Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σκληρή απάντηση Γκιόλια στις επιθέσεις Τριανταφυλλόπουλου

Με μία δήλωση φωτιά, απάντησε ο Σωκράτης Γκιόλιας στις επιθέσεις που δέχεται από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος χρησιμοποιεί πρωτοφανές υβρεολόγιο εναντίον του επί 17 χρόνια συνεργάτη του. Στη δήλωσή του, ο Σωκράτης Γκιόλιας αναφέρει τα εξής: “Δυστυχώς για μια ακόμα φορά με την ανοχή της δικαιοσύνης και της Ελληνικής αστυνομίας που του παρέχει ΠΛΗΡΗ κάλυψη (δεν συλλαμβάνεται ούτε σε αυτόφωρα αλλά και οι αστυνομικοί που τον φυλάνε τον υποθάλπουν όταν διώκεται), ο γνωστός υπόδικος και άθλιος συκοφάντης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε μια ΆΝΕΥ προηγουμένου επίθεση σε βάρος μου.

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης προσφέρει κάλυψη όπως και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας με τον οποίο διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.

Στο δικό μου σπίτι μπήκαν οι αστυνομικοί όπως και στο γραφείο μου και έκαναν κατάσχεση υπολογιστών και ενώ δεν βρέθηκε τίποτα ακόμα περιμένω να μου επιστραφούν οι υπολογιστές και να εκδικαστεί μια υπόθεση που οι ίδιοι οι μηνυτές ζήτησαν να πάρουν αναβολή.

Ο μηνυτής Γιώργος Ψαρράς ΨΕΥΔΩΣ δήλωσε στην... δικαιοσύνη ότι ήταν ασθενής(επί 7 ημέρες έπρεπε να είναι κλινήρης είπε ο δικηγόρος του στο δικαστήριο) με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΡΟΥ και ενώ το ίδιο βράδυ βρισκόταν με φίλους του στην ταβέρνα κάτι που επιβεβαίωσαν οι συνδαιτυμόνες του.

Μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία που έγινε επώνυμα πριν 10 ημέρες, αντί να παρέμβει η δικαιοσύνη για τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ και να ζητήσει την άμεση σύλληψη του Γιώργου Ψαρρά για απάτη στο δικαστήριο του επιτρέπει ως σύμβουλου διοίκησης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να συνεχίζει να με συκοφαντεί με αθλιότητες από τα μέσα που διαθέτει. Είναι το κράτος της ισονομίας και της δημοκρατίας των λίγων που έχουν τις βίλες και τις porsche cayenne, της δικαιοσύνης που επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι επιχειρηματίες που έχουν καταγγελθεί για την εμπλοκή τους σε εικονικά τιμολόγια.

Είναι ξεκάθαρο ότι για κάθε αναφορά του ονόματος μου από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο θα τον ακολουθεί και μια αγωγή.(Επειδή γνωρίζω ότι πονάει πολύ στην τσέπη).
Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική ηγεσία της δικαιοσύνης και της αστυνομίας που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ προχωράει σε συλλήψεις και εφαρμόζει το νόμο όταν και όπου θέλει.
Είμαι αμυνόμενος απέναντι σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση από έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί με Ι5 και μόνος του το δημοσιοποιεί. Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος αλλά ποιος το λέει. Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ΆΚΡΩΣ επικίνδυνο άνθρωπο που όπως είναι γνωστό στο παρελθόν χρησιμοποίησε το όπλο του(όπως και ο ίδιος είπε) όταν αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Θέμο Αναστασιάδη (ευτυχώς έλειπε από το γραφείο του).

Τον συγκεκριμένο Κύριο τον καλύπτουν ο υπουργός προστασίας του πολίτη και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., των οποίων τα όργανα, επέτρεπαν να οπλοφορεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς άδεια, όπως και επί 22 ώρες δεν τον συνέλαβαν όταν εκκρεμούσε αυτόφωρο σε βάρος του.
Πάλι γράφω ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ανώνυμα και περιμένω την δημοκρατική Ελληνική αστυνομία να με συλλάβει για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της. Ηθικοί αυτουργοί για την στοχοποίηση μου (και τα αποτελέσματα αυτής) με ΑΘΛΙΑ δημοσιεύματα είναι όσοι τον προστατεύουν και τον καλύπτουν.

Υ.Γ1: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε επί 17 χρόνια δίπλα του έναν ακροδεξιό -φασίστα και ένα δημοσιογραφικό απόβλητο;
Υ.Γ2: Για την ιστορία ουδεμία σχέση έχω με την ανάρτηση στο indymedia και αυτό νομίζω ότι το ξέρει καλύτερα ο συντάκτης του κειμένου"
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ"