Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Ο Polanski δουλεύει πάνω στη νέα του ταινία μέσα από τη φυλακή

Ο Roman Polanski ολοκληρώνει την τελευταία του ταινία μέσα στο κελί του στη φυλακή της Ελβετίας, όπου βρίσκεται δήλωσε την Τετάρτη ο συγγραφέας Robert Harris.

Ο Harris, ο οποίος έγραψε το σενάριο της ταινίας "The Ghost" δήλωσε σε γνωστή βρετανική εφημερίδα ότι ο Polanski θέλει να ολοκληρώσει την ταινία εγκαίρως, ώστε να προλάβει την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, το Φεβρουάριο.

Στην ταινία του Polanski πρωταγωνιστούν οι: Ewan McGregor, Pierce Brosnan και Kim Cattrall. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγους μήνες στη Γερμανία.

Ο Polanski συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου κατά την άφιξή του στην Ελβετία βάσει αμερικανικού εντάλματος σύλληψης. Ο 76χρονος Polanski καταζητείται από τη δικαιοσύνη των ΗΠΑ για "παράνομες σεξουαλικές σχέσεις" με μια 13χρονη το 1977.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Πάριος: “Είναι άσχημο πράγμα να γυρίζεις το βράδυ σπίτι και να μη σε περιμένει μία αγκαλίτσα”

Ο τραγουδιστής του έρωτα για ακόμα μία φορά απέδειξε για ποιον λόγο έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο. Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό εν όψει της κυκλοφορίας του νέου του cd ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι άσχημο πράγμα να γυρίζεις το βράδυ σπίτι και να μη σε περιμένει μία αγκαλίτσα».

Με την βαθιά ερωτική του φωνή αποκάλυψε ότι δεν ήταν ερωτευμένος με όλες τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, και πως όσες ερωτεύτηκε το καταλάβαινε όταν αυτές έρχονταν και όταν έφευγαν.

Δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του, δηλώνοντας ότι αισθάνεται πολύ τυχερός αλλά δεν ξέρει αν ήταν και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. Τέλος δεν έκρυψε την αγάπη του για την Πάρο λέγοντας: «Είμαι σπουργιτάκι και θέλω την γωνίτσα μου μόνο. Μην μου στερήσεις επίσης να βλέπω την θάλασσα».

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ενας άγνωστος επιτέθηκε στην Leona Lewis

Ένας άντρας επιτέθηκε στην Leona Lewis κατά την διάρκεια που η διάσημη τραγουδίστρια υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της, "Dreams", σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο Picadilly Circus στο Λονδίνο, όπου εκατοντάδες φανς είχαν συγκεντρωθεί σε γνωστό βιβλιοπωλείο προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, η οποία θα υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της.

Ενας άντρας όμως αφού η Lewis υπέγραψε το αντίτυπο του βιβλίου που κρατούσε την χτύπησε στο κεφάλι.

Εκπρόσωπος της Lewis δήλωσε πως η διάσημη τραγουδίστρια σοκαρίστηκε όμως είναι μια χαρά. Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η Britney Spears στο Νο1 του Billboard Hot 100

Η Britney Spears έκανε ντεμπούτο κατευθείαν στο Νο1 του Billboard Hot 100 με το νέο της single "3", κάνοντάς την έτσι τον πρώτο καλλιτέχνη που φτάνει κατευθείαν στην κορυφή τα τελευταία 3 χρόνια όπως αναφέρει το Billboard. Το τραγούδι έκανε ντεμπούτο και στο Νο1 των Billboard Digital Charts.

Το Rolling Stone έγραψε "3 is an instant Britney Classic" και του έδωσε 4 αστέρια δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερη προσμονή για το album "The Singles Collection". Το τραγούδι το έγραψε ο hit maker Max Martin. Η τελευταία φορά που ανέβηκε ένα τραγούδι κατευθείαν στην κορυφή ήταν το 2006 με τον νικητή του American Idol, Taylor Hicks. Η Britney είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που δεν έχει συμμετάσχει στο American Idol και φτάνει κατευθείαν στο Νο1 του Billboard Hot 100. Η τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο ήταν το 1998 με το τραγούδι "Doo Wop (That Thing)" της Lauryn Hill.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους fan μου που αγόρασαν το "3" και το τραγούδι βρέθηκε στο Νο1 του Billboard Hot100» δήλωσε η Britney και συνεχίζει «Είμαι πολύ ευλογημένη έχοντας τους καλύτερους fan σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη που αγαπάτε αυτό που κάνω γιατί το κάνω για εσάς. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να δείτε το video». Το video του "3" θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο britney.com, britneyspears.com και σε όλα τα επίσημα web sites της.

Το "3" γίνεται το πιο πρόσφατο classic τραγούδι της Britney και είναι το μοναδικό νέο τραγούδι που θα υπάρχει στο The Singles Collection. Θα υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις για το The Singles Collection. Η μια είναι το ultimate fan box set και η standard version.

Η standard version του The Singles Collection θα περιέχει τις 17 μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς και το νέο τραγούδι "3" σε μονό cd στις 23 Νοεμβρίου.

Το ultimate fan box set του The Singles Collection θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 23 Νοεμβρίου και θα περιέχει όλα της τα 29 singles καθώς και το νέο single "3". Το κάθε cd θα έχει δική του ξεχωριστή θήκη με το original εξώφυλλο και θα περιέχει επιπλέον και b-side ή remix του τραγουδιού. Η συλλογή θα περιέχει και DVD με όλα τα video της Britney σε χρονολογική σειρά. Το ultimate fan box set θα περιέχει επίσης ένα special booklet με φωτογραφικό υλικό και διασκεδαστικά γεγονότα για το κάθε τραγούδι.

Στα 10 χρόνια καριέρας η Britney έχει 5 albums που έφτασαν κατευθείαν στο Νο1 του Billboard Top 200 και 23 top40 hits στο Billboard Pop Singles. Παγκοσμίως η Britney είναι μια από τις top-selling artists της τελευταίας δεκαετίας με συνεχόμενες επιτυχίες με τα album της ...Baby One More Time (1999), Oops!.... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007) και Circus (2008). Έχει πουλήσει πάνω από 63 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Η Britney αυτή την περίοδο συνεχίζει την περιοδεία της στα πλαίσια του promotion για το album της "Circus". Η "The Circus Starring Britney Spears" tour ξεκίνησε από την γενέτειρα πόλη της την Louisiana τον Μάρτιο του 2009.

Ασχολείται με τη νέα του ταινία ο Polanski

Ο Roman Polanski ολοκληρώνει την τελευταία του ταινία μέσα στο κελί του στη φυλακή της Ελβετίας, όπου βρίσκεται αναμένοντας την έκδοσή του στις ΗΠΑ για μία καταδίκη για σεξουαλική επίθεση το 1977, δήλωσε χθες Τετάρτη ο συγγραφέας Robert Harris.

Ο Harris, ο οποίος έγραψε το σενάριο της ταινίας The Ghost δήλωσε σε γνωστή βρετανική εφημερίδα ότι ο Polanski θέλει να ολοκληρώσει την ταινία εγκαίρως, ώστε να προλάβει την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, το Φεβρουάριο.

Ο Polanski συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου κατά την άφιξή του στην Ελβετία βάσει αμερικανικού εντάλματος σύλληψης. Ο 76χρονος Polanski καταζητείται από τη δικαιοσύνη των ΗΠΑ για "παράνομες σεξουαλικές σχέσεις" με μια 13χρονη το 1977.

Η Cruz στη δεύτερη ταινία του "Sex and the City"

Η Penelope Cruz σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα θα έχει ένα guest ρόλο στη δεύτερη ταινία του "Sex and the City".

Πηγή αποκάλυψε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό πως η Cruz θα ενσαρκώσει στην ταινία το ρόλο μίας γυναίκας, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση της Carrie με τον Mr.Big. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα εκτός από την Cruz στην δεύτερη ταινία του "Sex and the City" θα συμμετάσχει και η Liza Minnelli.

Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Υόρκη και ο Jason Lewis πυροδοτώντας έτσι φήμες πως θα συμμετάσχει κι εκείνος στο πολυαναμενόμενο φιλμ. Ο Lewis τόσο στην δημοφιλή σειρά όσο και στην πρώτη ταινία υποδυόταν τον αγαπημένο της Samantha, τον Smith Jerrod.

Λάμψη αστέρων στο Λονδίνο

Οι πύλες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου άνοιξαν την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, με την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Fantastic Mr.Fox".

Στο "Fantastic Mr.Fox" έχουν δανείσει τις φωνές τους ο George Clooney, ο Bill Murray και ο Jason Schwartzman, οι οποίοι μάλιστα παρευρέθηκαν στην προβολή της ταινίας τους στο Φεστιβάλ. Την σκηνοθεσία του "Fantastic Mr.Fox" υπογράφει ο Wes Anderson.

Οπως ήταν φυσικό στην προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ την παράσταση έκλεψε ο George Clooney, ο οποίος έφθασε στο κόκκινο χαλί μαζί με την νέα του αγαπημένη την Elisabetta Canalis. Το διάσημο ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί και πόζαρε στους φωτογράφους.

Στην προβολή του "Fantastic Mr.Fox" στο Φεστιβάλ παρευρέθηκαν ακόμα η εντυπωσιακή Cindy Crawford και ο Ben Kingsley.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει 16 ημέρες, θα προβληθούν περίπου 300 ταινίες. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθούν οι δύο νέες ταινίες του George Clooney, οι "The Men Who Stare At Goats" και "Up In The Air".

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα του "Nowhere Boy", του Sam Taylor-Wood.