Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Καρέ καρέ το ροζ dvd της Ντούβλη

Αναπόφευκτα, η σύγκριση υπάρχει ανάμεσα στο dvd της Τζούλιας και εκείνο της Μαριάννας Ντούβλη το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα. Αν και της Τζούλιας είναι... one woman show, αυτό της Μαριάννας Ντούβλη έχει... πλοκή, μιας και η ξανθιά πρωταγωνίστρια αναλαμβάνει να μυήσει στα μυστικά της απόλαυσης από το σεξ και της ηδονής, τρεις νεαρές κοπέλες.

Η Μαριάννα Ντούβλη υποδύεται μία πλούσια κυρία των βορείων προαστίων που της αρέσει πολύ το σεξ, όχι όμως απαραίτητα με έναν άνδρα. Μάλλον δεν της αρέσει η ιδέα του να είναι μονογαμική αφού όπως παραδέχεται και στην... ταινία, της αρέσει να κάνει σεξ με τον σοφέρ της, τους υπαλλήλους γενικότερα, αλλά της αρέσει να ικανοποιεί και τον σύζυγό της. Στην αρχή του βίντεο, η Μαριάννα Ντούβλη πίνει καφέ με τρεις ακόμα φίλες της, ανάμεσά τους και η Βίβιαν Ιωακείμ, την οποία παροτρύνει η πρώτη να κάνει σεξ με τον πρώτο περαστικό που θα συναντήσει ώστε να νιώσει στο έπακρο την ηδονή που μπορεί να της προσφέρει μία τέτοια συνεύρεση.

Η Βίβιαν ακολουθεί τις συμβουλές της αμέσως αφού πηγαίνει στην τουαλέτα της καφετέριας όπου απολαμβάνουν το κρασί τους όλες μαζί. Εκεί, ένας νεαρός άντρας την βλέπει και δέχεται να ικανοποιήσει τις ορέξεις της. Σαν να μην... τρέχει τίποτα, ξαναγυρνάει στην παρέα των γυναικών και παραδέχεται ότι της άρεσε πολύ ως εμπειρία. Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε στο δήθεν σπίτι της πλούσιας Μαριάννας Ντούβλη και η ίδια εμφανίζεται να είναι ξαπλωμένη με... νεγκλιζέ στο κρεβάτι της, ζητώντας από τον personal trainer της να κάνουν έρωτα. Εκείνος δείχνει να έχει ενδοιασμούς και η Μαριάννα Ντούβλη καλοδέχεται έναν άλλον ερωτικό παρτενέρ με τον οποίο αρχίζει να επιδίδεται σε παιχνίδια στο κρεβάτι. Μία καμαριέρα παρακολουθεί από μία γωνία της κρεβατοκάμαρας όλα όσα διαδραματίζονται στο κρεβάτι, όπως και ο γυμναστής ο οποίος κάποια στιγμή πλησιάζει την καμαριέρα και αρχίζουν και αυτοί να... παίζουν. Η σκηνή καταλήγει με την Μαριάννα Ντούβλη να συνουσιάζεται με δύο άντρες δείχνοντας να ζει την απόλυτη ηδονή.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τα έξι σενάρια πίσω από τη φωτογράφιση της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο

Ποια σενάρια κρύβονται πίσω από την φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο; Η Ελένη Μενεγάκη και ο περίγυρός της υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή κατάλαβε την παρουσία του φωτορεπόρτερ που ήταν στη Νέα Μάκρη. Έτσι, εξήγησε σε όλους όσοι ήταν δίπλα της ότι οποιαδήποτε χειρονομία οικειότητας θα ήταν ηλίθια εκ μέρους της.

Μάλιστα, ακούγεται και η προσπάθεια της παρουσιάστριας να συγκρατήσει τον Ματέο από το να χάσει την ψυχραιμία του και να ζητήσει το λόγο από τον φωτορεπόρτερ, γι’ αυτό άλλωστε του κρατάει και το χέρι…Το άλλο σενάριο θέλει την Ελένη Μενεγάκη να είναι ενήμερη για την ύπαρξη αλλά και την πρόθεση να δημοσιοποιηθούν αυτές οι φωτογραφίες, ήλπιζε παρόλα αυτά ο κουμπάρος της να αλλάξει γνώμη ακόμα και την τελευταία στιγμή και να μην το κάνει…! Όταν όμως είδε τον εαυτό της να φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού τότε τον πήρε και του είπε: «Είσαι μεγάλος αλήτης».

Ένα άλλο σενάριο, θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να ήταν ενήμερος για το γεγονός ότι αυτές οι φωτογραφίες θα κυκλοφορούσαν. Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε τον Γιάννη Λάτσιο όταν αυτός ήταν στο Παρίσι για το final four και τον ενημέρωσε… Αυτό θα πει καλός κουμπάρος..! Ακόμη, φήμες θέλουν τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Πέτρου Κωστόπουλου τον τελευταίο χρόνο να έχουν πληγεί και με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι. Εξάλλου, σύμφωνα ο Κωστόπουλος δηλώνει φίλος …του Λάτσιου.

Ένα άλλο σενάριο θέλει την παρουσιάστρια να μην ήξερε ότι την παρακολουθούν οι παπαράτσι. Σύμφωνα με όσα ακούγονται η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε την ύπαρξη φωτορεπόρτερ γι’ αυτό και συνελήφθη σε αυτή της την έξοδο να τρώει με δύο φίλους. Τι κι αν ο ένας ήταν ο Παντζόπουλος;

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια δεν συνοδευόταν από τους άνδρες της ασφάλειάς της… Το τελευταίο σενάριο θέλει την Ελένη Μενεγάκη να κουράστηκε να κρύβεται. Τι κι αν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το διαζύγιό της με το Γιάννη Λάτσιο; Ήθελε να βγει δημόσια με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η ίδια να είναι στη ζωή της… να σταματήσει την παραφιλολογία και να δώσει… τις δικές της απαντήσεις.

Τα σενάρια είναι πολλά… Οι …ειδήμονες επίσης, αφού ως γνωστόν, στην υπόθεση Μενεγάκη Λάτσιος έχουν όλοι το ελεύθερο να λένε ότι τους καπνίσει. Όπως και να χει τα γεγονότα είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν!