Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ως το τέλος του μήνα στην Αμερική ο Νότης Σφακιανάκης

Στο Μόντρεαλ βρέθηκε πριν λίγες τις μέρες ο Νότης Σφακιανάκης στα πλάισια της περιοδείας του στην Αμερική. Επιστρέφοντας στα μέρη των ομογενών μετά από 10 χρόνια ο Νότης αποφάσισε φέτος να αναπληρώσει το κενό. Ο άρχοντας της νύχτας έχει συνδυάσει μαζί δουλειά και διακοπές.

Μαζί του έχουν ταξιδέψει και δύο καλοί του φίλοι και σκοπεύουν να επισκεφτούν στα κενά ανάμεσα από τις συναυλίες διάφορα μέρη που θέλουν να δουν. Ο λαϊκός τραγουδιστής θα επιστρέψει στα τέλη Νοεμβρίου και θα μπει κατευθείαν στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα του τραγούδια.

Γιώργος & Κάθυ Κοσκωτά: Ξανά μαζί μετά από 22 χρόνια

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ξαναενώνουν τις ζωές τους ο Γιώργος και η Κάθυ Κοσκωτά. Ο Γιώργος Κοσκωτάς θα σφίξει πάλι στην αγκαλιά του την γυναίκα του, με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά. Οι δρόμοι τους χώρισαν το 1988, όταν ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο Κοσκωτά. Την πρώτη όμως Μαρτίου του 2010 έχουν το δικό τους ραντεβού στο Long Island, εκεί όπου μένει μόνιμα η Κάθυ Κοσκωτά.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να συναντηθεί γιατί, η γυναίκα του δεν μπορούσε να έρθει στην χώρα λόγω της δίωξης που της είχε ασκηθεί ενώ για τον Γιώργο Κοσκωτά υπήρχαν περιοριστικά μέτρα που λήγουν το Μάρτη του 2010. Ο Γιώργος Κοσκωτάς και τα πέντε παιδιά του μετρούν αντίστροφα την μέρα που θα πάρουν την πτήση και θα ταξιδέψουν στην Αμερική. Η γυναίκα του μάλιστα πληροφορήθηκε την είδηση από τον ίδιο.

Τελικά το 2010 θα είναι η καλύτερη χρονιά του Γιώργου Κοσκωτά και της οικογένειάς του, αφού θα ξαναβρούν την οικογενειακή γαλήνη που χρόνια επιζητούσαν.

Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ η εκπομπή του Geller

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ο διάδοχος του Uri Geller" θα απασχολήσει το ΕΣΡ σε επόμενη συνεδρίαση του, την ώρα που οι φήμες περί διακοπής της, φουντώνουν... Το περιεχόμενο του talent show έχει μπεί στο μικροσκόπιο της Ραδιοτηλεοπτικής αρχής, αφού υπάρχουν καταγγελίες περί μείωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά και δυσπιστία του κοινού για την "αυθεντικότητα" της.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση το ΕΣΡ αποφάσισε να εξετάσει άμεσα το θέμα. Εν τω μεταξύ στα διάφορα πηγαδάκια κυκλοφορούν φήμες πως τον "αέρα" θα δούν ακόμα δύο εκπομπές...Σε μια περίοδο ιδιαίτερα αναταραχής στο κανάλι - αφού ζητήθηκε απο τους εργαζόμενους "εθελουσία έξοδος" - δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν κόψουν την εκπομπή του Uri Geller.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Matt Damon και Cecile de France στο "Hereafter"

Ο Matt Damon και η Cecile de France θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Clint Eastwood, "Hereafter".

Τα γυρίσματα του φιλμ θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Χαβάη και στο Σαν Φρανσίσκο. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο του 2010. Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Peter Morgan.

Ο Matt Damon επιστρέφει σύντομα στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Clint Eastwood, "Invictus". Στην ταινία ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον Morgan Freeman.

Αυτό το διάστημα ο Matt Damon βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας του "The Adjustment Bureau". Στην ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο George Nolfi, συμμετέχει και η Emily Blunt.

Στο Broadway ο Denzel Washington

Ο Denzel Washington κατευθύνεται από το Hollywood στο Broadway για τον πρώτο του ρόλο στο νεοϋρκέζικο θέατρο, από τότε που είχε ερμηνεύσει τον Brutus το 2005 στη θεατρική διασκευή του "Julius Caesar".

Ο βραβευμένος με Οσκαρ Washington θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Fences" του August Wilson που θα ανέβει την άνοιξη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός θα ερμηνεύσει το ρόλο του Troy Maxson που για πρώτη φορά ερμήνευσε ο James Earl Jones στο Broadway το 1987.

Το έργο Fences αποτελεί μέρος του επικού κύκλου του Wilson που εστιάζει στη ζωή των αφρο-αμερικανών κατά τον 20ο αιώνα και έχει τιμηθεί με το βραβείο Tony για το καλύτερο θεατρικό έργο και με βραβείο Pulitzer για το καλύτερο δραματικό έργο.