Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Άμα τελειώνουν τα λεφτά και δεν μπαίνουν στο σπίτι έσοδα για μια άνετη ζωή τότε τελειώνει και η ...αγάπη!!!

Η Ελλη Κοκκίνου με τον σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από εννέα χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Ηδη η δημοφιλής τραγουδίστρια μετακομίζει στα νότια προάστια, ενώ ο επιχειρηματίας σύζυγός της επιβεβαιώνει τις φήμες χωρίς υπεκφυγές. «Ναι, χωρίζουμε. Είμαστε ήδη στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου» δηλώνει, δίχως διάθεση όμως να σχολιάσει το παραμικρό. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελλη Κοκκίνου, που σε επικοινωνία μας δεν διέψευσε το γεγονός. «Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σχολιάσω οτιδήποτε», αρκέστηκε να μας πει.

Από τις πλέον δημοφιλείς τραγουδίστριες η Ελλη Κοκκίνου, με ένα γάμο που θα ζήλευαν πολλοί, κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της. Ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες της δεν γνώριζαν μέχρι πρότινος το παραμικρό. Κι όμως, εδώ και πέντε περίπου μήνες αυτή και ο σύζυγός της ταλανίζονταν σχετικά με το αν έπρεπε να δημοσιοποιήσουν ή όχι το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Κάτι, βέβαια, που δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν για πολύ καιρό ακόμα. Ή, για την ακρίβεια, να σταματήσουν να κρύβουν την απόσταση που έχουν πλέον μεταξύ τους.

Τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους και, όπως μαθαίνουμε, οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ελλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έκαναν τα πάντα για να σώσουν αυτό τον γάμο. Εχουν δώσει δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά όλοι οι δρόμοι συγκλίνουν στο διαζύγιο.

Μάλιστα, ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα οι πληροφορίες ήθελαν τον Παναγιώτη Βασιλειάδη να μετακομίζει σε άλλο σπίτι, τα πράγματα άλλαξαν όταν η τραγουδίστρια πήρε την πρωτοβουλία να βρει εκείνη την καινούργια της στέγη. Οπως και έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Η Ελλη Κοκκίνου έψαξε στα νότια προάστια το κατάλληλο σπίτι για την ίδια και τον γιο της και το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε τη μετακόμιση. Το ζευγάρι έχει τραβήξει ήδη χωριστούς δρόμους και το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί ο χωρισμός του με την υπογραφή του διαζυγίου.

Στην επικοινωνία που είχαμε με την καλλιτέχνιδα δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σχετικά με τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της. Ωστόσο, δεν διαψεύδει ότι έπεσε η αυλαία στον γάμο της.

Πιο ψύχραιμος ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να αποφευχθεί η παραφιλολογία, ομολογεί το τέλος της σχέσης τους. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, ο επιχειρηματίας του «Romeo» δεν ήταν διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή. Απλώς επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας μάλιστα ότι το θέμα ήδη έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για επικριτικά σχόλια. Αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας, καθώς τόσο η Ελλη Κοκκίνου όσο και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι χαμηλών τόνων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όταν εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ήταν για πολλά χρόνια αχώριστοι, μέχρι που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2007. Η γέννηση του μικρού Αλέξανδρου τον Μάιο του 2008 έκανε το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τότε πως η ζωή σαν παραμύθι θα τελείωνε κάποια στιγμή.