Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Το ατύχημα του Clooney

Ο George Clooney δεν τραυματίστηκε σε ατύχημα με την μηχανή του αλλά από δική του απροσεξία διευκρίνισε ο εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ο διάσημος ηθοποιός έσπασε το χέρι του ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο της βόρειας Ιταλίας έχοντας μαζί του τη νέα του φίλη Elisabetta Canalis.

Όπως όμως διευκρίνισε ο εκπρόσωπός του, ο Clooney έσπασε τον καρπό του, όταν έκλεισε το χέρι του στην πόρτα του αυτοκινήτου του. Το ατύχημα συνέβη στη βίλα του Clooney στο Κόμο.

Ο 49χρονος ηθοποιός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες σε κλινική στο Γκραβεσάνο της Ελβετίας, περίπου σαράντα λεπτά απόσταση από την ιταλική πόλη.

"Ο γιατρός αφού έβαλε γύψο στο χέρι του είπε ότι θα ζήσει άλλα 30-40 χρόνια", δήλωσε αστειευόμενος ο εκπρόσωπος του Clooney.

Σταθερά στο Νο1 του Hot 100 το "I Gotta Feeling"

Οι Black Eyed Peas παραμένουν για μία ακόμα εβδομάδα στην κορυφή του Hot 100 του Billboard με την επιτυχία τους "I Gotta Feeling".

Στη δεύτερη θέση παραμένει η Miley Cyrus με το "Party In The U.S.A." ενώ μία θέση χαμηλότερα ακολουθούν οι Jay Sean και Lil Wayne με το "Down". Στην τέταρτη θέση συναντάμε την Taylor Swift με το "You Belong With Me" ενώ την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Jay-Z, Rihanna και Kanye West με το "Run This Town".

Στην έκτη θέση βρίσκονται οι Kings of Leon με το "Use Somebody" ενώ στην έβδομη θέση ακολουθεί ο Drake με το "Best I Ever Had". Στην όγδοη θέση συναντάμε τους Keri Hilson, Kanye West και Ne-Yo με το "Knock You Down".

Το top 10 του Hot 100 του Billboard συμπληρώνουν οι Cobra Starship και Leighton Meester με το "Good Girls Go Bad" στο Νο9 και Pitbull με το "Hotel Room Service" στο Νο10.

Στα MTV Video Music Awards η Beyonce

Η Beyonce θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους στη λαμπερή τελετή απονομής των 2009 MTV Video Music Awards, η οποία θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια όπως ανακοινώθηκε θα ανέβει στη σκηνή των MTV Video Music Awards για να ερμηνεύσει τη νέα επιτυχία της "Sweet Dreams", η οποία περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της "I Am... Sasha Fierce".

Εκτός από την Beyonce στην τελετή απονομής των βραβείων θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους και οι: Jay-Z, Lady GaGa, Taylor Swift, Green Day, Pink και Muse.

Η Beyonce και η Lady GaGa οδηγούν την κούρσα των υποψηφιοτήτων των 2009 MTV Video Music Awards. Οι δύο εντυπωσιακές σταρ έχουν από εννιά υποψηφιότητες η καθεμία. Η Britney Spears διεκδικεί από επτά βραβεία ενώ στους υποψηφίους συναντάμε ακόμα τους: Eminem, Kanye West, Jay-Z, Ne-Yo, T.I., Katy Perry, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Pink, Flo Rida, Asher Roth, Coldplay, Green Day, Kings of Leon και Fall Out Boy.

Οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων θα είναι ο Russell Brand.

Η πρεμιέρα του "The Final Destination"

Στο Λος Αντζελες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Αυγούστου, η πρεμιέρα της ταινίας "The Final Destination".

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν το παρόν πολλοί από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Krista Allen, Bobby Campo, Haley Webb, Jackson Walker, Mykelti Williamson, Shantel VanSanten και Nick Zano.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ακόμα η εντυπωσιακή Nicky Hilton, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, και η Haylie Duff.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο David R. Ellis, ο οποίος συνοδευόταν στην πρεμιέρα από την σύζυγό του Cindy.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ο γερόλυκος της ροκ Mick Jagger σε διακοπές στην Ελάδα

Ο επικεφαλής των Rolling Stones Mick Jagger με την καλλονή σύντροφό του, πρώην super model, L’wren Scott και τον γιο της, στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς, συνοδευόμενοι από ανθρώπους του Paul Allen.] Πρώτα το γιγάντιο «Χταπόδι» εθεάθη στην Κεφαλλονιά -στο χλιδάτο σκαρί του μάλιστα απολάμβανε τις διακοπές του ο γερόλυκος της ροκ Mick Jagger- κι έπειτα ξανά στη Βουλιαγμένη, όπου έκλεψε την παράσταση! Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen (συμπεριλαμβάνεται στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και το όνομά του φιγουράρει κάθε χρόνο στις λίστες του «Forbes») τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην πανέμορφη Κεφαλλονιά με την πολυτελή θαλαμηγό του «Octopus».

Στην παρέα του στο νησί -αλλά και εδώ, στην πρωτεύουσα- είναι ο επικεφαλής των Rolling Stones Mick Jagger που κάνει ολιγοήμερες διακοπές α λα ελληνικά με την καλλονή σύντροφό του, πρώην super model, L’wren Scott και τον γιο της. Οι τρεις τους έφτασαν με lear jet στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς. Ντυμένοι casual chic (ο Mick φορούσε μπλε σακάκι και παντελόνι, και trendy καπελάκι), με πολλά μπαγκάζια, συνοδεύτηκαν από ανθρώπους του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σε ελικόπτερο που ανήκει στην ιδιοκτησία του Allen και μεταφέρθηκαν (φυσικά πάλι συνοδευόμενοι από τους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας) στο σκάφος του, το «Octopus», που είχε αράξει στα ανοιχτά του νησιού, για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους στα ελληνικά νησιά. Η θαλαμηγός δεν αγκυροβόλησε σε κανένα λιμάνι του Ιονίου και έπλεε μόνο στα ανοιχτά, προφανώς για λόγους προστασίας των υψηλών προσώπων που φιλοξενεί.

Το «Octopus» είναι το έβδομο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο (έχει μήκος 125 μέτρα!). Το σκαρί του θεωρείται από τα πιο γερά που υπάρχουν, ενώ φημίζεται για το άριστο design και τις ανέσεις που παρέχει στους επιβάτες του. Εκτός από τις δεκάδες καμπίνες, την πισίνα, το υδρομασάζ, το γυμναστήριο και την ειδική αίθουσα συσκέψεων διαθέτει δύο ελικοδρόμια και υποβρύχιο για υποθαλάσσιες εξορμήσεις, το «Octopus», με το οποίο ο Mick Jagger θα κάνει κρουαζιέρα στα νησιά. Το πλήρωμά του αποτελείται από περίπου εξήντα άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και αρκετές πανέμορφες κοπέλες.

Το πλωτό παλάτι του Αllen κοσμούσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης τον κόλπο της κοσμοπολίτικης περιοχής των νοτίων προαστίων. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που ο Αμερικανός Κροίσος επισκέπτεται την Αττική και απολαμβάνει με το εντυπωσιακό κότερό του διακοπές στη χώρα μας. Πριν από δύο εβδομάδες το χλιδάτο γιοτ είχε δέσει -μόλις για λίγα εικοσιτετράωρα- στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, προκαλώντας θαυμασμό σε όσους το αντίκριζαν. Καθώς είναι τεράστιο και φουλ στην πολυτέλεια, είχε γίνει η ατραξιόν της Βουλιαγμένης. Ακόμη και τη νύχτα δεν περνούσε απαρατήρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σούπερ γιοτ του συνιδρυτή της Microsoft θα μείνει στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης για λίγες ακόμη ώρες και έπειτα θα βάλει πλώρη για το Αιγαίο. Και ο Allen με τον Jagger και τη φαμίλια του δεύτερου θα συνεχίσουν χλιδάτες διακοπές α λα ελληνικά...

Συναυλία Αρβανιτάκη - Ασλανίδου στην Αίγινα

Η Αίγινα ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές του φετινού πολιτιστικού προγράμματος της Νομαρχίας Πειραιά, με τίτλο «Στην Νομαρχία Πειραιά οι Μούσες ταξιδεύουν καλοκαίρι».

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο του νησιού, η Νομαρχία Πειραιά μαζί με τους πολίτες και επισκέπτες της Αίγινας θα υποδεχθούν την μεγάλη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια μοναδική συναυλία που αναμένεται να συναρπάσει με τον ρυθμό, την ένταση, τη συγκίνηση, τη συμμετοχή.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη που με τη φωνή της μάς έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα παρουσιάσει τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ της, με τίτλο «Και τα μάτια κι η καρδιά». Πρόκειται για το άλμπουμ που «γεννήθηκε» από την συνεργασία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του διάσημου Ισπανού παραγωγού και συνθέτη, βραβευμένου με δύο Γκράμμι, Χαβιέ Λιμόν, δίνοντας στην ελληνικότητα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη διεθνή αέρα.

Μαζί της, σε αυτή την μοναδική καλοκαιρινή μουσική συνάντηση με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας, θα έχει την Μελίνα Ασλανίδου. Την Μελίνα Ασλανίδου που από το 2001 με την ερμηνεία της στο τραγούδι των Πλέσσα-Παπαδόπουλου «Τι σου ‘κανα και πίνεις» γνώρισε τεράστια επιτυχία, έχοντας δώσει όλα αυτά τα χρόνια δείγματα του ταλέντου της τόσο στην δισκογραφία, όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Μελίνα Ασλανίδου συνοδεύει μια μπάντα επτά εξαίρετων μουσικών: ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα και έχει την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων, ο Θωμάς Κωνσταντίνου παίζει μπουζούκι, ούτι, λαούτο και τσουμπούς, στο μπάσο είναι ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, στα τύμπανα ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, πιάνο και πλήκτρα παίζει ο Γιάννης Κυριμκυρίδης, στα κρουστά είναι ο Άγγελος Πολυχρόνου και βιολί και τρομπέτα παίζει ο Θέμης Νικολούδης. Την επιμέλεια του ήχου έχουν οι Μανώλης Ολλανδέζος και Αργύρης Λιανός και τον σχεδιασμό των φώτων έχει ο Phil Hills.

Σημειώνεται ότι με τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Μελίνας Ασλανίδου στην Αίγινα, η Νομαρχία Πειραιά ανοίγει τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Aegina Fistiki Fest, που για πρώτη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος του νησιού με τη συνεργασία της Νομαρχίας, με στόχο την περαιτέρω προβολή του περίφημου αιγινίτικου φιστικιού, την ανάδειξη του προικισμένου τόπου που το παράγει και την δυναμική υποστήριξη της τοπικής οικονομίας. Το Φεστιβάλ Aegina Fistiki Fest θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας «Από την πρώτη ημέρα που με εντολή των συμπολιτών μας αναλάβαμε την διοίκηση της Νομαρχίας Πειραιά συμβάλλουμε αποφασιστικά με έργα πνοής και δράσεις ουσίας για να δώσουμε στην Αίγινά μας τη θέση που της αξίζει. Στο κέντρο αυτής της προσπάθειας, φέρνουμε τον πολιτισμό, προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στους κατοίκους και επισκέπτες της. Το γεγονός ότι επιλέξαμε την Αίγινα για μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές του φετινού πολιτιστικού μας προγράμματος, την συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, είναι ενδεικτικό της αγάπης μας για την Αίγινα και της αποφασιστικότητάς μας να προσφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Με την εκδήλωση αυτή ανοίγουμε τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Αegina Fistiki Fest, με στόχο να προβάλλουμε για μια ακόμα φορά το παγκοσμίου φήμης αιγινίτικο φιστίκι και να σταθούμε κοντά στους ανθρώπους που με μεράκι και ευσυνειδησία το παράγουν, μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Σοκ με γνωστή TV persona

«Καριέρα» σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα κρεβάτια ευκατάστατων ανδρών, οι οποίοι την πλήρωναν αδρά για τις υπηρεσίες που προσέφερε, έκανε γνωστή τηλεοπτική περσόνα που συνελήφθη για πορνεία σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

Η είδηση της σύλληψης της 31χρονης Σ.Λ. προκάλεσε αναστάτωση στην ελληνική showbiz και στα γραφεία τηλεοπτικής εκπομπής που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η όμορφη ξανθιά κοπέλα με το καλογυμνασμένο σώμα, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση αρχικά ως μοντέλο και έπειτα εμφανιζόταν ως guest ή συμμετείχε στο πάνελ lifestyle εκπομπής σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, έπεσε στη φάκα των ανδρών της Ασφάλειας Λουτρακίου τη στιγμή που εισέπραττε το ποσό των 1.100 ευρώ προκειμένου να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, εδώ και αρκετό καιρό στο τμήμα Ασφαλείας Λουτρακίου είχαν φθάσει πληροφορίες ότι γνωστός διακοσμητής της Αθήνας, που προάγει στην πορνεία καλλίγραμμα κορίτσια, κλείνει τα ερωτικά ραντεβού με επιφανείς πελάτες σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

Ετσι, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και του ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με ένα από τα κορίτσια του. Ο Αθηναίος διακοσμητής (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) του απάντησε, όμως, ότι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς όλα τα κορίτσια του είναι καλλίγραμμα μοντέλα και γνωστές τηλεοπτικές περσόνες οι οποίες συναναστρέφονται με καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz.

Ο αστυνομικός-πελάτης, αφού τον καθησύχασε ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, ήρθε σε συμφωνία μαζί του να πληρώσει το ποσό των 1.100 ευρώ προκειμένου να περάσει λίγες ώρες με την κοπέλα σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου. Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ της Τρίτης. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και ο αστυνομικός μετέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και περίμενε την κοπέλα, την οποία έφερε λίγη ώρα αργότερα με μια μαύρη Mercedes ένας 50χρονος άνδρας.

Μόλις η κοπέλα ανέβηκε στο δωμάτιο και άνοιξε την πόρτα, ο αστυνομικός-πελάτης τα έχασε, καθώς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε μπροστά του τη γυναίκα που φιλοξενούνταν σε τηλεοπτικές εκπομπές με καυτά φορέματα που αναδείκνυαν τα κάλλη της.

Με απίστευτο επαγγελματισμό η 31χρονη του ζήτησε να χαλαρώσει προκειμένου να περάσουν μαζί ένα αξέχαστο βράδυ. Πριν όμως ξεκινήσει τη... δουλειά της του ζήτησε να της δώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει με τον «manager» της καθώς, όπως είπε, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους.

Ο νεαρός αστυνομικός της έδωσε τα χρήματα και μόλις εκείνη τα πήρε, στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί του οι οποίοι της πέρασαν χειροπέδες. Την ίδια στιγμή άλλοι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψη του 50χρονου που την παρέλαβε από το σπίτι της στην Εκάλη και τη μετέφερε στο ραντεβού που είχε κλείσει ο διακοσμητής.

Αμέσως μετά τη σύλληψή της η 31χρονη ξέσπασε σε λυγμούς και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν ελεύθερη καθώς, όπως έλεγε ανάμεσα σε αναφιλητά, «πρόκειται για παρεξήγηση... Θα καταστραφώ».

Η λάμψη της ξανθιάς TV persona έσβησε από το πρόσωπό της όταν οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος Ασφαλείας Λουτρακίου, όπου πέρασε τη νύχτα περιμένοντας να ξημερώσει για να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Κορίνθου. Νωρίς το πρωί βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, ωστόσο δεν απολογήθηκε, καθώς ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Οπως μετέφερε στην «Espresso» αστυνομικός, «όλο το βράδυ έκλαιγε και χτυπιόταν, ενώ στα δικαστήρια έτρεμε και κρυβόταν μήπως την αναγνωρίσει κανείς. Είναι ψυχολογικά ράκος» ανέφερε και πρόσθεσε: «Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους είναι ότι δεν βρέθηκε κανείς από τους διάσημους φίλους της στο πλευρό της».

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακοσμητή ο οποίος, όπως εκτιμούν οι διωκτικές αρχές, πρέπει να έχει στα τεφτέρια του ονόματα και σημειώσεις που θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

Πάρε στο γάμο σου τους… Rolling Stones

Όσοι ονειρεύονται να παντρευτούν και να κάνουν μια ξεχωριστή δεξίωση, δεν έχουν παρά να πληρώσουν πέντε εκατομμύρια λίρες και να φέρουν στο γάμο τους να τραγουδήσουν τους Rolling Stones. Ναι καλά ακούσατε αυτό γίνεται πλέον, σύμφωνα με έρευνα που έκανε το κανάλι Living TV της Μεγάλης Βρετανίας.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που είναι πιο οικονομικές για όσους δε διαθέτουν τόσα πολλά χρήματα.
Ποιες είναι αυτές? Δείτε την παρακάτω λίστα:

1. The Rolling Stones (5εκ. λίρες)
2. Sir Elton John (2εκ. λίρες)
3. Kylie Minogue (2εκ. λίρες)
4. Christina Aguilera (1,5εκ. λίρες)
5. George Michael (1,3εκ. λίρες)
6. Amy Winehouse (1εκ. λίρες)
7. Sir Paul McCartney (1εκ. λίρες)
8. Leona Lewis (1εκ. λίρες)
9. Jennifer Lopez (1εκ. λίρες)
10. Barry Manilow (750.000 λίρες)
11. Rod Stewart (600.000 λίρες)
12. Duran Duran (500.000 λίρες)

Φεύγει ο Κουτσογιαννόπουλος από την Μενεγάκη;

Πολλές διάσπαρτες πληροφορίες κυκλοφόρησαν σήμερα στα δημοσιογραφικά γραφεία και αφορούσαν στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την μελλοντική συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Πηγές υποστήριζαν ότι ο συμπαθής κριτικός κινηματογράφου και στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του «Καφέ με την Ελένη» για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορούσε στις απολαβές του και ο δεύτερος στον περιορισμένο χρόνο που είχε ελέω της καθημερινής παρουσίας του στην εκπομπή, σε σχέση με τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις του σε περιοδικά και εφημερίδες.

Είναι γεγονός ότι η παρουσία του στην φετινή πολύ πετυχημένη χρονιά της εκπομπής ήταν καταλυτική. Η χημεία του με την Ελένη Μενεγάκη, τα σχόλια και το ανεπιτήδευτο χιούμορ του έκαναν την διαφορά.

Ωστόσο μιλώντας σήμερα με στενό συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, πληροφορηθήκαμε ότι “ουδέποτε τέθηκε θέμα Κουτσογιαννόπουλου. Ο Θοδωρής υπέγραψε μια μέρα πριν φύγει για διακοπές.”

Μια άγνωστη ξανθιά επιτέθηκε στη Jordan

Περιπέτεια την οποία δεν είχε φανταστεί πέρασε η πολυσυζητημένη με τα καμώματά της τον τελευταίο καιρό Jordan.

Αφού λοιπόν πήγε σε ένα εστιατόριο να φάει δέχτηκε επίθεση από μια ξανθιά γυναίκα η οποία ξεκίνησε να τη βρίζει και να της κάνει χειρονομίες.

Θα έπρεπε να τα περιμένει αυτά η Jordan με όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

Ποιος έδειρε τον Βρικόλακα;

Ο Βρετανός ηθοποιός Robert Pattinson -ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του “Twilight” ''έφαγε'' πολύ ξύλο στους δρόμους της Νέας Υόρκης για χάρη της νέας του ταινίας '' Remember me''.

Πρόκειται για μια δραματική ταινία που επικεντρώνεται στη σχέση δυο εραστών και στην οικογενειακή τραγωδία που πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

Αν και οι πληγές είναι αποτέλεσμα -φυσικά- μακιγιάζ η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή.

Μικρούτσικος-Ρουμπέση:Διαζύγιο ελήφθη

Εκδόθηκε το διαζύγιο του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση και έτσι είναι και οι δύο ελεύθεροι και με τον νόμο! Το πρώην ζευγάρι που έχει δώσει ουσιαστικό τέλος στο γάμο του εδώ και ενάμισι χρόνο, πλέον έριξε και τις οριστικές υπογραφές στο διαζύγιό του, ρίχνοντας έτσι και τυπικά τίτλους τέλους σε αυτό το lovestory.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ανδρέας και Δήμητρα κατάφεραν το διάστημα που μεσολάβησε να χωρίσουν τα όποια κοινά περιουσιακά στοιχεία είχαν, να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες στις διαδικασίες διαζυγίου τους και τελικά να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο χαρτί που τους επιτρέπει πλέον να κλείσουν οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής τους.

Η μεγαλύτερη κρίση στο γάμο Ντενίση-Πολύζου

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά καθώς επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Μιμή Ντενίση να χωρίζει από τον Σωτήρη Πολύζο. Και ενώ όλοι περιμέναμε πως αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν μαζί έγινε το εντελώς αντίθετο καθώς το ζευγάρι επέλεξε να κάνει χώρια διακοπές.

Η Μιμή Ντενίση σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασε με την κόρη της στο εξοχικό της στην Μαλαισίνα και μόνο μια βδομάδα πήγε στην Μύκονο παρέα με τον Κώστα Βουτσά. Ο Σωτήρης Πολύζος απ' την άλλη βρέθηκε κι εκείνος στην Μύκονο- λίγο νωρίτερα από την σύζυγό του- και μάλιστα με γυναικεία παρουσία. Εντοπίστηκε μάλιστα να της ψωνίζει πράγματα σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα.

Ο Σώτηρης Πολύζος δήλωσε ότι ο καιρός θα δείξει για την πορεία αυτού του γάμου ενώ η κύρια Μπαρμπουνάκη, η βοηθός της Μιμής Ντενίση δεν θέλησε να μιλήσει για αυτό το θέμα, μας είπε μόνο πώς συνεχίζει τις διακοπές της μέχρι αρχές του μήνα που θα ξεκινήσουν πρόβες για την παράσταση που ανεβάζει τον χειμώνα ''το άνθος του κάκτου''.

Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ

Οι Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton και Helena Bonham Carter πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ».

Στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ», ο Λόρδος Βόλντεμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στους κόσμους των Μαγκλ και των Μάγων, ενώ το Χόγκουαρντς δεν είναι πλέον ο ασφαλής παράδεισος του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο Χάρι υποψιάζεται ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι ακόμα και μέσα στο ίδιο το κάστρο, αλλά ο Ντάμπλντορ ενδιαφέρεται περισσότερο να τον προετοιμάσει για την τελική μάχη που ξέρει ότι είναι πολύ κοντά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αχίλλειο πτέρνα της άμυνας του Βόλντεμορτ, ο Ντάμπλντορ ζητά τη βοήθεια ενός παλιού του φίλου και συναδέλφου, του καλά διασυνδεμένου και ανυποψίαστου, bon vivant καθηγητή Οράτιου Σλάγκχορν, που πιστεύει ότι γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες.

Στο μεταξύ, οι μαθητές «δέχονται επίθεση» από έναν μάλλον απρόσμενο εχθρό: τις εφηβικές ορμόνες. Ο Χάρι συνειδητοποιεί ότι με τον καιρό γοητεύεται όλο και περισσότερο από την Τζίνι. Το ίδιο όμως και ο Ντιν Τόμας. Η Λάβεντερ Μπράουν έχει αποφασίσει ότι ο άντρας της ζωής της είναι ο Ρον, μόνο που δεν έχει λάβει υπόψη της, τις σοκολάτες της Ρομίλντα Βέιν. Η Ερμιόνη από την άλλη, καίγεται από ζήλια, αλλά είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει σε κανέναν πώς νιώθει. Καθώς τα ειδύλλια ανθίζουν, ένας μαθητής παραμένει αποστασιοποιημένος από όλα αυτά. Είναι αποφασισμένος να αφήσει το σημάδι του, και μάλιστα το σκοτεινό σημάδι του. Μπορεί ο έρωτας να πλανάται στην ατμόσφαιρα, το ίδιο όμως και η τραγωδία... Το Χόγκουαρτς μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Σκηνοθεσία: David Yates
Παίζουν: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter, David Bradley, Alan Rickman, Maggie Smith, Natalia Tena, Julie Walters, Helen McCrory, Jim Broadbent, Hero Fiennes-Tiffin, Frank Dillane, Evanna Lynch.

Catwoman η Fox;

Η Megan Fox σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα θα ενσαρκώσει το ρόλο της Catwoman στη νέα ταινία του Batman.

Γνωστή βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει πως η διάσημη ηθοποιός συμφώνησε να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Batman, την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Christopher Nolan. Μεταξύ των σταρ που ενσάρκωσαν στο παρελθόν το ρόλο της Catwoman ήταν η Michelle Pfeiffer και η Halle Berry.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη νέα ταινία του Batman εκτός από την Fox έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν ο Christian Bale και ο Michael Caine. Τα γυρίσματα του φιλμ φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο.

Σύντομα η Megan Fox επιστρέφει με την ταινία "Jennifer’s Body" ενώ πρόσφατα την είδαμε μαζί με τον Shia LaBeouf στην ταινία "Transformers: Revenge of the Fallen".

Στο "Wall Street 2" η Sarandon;

Η Susan Sarandon βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στην ταινία του Oliver Stone, "Wall Street 2: Money Never Sleeps".

Στην ταινία έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν ο Michael Douglas, ο Shia LaBeouf και ο Frank Langella. Εάν συμφωνήσει τελικά να συμμετάσχει στην ταινία η Sarandon θα ενσαρκώσει το ρόλο της μητέρας του LaBeouf.

Στο "Wall Street 2: Money Never Sleeps" ο Michael Douglas θα ενσαρκώσει το ρόλο του αδίστακτου χρηματιστή Gordon Gekko. Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Allan Loeb.

Αυτό το διάστημα η Susan Sarandon ασχολείται με την ταινία, "You Don’t Know Jack", την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Barry Levinson. Σύντομα η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Peter Jackson, "The Lovely Bones", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Mark Wahlberg, Rachel Weisz και Stanley Tucci.

Για το γάμο του αδερφού του μίλησε ο Nick Jonas

Ο Nick Jonas αποκάλυψε πως ο γάμος του αδερφού του Kevin πιθανότατα θα γίνει το χειμώνα.

Σε δηλώσεις του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο Nick αποκάλυψε πως ο Kevin και η αρραβωνιαστικιά του Danielle Deleasa δεν έχουν ορίσει ακόμα την ημερομηνία του γάμου τους. Όμως παραδέχθηκε πως ο γάμος πιθανότατα θα γίνει στο τέλος του έτους ή στις αρχές του νέου έτους.

Ο Nick στις δηλώσεις του πρόσθεσε πως είναι πολύ χαρούμενος που η Danielle θα γίνει μέλος της οικογένειάς τους. «Χαίρομαι γι αυτούς και την αγαπάμε. Είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει μέλος της οικογένειας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nick.

Ο Kevin Jonas ζήτησε σε γάμο την Danielle τον περασμένο Ιούλιο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2007 στις Μπαχάμες, όπου βρισκόντουσαν για διακοπές με τις οικογένειές τους.

Καταδικάστηκε για επίθεση ο Chris Brown

Ο Chris Brown καταδικάστηκε σε ποινή 5ετους αστυνομικής επιτήρησης και σε παροχή 180 ημερών κοινωνικής εργασίας για τον ξυλοδαρμό της Rihanna.

Η ποινή που επιβλήθηκε από δικαστή του Λος Άντζελες, εκδόθηκε κατόπιν συμφωνίας του 20χρονου Brown, ο οποίος στις 22 Ιουνίου αποδέχθηκε την ενοχή του για την επίθεση στην τραγουδίστρια. Μέρος της ποινής του είναι και η παρακολούθηση επί ένα χρόνο συμβουλευτικού προγράμματος για την ενδο-οικογενειακή βία.

Ο Chris Brown επιτέθηκε στη Rihanna κατά τη διάρκεια ενός καυγά που ξεκίνησε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Brown. Μετά το επεισόδιο οι εικόνες της 21χρονης Rihanna αιμόφυρτης και με μώλωπες προκάλεσαν την οργή οργανώσεων που παρέχουν υποστήριξη σε θύματα κακοποίησης και ενδο-οικογενειακής βίας.

Ο Brown επισήμως απολογήθηκε τον περασμένο μήνα, χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο "100% απαράδεκτο" και ζητώντας να τον συγχωρήσουν.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Συνεχίζουν τα γυρίσματα Aniston και Butler

Η Jennifer Aniston και ο Gerard Butler συνεχίζουν στη Νέα Υόρκη τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, "The Bounty".

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Andy Tennant ενώ το σενάριο υπογράφει η Sarah Thorp. Στην ταινία η Aniston υποδύεται την πρώην σύζυγο του Butler.

Οσον αφορά την προσωπική τους ζωή, οι πρόσφατες φήμες θέλουν την Aniston και τον Butler να είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν πρόσφατα όταν οι δύο σταρ εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό hot spot της Νέας Υόρκης. Εκπρόσωπος όμως της Aniston έσπευσε να τονίσει πως το συγκεκριμένο βράδυ η διάσημη ηθοποιός είχε βγει έξω μαζί με συνεργάτες της από τη νέα της ταινία ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Gerard Butler.

Σε κλινική αποτοξίνωσης εισήχθη η Griffith

Η Melanie Griffith εισήχθη για αποτοξίνωση "ρουτίνας", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της στη διαδικτυακή σελίδα γνωστού περιοδικού.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Working Girl" που είναι ήδη 52 χρόνων εισήχθη στο κέντρο Cirque Lodge, της Γιούτα όπου τα τελευταία χρόνια έχουν νοσηλευθεί οι ηθοποιοί Lindsay Lohan και Eva Mendes. "Εισήχθη για να μια θεραπεία ενίσχυσης της υγείας της", εξήγησε ο εκπρόσωπος της και πρόσθεσε "πρόκειται για ένα πρόγραμμα που της έχουν συστήσει οι γιατροί της εδώ και χρόνια".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι η τρίτη φορά, από το 2000, που η ηθοποιός που είναι εξαρτημένη από φαρμακευτικά σκευάσματα εισάγεται για θεραπεία αποτοξίνωσης.

Η Griffith είναι παντρεμένη από το 1996 με το διάσημο ισπανό ηθοποιό Antonio Banderas.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

O θρίαμβος της Βενεζουέλας

Ο θρίαμβος της Βενεζουέλας επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιος που πραγματοποιήθηκαν στις Μπαχάμες.

Η 18χρονη Στεφανία Φερνάντες, η εκπρόσωπος της Βενεζουέλας, στέφθηκε Μις Υφήλιος, παίρνοντας το στέμμα από τη συμπατριώτισσά της Νταγιάνα Μεντόζα, που ήταν η Μις Υφήλιος το 2008.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου, που κερδίζουν διαγωνιζόμενες από την ίδια χώρα δύο συνεχόμενες χρονιές.

Ποιο είναι το μυστικό τους; «Είμαστε ο εαυτός μας», απαντάει η Μις Υφήλιος.

Ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες, δεν είχε συναντήσει ούτε την προκάτοχό της, ούτε υπήρχε κάποια ενημέρωση αν θα υποδεχόταν τη Φερνάντες.

Ομως, εκείνη πιστεύει ότι ο Τσάβες μπορεί να αλλάξει γνώμη: «Θα δούμε τι θα συμβεί, γιατί γράφουμε ιστορία».

Στην Ιταλία οικογενειακώς η Julia Roberts

Στην μικρή πόλη του Grosseto στην Ιταλία, βρίσκεται από προχθές για διακοπές η Julia Roberts.

Η πασίγνωστη star ταξίδεψε με λίαρ τζέτ από την Αμερική στην Ιταλία με τον σύζυγό της Danny Molder και τα δύο παιδιά τους.

Φυσικά μαζί τους είχαν και νταντάδες και βοηθούς αλλά τα παιδιά κατέβασαν οι ίδιοι στην αγκαλιά τους.

Νυφούλα η Milla Jovovich

Η Milla Jovovich παντρεύτηκε τον παραγωγό Paul Anderson στην αυλή του σπιτιού της, το Σάββατο που μας πέρασε.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε κατά τα γυρίσματα του Resident Evil το 2002, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μια σεμνή τελετή, παρουσία 50 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο πρωταγωνιστής του Grey’s Anatomy, Patrick Dempsey.

Η νυφούλα φόρεσε ένα φόρεμα σε στυλ 60's που σχεδίασε η ίδια, ενώ η 20 μηνών κορούλα του ζευγαριού ήταν παρανυφάκι.

Μετά την τελετή, ακολούθησε μια δεξίωση με παραδοσιακή Κουβανέζικη μουσική.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Νίκος Γαροφάλλου

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται πια ο Νίκος Γαροφάλλου, ο οποίος έχασε τελικά την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ηθοποιός τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, και υποστηριζόταν μηχανικά.

Την περασμένη εβδομάδα τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο στην εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι και ο ηθοποιός υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Νίκος Γαροφάλλου ήταν παντρεμένος εδώ και τριάντα χρόνια με την σεναριογράφο, Κάκια Ιγερινού, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Καλό ταξίδι σε έναν ηθοποιό που όσο ήταν εν ζωή δίδαξε στους νεότερους το ήθος που επιβάλλεται να έχει ένας καλλιτέχνης.

Top 10 most desirable women 2009












24 “Nice View” Moments