Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Elvis Presley: του άρεσαν μόνο οι 14χρονες!

Νέα βιογραφία του βασιλιά βγάζει στο φως την εμμονή του, να έχει ερωτικές σχέσεις μόνο με ανήλικα κορίτσια!

Για το μύθο Εlvis έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Τώρα όμως μια νέα βιογραφία αποκαλύπτει την προτίμησή του στα 14χρονα κορίτσια και το αποδίδει στην ανασφάλεια που του δημιούργησε η παθιασμένη σχέση που είχε με τη μητέρα του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mail Online, o Presley, ενώ θα μπορούσε να είχε όποια γυναίκα λαχταρούσε αυτός προτιμούσε να συνευρίσκεται ερωτικά, μόνο με κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Στη βιογραφία, αναφέρεται ως παράδειγμα ένα περιστατικό το 1956, όταν η 18χρονη τότε Natalie Wood πήγε στην σουίτα του 21χρονου Elvis και έφυγε ...άπρακτη λέγοντας στον μάνατζερ του: "τι πρόβλημα έχει το αφεντικό σου; Υποτίθεται ότι θα είχαμε μια καυτή βραδιά αλλά αυτός δεν θέλει να το κάνει μαζί μου"!

Στη βιογραφία αναφέρεται ότι η 18χρονη ηθοποιός ήταν πολύ μεγάλη για τα γούστα του βασιλιά...

Ο συγγραφέας της όχι και τόσο κολακευτικής βιογραφίας αναφέρει ως απόδειξη τόσο τη σύζυγό του Presley ,Priscilla Beaulieu που γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών, αλλά και άλλες περιπέτειες που ειχε ο Elvis με 14χρονες και 15χρονες.

Στη βιογραφία δίνεται και η εξήγηση για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του βασιλιά που αν είναι αλήθεια των απομυθοποιούν ως εραστή. Ήθελε μικρά κορίτσια χωρίς εμπειρία γιατί δεν θα ζητούσαν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και δεν θα μπορούσαν να κρίνουν τις σεξουαλικές του επιδόσεις!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο Γιάννης Λάτσιος θα είναι στην κριτική επιτροπή του "Dancing with the Stars"



Είναι πλέον και επίσημα γνωστό πως ο Γιάννης Λάτσιος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου talent show του ANT1 «Dancing with the Stars» που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες.

Ο διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1 απάντησε θετικά και έτσι θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του σόου με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Αλαφούζος τα πήρε με τα "παλτά" που έκανε μεταγραφές!

Ανησυχία επικρατεί και στο Νέο Φάληρο , με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι δυσαρεστημένος με την πορεία των πρωινών εκπομπών του ΣΚΑΙ ''Πρώτη Γραμμή'' και ''ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ'' καταμερίζοντας ευθύνες τόσο στους παρουσιαστές των εκπομπων αυτών όσο και στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος κατά των σχεδιασμό των προγραμμάτων του παρουσίασε μια μάλλον ωραιοποιημένη κατάσταση και ένα υπεραισιόδοξο πλάνο για την πορεία των νέων ενημερωτικών εκπομπών.

Οι εκτιμήσεις του κύριου Παναγόπουλου δεν επιβεβαιώθηκαν αφού οι δύο εκπομπές τερματίζουν σχεδόν καθημερινά πίσω από όλες τις ομοειδείς τους, πολλές φορές μάλιστα και μ' αξιόλογη διαφορά.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αν λάβει κανείς υπόψη το κόστος που απορρέει αφενός από τα ακριβά τεχνικά μέσα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των εκπομπών αυτών , αφετέρου από τους υψηλούς μισθούς των παρουσιαστών τους.

Σ' όλα αυτά έρχονται να προσθεθούν και τα ειρωνικά σχόλια των εργαζομένων στο ΣΚΑΙ , οι οπόιοι στους διαδρόμους του καναλιού δεν αφήνουν ασχολίαστη τόσο την ανακολουθία στόχων και επιδόσεων των νέων αποκτημάτων του σταθμού όσο και την οικονομική επιβάρυνση που προκαλούν στον όμιλο. Πάντως και μετά από όλα αυτά θα πρέπει να θεωρείται βεβαιο - εκτός κι αν αλλάξει κάποιο από τα δεδομένα- ότι το κανάλι του Φαλήρου δε θα κινηθεί προς την απόκτηση ενός ακόμα γνωστού δημοσιογράφου για την θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, όπως είχε κατα το παρελθόν γραφτεί και ακουστεί επανειλημμένως.

Στα πλατό και πάλι η Aniston

Τη νέα της ταινία γυρίζει αυτή την περίοδο στο Μπέβερλι Χιλς η Jennifer Aniston. Πρόκειται για την κωμωδία Just Go With It, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Adam Sadler.

Οι δύο ηθοποιοί περπατούσαν στο δρόμο κοιτάζοντας βιτρίνες και μιλώντας, όλα για τις ανάγκες της ταινίας.

Το σενάριο δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό, αλλά πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης και η Brookyn Decker.

Γιατί απουσίαζε 8 χρόνια ο Αλκαίος από τη showbiz;

Ο Γιώργος Αλκαίος, ενώ ξεκίνησε το τραγούδι σε μικρή ηλικία, στα 31 του σταμάτησε ξαφνικά την καριέρα του.

Ο λόγος;

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον καθήλωσε στο κρεβάτι για έξι μήνες. “Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έξι μήνες ήμουν στο κρεβάτι. Είχα μεγάλο πρόβλημα στη μέση και στα πόδια” αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην εκπομπή “Όλα 10”. Πώς συνέβη όμως αυτό; “Από συγκυρίες , από κακή ζωή.

Έκανα ένα extreme sport και... δεν μπορούσα μετά να σταθώ όρθιος. Έμεινα ένα χρόνο off. Συνέβη στα 30 με 31 μου. Το διάστημα αυτό είχα το χρόνο να σκεφτώ” δήλωσε ο τραγουδιστής. Και συνέχισε: “Τώρα ευτυχώς είμαι καλά. Και δεν θέλω να το θυμάμαι”.

Άμα τελειώνουν τα λεφτά και δεν μπαίνουν στο σπίτι έσοδα για μια άνετη ζωή τότε τελειώνει και η ...αγάπη!!!

Η Ελλη Κοκκίνου με τον σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από εννέα χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Ηδη η δημοφιλής τραγουδίστρια μετακομίζει στα νότια προάστια, ενώ ο επιχειρηματίας σύζυγός της επιβεβαιώνει τις φήμες χωρίς υπεκφυγές. «Ναι, χωρίζουμε. Είμαστε ήδη στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου» δηλώνει, δίχως διάθεση όμως να σχολιάσει το παραμικρό. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελλη Κοκκίνου, που σε επικοινωνία μας δεν διέψευσε το γεγονός. «Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σχολιάσω οτιδήποτε», αρκέστηκε να μας πει.

Από τις πλέον δημοφιλείς τραγουδίστριες η Ελλη Κοκκίνου, με ένα γάμο που θα ζήλευαν πολλοί, κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της. Ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες της δεν γνώριζαν μέχρι πρότινος το παραμικρό. Κι όμως, εδώ και πέντε περίπου μήνες αυτή και ο σύζυγός της ταλανίζονταν σχετικά με το αν έπρεπε να δημοσιοποιήσουν ή όχι το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Κάτι, βέβαια, που δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν για πολύ καιρό ακόμα. Ή, για την ακρίβεια, να σταματήσουν να κρύβουν την απόσταση που έχουν πλέον μεταξύ τους.

Τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους και, όπως μαθαίνουμε, οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ελλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έκαναν τα πάντα για να σώσουν αυτό τον γάμο. Εχουν δώσει δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά όλοι οι δρόμοι συγκλίνουν στο διαζύγιο.

Μάλιστα, ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα οι πληροφορίες ήθελαν τον Παναγιώτη Βασιλειάδη να μετακομίζει σε άλλο σπίτι, τα πράγματα άλλαξαν όταν η τραγουδίστρια πήρε την πρωτοβουλία να βρει εκείνη την καινούργια της στέγη. Οπως και έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Η Ελλη Κοκκίνου έψαξε στα νότια προάστια το κατάλληλο σπίτι για την ίδια και τον γιο της και το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε τη μετακόμιση. Το ζευγάρι έχει τραβήξει ήδη χωριστούς δρόμους και το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί ο χωρισμός του με την υπογραφή του διαζυγίου.

Στην επικοινωνία που είχαμε με την καλλιτέχνιδα δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σχετικά με τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της. Ωστόσο, δεν διαψεύδει ότι έπεσε η αυλαία στον γάμο της.

Πιο ψύχραιμος ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να αποφευχθεί η παραφιλολογία, ομολογεί το τέλος της σχέσης τους. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, ο επιχειρηματίας του «Romeo» δεν ήταν διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή. Απλώς επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας μάλιστα ότι το θέμα ήδη έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για επικριτικά σχόλια. Αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας, καθώς τόσο η Ελλη Κοκκίνου όσο και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι χαμηλών τόνων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όταν εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ήταν για πολλά χρόνια αχώριστοι, μέχρι που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2007. Η γέννηση του μικρού Αλέξανδρου τον Μάιο του 2008 έκανε το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τότε πως η ζωή σαν παραμύθι θα τελείωνε κάποια στιγμή.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ξαφνική απόλυση για την Καίτη Φίνου

Και εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά στη συνεργασία της Καίτης Φίνου με τον γνωστό κοσμηματοπώλη Αντίπ Αζίζ, η ηθοποιός δέχτηκε απόλυση από το κανάλι όπου παρουσίαζε τις χρυσές δημιουργίες. Κάτι που δεν θα μπορούσε να μην σοκάρει την Καίτη Φίνου αφού όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ηθοποιός παρουσίαζε μέσα από εκπομπή στο Makedonia TV τα κοσμήματα που εμπορευόταν ο γνωστός κοσμηματοπώλης και ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν προσληφθεί -όπως και η Έυη Βατίδου- για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας. Ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά όμως, μόλις πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η Καίτη Φίνου μάθαινε από τους ιθύνοντες του σταθμού ότι έπρεπε να λυθεί η συνεργασία τους, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε, όμως είναι γεγονός ότι η Καίτη Φίνου δεν περίμενε σε καμία περίπτωση μία τέτοια εξέλιξη.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Κώστας Βουτσάς: «Δεν ενοχλούμαι από τους μικρούς ρόλους»

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για την ζωή του, τους μικρούς ρόλους που υποδύεται πια και την οικονομική κρίση της χώρας μας. «Υπάρχουν τρείς ηλικίες: ο νέος, ο μεσήλικας και ο «μια χαρά είσαι». Εγώ ανήκω στην τελευταία. Γι’ αυτό και δεν ενοχλούμαι από τους μικρούς ρόλους, παρότι κάποιοι κριτικοί έχουν αντίθετοι άποψη.

Μου αρκεί που είμαι απαραίτητος στο σινεμά, πως οι σκηνοθέτες δεν μου κάνουν χάρη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τους ρόλους που υποδύεται τώρα πια.

«Η ζωή μου έχει αξία μέχρι τη στιγμή που έγινα γνωστός. Μετά που έγινα γνωστός, έβγαζα λεφτά και έκανα την ψωνάρα μου. Δεν θέλω να πουλήσω τη ζωή μου, τα ιερά μου κειμήλια με μια αυτοβιογραφία» τόνισε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος δεν θα έγραφε ποτέ την αυτοβιογραφία του. Και ποια είναι η γνώμη του για την οικονομική κρίση; « Η ζωή μας είναι τσιπούρα και φακελάκι. Όσο για τα νησιά που λένε να πουλήσουμε εγώ θα πρότεινα την εκκλησιαστική περιουσία που μας ανήκει. Αν δεν μας βάλουν χέρι απ’ έξω, αν δεν μας ρίξουν καρπαζιά δεν θα γίνουμε άνθρωποι»

Χριστοδουλόπουλος: Επιστρέφει στην πίστα μετά απο 2 χρόνια απουσίας μαζί με Γιαγκούση

Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Λίτσα Γιαγκούση συνεργάζονται στο «Studio Κηφισιά» , κάνοντας πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος , επιστρέφει ανανεωμένος έχοντας 2 χρόνια απουσίας από τις Αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Η Λίτσα Γιαγκούση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά της λαϊκής φωνής, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής κάνοντας σημαντικά βήματα στο τραγούδι
εδραιώνοντας την στην καρδιά του κόσμου.

Έκλεψαν το αμάξι της Γαρμπή

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η Καίτη Γαρμπή μετά την κλοπή του αυτοκινήτου της, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω ακριβώς από το σπίτι της στον Διόνυσο. Η τραγουδίστρια, το βράδυ της Πέμπτης έφτασε νωρίτερα από τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά στο σπίτι τους στο Διόνυσο και πάρκαρε το αυτοκίνητό της μάρκας Smart έξω ακριβώς από την είσοδο.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν στη θέση του, εκεί δηλαδή που το παρκάρει συνήθως, όμως υπέθεσε ότι ακόμα δεν είχε επιστρέψει η Καίτη. Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι και την είδε, μάλλον άρχισε να υποψιάζεται τι είχε συμβεί.

Μαζί βγήκαν έξω καθώς η Καίτη δεν πίστευε ότι το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρκάρει μόλις λίγη ώρα πριν, δεν βρισκόταν στη θέση του. Πράγματι, το Smart είχε κάνει... φτερά και φυσικά αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία για το περιστατικό. Από αυτήν έμαθαν την σπείρα κλεφτών που είναι οργανωμένη και είναι εξειδικευμένη σε μικρά αυτοκίνητα όπως είναι τα Smart.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη σπείρα, πλησιάζει το αυτοκίνητο, παραβιάζει το πορτ μπαγκάζ ώστε να μη χτυπήσει ο συναγερμός, κατεβάζει το χειρόφρενο για να 'τσουλήσει' το αμάξι και λίγο πιο κάτω περιμένει γερανός. Και ύστερα όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Το αυτοκίνητο φορτώνεται στον γερανό και ύστερα εξαφανίζεται. Κάπως έτσι έγινε και με το αυτοκίνητο της Καίτης Γαρμπή η οποία μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να κοιτά άλλα αυτοκίνητα γιατί το παλιό...