Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Γιατί απειλείται με τεράστιο πρόστιμο η Τζούλια;

Μετά την έφοδο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη, η ίδια, μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, θα βρεθεί στα γραφεία της ΥΠΕΕ, ύστερα και από την κλήση που της επιδόθηκε.

Η Τζούλια, την ημέρα της εφόδου ήταν μόνη και φυσικά τρομοκρατήθηκε. Γι' αυτό και κάλεσε κοντά της τους στενούς της συνεργάτες, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως στο σπίτι της στην Εκάλη για να βρεθούν στο πλευρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι άνθρωποι της ΥΠΕΕ δεν βρήκαν πολλά στοιχεία. Και αυτό γιατί τα βιβλία και τα παραστατικά της Τζούλιας Αλεξανδράτου βρίσκονται στο γραφείο του λογιστή της, το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο.

Η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου ζήτησε προθεσμία μαζί με τον λογιστή της ώστε να καταθέσουν τα στοιχεία που τους έχουν ζητηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Σκληρή απάντηση Γκιόλια στις επιθέσεις Τριανταφυλλόπουλου

Με μία δήλωση φωτιά, απάντησε ο Σωκράτης Γκιόλιας στις επιθέσεις που δέχεται από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος χρησιμοποιεί πρωτοφανές υβρεολόγιο εναντίον του επί 17 χρόνια συνεργάτη του. Στη δήλωσή του, ο Σωκράτης Γκιόλιας αναφέρει τα εξής: “Δυστυχώς για μια ακόμα φορά με την ανοχή της δικαιοσύνης και της Ελληνικής αστυνομίας που του παρέχει ΠΛΗΡΗ κάλυψη (δεν συλλαμβάνεται ούτε σε αυτόφωρα αλλά και οι αστυνομικοί που τον φυλάνε τον υποθάλπουν όταν διώκεται), ο γνωστός υπόδικος και άθλιος συκοφάντης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε μια ΆΝΕΥ προηγουμένου επίθεση σε βάρος μου.

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης προσφέρει κάλυψη όπως και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας με τον οποίο διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.

Στο δικό μου σπίτι μπήκαν οι αστυνομικοί όπως και στο γραφείο μου και έκαναν κατάσχεση υπολογιστών και ενώ δεν βρέθηκε τίποτα ακόμα περιμένω να μου επιστραφούν οι υπολογιστές και να εκδικαστεί μια υπόθεση που οι ίδιοι οι μηνυτές ζήτησαν να πάρουν αναβολή.

Ο μηνυτής Γιώργος Ψαρράς ΨΕΥΔΩΣ δήλωσε στην... δικαιοσύνη ότι ήταν ασθενής(επί 7 ημέρες έπρεπε να είναι κλινήρης είπε ο δικηγόρος του στο δικαστήριο) με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΡΟΥ και ενώ το ίδιο βράδυ βρισκόταν με φίλους του στην ταβέρνα κάτι που επιβεβαίωσαν οι συνδαιτυμόνες του.

Μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία που έγινε επώνυμα πριν 10 ημέρες, αντί να παρέμβει η δικαιοσύνη για τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ και να ζητήσει την άμεση σύλληψη του Γιώργου Ψαρρά για απάτη στο δικαστήριο του επιτρέπει ως σύμβουλου διοίκησης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να συνεχίζει να με συκοφαντεί με αθλιότητες από τα μέσα που διαθέτει. Είναι το κράτος της ισονομίας και της δημοκρατίας των λίγων που έχουν τις βίλες και τις porsche cayenne, της δικαιοσύνης που επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι επιχειρηματίες που έχουν καταγγελθεί για την εμπλοκή τους σε εικονικά τιμολόγια.

Είναι ξεκάθαρο ότι για κάθε αναφορά του ονόματος μου από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο θα τον ακολουθεί και μια αγωγή.(Επειδή γνωρίζω ότι πονάει πολύ στην τσέπη).
Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική ηγεσία της δικαιοσύνης και της αστυνομίας που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ προχωράει σε συλλήψεις και εφαρμόζει το νόμο όταν και όπου θέλει.
Είμαι αμυνόμενος απέναντι σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση από έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί με Ι5 και μόνος του το δημοσιοποιεί. Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος αλλά ποιος το λέει. Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ΆΚΡΩΣ επικίνδυνο άνθρωπο που όπως είναι γνωστό στο παρελθόν χρησιμοποίησε το όπλο του(όπως και ο ίδιος είπε) όταν αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Θέμο Αναστασιάδη (ευτυχώς έλειπε από το γραφείο του).

Τον συγκεκριμένο Κύριο τον καλύπτουν ο υπουργός προστασίας του πολίτη και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., των οποίων τα όργανα, επέτρεπαν να οπλοφορεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς άδεια, όπως και επί 22 ώρες δεν τον συνέλαβαν όταν εκκρεμούσε αυτόφωρο σε βάρος του.
Πάλι γράφω ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ανώνυμα και περιμένω την δημοκρατική Ελληνική αστυνομία να με συλλάβει για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της. Ηθικοί αυτουργοί για την στοχοποίηση μου (και τα αποτελέσματα αυτής) με ΑΘΛΙΑ δημοσιεύματα είναι όσοι τον προστατεύουν και τον καλύπτουν.

Υ.Γ1: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε επί 17 χρόνια δίπλα του έναν ακροδεξιό -φασίστα και ένα δημοσιογραφικό απόβλητο;
Υ.Γ2: Για την ιστορία ουδεμία σχέση έχω με την ανάρτηση στο indymedia και αυτό νομίζω ότι το ξέρει καλύτερα ο συντάκτης του κειμένου"
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ"

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ξύριζε το μπικίνι της... εν κινήσει

Δεν είχε φαίνεται χρόνο να ξυρισθεί στο σπίτι και θεώρησε ότι το πιο κατάλληλο σημείο ήταν το αυτοκίνητο και μάλιστα εν κινήσει. Ο λόγος για μία γυναίκα η οποία μάλιστα τράκαρε την ώρα που οδηγούσε αφου ξύριζε το... μπικίνι της αδιαφορώντας προκλητικά για την ασφάλεια την δική της και φυσικά των άλλων.

Μάλιστα η 37 χρονη Μέγκαν Μπάρνς η οποία συνελήφθη, ισχυρίσθηκε ότι είχε αυτή την... φαεινή ιδέα γιατί είχε ραντεβού με τον φίλο της και ήθελε να τον εντυπωσιάσει. Την επόμενη φορά ποιος ξέρει, μπορεί να σκεφθεί να κάνει βαφή μαλλιών. Πάντα όμως... εν κινήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το διαζύγιό της!!!

Περίεργη μέρα η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό δεν μας καλημέρισε όπως συνηθίζει όταν έπεσε το σήμα της εκπομπής της και αντί γι’ αυτήν μας καλωσόρισαν οι συνεργάτες στο πάνελ της, κάνοντας γρήγορη πάσα σε βίντεο με τον Λ. Λαζόπουλο.

Αργότερα βέβαια εμφανίστηκε η Ελενίτσα, κάπως απεριποίητη είναι αλήθεια, με το μαλλάκι ανέμελο. Μετά ξανάφυγε και ξαναγύρισε με το μισό μαλλάκι ισιωμένο ε, και στην τρίτη απόπειρα το μαλλί ήταν που λέμε στην… τρίχα!!!

Εκτός όμως από τις περιπέτειες της κώμης της Ελένης, η μέρα είχε γενικά εντάσεις. Με αφορμή συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό ΟΚ! και στο οποίο δήλωσε ότι ήταν λάθος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να στείλουν δελτίο τύπου για το χωρισμό τους, η Ελενίτσα και το πάνελ έβγαλαν νύχια.

«Όταν λέμε ότι σεβόμαστε μια κατάσταση, δεν βγαίνουμε όταν ο άλλος έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και το λέμε γελώντας. Γιατί για εμάς δεν ήταν με γέλιο η διαδικασία αυτή. Κι επειδή όλοι περνάμε από αυτή τη φάση, γιατί καλώς η κακώς πολλοί άνθρωποι φτάνουν σε μια τέτοια στιγμή στη ζωή τους, κι ευχόμαστε να μην φτάσουν όλοι, δεν μπορεί εμείς που είμαστε παραδίπλα να το βλέπουμε και να γελάμε», είπε με πίκρα η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά δημόσια για το χωρισμό της!!!

Εκτός όμως από τη Χριστίνα Λαμπίρη, κανονικό «θάψιμο» έφαγε και η πολύ στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Λάτσιου, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία στη χθεσινή βράβευση για τις "Γυναίκες της Χρονιάς" πήρε από τα χέρια της Ελενίτσας το βραβείο για την τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς!!!

Το θάψιμο βέβαια δεν έγινε από την Ελένη. Είναι πολύ έξυπνη για κάτι τέτοιο, αυτό της το αναγνωρίζουμε. Το πάνελ της όμως πέταξε κάτι ταβανόπροκες!!!! «Τηλεοπτική παρουσία δεν είναι κάποια υπέρλαμπρη, δυναμική, υπερδραστήρια και με καθημερινή παρουσία;» αναρωτήθηκε η Χρίσλα , με ύφος αθώας περιστεράς, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την Ελένη Μενεγάκη!!!

«Μου έκανε εντύπωση η βράβευση της κας Γκαγκάκη γιατί ήταν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ήταν κριτής, που η συμμετοχή της στο τρίωρο αυτό πρόγραμμα, αν κανείς μάζευε συνολικά τα λεπτά, ήταν πέντε λεπτά», είπε με νόημα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Βέβαια να πούμε ότι τα σχόλια που ακούστηκαν από το πάνελ δεν ήταν κάτι που δεν γνώριζε η Ελένη. Αντιθέτως και το γνώριζε και προφανώς συμφώνησε να γίνει όλη αυτή η κουβέντα σήμερα!!

Εντάξει βρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα να πάρει και μια χρονιά κάποια άλλη το βραβείο. Άλλωστε η Ελενίτσα έχει στη συλλογή της πολλά. Μη μου συγχύζεστε!!!!

Είδηση - βόμβα: Η Τζούλια παντρεύεται!

Αυτό και αν είναι είδηση – βόμβα! Η Αλεξανδράτου παντρεύεται!!! Τι άλλο θα ακούσουμε τέλος πάντων σε αυτή τη ζωή;

Πρωταπριλιά δεν έχουμε, όποτε δεν μπορεί να πρόκειται για φάρσα. Μπορεί, βέβαια, να πρόκειται για άλλο ένα κακόγουστο αστείο της Τζούλιας, με σκοπό να προκαλέσει μετά την κυκλοφορία του πορνό dvd.

Πάντως, όπως δήλωσε ο μάνατζερ της αποκλειστικά στο περιοδικό ΟΚ!, η Τζούλια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το Πάσχα!!!

«Ο γάμος θα γίνει μετά το Πάσχα στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση», λέει ο Μένιος Φουρθιώτης που θα είναι και κουμπάρος. Όχι που θα έχανε. Όπου γάμος και χαρά άλλωστε ο Φουρθιώτης πρώτος!

Tο όνομα του γαμπρού δεν θέλησε να το αποκαλύψει, αλλά από ότι μάθαμε πρόκειται για έναν επιχειρηματία, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. «Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά σε προηγούμενο χωρισμό της από τον πρώην σύντροφο της», λέει ο στενός της συνεργάτης και συμπληρώνει: «Επειδή η Τζούλια έχει ζήσει μεγάλους και έντονους έρωτες στο παρελθόν, θέλει να είναι κάπου σταθερά και ήρεμα με έναν άνθρωπο που δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα».

Ότι έχει ζήσει Μένιο μου έχει ζήσει και έχει φροντίσει μάλιστα να μοιραστεί τους έρωτες της και όχι μόνο με το πανελλήνιο. Και αυτόν μπορεί να μην τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, αλλά αυτή σκίζει τα ρούχα της – κυριολεκτικά- για ένα στιγμιότυπο.

Και ενώ όλα αυτά φαίνονται λίγο καχύποπτα, ο Φουρθιώτης επιμένει ότι είναι αλήθεια και αποκαλύπτει ότι η πρόταση γάμου έγινε στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή μετά την κυκλοφορία του dvd. «Είναι ένας άνθρωπος που την αγαπάει και την εκτιμάει γιατί την έχει στηρίξει. Είναι επιχειρηματίας γύρω στα τριάντα και το όνομα του θα αποκαλυφθεί στην εκκλησία»! Μωρέ μήπως αναφέρεται σε κάποια άλλη; Σε λίγο θα μας πει ότι την θαυμάζει για τις επαγγελματικές τις επιτυχίες!!!

Aν το δούμε και αυτό… Πάντως και εμείς να έχουμε την... χαρά να την δούμε νυφούλα, οι γονείς της δεν θα την έχουν, αφού, σύμφωνα με τον Φουρθιώτη, δεν ανταλλάξαν κουβέντα από την μέρα κυκλοφορίας του πορνό dvd. «Eκτός απροόπτου δεν θα είναι συγγενείς της Τζούλιας στην εκκλησία. Η Τζούλια δεν μιλάει με τους γονείς της». Παρά τις προσπάθειες των δικών της να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τα έχουν καταφέρει γιατί η Τζούλια «ντρέπεται να τους αντικρίσει» και τους αποφεύγει, λέει ο Φουρθιώτης.

Δείτε προς το παρόν τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση του καυτού dvd και θα σας δείξουμε και την πρόβα νυφικού, το οποίο θα είναι Έλληνα σχεδιαστή, (αν δεν το μετανιώσει ο γαμπρός) εν καιρώ!

Τώρα: Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» το σπίτι της Τζούλιας

Σύμφωνα με είδηση της τελευταίας στιγμής το ΣΔΟΕ βρίσκεται αυτή την ώρα στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το κάνει φύλλο και φτερό προκειμένου να διαπιστωθεί πως κατάφερε τελικά να αγοράσει την βίλα της Εκάλης.

Οι «ράμπο» της εφορίας θα ξεσκονίσουν κανονικά το… «τσαρδάκι» της Τζούλιας, για να βρουν όλα εκείνα τα έγγραφα που θα δικαιολογούν την αγορά – έκπληξη της 23χρονης. Είναι απορίας άξιο πως κατάφερε να αγοράσει την βίλα της Εκάλης. Με σκληρή δουλειά θα μου πείτε, παρέα με Γάλλους και σαμπάνιες… Άλλωστε, το είχε πει το κορίτσι προ πολλού: «Δουλεύω σαν το σκυλί τόσα χρόνια»!

Φυσικά στο πλευρό της είναι και ο «μαϊντανός» της υπόθεσης Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος δεν την αφήνει να κάνει ρούπι. Εκεί, μπάστακας, να της δίνει τις «πολύτιμες» συμβουλές του… για το νυφικό. Και μπορεί η Τζούλια να ετοιμάζει τα προσκλητήρια του γάμου της, λέμε τώρα, για τους λίγους και εκλεκτούς που θα είναι εκεί, αλλά αυτή δέχτηκε άλλου είδους πρόσκληση, συγκεκριμένα εντολή, να περάσει τις επόμενες μέρες από το ΣΔΟΕ για να δώσει κατάθεση.

Να δούμε τώρα πώς θα τα μπαλώσει, λέτε να τους χαρίσει κανένα dvd και να τα ξεχάσουν όλα;

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και τότε να δούμε τι θα γίνει.

Η... διεθνής καριέρα της Τζούλιας

Για διεθνή καριέρα ετοιμάζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς το «απαγορευμένο» της DVD θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό. Το επίμαχο DVD, που επί αρκετές ημέρες απασχολεί τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ ήδη έχει γίνει ανάρπαστο και στην Κύπρο, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, αφού ο παραγωγός και κάτοχος -πλέον- των δικαιωμάτων του καυτού υλικού, Δημήτρης Σειρηνάκης ετοιμάζεται να κάνει την ταινία διεθνή επιτυχία.

Το DVD θα κυκλοφορήσει και σε χώρες του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, η είδηση για το καυτό DVD έφτασε και στη γειτονική μας Τουρκία. Μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, η «Aksam», αφιέρωσε μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδού της στη «διεθνή» μας πλέον Τζούλια, αναφέροντας πως το μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό με αμοιβή 200.000 ευρώ!

Οσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου, η ίδια επιμένει -μέσω του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη- στην αρχική της τοποθέτηση, ότι δηλαδή το βίντεο κυκλοφόρησε εν αγνοία της.

«Θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η κωμωδία που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της Τζούλιας. Κάποιοι επιμένουν να τη δυσφ φημούν. Ευτυχώς, ο απλός κόσμος είναι κοντά της και της δείχνει την αγάπη του».

Και επίσημα ο Κούγιας στο πλευρό της
Οι επόμενες κινήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα έχουν νομικό χαρακτήρα, αφού την υπόθεση του «καυτού» DVD που προκάλεσε... τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία ανέλαβε και επισήμως πλέον ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Με επίσημη ανακοίνωση, που έφτασε χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου και των συνεργατών του, γνωστοποιούνται οι τρεις κινήσεις ματ της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα της σέξι TV persona. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου, πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις τόσο στον παρτενέρ της εκρηκτικής Τζούλιας (που, όπως προκύπτει, είναι γαλλικής καταγωγής) όσο και στην εταιρεία παραγωγής της αισθησιακής ταινίας που... άναψε φωτιές.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Θα κατατεθεί μήνυση στη Γαλλία εις βάρος του ερωτικού συντρόφου της κυρίας Αλεξανδράτου, αφού τώρα απεκαλύφθη η πραγματική ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του για τα εγκλήματα που αφορούν στην παράνομη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου DVD». Επίσης, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ιδίου προσώπου για την ηθική βλάβη της κυρίας Αλεξανδράτου από την παράνομη δημοσιοποίηση» και, τέλος, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ίδιου αλλά και εις βάρος της εταιρείας για την παράνομη κυκλοφορία του».

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Τα “κρυφά σημεία” του συμβολαίου της Τζούλιας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μετά από τις αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο του- φημολογούμενου ως τώρα- συμβολαίου που έχει υπογράψει η ίδια με την εταιρία του Δημήτρη Συρινάκη. Σύμφωνα με την εκπομπή “Κους-κους το μεσημέρι” όχι μόνο υπάρχει συμβόλαιο που έχουν συνυπογράψει και οι δυο πλευρές (Συρινάκης-Αλεξανδράτου) αλλά αυτό το έγγραφο, το οποίο βρίσκεται από χτες το απόγευμα στην διάθεση Υπ.Ε.Ε., αναφέρει το χρηματικό ποσό που ορίστηκε να πάρει η πρωταγωνίστρια αλλά αποκαλύπτει ότι υπάρχει υποχρέωση από την μεριά της Tζούλιας να γυρίσει άλλα δυο dvd παρόμοιου περιεχομένου, η οποία κατοχυρώνεται με όλα τα νομικά πλαίσια.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η αμοιβή της Τζούλιας ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ η tv personna σύμφωνα με το συμβόλαιο έχει συμφωνήσει να γυρίσει άλλες δυο ταινίες, τις οποίες όμως δεν θα υπογράφει η Sirina Productions αλλά μια άλλη εταιρία παραγωγής η οποία έχει αναλάβει και τη διανομή ταινιών για γνωστές ταινίες του Hollywood.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν το ποσό των 150.000 αφορά την αμοιβή της Τζούλιας και για τις 3 ταινίες ή μόνο γι' αυτή που έχει βγει στο εμπόριο, ενώ μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει ποινική ρήτρα σε περίπτωση που η πρωταγωνίστρια “σπάσει” το συμβόλαιο. Φυσικά τα δυο αυτά καινούργια dvds που αναμένεται να κυκλοφορήσουν δεν έχουν καμία σχέση με τα ερασιτεχνικά videos που λέγεται ότι κυκλοφορούν, ενώ κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής αν έχουν ήδη γυριστεί.

Όσο για το συμβόλαιο, ο Δημήτρης Συρινάκης εξήγησε ότι δεν υπήρχε στα γραφεία της εταιρείας του την Παρασκευή το βράδυ, όποτε και έγινε η έφοδος από τους ανθρώπους του Υπ.Ε.Ε., αλλά ούτε και σε κάποιον από τους υπολογιστές στα γραφείου του Παλαιού Φαλήρου, καθώς το είχε ο ίδιος στα χέρια του και σε ασφαλές μέρος. Τώρα όμως όλα τα απαραίτητα έγγραφα (παραστατικά, τιμολόγια, συμφωνίες) υπάρχουν στην διάθεση των αρχών, μετά από την οικειοθελή κατάθεση που έκανε ο ίδιος χτες το πρωί.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ποιοι και πώς «ξεγέλασαν» την Τζούλια- Όλες οι λεπτομέρειες

Από τη μία η Τζούλια Αλεξανδράτου που ωρύεται πως ουδεμία σχέση έχει με την ευρεία κυκλοφορία του καυτού dvd με… «προσωπικές της στιγμές», από την άλλη η εταιρεία παραγωγής που υποστηρίζει πως όλα έγιναν νόμιμα.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Τίποτα δεν έγινε παράνομα όπως ακριβώς δηλαδή αναφέρει σε δηλώσεις του και ο κ. Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής που βρίσκεται πίσω από το hot dvd της Τζούλιας.

Η πλατινέ καλλονή είχε πράγματι συμφωνήσει για την παραγωγή του ροζ dvd αφού και οι… «επαγγελματικές» λήψεις, ο φωτισμός και λοιπά άλλα στοιχεία προδίδουν πως δεν πρόκειται για ερασιτεχνικό βίντεο.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, στη συμφωνία της με την εταιρεία παραγωγής, είχε ειπωθεί προφορικά και – εδώ μάλλον την «πάτησε» η Τζούλια- πως το άκρως ακατάλληλο υλικό θα προμηθευόταν μόνο στο εξωτερικό.

Ένας δια λόγου και μόνο όρος της συμφωνίας της Τζούλιας, ο οποίος δεν τηρήθηκε και ήταν αρκετός για να μετατρέψει το νέο αυτό επαγγελματικό τόλμημα της Τζούλιας σε προσωπικό της φιάσκο.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όταν ο κ. Σειρηνάκης επικαλείται την… «αθωότητα» του ως προς την κυκλοφορία του dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στηρίζεται στα γραπτά και μόνο συμφωνηθέντα με την ίδια, ως θερμός υποστηρικτής μάλλον της γνωστής λατινικής ρήσης… «τα λόγια πετούν τα γραπτά μένουν» («verba volant scripta manent»).

Φυσικά, η κυκλοφορία του dvd στην ελληνική αγορά αλλάζει και άλλα δεδομένα όπως για παράδειγμα την αμοιβή της Τζούλιας ή ακόμη και τη συμμετοχή της στα ποσοστά των πωλήσεών του. Και ηθικά «σταμπαρισμένη» και οικονομικά «ριγμένη» πάει πολύ δε νομίζετε;

Διότι, διαφορετικό είναι να μοιράζεται τις… «προσωπικές» της στιγμές με ανδρικά μάτια ανά τον κόσμο που ούτε την ήξεραν (και σιγά μην τη θυμούνται) και άλλο φυσικά με την ελληνική κοινωνία στην οποία θα περιφέρεται και θα ζει για πολλά χρόνια ακόμη τόσο εκείνη όσο και η οικογένεια της…

Μπορείτε εύκολα πλέον να κατανοήσετε γιατί τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει κάνει καραμέλα τη φράση: «δεν έχω πια εμπιστοσύνη σε κανέναν». Βρήκες ανθρώπους να δείξεις εμπιστοσύνη κι εσύ βρε Τζούλια.

Oscars Red Carpet 2010

















Σε ποια ξενοδοχεία έγιναν τα γυρίσματα; Κυκλοφορεί και 2η τσόντα της Τζούλιας στα sex shops!

1 εκατομμύριο προκαταβολή πήρε η Τζούλια, για να γυρίσει την 1η τσόντα.

Σε ποια ξενοδοχεία γίναν τα γυρίσματα
Η 2η τσόντα είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η. Έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια. Ο Σειρηνάκης, το αφεντικό της εταιρείας (Sirina) που τράβηξε τις τσόντες κέρδισε απ' αυτή τη δουλειά 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ένα το πήρε μπροστά, πριν απ' τα γυρίσματα, η Τζούλια.

Το ΣΔΟΕ μπήκε σήμερα στα γραφεία του, αλλά αυτός ήδη βρισκόταν στο Μονακό. Οι τσόντες γυρίστηκαν στα ξενοδοχεία InterContinental, Plaza (Συντάγματος) και στο Brasil Suites (Γλυφάδα). Ο Σειρηνάκης, από 5 πορνό ταινίες που είχε γυρίσει πριν, είχε κερδίσει 200.000. Από μία της Τζούλιας, 5,5 εκατομμύρια και έπεται και συνέχεια.

Στα sex shops, εκτός από τη 2η τσόντα, έχουν αρχίσει και πουλιούνται μπουκάλια-ερωτικά βοηθήματα, με τη μορφή της Τζούλιας. Ρε, που πάμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com

Γέμισε ο τόπος reality!

Η χαρά των reality είναι εδώ!!! Ελέω οικονομικής κρίσης, ALPHA και ANT1 γεμίζουν το πρόγραμμά τους με φθηνά… «real life» προγράμματα που αντικαθιστούν τα σήριαλ που τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστατούσαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι εκτός από το «Greek Idol» που ξεκίνησε ήδη με… χλιαρές εντυπώσεις, την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA η «Super Νταντά» που προστρέχει για τη στήριξη των απεγνωσμένων γονιών που βασανίζονται από τα ατίθασα βλαστάρια τους, αλλά και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τους Ηλίας Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή.

Επίσης της Τετάρτη 17 Μαρτίου θα προβληθεί τελικά στον ALPHA το πρώτο επεισόδια του «Μια νύφη για το γιο μου», όπου οι… τολμηρές νύφες θα γνωρίσουν καλύτερα τόσο τα… «μαμόθρεφτα», όσο και τις… μαμάδες τους!!! Αυτό θα πει επικίνδυνες αποστολές!!!

Τέλος στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται πυρετωδώς για το «Dancing with the stars» που θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, με τους εγχώριους celebrities να μας δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες, ενώ ο Σπύρος Σούλης επιστρέψει για να σας αλλάξει και πάλι το σπίτι σας!!!

Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ο Έλληνας που κέρδισε χρυσό αγαλματίδιο

Η 82η απονομή των Όσκαρ είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού χάρισε αγαλματίδιο σε ένα ελληνόπουλο: τον Λούι Ψυχογιό που βραβεύθηκε για το ντοκιμαντέρ «The cove», στο οποίο καταγράφει την σφαγή χιλιάδων δελφινιών στην περιοχή Ταϊτζί-Γουακαγιάμα της Ιαπωνίας.

Ο Ψυχογιός δηλώνει ότι «αισθάνεται μέσα του πολύ Έλληνας», αν και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αϊόβα. Ο πατέρας του Νικόλας κατάγονταν από την Σπάρτη. Το ίδιο και η μητέρα του. Αν και δεν μιλάει ελληνικά, καταλαβαίνει τη γλώσσα μας και επισκέπτεται συχνά την χώρα μας, με πιο πρόσφατη την επίσκεψή του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ο Λούι Ψυχογιός θεωρείται ένας από τους δέκα καλύτερους φωτογράφους στον κόσμο. Οι εικόνες των κλικ του δημοσιεύονται τις τελευταίες δύο δεκαετίες στα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το «Time», το «Newsweek», το «Sports Illustrated» και το «National Geographic», με το οποίο συνεργάζεται τελευταία.

Ο ίδιος είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος και μόλις πληροφορήθηκε για αυτήν την άσκοπη σφαγή δελφινιών στην Ιαπωνία, έσπευσε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ, παρά τις απειλές για τη ζωή του. Hθελε πολύ να κερδίσει το Όσκαρ για να ευαισθητοποιήσει ακόμα πιο πολύ την διεθνή κοινή γνώμη.

Μάλιστα, ελπίζει τώρα να κάνει κάτι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας για να σταματήσει αυτή η θανάτωση περίπου 20.000 δελφινιών τον χρόνο στην συγκεκριμένη περιοχή...

"Χέρια ψηλά": Η απίστευτη εκδίκηση του γαμπρού

Σε ρινγκ μετατράπηκε χώρος γαμήλιας δεξίωσης σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όταν ο γαμπρός εκδικήθηκε την άπιστη νύφη κάνοντάς τη ρεζίλι με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που είχε βάλει κάτω από τις καρέκλες των καλεσμένων. Το ενσταντανέ έδειχνε τη νιόπαντρη γυναίκα σε... hot σεξουαλική στιγμή με τον κουμπάρο του ζεύγους!
Ο 35χρονος θέλησε να πάρει με αυτό τον τρόπο το... αίμα του πίσω, επειδή είχε ανακαλύψει ότι η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του τον απατά. Εδωσε λοιπόν εντολή σε έμπιστούς του να πάνε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί όπου θα δινόταν η δεξίωση και να βάλουν κάτω από τα καλύμματα των καθισμάτων, όπου θα κάθονταν οι ανυποψίαστοι προσκεκλημένοι, τα αντίτυπα της φωτογραφίας που έδειχνε το παράνομο ζευγάρι «εν ώρα δράσης».

Αφού έγινε η τελετή στην εκκλησία, όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στο μαγαζί όπου θα γινόταν το γλέντι. Από την αρχή που μπήκαν στην αίθουσα ακουγόταν συνεχώς ένα συγκεκριμένο τραγούδι: αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Χέρια ψηλά». Ολοι αναρωτήθηκαν γιατί επαναλαμβανόταν το συγκεκριμένο τραγούδι. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν και τον DJ, ο οποίος τους είπε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι αυτή ήταν η ρητή εντολή του γαμπρού! Τη συνέχεια θα τη μάθαιναν λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι νεόνυμφοι θα έφταναν στο χώρο της δεξίωσης.

Οταν το ζευγάρι μπήκε στο χώρο, τίποτα δεν προμήνυε τη θύελλα που θα ερχόταν: ο γοητευτικός γαμπρός (που μέχρι εκείνη την ώρα έκρυβε τέλεια την πικρία και τον θυμό του) και η εκθαμβωτική νύφη μπήκαν μέσα όλο χαμόγελα, χαιρέτισαν τους προσκεκλημένους τους και κατόπιν κατευθύνθηκαν στο κέντρο της αίθουσας για τα προβλεπόμενα από το γαμήλιο «πρωτόκολλο» (τούρτα, γαμήλιος χορός κ.λπ.). Και ενώ όλοι ετοιμάζονταν να χειροκροτήσουν τους νεόνυμφους, ο γαμπρός άρπαξε το μικρόφωνο και είπε τα εξής:

«Φυσικά θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο επέλεξα να ακούγεται συνεχώς το τραγούδι “Χέρια ψηλά”. Η απάντηση βρίσκεται κάτω από το κάθισμά σας». Με έκπληξη, όλοι κοίταξαν στο μαξιλαράκι της καρέκλας και διαπίστωσαν πως υπήρχε ένας φάκελος, τον οποίο άνοιξαν με ανυπομονησία. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοιχτό: η ωραία νύφη βρισκόταν σε ερωτική περίπτυξη με τον κουμπάρο και μάλιστα εκείνη είχε απαθανατιστεί με τα χέρια ψηλά!

Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Η «πρωταγωνίστρια» της ροζ φωτογραφίας έχασε τις αισθήσεις της, την ίδια ώρα που ο γαμπρός κατευθυνόταν προς το μέρος του κουμπάρου κάνοντάς τον... μαύρο στο ξύλο! Ο χώρος της δεξίωσης μετατράπηκε σε πολεμικό μέτωπο, ενώ οι καλεσμένοι κοιτούσαν άναυδοι όλα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους και δεν ήξεραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να κλάψουν. Σε λίγα λεπτά, η νύφη συνήλθε και με τη βοήθεια κάποιων δικών της έφυγε άρον-άρον από τον χώρο που μύριζε μπαρούτι!

Οι περισσότεροι πάντως αναρωτήθηκαν γιατί ο γαμπρός έκανε τον γάμο και μετά τον διέλυσε! Οπως έγινε γνωστό, ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστη βλέποντας τη φωτογραφία (προφανώς είχε υποψίες και είχε προσλάβει ντετέκτιβ) που αποφάσισε να κρατήσει την ψυχραιμία του μέχρι τον γάμο και να τα... δώσει όλα στην τελετή!

"Εχω όλα τα έγγραφα που χρειάζονται"

Τιμολόγια και αποδείξεις θα προσκομίσει σήμερα στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών ο παραγωγός του επίμαχου ροζ DVD στο οποίο πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα υπέρογκα κέρδη από τις πωλήσεις του πολυσυζητημένου βίντεο, οι «Ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία της εταιρείας Sirina προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν στοιχεία φοροδιαφυγής.

«Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα. Σήμερα θα προσκομίσω στην αρμόδια υπηρεσία όλα τα έγγραφα που χρειάζονται. Υπάρχουν αποδείξεις και τιμολόγια για οτιδήποτε» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Σειρηνάκης τονίζοντας: «Οσα έχουν ειπωθεί περί διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είναι τρομερά ψέματα. Ποτέ δεν έχω προβεί στην απαράδεκτη πράξη της εμπορίας παιδικού πορνό, την οποία και καταδικάζω».

Οσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου, με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε σαφές πως από εδώ και στο εξής τον λόγο θα έχουν η Δικαιοσύνη και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας. «Ζήτησα από την πελάτισσά μου μια αναλυτική γραπτή τοποθέτησή της περί του θέματος. Από εκεί και πέρα, θα αποφασίσω για τη γραμμή που θα ακολουθήσω» δήλωσε ο κ. Κούγιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του και συμπλήρωσε: «Προς το παρόν έχω εξηγήσει στην κυρία Αλεξανδράτου όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης και περιμένω τη δική της θέση για το θέμα».

Πάντως, τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες δεν εμπόδισαν την εκρηκτική καλλονή να συνεχίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, από την πίστα του μαγαζιού ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και τους ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη που της δείχνουν.

Ο Ψωμιάδης είδε την Τζούλια και το έβαλε στα πόδια

Πρωί – πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τα …βουνά…

Η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και ο δήμος Πεύκων συνεχίζει την αναδάσωση με εθελοντές από την πόλη. Το ραντεβού ήταν σε ένα …βουνό στο δήμο Πεύκων, εκτός όμως από τους εθελοντές πήγε στην αναδάσωση και η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Όπως μας μετέφεραν συνάδελφοι από την συμπρωτεύουσα, όταν ο νομάρχης είδε την Τζούλια… έγινε καπνός, με αποτέλεσμα η… αοιδός να εκνευριστεί!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου προσπαθεί εδώ και πολλές ημέρες να συναντήσει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο μάνατζερ της Μένος Φουρθιώτης παίρνει καθημερινά τηλέφωνο στο γραφείο του νομάρχη και προσπαθεί να «κλείσει» ραντεβού, ο νομάρχης όμως δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής να δει την Τζούλια στο γραφείο του και όπως μάθαμε μάλιστα δεν …πρόκειται.

Τζάμπα ξύπνησε …χαράματα και έτρεχε στα βουνά με τόσο κρύο.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Τα καυτά ζευγάρια που πάτησαν στο κόκκινο χαλί

Είναι η αγαπημένη στιγμή των φωτογράφων, όταν λίγο πριν την έναρξη των Όσκαρ περάσουν από το κόκκινο χαλί, οι παγκοσμίου φήμης, υποψήφιοι ηθοποιοί.

Η στιγμή μάλιστα που τα φλας δεν σταματούν να αστράφτουν είναι όταν εμφανιστούν τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλυγουντ.

Κάποιες από αυτές τις στιγμές έχουν μείνει στην ιστορία των lifestyle περιοδικών…όπως αυτήν με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt στην 81η απονομή των Όσκαρ.

Το τηλεοπτικό «στοίχημα» των Oscar

Εκτός από ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός, η τελετή απονομής των βραβείων Oscar αποτελεί κυρίως τηλεοπτικό θέαμα, στο οποίο επενδύονται εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Παρά τις προσπάθειες ωστόσο της Ακαδημίας, παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα κουτσομπολιά και τα διάφορα ευτράπελα που «συνοδεύουν» τα βραβεία, η τηλεθέαση των τελευταίων ετών δεν θυμίζει καθόλου τις παλιές, καλές εποχές.

Το πρώτο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε το 2003, τη χρονιά της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ, καθώς μόλις 32,04 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την τελετή. Το μιούζικαλ «Σικάγο» του Ρομπ Μάρσαλ, οι ερμηνείες της Νικόλ Κίντμαν στις «Ώρες» και του Αντριέν Μπρόντι στον «Πιανίστα», του Πολάνσκι, δεν συγκίνησαν το αμερικανικό κοινό, ενώ αντιδράσεις είχε προκαλέσει και ο πύρινος λόγος του Μάικλ Μουρ ενάντια στον πρόεδρο Μπους.

Το 2004, μια μεγάλη εμπορική επιτυχία «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» ανέβασε το ποσοστό τηλεθέασης στα 43,56 εκατομμύρια.

Ο συναγερμός για τον «Θείο Oscar» χτύπησε ξανά το 2008, όταν τα νούμερα κατρακύλησαν, στους 31,76 εκατομμύρια θεατές. Δόθηκαν διάφορες ερμηνείες για την αιτία της τηλεοπτικής αποτυχίας: η μεγάλη απεργία των σεναριογράφων, τα κρύα αστεία του Τζον Στιούαρτ αλλά και οι σινεφίλ προτάσεις, με ευρωπαϊκό άρωμα («Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους» των αδελφών Κοέν).

Η Ακαδημία αποφάσισε να κάνει δραστικές αλλαγές, επιστρέφοντας στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή της εμπορικότητας.

Τα τελευταία χρόνια, εμφανίζονταν στην υποψήφια πεντάδα για το Oscar Καλύτερης Ταινίας, καλλιτεχνικές επιτυχίες, ακόμη κι όταν η θέση τους ήταν χαμηλή στο box office. Φέτος, σε αυτή την κατηγορία θα είναι υποψήφιες δέκα ταινίες, ώστε να μπορέσουν να βρουν θέση και πιο δημοφιλείς παραγωγές. Πολλοί κριτικοί κινηματογράφου θεώρησαν, ότι αυτή η επιλογή μειώνει το κύρος των βραβείων.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ελπίζουν, ότι ο Τζέιμς Κάμερον θα κάνει και πάλι το θαύμα του: ο Καναδός σκηνοθέτης με τον «Τιτανικό» το 1998 είχε καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες τούς 57,25 εκατομμύρια θεατές και τιμήθηκε με 11 βραβεία Oscar .

Το παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων, που έσπασε το «Avatar» (πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μόλις δεκαεπτά μέρες), υπόσχεται να επαναφέρει στη φετινή διοργάνωση τη λάμψη που επιζητά το Χόλιγουντ.