Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η αληθινή αιτία χωρισμού Ράπτη-Μαρακάκη

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης είναι γνωστό ότι δεν είναι πια μαζί. Αυτό φάνηκε στο γάμο του ζευγαριού της Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα και την επόμενη επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον δικηγόρο, την ίδια ώρα που η βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.

Αιτία χωρισμού; Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πρόβλημα επικοινωνίας εδώ και καιρό και παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν τη σχέση τους τελικά δεν τα κατάφεραν. Και κάπου εδώ εμφανίζεται το τρίτο πρόσωπο. Πασίγνωστος επιχειρηματίας με το που έμαθε ότι η Έλενα Ράπτη δεν είναι πια μαζί με το δικηγόρο άρχισε να την πολιορκεί. Αρχικά διακριτικά, στη συνέχεια πιο έντονα…

Και παρά το γεγονός ότι η Έλενα Ράπτη έχει επιλέξει να είναι μόνη της αυτή την περίοδο, εκείνος δεν σταματάει τις προσπάθειες.
Ο επιχειρηματίας και η Έλενα Ράπτη παραμένουν προς το παρόν δυο καλοί φίλοι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στο μέλλον. Πηγή: Λοιπόν

Ένας χρόνος χωρίς τον Σπύρο Καλογήρου

Αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου θα γίνει το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο του Σπύρου Καλογήρου .

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το πρωί στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Η σύζυγός του Ευαγγελία Σαμιωτάκη, ο γιος του και οι φίλοι του ηθοποιού που άφησε τα εγκόσμια πριν ένα χρόνο θα είναι εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του.