Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Συγκλονισμένος ο Μποτρίνι από την αυτοκτονία του επιχειρηματία!

Ο συνέταιρος του Μιχάλη Μπόφου, Πασχάλη Ιωάννου είπε: "Ο Μποτρίνι μας βοήθησε και όταν έκλεισαν οι κάμερες. Είναι συγκλονισμένος!"

Τα χρέη οδήγησαν στην απόγνωση τον 42χρονο επιχειρηματία.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ¨Μπλέ Χταπόδι" στο Κερατσίνι Μιχάλης Μπόφος, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα τραγικό τρόπο, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες τα οικονομικά της επιχείρησής του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός χθες στις 5 το απόγευμα μέσα στο δωμάτιό του «Πρέπει να πάμε καλά... Η ζωή δεν είναι αστείο. Και εδώ μιλάμε για ζωή, για επιβίωση» έλεγε ο σεφ κ. Εκτορας Μποτρίνι, παρουσιαστής του ριάλιτι του Αlpha «Εφιάλτης στην κουζίνα», όταν στο δεύτερο κιόλας επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού στις 16 Οκτωβρίου 2009 επισκεπτόταν το εστιατόριο «Μπλε χταπόδι» στο Κερατσίνι.

Οι δύο ιδιοκτήτες της ψαροταβέρνας, ο Μιχάλης Μπόφος και ο κ. Πασχάλης Ιωάννου, δήλωναν απεγνωσμένοι βλέποντας την επένδυσή τους, ύψους 500.000 ευρώ, να μην ξεπερνά τα τέσσερα κουβέρ την ημέρα. Ηταν οδηγοί νταλίκας προτού αποφασίσουν να ανοίξουν εστιατόριο.

Ο Μιχάλης τα παράτησε και αφιερώθηκε στο νέο του απόκτημα. Ο Πασχάλης συνέχιζε αμφότερες τις εργασίες. «Ο Μιχάλης έχει φτάσει στα όριά του και το κλίμα-χαβαλέ στην κουζίνα πρέπει να αλλάξει...» συνέχιζε ο σεφ, χωρίς να ξέρει ότι πέντε μήνες αργότερα τα λόγια του θα έβγαιναν προφητικά: Ο 40χρονος Μιχάλης Μπόφος τον επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο, βάζοντας τέλος στη ζωή του όταν κρεμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Κερατσίνι.

Ενα σπίτι το οποίο προσπαθούσε να πουλήσει για να αντεπεξέλθει στα οικονομικά του ανοίγματα. Πίσω του άφησε γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά, ενώ διενεργείται προανάκριση και έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Ο συνέταιρος του Μ.Μπόφου, Πασχάλης Ιωάννου αν και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είπε: "Ο Μποτρίνι μας βοήθησε και όταν έκλεισαν οι κάμερες. Έχει επικοινωνήσει μαζί μου και ο άνθρωπος είναι συγκλονισμένος!" Το οικονομικό «δηλητήριο» του «Μπλε χταποδιού», όπως ατυχώς ονόμασαν το εστιατόριό τους, καθώς το τσίμπημα αυτού του είδους που εμφανίζεται σε Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό μπορεί να είναι ως και θανατηφόρο, δεν μοιάζει να ήταν η μόνη αιτία που οδήγησε τον 40χρονο στην αυτοκτονία.

Ο φίλος και συνέταιρός του, άλλωστε, αποφάσισε να κρατήσει την επιχείρηση. Ωστόσο η επιχείρηση ως και την ημέρα προβολής του επεισοδίου και ύστερα από 13 μήνες λειτουργίας τότε, δεν απέφερε «ούτε ένα ευρώ στην τσέπη». Ο ίδιος ο κ. Μποτρίνι, αντιλαμβανόμενος την οικονομική πληγή τους, προσπάθησε αποστέλλοντας δικό του σεφ να τους βοηθήσει, μια κίνηση που οι ίδιοι διαφήμιζαν στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook για το εστιατόριό τους.

Η ποιοτική όμως αναβάθμιση της κουζίνας και η από τηλεοράσεως διαφήμιση δεν ήταν αρκετές

Στο εξωτερικό 11 άτομα έβαλαν τέλος στην ζωή τους μετά την συμμετοχής τους σε παρόμοια παιχνίδια - ριάλιτι!

Η μπηχτή του Φερεντίνου για τη Μανωλίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σπύρος Καρατζαφέρης: «Η Τζούλια είναι πουτάνα»

Το είπε ο Σπύρος Καρατζαφέρης για την Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από λίγο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Την αποκάλεσε πουτάνα και αμέσως του είπαν να ανακαλέσει. Ο δημοσιογράφος, με έντονο ύφος είπε "δεν ανακαλώ τίποτα".

Γιατί η Ελένη εγκλωβίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Μελισσίων;



Έφυγε πρίν από λίγο απότ ο αστυνομικό τμήμα με το αυτοκίνητό της.


Mάθετε σε λίγο τι ακριβώς συνέβη.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σάντρα Μπούλοκ Έχει εγκαταλείψει τη συζυγική της στέγη;

Πρόσφατο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «People» αναφέρει πως η 46χρονη πρωταγωνίστρια του «Blind Side», δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη με το σύζυγό της, Τζέσε Τζέιμς.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η 45χρονη σταρ φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική της στέγη στη Νότια Καλιφόρνια, μέρες προτού δημοσιοποιηθεί η είδηση της παράνομης σχέσης του Τζέιμς. Μάλιστα, οι πηγές κάνουν λόγο για αποχώρηση της ηθοποιού ήδη από την περασμένη Δευτέρα. Η είδηση του σκανδάλου της απιστίας του Τζέιμς με τη Μισέλ ΜακΓκι, ενώ η Μπούλοκ γύριζε το «Blind Side» στην Ατλάντα, φέρεται και ως ο βασικός λόγος που έκανε τη λαμπερή ηθοποιό να ακυρώσει την εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η Μπούλοκ και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν το 2004, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής «Monster Garage», που εκείνος παρουσίαζε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Discovery Channel». Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2005, σε μια ειδυλλιακή τελετή σε αγρόκτημα βόρεια της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, με 300 προσκεκλημένους.

Κούγιας: Αν ισχύουν όσα είπε η Τζούλια στην Τατιάνα, δεν υπάρχει νομική υπόθεση”

"Όχι δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας Αλεξανδράτου για να γνωρίζω τις τηλεοπτικές της επιλογές" δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την απόφαση της Τζούλιας Αλεξανδράτου να εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χθες και να πει πως ήταν επιλογή της τελικά να γυρίσει το ροζ dvd. Ο ίδιος, τόνισε: " Είχαμε κάνει συμφωνία να μην εμφανίζεται.

Πλέον έχει τελείως διαφορετική τοποθέτηση από αυτή που είχε στην επιστολή της. Δυστυχώς δεν είχα άμεση επαφή μαζί της τις τελευταίες μέρες. Εφόσον αυτά αναιρούν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για να κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε δεν υπάρχει νομική υπόθεση.

Είναι επιλογή της να διεκδικήσει το δίκαιό της όπως νομίζει εκείνη. Αν είναι αλήθεια όλα όσα υποστήριξε στην Τατιάνα Στεφανίδου, αυτά θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της. Είναι διαφορετικό το πώς θα χειριστεί τη ζωή της από εδώ και στο εξής και εντελώς διαφορετικό το αν θέλει ή όχι να κερδίσει μία νομική υπόθεση.

Αν τελικά αυτή είναι η αλήθεια, νομικά δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα. Δεν υπάρχει υπόθεση αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν" αρκέστηκε να πει ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη".

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια εξομολογείται: " Ναι το έκανα για τα λεφτά"

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη - σε ποιά άλλη - στη Τζούλια που ήδη πρωί-πρωί, φρόντισε να μας προετομάσει για την...εκ βαθέων εξομολόγηση που θα κάνει στην Κρουέλα και το "Αξίζει να το δεις" νωρίς το απόγευμα. Μας ενημέρωσαν οι πρωινοί τύποι του Star με το ρεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής." Ήταν πολλά τα λεφτά" είπε η Τζούλια και καθάρισε. Παραδέχεται ότι το καυτό dvd γυρίστηκε και κυκλοφόρησε με τη συγκατάθεσή της... Ευτυχώς βρε κορίτσι μου, που...μας άνοιξες τα μάτια!!! Κι είμασταν με την απορία στο μάτι: -Το κατάλαβε, δε το κατάλαβε;

Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή, θα έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον. Φαίνεται ότι το κορίτσι μας - η Τζούλια ντε - περίμενε την κατάλληλη στιγμή και τώρα αποφάσισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και τη θέση της θα ξεκαθαρίσει (κατ' εντολή του δικηγόρου της) και θα γεμίσει κι άλλο -πόσο πιά;- το κουμπαρά της.

Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη λοιπόν - η οποία εμφανίζεται με πολύ μακρύ μαλλί - θα ρίξει νωχελικά τη κορμάρα της στον καναπέ και όλοι θα κρεμαστούμε από τα χειλάκια της - τα οποία είναι βαμμένα με το αγαπημένο της χρώμα... Ξέρει κιόλας τώρα το κορίτσι μας, έχει κάνει και τη σχετική πρόβα της, θα ρίξει και το ανάλογο δάκρυ τύπο "αμάρτησα για τα χιλιάδες ευρώ" το consept θα κινηθεί στο mood "μετά το dvd χρειάζεται την "αγκαλιά μας", γιατί το κοριτσάκι μας είχε "δύσκολα" παιδικά χρόνια και όλα αυτά τα "αποκαλυπτικά".

Ο μπαμπάς, της είπε όμως πώς ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...τι να κάνει κι αυτή η καημενούλα; Ακολούθησε την συμβουλή του!

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ο Gere για το γάμο του με την Crawford

Έχουν περάσει τόσα χρόνια που κάποιοι μπορεί να έχουν ξεχάσει ότι ήταν παντρεμένοι. Ο Richard Gere με την Cindy Crawford είχαν παντρευτεί το 1991 και έμειναν μαζί για τρία χρόνια. Μετά από 19 χρόνια, ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει έναν απολογισμό και να αποκαλύψει τι πιστεύει ότι έφταιξε που ο γάμος τους δεν κράτησε. «Την παντρεύτηκα γιατί δεν ήθελα να την χάσω.

Όμως ο γάμος μας κάθε άλλο παρά τέλειος ήταν, αφού τίποτε δεν πήγαινε έτσι όπως το είχαμε υπολογίσει», ανέφερε ο Gere θεωρώντας ότι οι δυο τους ήταν τόσο διαφορετικοί και λόγω της 17χρονης διαφοράς ηλικίας τους. «Ήταν σαν να πρόσεχα την κόρη μου», πρόσθεσε τονίζοντας ότι η ζωή του άλλαξε το 1995 όταν γνώρισε την Carey Lowell με την οποία είναι παντρεμένος ακόμη και σήμερα.

Απαρηγόρητος ο Γιώργος Αλκαίος

Συντετριμμένος είναι ο Γιώργος Αλκαίος από τον θάνατο της γιαγιάς του, της γυναίκας που τον μεγάλωσε και την είχε σαν μάνα του… Το βράδυ του ελληνικού τελικού, μετά την μεγάλη χαρά της νίκης, ήρθε η πιο δυσάρεστη είδηση της ζωή του: του ανακοίνωσαν πως η γιαγιά του «έφυγε» για πάντα. Σήμερα θα κηδευτεί στο κοιμητήριο Σαλαμίνας.

«Η γιαγιά μου είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου», έλεγε συνεχώς στους φίλους του. Ο Γιάννης Βασιλείου ανακοίνωσε στον γιο του τον χαμό της μητέρας του, μετά το τέλος του ελληνικού τελικού…

Δύο ημέρες τού το κρατούσαν κρυφό για να μπορέσει να δώσει επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό… Η μεγάλη νίκη του επισκιάστηκε από το πιο δυσάρεστο γεγονός.

Ο Γιώργος Αλκαίος έχει «κλειστεί» στον εαυτό του, είναι πολύ στεναχωρημένος, ενώ δίπλα του βρίσκονται οι φίλοι του και του συμπαραστέκονται… Σήμερα θα της πει το τελευταίο αντίο…

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

“Δανεικό” το σπίτι της Τζούλιας στην Εκάλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι της Εκάλης για το οποίο τόσος ντόρος έχει γίνει, δεν είναι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Η εκρηκτική ξανθιά, φιλοξενείται από ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου και πληρώνει ένα υποτυπώδες ενοίκιο.

Σκοπός και στόχος είναι να ταυτιστεί αυτό το σπίτι με την tv persona ώστε να αποκτήσει με το πέρασμα του χρόνου μεγάλη εμπορική αξία (είναι ήδη μεγάλη εφόσον βρίσκεται στην Εκάλη) και κάποια στιγμή να πουληθεί σε ενδιαφερόμενους καθώς λειτουργεί ως 'τηλεοπτική αγγελία' κάθε φορά που γίνεται εκεί κάποιο γύρισμα ή αναφέρεται σε αυτό η ίδια η Τζούλια.

Ο Νότης Σφακιανάκης προκαλεί και πάλι!

Για μια ακόμα φορά ο… ασυμβίβαστος Νότης Σφακιανάκης τα λέει έξω από τα δόντια και προκαλεί!!! Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News μιλά για τους πολιτικούς, τη θρησκεία και ελπίζει ότι με τις ριπές του «θα ξυπνήσει από το λήθαργο η ελπίδα».

Τελευταίος του στόχος να κυκλοφορήσει μια τριλογία με τίτλο «Ματωμένο Δάκρυ», τονίζοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τίτλος που ταιριάζει με όσα συμβαίνουν γύρω μας. «Έχει να κάνει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και τα καταλάβατε εσείς τώρα, κι εγώ πολλά χρόνια πριν», λέει ο Notis.

Μάλιστα ο Notis έχει φέτος μια… ιδιαίτερη αποστολή, όπως λέει. Μέσα από τις εμφανίσεις του στο «Ωδείο», στόχος τους είναι να «στηλιτεύσει το βόλεμα». Είναι άραγε αυτό το κακό που πρέπει να ξορκίσουμε;

«Και αυτό», απαντά. «Τώρα τι βόλεμα μπορεί να είναι η στάχτη στα μάτια; Κάνεις κάτι, το χαίρεσαι την ώρα που το κάνεις και μετά απολαμβάνεις τους καρπούς. Αυτό είναι βόλεμα. Κάθεσαι και απολαμβάνεις αυτά που έζησες. Αλλά σε διόρισαν γλείφοντας κάποιους που δεν το άξιζαν και βολεύτηκες; Τι βολεύτηκες; Ξεγέλασες τον εαυτό σου και τους άλλους», λέει.

Όσο για το ποιος μας ρίχνει στάχτη στα μάτια; Ο Notis απαντά:

«Εμείς ρίχνουμε στάχτη στον εαυτό μας. Τι είναι οι πολιτικοί; Υπάλληλοί μας είναι και όταν το καταλάβετε θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην. Αρκεί οι πολίτες και όχι οι πελάτες, να αντιληφθούν ότι είναι εργοδότες, τα «αφεντικά» που διοικούν».

Ο Νότης Σφακιανάκης δε διστάζει να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο και τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Δεν είναι προς κρίση. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι λυπάσαι που ο λαός αυτός πάλι έδωσε δύναμη σε ανθρώπους για να κάνουν αυτό ακριβώς που του κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Ασελγούν πάνω στο σώμα και του λαού και της πατρίδας και ασελγούν με τον χειρότερο τρόπο. Τον ψεύτη που βγαίνει σήμερα και λέει άλλα από αυτά που κάνει αύριο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον απορρίψεις», τονίζει.

Όταν δε η κουβέντα έρχεται στο Θεό, ο Notis λέει: «Εγώ έχω δηλώσει ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει. Πιστεύω μόνο όταν γνωρίζω. Εφόσον λοιπόν, δεν αντιλαμβάνομαι να υπάρχει τριγύρω μου αυτή η καλοσύνη… Γιατί αυτό δεν είναι ο Θεός; Δεν είναι η καλοσύνη, η συμπόνια και η αγάπη; Υπάρχουν γύρω μας αυτές οι έννοιες; Πώς μπορώ εγώ λοιπόν να αναφέρομαι σε μια θεία δύναμη η οποία δεν αντιλαμβάνομαι να υφίσταται διότι αυτό που βλέπω γύρω μου είναι το ακριβώς αντίθετο»;

ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΘΕΟΣ ΡΕ ΝΟΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΡΕ ΝΟΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ; ΡΕ ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗ; ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΟΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ: ΑΝΑΠΝΟΗ, ΧΕΡΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ, ΜΑΤΙΑ, ΑΦΤΙΑ ΚΛΠ. ΞΥΠΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΟΤΗ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ. ΔΩΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!


Φοβάται τέλος ο Notis Σφακιανάκης το θάνατο; «Φοβάμαι την ανημποριά, την ασθένεια. Ο θάνατος είναι φυσική ροή. Οτιδήποτε γεννηθεί είναι δεδομένο ότι θα πεθάνει. Έτσι είναι τα πράγματα φτιαγμένα, δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει», απαντά.

«Χρύσωσαν το χάπι» στην Αυγουστάκη

Αυτό κι αν είναι από τα περίεργα της χθεσινοβραδινής επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, στο Όσλο, τον Μάιο.

Η Κατερίνα Αυγουστάκη τραγούδησε ως guest star της βραδιάς και όχι τελικά ως υποψήφια ανάμεσα στις επτά συμμετοχές.

Η Κατερίνα Αυγουστάκη, ελληνοβελγικής καταγωγής, ενώ στην αρχή έκανε φερέλπιδες προσπάθειες, για να συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό, τελικά... αποσύρθηκε από την υποψηφιότητα λόγω διαρροής.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η διαρροή του τραγουδιού ήταν στημένη, κάνοντας έτσι την Ε.Ρ.Τ να αποσύρει την υποψηφιότητα της Κατερίνας Αυγουστάκη.

Για να της «χρυσώσουν» το χάπι, μάλιστα, και για μην κλείσουν οριστικά το κεφάλαιο Αυγουστάκη τόσο εύκολα και γρήγορα, έβαλαν την όμορφη Ελληνοβελγίδα να τραγουδήσει στο χθεσινοβραδινό ελληνικό τελικό.

Γιατί, όμως, η «Βελγίδα» Καλομοίρα, αφού μίλησε σπαστά αγγλικά με γαλλική προφορά, αλλά και ελληνικά με αγγλική προφορά, τραγούδησε ως guest star;

Γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου αποκλείστηκε και εκείνη από τον διαγωνισμό, όταν και το δικό της τραγούδι κατά περίεργο τρόπο διέρρευσε στο Διαδίκτυο, πριν από την παρουσίαση των τραγουδιών από την Ε.Ρ.Τ.;

Αναπάντητα ερωτήματα…

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται ιδιαίτερα στεναχωρημένη, όχι μόνο επειδή την «έκοψε» η ΕΡΤ απ’ τον ελληνικό τελικό, αλλά επειδή ούτε καν προσεκλήθη στον τελικό!

To πουλάει το σπίτι…

Μετά τον George Clooney σειρά έχει ο Mel Gibson, o οποίος πουλάει το σπίτι που έχει στο Malibu του Los Angeles.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έτσι αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή κατοικία του.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται στο ύψος των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.