Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο Αλαφούζος τα πήρε με τα "παλτά" που έκανε μεταγραφές!

Ανησυχία επικρατεί και στο Νέο Φάληρο , με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι δυσαρεστημένος με την πορεία των πρωινών εκπομπών του ΣΚΑΙ ''Πρώτη Γραμμή'' και ''ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ'' καταμερίζοντας ευθύνες τόσο στους παρουσιαστές των εκπομπων αυτών όσο και στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος κατά των σχεδιασμό των προγραμμάτων του παρουσίασε μια μάλλον ωραιοποιημένη κατάσταση και ένα υπεραισιόδοξο πλάνο για την πορεία των νέων ενημερωτικών εκπομπών.

Οι εκτιμήσεις του κύριου Παναγόπουλου δεν επιβεβαιώθηκαν αφού οι δύο εκπομπές τερματίζουν σχεδόν καθημερινά πίσω από όλες τις ομοειδείς τους, πολλές φορές μάλιστα και μ' αξιόλογη διαφορά.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αν λάβει κανείς υπόψη το κόστος που απορρέει αφενός από τα ακριβά τεχνικά μέσα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των εκπομπών αυτών , αφετέρου από τους υψηλούς μισθούς των παρουσιαστών τους.

Σ' όλα αυτά έρχονται να προσθεθούν και τα ειρωνικά σχόλια των εργαζομένων στο ΣΚΑΙ , οι οπόιοι στους διαδρόμους του καναλιού δεν αφήνουν ασχολίαστη τόσο την ανακολουθία στόχων και επιδόσεων των νέων αποκτημάτων του σταθμού όσο και την οικονομική επιβάρυνση που προκαλούν στον όμιλο. Πάντως και μετά από όλα αυτά θα πρέπει να θεωρείται βεβαιο - εκτός κι αν αλλάξει κάποιο από τα δεδομένα- ότι το κανάλι του Φαλήρου δε θα κινηθεί προς την απόκτηση ενός ακόμα γνωστού δημοσιογράφου για την θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, όπως είχε κατα το παρελθόν γραφτεί και ακουστεί επανειλημμένως.