε την αποστολή ή τη λήψη του SMS. Η χρέωση με τη λήψη του SMS αφορά συνήθως τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος το οποίο παρουσιάζεται στη διαφημιστική καταχώρηση, είναι αυτό με το οποίο θα πρέπει να χρεωθείτε για την υπηρεσία, ανεξάρτητα αν ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας σας χρεώνει με το εισερχόμενο ή το εξερχόμενο SMS.
- Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, οι Πάροχοι Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης υποχρεούνται να διαθέτουν γραμμή βοήθειας/παραπόνων (HELP LINE), όχι πρόσθετης χρέωσης, η οποία πρέπει να αναφέρεται στις ανακοινώσεις-διαφημίσεις της υπηρεσίας. Συγκρατείστε τον αριθμό αυτό για την εξυπηρέτησή σας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πάροχοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση των σύντομων κωδικών της σειράς 54ΧΧΧ για παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης, πρέπει να αιτηθούν την εκχώρησή τους από την ΕΕΤΤ (πρωτογενής εκχώρηση), ή να ζητήσουν από τους Παρόχους, στους οποίους ήδη η ΕΕΤΤ έχει εκχωρήσει πρωτογενώς τους αριθμούς αυτούς, να τους εκχωρήσουν δευτερογενώς τους αριθμούς που τους ενδιαφέρουν.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η ΕΕΤΤ επεξεργάζεται επί του παρόντος το περιεχόμενο των συγκεκριμένων καταγγελιών και ελέγχει εάν υφίσταται παράβαση της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας από τους παρόχους στους οποίους έχουν εκχωρηθεί οι σύντομοι κωδικοί της σειράς 54ΧΧΧ. Ειδικότερα, διερευνά, μεταξύ άλλων, εάν οι πάροχοι ενημερώνουν επαρκώς τους καταναλωτές για το ύψος της χρέωσής των συγκεκριμένων Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης.

Η ΕΕΤΤ δεν έχει αρμοδιότητα για το περιεχόμενο των υπηρεσιών που παρέχονται στους αριθμούς αυτούς, ούτε και για τον τρόπο παροχής τους. Τα θέματα που αφορούν το περιεχόμενο των Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (π.χ. τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού, την αγορά ringtone, την παροχή υπηρεσιών ενηλίκων) εξετάζονται από τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Πίσω στην Ιταλία ο George Clooney

Μετά από τη Βενετία, το Τορόντο και τις ΗΠΑ, ο George Clooney, επέστρεψε στην Ιταλία μαζί με τη σύντροφό του Elisabeta Canalis. Ο ηθοποιός βρίσκεται στο Αμπρούτσο, όπου ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα του φιλμ The American.

Ο Clooney μετείχε στα πρώτα του πλάνα που γυρίστηκαν σε αγορά της περιοχής και έδειξε να το διασκεδάζει που επέστρεψε στη δουλειά. Η Elisabeta δεν γνωρίζουμε αν τον ακολούθησε στη συγκεκριμένη πόλη, ή αν έμεινε στη λίμνη του Κόμο.

Πίσω στις ΗΠΑ, οι γονείς του Clooney, Nick και Nina δέχτηκαν εκ μέρους του βραβείο από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών.

Νέο μυστικό ραντεβού Pitt - Aniston

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ξένα περιοδικά και αναφέρουν ότι οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν κρυφά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Η σχέση του Pitt με τη Jolie, εξακολουθούν να υποστηρίζουν δεν είναι καλή εδώ και καιρό, αν και πριν από λίγες ημέρες τους ήθελαν να υιοθετούν κι άλλο παιδί.

Ο ηθοποιός αποφάσισε λοιπόν να προσκαλέσει την πρώην σύζυγό του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη για να της μιλήσει για τα προβλήματά του με τη Jolie.

Λέγεται πάντως ότι μπορεί και να μην υπήρχε κάτι πονηρό στη συνάντηση, απλά ο Pitt ήθελε σε κάποιον να μιλήσει γιατί δεν αισθανόταν και πολύ καλά.

Η Aniston του ζήτησε να μην την μπλέκει στα προβλήματά του με τη σύντροφό του.

Οι 179 καθρέφτες του Simon Cowell

Ο κριτής του American Idol, έκλεισε τα 50 του χρόνια και το πάρτι που έκανε με τους 400 καλεσμένους συζητιέται ακόμη.

Ένα από τα πράγματα που ο Simon Cowell θα έχει να λέει για πολλά χρόνια είναι το γεγονός ότι έλαβε 179 καθρέφτες ως δώρο γενεθλίων. «Έλαβα καθρέφτες σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, μεγάλα, μικρά, ακόμη και ειδικούς καθρέφτες για τα δόντια. Κάποιοι μάλιστα είχαν και μεγεθυντικό φακό για να μπορώ να βλέπω τις ρυτίδες μου», φέρεται να δήλωσε ο Cowell σε κοντινούς του ανθρώπους.

Το πάρτι του παρουσιαστή φέρεται να έχει κοστίσει 1,6 εκατομμύρια δολάρια και μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Naomi Campbell, η Cheryl Cole, η Kate Moss και ο Gordon Ramsay.

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του Σεργιανόπουλου

Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Νίκου Σεργιανόπουλου, Ευριδίκη Παπαθεοδώρου λίγες μόνο μέρες πριν την ολοκλήρωση της δίκης του αδελφού της.

Η εκλιπούσα τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια καθώς τα προβλήματα υγείας της επιδεινώθηκαν μετά την δολοφονία του αδελφού της.

Συγκλονισμένοι, όπως είναι φυσικό, ο σύζυγος και τα παιδιά της με την ξαφνική απώλεια της.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της οικογένειας, η δίκη, που είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί αύριο, δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ήταν επιθυμία της αδελφής του να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τέλος το ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ;

Αυτό ήταν... Σύμφωνα με πληροφορίες το ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ κατεβάζει ρολά. Τα νούμερα τους είναι κάτι παραπάνω από χάλια και ο ALPHA σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους κόψει.

Έτσι κι αλλιώς με μια ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ τα ίδια νούμερα θα έκαναν μην σου πω και παραπάνω. Χθες τα νούμερα του ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ήταν 7,7% .

Αναλυτικά τα νούμερα:
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ___13,3%
SUPER STAR ___12%

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Στάσου..... κουλούρια!

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα μετά από μια βραδινή έξοδο στα μπουζούκια από ένα φρεσκοψημένο, ζεστό κουλουράκι. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να πιστεύει η Ελεονώρα Μελέτη και ο αγαπημένος της Γιάννης Ολζιέρσκι που μετά από μια βραδιά στο “Teatro” τίμησαν τον πάγκο με τα κουλούρια που υπάρχει έξω από το μαγαζί για τους ξενύχτηδες.

Κάτι το ποτό, κάτι το ξενύχτι, ένα κουλουράκι είναι ότι πρέπει για να στρώσει το στομάχι πριν τον ύπνο και να ξυπνήσει η παρουσιάστρια γεμάτη όρεξη το πρωί για την... μελέτη της. Φυσικά ο Γιάννης σαν σωστός gentleman δεν διανοείται να πληρώσει η γυναίκα που συνοδεύει και βγάζει αμέσως το πορτοφόλι του να κεράσει.

Πάντως το ζευγάρι περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο έχουν βρει τον δρόμο τους, κι έτσι Ελεονόρα και Γιάννης απολαμβάνουν ανέμελα τον έρωτα... και το κουλούρι τους!

Σβήστηκε η καταδίκη του Mel Gibson

O Mel Gibson είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2006 να οδηγεί μεθυσμένος σε λεωφόρο του Μαλιμπού.

Η ποινή του ήταν καταδίκη τριών χρόνων με αναστολή, κάτι που σβήστηκε ύστερα από αίτημα του δικηγόρου του καθώς ο ηθοποιός από τότε έδειξε υπευθυνότητα και συνέπεια στις συναντήσεις του στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, αλλά και σε κάποια μαθήματα που του είχε ορίσει το δικαστήριο.

«Μία τέτοια σύλληψη δεν σβήνεται εντελώς από το μητρώο κάποιου, αλλά τον βοηθάει να μπορέσει να ταξιδεύει για παράδειγμα στον Καναδά, ή να κάνει άλλα πράγματα», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Στον Δημήτρη Κοντομηνά τα Village;

Στο χώρο της ψυχαγωγίας φαίνεται ότι εισέρχεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς, προχωρώντας στην εξαγορά των κινηματογραφικών αιθουσών που διαχειρίζεται η αυστραλιανή εταιρεία Village Roadshow στην Ελλάδα. Μολονότι το όνομα του αγοραστή δεν έχει γίνει και επισήμως γνωστό, πληροφορίες της αγοράς αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο νέος ιδιοκτήτης στη χώρα μας, μαζί με τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Χάρη Αντωνόπουλο.

Πάντως, η μητρική εταιρεία δεν ανακοίνωσε το όνομα του αγοραστή και αρκέστηκε να δηλώσει πως πρόκειται για «Ευρωπαίο επενδυτή». Ενώ, σε σχετική ανακοίνωση της Village Roadshow στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο, αναφέρει ότι η θυγατρική της στην Ελλάδα πουλήθηκε έναντι 80 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (48,2 εκατ. ευρώ) και τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η αυστραλιανή εταιρεία άρχισε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα το 1996, και έπειτα από 13 χρόνια περίπου αποφάσισε να αποχωρήσει, κρίνοντας ότι η εγχώρια αγορά είναι «μικρή» για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά θα υποβληθεί η Elizabeth Taylor

Η Elizabeth Taylor ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για εκείνη.

Η διάσημη ηθοποιός, 77 χρόνων πλέον, πάσχει από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, διάγνωση που έγινε πριν από πέντε χρόνια, αλλά υποφέρει και από σοβαρά προβλήματα στη μέση ενώ έχει υποβληθεί και σε επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο. Την ανακοίνωση της εισαγωγής της στο νοσοκομείο την έκανε η ίδια μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικών επαφών, τονίζοντας ότι θα αποκαλύψει εκείνη τα νέα για το πρόσωπό της πριν το κάνουν τα μέσα ενημέρωσης.

"Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω πριν φτάσει στις εφημερίδες ότι πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο για να χειρουργηθώ στην καρδιά", γράφει η Taylor. "Είναι πολλή "καινούργια" και χρειάζεται επισκευή η βαλβίδα διαρροής η οποία λειτουργεί με ένα σύστημα σύνδεσης, χωρίς να χρειαστεί να γίνει επέμβαση ανοικτής καρδιάς, έτσι ώστε η καρδιά μου να λειτουργήσει καλύτερα. Όποια προσευχή σας βρίσκεται διαθέσιμη είναι καλοδεχούμενη. Θα σας ενημερώσω μόλις όλα τελειώσουν. Σας αγαπώ Elizabeth", αναφέρει η διάσημη ηθοποιός στο μήνυμα
της.

Η Elizabeth Taylor συχνά χρησιμοποιεί αναπηρική πολυθρόνα για τις μετακινήσεις της και πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ο υπεύθυνος τύπου της Taylor στο Hollywood δήλωσε ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα σε όσα έγραψε στο μήνυμα της.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Η Ελένη Μενεγάκη δέχεται κακόβουλη κριτική

Και το λέμε αυτό διότι οι παροικούντες στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά πώς η σκόνη των πρεμιέρων θα πέσει το Νοέμβριο. Εκείνη την περίοδο θα ξεκαθαριστούν πολλά. Εκείνη είναι η κατάλληλη εποχή για συμπεράσματα.

Έχοντας ως δεδομένα στο μυαλό της, ότι το Mega δεν έχει ακόμη ρίξει στην αρένα των πρωϊνών προγραμμάτων το νέο του προϊόν και ότι τους δύο πρώτους μήνες το κοινό “ζαπάρει”, η Ελένη φρόντισε να ξεκαθαρίσει μερικά ζητήματα εσωτερικής φύσεως στους συνεργάτες της.

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε στο καμαρίνι της, στο ισόγειο των Pro Studios είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται ότι βάλλεται από τα δημοσιεύματα καθώς θεωρεί πώς ότι γράφεται είναι εξαιρετικά πρόωρο...ένας κακοστημένος πετροπόλεμος χωρίς καμία σημασία.

Από την άλλη θεωρεί ότι σε λίγο καιρό όλοι αυτοί που προέτρεξαν να βγάλουν συμπεράσματα για την φετινή χρονιά θα εκτεθούν καθώς το κοινό της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης ταυτίζεται με ανθρώπους που νιώθει κοντά του επι χρόνια. Και αυτό το έχει η Ελένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια...όσο για το παιχνίδι των εντυπώσεων; Αυτό την αφήνει παγερά αδιάφορη.

Ο Vince Vaughn απεχθάνεται τα κινητά τηλέφωνα

Μπορεί ένα κινητό τηλέφωνο να τον βοηθάει πολύ στη δουλειά που κάνει και οι περισσότεροι συνάδελφοί του να το χρησιμοποιούν ανελλιπώς, όμως ο Vince Vaughn δεν θέλει ούτε να τα βλέπει.

Δεν είχε μάλιστα ποτέ του κινητό και όταν παίρνει το χρησιμοποιεί μόνο όταν έχει απόλυτη ανάγκη. «Το τηλέφωνο με τρελαίνει, όλοι είτε μιλούν είτε στέλνουν μηνύματα. Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι και μάλλον θα έχω πρόβλημα καθώς οι τηλεφωνικοί θάλαμοι λιγοστεύουν», λέει ο Vaughn.

Ο ηθοποιός πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, τη μεσίτρια Kyla Weber και αποκάλυψε ότι περιμένει πως και πώς να αποκτήσει παιδιά.

Αρέσει σε όλες τις γυναίκες

Τουλάχιστον αυτή είναι η εντύπωση που έχουμε από το «300» και μετά. Ταυτισμένος με την εικόνα του γεροδεμένου Λεωνίδα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ έγινε σταρ στο άψε-σβήσε. Για τους Ελληνες θεατές είναι ο ηρωικός βασιλιάς της Σπάρτης και για τον υπόλοιπο κόσμο ένας ανερχόμενος του σταρ σίστεμ, που μπορεί να ανταγωνιστεί σε σεξαπίλ και μαγκιά όλους τους υπόλοιπους «φτασμένους» - από τον Μπραντ Πιτ έως τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ετοιμοπόλεμος
Εστω κι αν δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάτι σπουδαίο για να μείνουμε εμβρόντητοι από τις υποκριτικές του ικανότητες, του αναγνωρίζουμε το ταλέντο και την πηγαία ευχέρεια που φαίνεται να διαθέτει ως ήρωας ταινιών δράσης. Από τη μια περιπέτεια στην άλλη, ο ψηλός Σκοτσέζος, που τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κλείσει τα 40, είναι άψογος και ετοιμοπόλεμος.

Και δεν είναι μόνο η όρεξη με την οποία ρίχνεται στη δράση (απόδειξη το πάθος του στο ψηφιακό «300» με αποκορύφωμα την περίφημη διαπεραστική κραυγή «Εδώ είναι η Σπάρτη!»), αλλά και η ζωώδης... φινέτσα, άλλοτε πιο τονισμένη και άλλοτε επιμελώς κρυμμένη, που λανσάρει με επιτυχία στις ρομαντικές του ταινίες. Το διαπιστώσαμε και στη ρομαντική κωμωδία «Η γυμνή αλήθεια», που βγαίνει στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου.

Εδώ ο Μπάτλερ είναι ένας ξεδιάντροπος γυναικοκατακτητής παρουσιαστής, που δίνει συμβουλές στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη γύρω από τις σχέσεις των δύο φύλων και τη σεξουαλικότητα με τέτοιον τρόπο που θα έκανε το ΕΣΡ να του ρίχνει τουλάχιστον ένα πρόστιμο τη φορά.

Με άλλη λόγια, ο κύριος Μάικ Τσάντγουεϊ, που υποδύεται, κάνει σκουπιδο-τηλεόραση αλλά το κοινό του το ευχαριστιέται τόσο πολύ που βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν, όταν τον «τσιμπάει» τηλεοπτικό σόου που θέλει να ενισχύσει επειγόντως τις μετρήσεις τηλεθέασής του.

Ειδήμων στο φλερτ, ο άξεστος Τσάντγουεϊ θα βοηθήσει την προβληματική στις σχέσεις της με το άλλο φύλο παραγωγό του (την υποδύεται η Κάθριν Χέιγκλ) να κατακτήσει τον άντρα των ονείρων της, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά την τρυφερή πλευρά του.

Εντάξει, ακόμα και αν η ταινία δεν μπορεί να στηρίξει επαρκώς τα χιουμοριστικά της ευρήματα, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο στον Τζέραρντ Μπάτλερ που τα καταφέρνει να κάνει έναν αντιπαθή, κατά τα άλλα χαρακτήρα, πολύ συμπαθητικό.

Σπουδαγμένος για να γίνει δικηγόρος και με ελαφρώς άστατα παιδικά χρόνια και εφηβεία (οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός και ο ίδιος δεν ξαναείδε παρά όταν έγινε 16), ο Μπάτλερ ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα τη δεκαετία του '90 με έναν ρόλο στο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ «Κοριολανός» και μια πρωταγωνιστική εμφάνιση στη θεατρική προσαρμογή του «Trainspotting» (έπαιξε τον ρόλο που κρατούσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην ταινία).

Το πρώτο του κινηματογραφικό βήμα έγινε με το δράμα εποχής «Η μεγαλειοτάτη κυρία Μπράουν», για να ακολουθήσει το τηλεοπτικό και πολύ δημοφιλές έπος «Αττίλας» στις αρχές του 2000. Από εκεί και ύστερα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ έπαιξε σε ταινίες τρόμου («Δράκουλας 2000»), περιπέτειες όλων των ειδών («Το βασίλειο της φωτιάς», «Lara Croft Tomb Raider: Το λίκνο της ζωής», «Timeline») αλλά και μιούζικαλ (ήταν το φάντασμα στο «Φάντασμα της όπερας») και ρομαντικά δράματα («Αγαπητέ Φράνκι»). Το μεγάλο «μπαμ» στην επαγγελματική του πορεία, πριν από δύο χρόνια με το «300» του Ζακ Σνάιντερ, τον έκανε σύμβολο του σεξ (χάρη στους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς) και τον ανέβασε ψηλά στη λίστα των στούντιο του Χόλιγουντ.

«Πρέπει να προχωρήσεις και είναι ντροπή γιατί ένα μέρος σου σκέφτεται: «Ημουν τόσο προσκολλημένος σε εκείνη την ταινία και την επιτυχία της και το τι σήμαινε για μένα», παραδέχτηκε κάποια στιγμή ο ίδιος για την επίδραση που είχε το σουξέ του «300» στη ζωή του. Πάντως, ο Μπάτλερ τα καταφέρνει για την ώρα μια χαρά. Από τις μπαρουτοκαπνισμένες σκηνές των βίαιων περιπετειών του έως τα τρυφερά ηλιοβασιλέματα των ρομαντικών του εμφανίσεων.

Γι’ αυτό, πέρα από τα κουτσομπολιά που τον θέλουν να έχει σχέση με την Τζένιφερ Ανιστον και ανεβάζουν τη δημοτικότητά του στα μίντια, γυρίζει και τις ταινίες απνευστί: «Ενας άγνωστος ανάμεσά μας», «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ», «Ταξίδι στο νησί της φαντασίας», «Rocknrolla», «Gamer»... και ακολουθεί η «Γυμνή αλήθεια», καθώς και το δραματικό θρίλερ «Law abiding citizen» του Φ. Γκάρι Γκρέι, η ρομαντική κομεντί «The bounty», που γύρισε με την Ανιστον, και το καρτούν «How to train your dragon» στο οποίο έχει δανείσει τη φωνή του.

«Εμπορικός» είπατε; Κανένας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με αυτό, πόσω μάλλον το γυναικείο κοινό που περιμένει τις ταινίες του πώς και πώς.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μπλόκαρε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας η νέα ιστοσελίδα της Μπρούνι

Μπλόκαρε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας η νέα ιστοσελίδα της τραγουδίστριας και Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί, μέσω της οποίας υπόσχεται να δώσει πληροφορίες για τη ζωή της στο πλάι του Γάλλου προέδρου.

Η ιστοσελίδα χωρίζεται σε τρεις ενότητες: το ίδρυμα της Μπρούνι, σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τη γνώση, τις δραστηριότητές της ως πρέσβειρα του Παγκόσμιου Ταμείου για την καταπολεμήσει του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας και τις δραστηριότητες της ως Πρώτη Κυρία.

Το πρώην μοντέλο έχει ήδη μια ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στην καριέρα της ως τραγουδίστρια, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, χρησιμοποιεί επίσης όλο και περισσότερο το διαδίκτυο για την πολιτική του επικοινωνία.

Εκπρόσωπος του Γάλλου προέδρου έκανε γνωστό ότι ενόψει της Συνόδου για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο θα δημιουργηθεί λογαριασμός στο Twitter από τον οποίο θα μπορεί κανείς να ενημερώνεται για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Από αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα ο Costner

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από αύριο το μεσημέρι ο πολυτάλαντος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, Κέβιν Κόστνερ, για μία και μοναδική μουσική παράσταση που θα δώσει στο θέατρο Badminton την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας ο σταρ του Χόλιγουντ θα φτάσει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού το μεσημέρι της τρίτης, μόνος του. Άνευ συζύγου ή τέκνων, συνοδευόμενος από επτά μουσικούς και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Μέχρι τώρα βρισκόταν στο Μόντε Κάρλο φιλοξενούμενος στο γιοτ του πρίγκηπα Αλβέρτο, ο οποίος τον ξεναγεί στα καταγάλανα νερά των νησιών τριγύρω.

Είναι η πρώτη φορά που ο Κέβιν κάνει περιοδείες με την μπάντα του στην Ευρώπη ενώ στην Αμερική έχει ξεκινήσει να δίνει συναυλίες πριν από δέκα χρόνια. Τότε που παρακινούμενος από την τρίτη του σύζυγο ανακάλυψε πως εκτός από την υποκριτική τον ενδιαφέρει και η μουσική. Μάλιστα πρόσφατα, το τελευταίο του single έγινε πλατινένιο στην Ιαπωνία.

Αποκαλυπτική, σε ρόλο wild girl φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού

Η ηθοποιός, αν και πάντα ερωτική, μας έχει συνηθίσει σε ένα πιο girlish look. Τώρα όμως φόρεσε την πιο hot διάθεσή της και άφησε λίγα πράγματα στην φαντασία.

Αν και η ίδια δηλώνει ότι ο ρόλος της στο σίριαλ “Έχω ένα μυστικό” ανήκει πια στο παρελθόν για την ίδια, και επανήλθε στο κλασσικό καστανό χρώμα, οι πόζες και το ύφος της θυμίζει έντονα την... γατούλα του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Φαίνεται τελικά πως η Κατερίνα δεν έχει απαλλαγεί από οι επιρροές της στον ρόλο της Αλίκης, και ότι θα κάνει πολύ καιρό να “αποσυνδεθεί” από την ρόλο που την στιγμάτισε.

Έξω από τα δόντια τα λέει η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη τα λέει χύμα και σταράτα! Υπερβαίνει την εικόνα της “ατσαλάκωτης” παρουσιάστριας με την τέλεια ζωή και με πολύ τσαμπουκά και ειλικρίνεια μιλάει για την ζωή της σε μια συνέντευξη που ξαφνιάζει. “Πάω εννιά χρόνια σε ψυχολόγο, το γουστάρω, μου αρέσει πολύ. Συνεχίζω να πηγαίνω σε ψυχολόγο, σε συνεδρίες αυτογνωσίας, μια φορά την εβδομάδα”, λέει η Ελεονώρα χωρίς να...μασάει.

Παραδέχεται ανοιχτά ότι έχει κάνει ένα μπότοξ λόγω ενός προβλήματος που έχει με ημικρανίες, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστεί τον μέντορά της Ρούλα Κορομηλά, που όπως λέει” ήταν και είναι το είδωλό μου”. Όσο για το θέμα της απιστίας, η Ελεονώρα είναι κάθετη. “Στην απιστία είμαι σκύλα, δεν ακούω καν δικαιολογία”. Αν και τα τελευταία χρόνια η προσωπική της ζωή είναι ήρεμη, η Ελεονώρα δεν ξεχνά να πετάξει τα... καρφιά της για μια παλιά της σχέση που όπως λέει “όταν ήμουν μικρότερη με είχαν απατήσει, έχω φάει εφάπαξ κέρατα από ένα άνθρωπο για όλη μου την ζωή”.

Αν και δεν έχουμε συνηθίσει τις επώνυμες να παραδέχονται “φόρα παρτίδα” πράγματα που μπορούν να σχολιαστούν αρνητικά ή να σοκάρουν, η παρουσιάστρια σπάει τα κλισέ και μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος σε μια αληθινή συνέντευξη. Μαγκιά της και μπράβο της!

Εγκυος η Christina Milian

Η Christina Milian αποκάλυψε σε δηλώσεις της πως εκείνη και ο σύζυγός της The-Dream θα γίνουν γονείς.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό πως εκείνη και ο σύζυγός της είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς. Η εντυπωσιακή σταρ δήλωσε πως γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει όμως δεν θέλησε να το αποκαλύψει.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά σχέδια της Milian, η διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει σύντομα με νέα δισκογραφική δουλειά που θα τιτλοφορείται "Elope". Στην παραγωγή του άλμπουμ συμμετέχει ο The-Dream.

Η πιο σέξι γυναίκα

Η Kate Beckinsale είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με γνωστό περιοδικό.

Σε δηλώσεις της η εντυπωσιακή σταρ παραδέχθηκε πως είναι ενθουσιασμένη με τον σέξι τίτλο που κέρδισε. Πέρυσι τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας είχε κερδίσει η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Halle Berry.

Η Kate Beckinsale αυτό το διάστημα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Whiteout", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους: Gabriel Macht, Tom Skerritt, Columbus Short, Alex OLoughlin. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Dominic Sena.

Η Beckinsale έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων είναι και οι: "Underworld", "The Aviator", "Van Helsing", "Serendipity", "Pearl Harbor".