Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

O "θάνατός σου η ζωή μου" στην δημοσιογραφία

Του Διονύση Νίκα

http://greekspy.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

"ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ"!!!

Όροι πεζοδρομίου επικρατούν πλέον σε όλα τα ΜΜΕ λόγω της οικονομικής κρίσης αλλα και της υπερπροσφοράς που υπάρχει! Η κατάσταση είναι εφιαλτική! Μιλάμε ότι κάθε μέρα που περνάει "πέφτουν κορμιά", προκειμένου να κρατηθούν στις θέσεις τους, όλοι όσοι δεν αξίζουν!

Η ρουφιανιά και η αναξιοκρατία δίνουν την υπέρτατη μάχη! Οι κλικες προσπαθούν, τα δίνουν όλα! Όμως μπορούν να υπερισχύσουν έναντι του ταλέντου και της εργασίας;
Μάλλον όχι λέμε εμείς και αυτό γιατι το αποτέλεσμα είναι αυτο που μετράει, και όποιος είναι άχρηστος η τεμπέλης συνάδελφος φαίνεται! Κάνει ΜΠΑΜ!

Πέγκυ Ζήνα: Το X-factor, ο θάνατος του πατέρα της, το παιδί

“Μου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς στο X-factor. Από τότε που τον είδα, άρχισα να το σκέφτομαι. Μπορεί στο μέλλον να το έκανα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήμουν ποτέ κριτική επιτροπή” δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο “Tv weekand” και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο. “Ζω την πιο ευτυχισμένη σεζόν της ζωής μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Είχε περάσει ένα πρόβλημα υγείας και πήρε όμως μεγάλες διαστάσεις. Του έχουμε αδυναμία και τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας”.

Ακόμη η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για το πιο άσχημο περιστατικό της ζωής της. “Το πιο μελανό σημείο της εφηβείας μου ήταν ο θάνατος του πατέρα μου. Έφυγε από την επάρατη νόσο. Ταλαιπωρήθηκε επί τρία ολόκληρα χρόνια. Συνεχώς νιώθω κοντά μου τον πατέρα μου. Όταν τον βλέπω στον ύπνο μου, λύνονται όλα τα προβλήματά μου”.

Είναι όμως έτοιμη η τραγουδίστρια να γίνει μητέρα; “Είναι κουραστικό να με ρωτούν συνέχεια αν και πότε θα κάνω ένα παιδί. Είμαι έτοιμη να κάνω ένα παιδί”.

Νίνα Λοτσάρη: Shopping για εσώρουχα

Shopping therapy έκανε στη Γλυφάδα η ..θεά Νίνα Λοτσάρη. Και τι λέτε να ψώνισε; Εσώρουχα.

Η ηθοποιός ντυμένη απλά και άβαφη περπάτησε στο κέντρο της Γλυφάδας, κοίταξε τις στολισμένες βιτρίνες και μπήκε σε μαγαζί εσωρούχων.

Έκατσε αρκετή ώρα, τσέκαρε αυτά που της άρεσαν και αποχώρησε από γνωστό κατάστημα εμφανώς ικανοποιημένη από το shopping.

Η... τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ

Σε συζητήσεις βρίσκεται αυτό το διάστημα η Νάντια Μπουλέ προκειμένου να κάνει το... ντεμπούτο της, ως τραγουδίστρια σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Και ναι μεν ακούστηκε πως ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη αλλά αυτό δεν είναι αλήθειαμ τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Βλέπετε η Νάντια έχει σχέδόν κλείσει να εμφανίζεται στο Ghost House Live κάθε Δευτέρα ή Τρίτη - αυτό μένει να καθοριστεί ακόμα- κάνοντας επισήμως την πρώτη της εμφάνιση ως τραγουδίστρια στην Αθήνα.

Το τραγούδι όμως δεν είναι κάτι καινούργιο για την όμορφη παρουσιάστρια. Ως παιδί υπήρξε μέλος της Χορωδίας Τυπάλδου και μάλιστα είχε τραγουδήσει στον γάμο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Και παρά το γεγονός ότι διάλεξε άλλον επαγγελματικό δρόμο, το τραγούδι ήταν και θα είναι η μεγάλη της αγάπη.

Καλή αρχή κουκλάρα Νάντια

Πρεμιέρα σε λίγες μέρες για τον Νότη

Μπορεί να ναυάγησε η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή για εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”, όμως φαίνεται πως ο Νότης Σφακιανάκης, όταν επιστρέφει στα... παλιά του λημέρια, τότε όλα γίνονται πολύ εύκολα!

Ο τραγουδιστής λοιπόν αυτές τις μέρες κάνει εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα του στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αφού έχει ορισθεί για τις 22 Ιανουαρίου.

Ο Νότης θα έχει μαζί του τη Μαρία Ιακώβου αλλά και πολυμελές μπαλέτο το οποίο θα χορογραφεί ο Garry Mardon.

Αρχικά επρόκειτο η πρεμιέρα να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16 Ιανουαρίου αλλά μάλλον ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ και έτσι ο ίδιος ο Νότης αποφάσισε να γίνει η πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

Κότσιρας-Ραλλία: Στα πρόθυρα χωρισμού;

Την μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους λέγεται ότι διανύουν ο Γιάννης Κότσιρας και η Ραλλία Χρηστίδου. Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από τρία χρόνια, όμως όπως ακούγεται, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση του και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον χωρισμό.

Ο λόγος που έχουν οδηγηθεί σε μία τέτοια κατάσταση; Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον και των δύο, ένα πολύ σοβαρό θέμα που τους αφορούσε, τους έφερε αντιμέτωπους και από τότε, έχουν απομακρυνθεί.

Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια αν το ζευγάρι θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτή την κρίση, ή θα φτάσει τελικά στον χωρισμό από τον οποίο δυστυχώς απέχει ελάχιστα.

Πηγή: Ciao

Χρονοπούλου-Μητρόπουλος: Φέτος παντρεύονται

Στο κλαμπ των παντρεμένων λέγεται ότι θα μπουν το 2010 η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, ζει τον έρωτά του κάτω από την ίδια στέγη πια, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί λένε ότι φέτος θα αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα, να ανέβουν δηλαδή τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ίδιοι δε προς το παρόν κρατούν σιγή ιχθύος.

Μονίμως στο πλευρό του Νίνο η Δούκισσα

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού και τον Νίνο. Η Δούκισσα περνά σχεδόν όλα τα βράδια της στο νυχτερινό κέντρο “Room” που τραγουδά ο σύντροφός της. Και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε ρεβεγιόν... στο Νίνο.

Στη συντροφιά της μάλιστα ήταν και η αδερφή του τραγουδιστή Μαρία. Κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα, χόρεψαν και τραγούδησαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του Νίνο. Η Δούκισσα δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος της αφιέρωνε συνεχώς τραγούδια και της έστελνε πεταχτά φιλιά.

Βέβαια, πριν ανέβει ο Νίνο στο stage του «Room» η Δούκισσα βρισκόταν μαζί του στο καμαρίνι, όπου και επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής του.

Το ίδιο συνέβη και αμέσως μετά το τέλος του προγράμματός του, όταν άφησε για λίγο την παρέα της προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον σύντροφό της. Οι δυο τους αυτή την περίοδο βρίσκονται στα καλύτερά τους, αφού τόσο η σχέση τους όσο και η μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία του καθενός πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι.

Ο πιο καλοντυμένος άνδρας στον κόσμο

Ο Robert Pattinson ψηφίστηκε ως ο πιο καλοντυμένος άνδρας στον κόσμο από τους αναγνώστες γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες εκτός από τον σταρ του "Twilight", συναντάμε ακόμα τους: Take That, Alex Turner, Daniel Craig, Dizzee Rascal, David Beckham, David Furnish και Tom Ford.

Οσον αφορά την λίστα με τους πιο κακοντυμένους, ο βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού ως ο πιο κακοντυμένος άνδρας στον κόσμο.

Στη λίστα με τους πιο κακοντυμένους άνδρες συναντάμε ακόμα τους: Russell Brand και Nicolas Sarkozy.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο McConaughey

Ο Matthew McConaughey και η αγαπημένη του Camila Alves απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο διάσημος ηθοποιός σε μήνυμά του στο επίσημο website του ανακοίνωσε πως η Alves έφερε στον κόσμο την κόρη τους την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου. "Καλή Χρονιά σε όλους! Την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, η Camila γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ονομάσαμε Vida Alves McConaughey" ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο McConaughey, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φανς για τις ευχές τους.

Ο McConaughey και η Alves ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιούνιο πως θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood έχει ήδη ένα γιο τον Levi, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2008. Ο McConaughey και η Alves είναι μαζί από το 2006.