Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η Jennifer Aniston στα Disney Studios

Ανανεωμένη και ομορφότερη από ποτέ η Jennifer Aniston εθεάθη να μπαίνει στα στούντιο της Disney στο Λος Άντζελες. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της επίσκεψής της, αν δηλαδή παίρνει μέρος σε κάποια νέα ταινία.

Στο χέρι της είχε μία τσάντα Ferragamo από τη νέα κολεξιόν του οίκου ενώ προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες για να παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες.

Λέγεται ότι η Aniston είναι ο λόγος που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt δεν θα παραστούν στην τελετή, καθώς η Jolie δεν θέλει ούτε να βρίσκεται ούτε καν στον ίδιο χώρο με την πρώην σύζυγο του συντρόφου της.

Δήμητρα Παπανδρέου: Κάνει πρεμιέρα στα ερτζιανά τη μέρα των ερωτευμένων

Με πολύ... ροκ διάθεση αλλά και με πολλές νέες ιδέες, επιστρέφει η Δήμητρα Παπανδρέου η οποία θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα ραδιοφωνική της εκπομπή στις 14 Φεβρουαρίου.

Η εκπομπή της θα έχει τίτλο “Δήμητρα on Web” και θα μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό e-rock.

Η ίδια δηλώνει σε δικούς της ανθρώπους ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα και περιμένει πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα έρθει σε επικοινωνία με ακροατές οι οποίοι θα θέλουν να μοιραστούν μαζί της διάφορες ανησυχίες τους.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τώρα και... καναλάρχης

Οταν σε λένε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή! Ο Κατά γενική ομολογία κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και νυν τεχνικός της εθνικής Αργεντινής ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό, όπως και ένα διαδικτυακό κανάλι!

Η εταιρεία «Οn & Off Ηoldings» με την οποία συνεργάζεται ο 49χρονος προπονητής ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η έναρξη του σταθμού, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Ούτε ξεκαθάρισε την ακριβή ημερομηνία που θα βγει στον αέρα, αλλά ούτε και το μέρος όπου θα προβάλλεται.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία! Τόσο επειδή ο Μαραντόνα είναι αγαπητός στον περισσότερο (αν όχι σε όλον) τον κόσμο, όσο και επειδή είχε σημειώσει ανάλογη τηλεοπτική επιτυχία στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα το 2005 είχε δική του εκπομπή στην τηλεόραση με την ονομασία «La Noche del 10», δηλαδή «η νύχτα με το νούμερο 10» και είχε βρεθεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην Αργεντινή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ανάλογα νούμερα αναμένεται να «χτυπήσει» και το νέο κανάλι του «Ντιεγκίτο» το οποίο θα κρύβει και πολλές εκπλήξεις.

Αρνήθηκε τη Φεράρι

O άγραφος κανόνας των δώρων αναφέρει ότι όταν λάβεις ένα, ακόμα και αν δεν σου αρέσει, οφείλεις να το (από)δεχθείς με χαρά.

Mάλλον, η συμβία του Θίο Oυόλκοτ, Mέλανι Σλέιντ, δεν γνωρίζει τον παραπάνω κανόνα. Aλλά, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, δεν έχει και άδικο.

Για τα 21α γενέθλιά της ο μέσος της Aρσεναλ απέφυγε τα «πεζά» δώρα και αποφάσισε να της αγοράσει μία Φεράρι, η οποία συνοδεύεται από προσωπικές πινακίδες αξίας 155.000 ευρώ!

Oταν η (φοιτήτρια) Mέλανι αντίκρισε το πολυτελέστατο αμάξι, απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Oυόλκοτ, αφού θεώρησε ότι είναι υπερβολικό γι’ αυτήν.

Mάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κίνηση «επιδεικτική», θεωρώντας ότι ο σύντροφός της επιλέγει λάθος τρόπους για να ξοδεύει τα χρήματά του.

H ίδια προτιμά να οδηγεί το προηγούμενο δώρο του αγαπημένου της, ένα «σκαθάρι» (φολκσβάγκεν), και αρνείται πεισματικά να ζήσει το... όνειρο μίας WAG (γυναίκες και σύντροφοι των ποδοσφαιριστών). Oχι ότι ο Aγγλος διεθνής προβληματίστηκε ιδιαίτερα. Aποφάσισε να κρατήσει αυτός το αμάξι (!), για το οποίο πληρώνει περισσότερα από 25.000 ευρώ για ετήσια ασφάλεια.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Βρέθηκαν οι Beatles

Τους τέσσερις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια» στο remake της ταινίας, «Yellow Submarine», βρήκε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Robert Zemeckis.

Πρόκειται για τους Βρετανούς ηθοποιούς Cary Elwes, Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz και Adam Campbell, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Disney, που έχει αναλάβει το έργο της αναβίωσης της ταινίας του 1968.

Η ταινία, όπως και οι τελευταίες του Zemeckis, θα προβάλλεται και σε αίθουσες τρισδιάστατης προβολής.

Το ευχάριστο για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα είναι ότι δε θα υποχρεωθούν να τραγουδήσουν τα τραγούδια της ταινίας.

John Lennon θα είναι ο Dean Lennox Kelly, Paul McCartney ο Peter Serafinowicz, George Harrison o Cary Elwes και Rigno Starr o Adam Campbell.

Chanel tattoo! η νέα τρέλα της μόδας!

Είναι όμορφα, σικ, της μόδας, χωρίς πόνο και πάνω απ΄όλα...CHANEL!

Tα τατουάζ πλέον και στις ...πασαρέλες! Αν είστε από αυτές που σας άρεσαν πάντα τα τατουάζ αλλά φοβάστε τις βελόνες και τη...μονιμότητα, έρχονται στις αρχές Μαρτίου τα τατουάζ του επώνυμου οίκου!

Τα προσωρινά και ανώδυνα tattoo, τα λανσάρει η Channel στη κολεξιόν της Άνοιξη Καλοκαίρι 2010 και αναμένεται να ...φορεθούν πολύ.

Τα "σικάτα" τατουάζ θα κυκλοφορήσουν σε πολλά σχέδια αλλά πάντα κάπου θα υπάρχει το γνωστό logo της Coco.

Πρωτοποριακή μέθοδος για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας

Υπέρηχους στη θέση του βιάγκρα ή παρόμοιων σκευασμάτων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας προτείνει ένας Ισραηλινός επιστήμονας. Η μέθοδος δοκιμάστηκε στο ιατρικό κέντρο Ραμπάμ της Χάιφας και σύμφωνα με τον εμπνευστή της εκτός από επιτυχής είναι και εντελώς ακίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία.

Η νέα μέθοδος απαλλάσσει επιπλέον από τους κινδύνους που διατρέχουν από τη λήψη του βιάγκρα όσοι εμφανίζουν ανικανότητα και παράλληλα είναι καρδιοπαθείς, υπερτασικοί ή αλλεργικοί στη γλυκόζη. Για όλες αυτές τις κατηγορίες των ασθενών, το μπλε χάπι ήταν πολλές φορές απαγορευμένο. Σε κάθε περίπτωση, ήταν απαραίτητη η γνωμάτευση και η συνταγογράφηση του σκευάσματος από ειδικευμένο γιατρό. Αντίθετα, με τη μέθοδο του δρα Γιόραμ Βάρντι αρκούν οι υπέρηχοι για να απαλλαγούν οι ασθενείς από το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ισραηλινό καθηγητή, η μέθοδος αυτή μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα για περισσότερους από τρεις μήνες.

«Βομβαρδισμός»
Η θεραπεία δεν διαφέρει πολύ από τη μέθοδο με υπέρηχους που χρησιμοποιείται σε ασθενείς που υποφέρουν από πέτρα στα νεφρά. Έναν παρόμοιο βομβαρδισμό από υπέρηχους υφίσταται το ανδρικό μόριο με αποτέλεσμα να τονώνεται η ροή του αίματος με αβλαβή τρόπο, καθώς ενεργοποιείται ο παράγοντας της ενδοθηλιακής ανάπτυξης: «Δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά να επαναλάβουμε μια ελαφριά μορφή λιθοτριψίας, της θεραπείας για τις πέτρες που ανακαλύφθηκε πριν από είκοσι χρόνια», δήλωσε ο δρ Βάρντι. Όπως εξηγεί, οι πρώτες δοκιμές της μεθόδου πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο και την ομάδα του σε πειραματόζωα. Κατά τη διάρκεια αυτών των πειραμάτων διαπιστώθηκε αμέσως ότι οι υπέρηχοι προκαλούν τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων τα οποία προστίθενται σε εκείνα που βρίσκονται σε «κρίση». «Αυτό που κάναμε είναι ότι “στοχοποιήσαμε” πέντε ειδικές περιοχές του μορίου, διαπιστώνοντας με έκπληξη ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά», σημειώνει ο Ισραηλινός ανδρολόγος.

Οι εθελοντές
Η μέθοδος δοκιμάστηκε στη συνέχεια σε είκοσι εθελοντές, ο μέσος όρος των οποίων ήταν τα 56 χρόνια. Έπειτα από 6 συνεδρίες, που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα τριών εβδομάδων, οι δεκαπέντε από τους είκοσι εθελοντές παρουσίασαν εμφανή βελτίωση. Η μέθοδος τέθηκε υπόψη της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (Ιnternational Society of Sexual Μedicine). Αλλά, όπως επισημαίνει ο Ισραηλινός ανδρολόγος, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί: η θεραπεία προορίζεται μόνο για όσους έχουν μειωμένη ροή αίματος στο μόριο (πρόβλημα που εμφανίζει περίπου το 80% όσων υποφέρουν από ανικανότητα) και όχι για εκείνους των οποίων η στυτική δυσλειτουργία συνδέεται με μυϊκής ή νευρολογικής φύσεως προβλήματα. «Έχουμε αρκετές ελπίδες ότι θα μειωθεί η ανάγκη λήψης του βιάγκρα ή παρόμοιων σκευασμάτων», σημειώνει ο δρ Βάρντι, ενώ επισημαίνει ότι φάρμακα όπως το μπλε χάπι «λύνουν το πρόβλημα για κάποια ώρα, αφήνοντας όμως αναλλοίωτο το παθολογικό στάτους». Αντίθετα, οι υπέρηχοι αναζωογονούν το ανδρικό μόριο για τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως υποστηρίζει ο Ισραηλινός επιστήμονας. «Η σεξουαλική ζωή της πλειονότητας των εθελοντών έγινε ξανά φυσιολογική.

Κι αυτό χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες», αναφέρει.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν διαφέρει πολύ από τη μέθοδο με υπέρηχους που χρησιμοποιείται σε ασθενείς που υποφέρουν από πέτρα στα νεφρά.

Σε 3D ο νέος Τζέιμς Μπόντ

«Ο 23ος James Bond πράκτορας 007 θα καθυστερήσει μερικούς μήνες να προβληθεί στους κινηματογράφους, διότι φτιάχνουμε εκ νέου το φιλμ για τρισδιάστατη προβολή» αναφέρουν κινηματογραφικές πηγές.

Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή της ταινίας δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το «νέο κινηματογράφο» και παρά την καθυστέρηση της προβολής, αναμένονται «εξαιρετικά» έσοδα από την ταινία.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Γρεγκ.

Οι ιδιοτροπίες του Ηλία Ψινάκη

Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο Ηλίας Ψινάκης, έχει και αυτός τις ιδιοτροπίες του.

Ο manager μόλις ξυπνήσει το πρωί θέλει να απολαύσει το πρωινό του, το οποίο εκτός των άλλων αποτελείται από μια “βαρβάτη” πορτοκαλάδα (από έξι πορτοκάλια) αλλά και δυο βιταμίνες.

Όταν σηκωθεί όμως από το κρεβάτι ο Ηλίας Ψινάκης αντί για ρόμπα φοράει ένα από τα ολομέταξα κιμονό που έχει στην ντουλάπα του, και συνεχίζει να κάνει τις περιποιήσεις του. Βέβαια, για να είναι όλα στην εντέλεια για το σπίτι αλλά και για τον ίδιο, φροντίζουν οι οικιακοί βοηθοί οι οποίες βοηθούν (με το αζημίωτο φυσικά) τον manager.

Η κατάσταση όμως στο σπίτι αγριεύει λίγο όταν κάτι δεν είναι στη θέση του ή δεν γίνεται όπως το θέλει ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έχει ιδιαίτερο θέμα με την καθαριότητα.

Οι γκριμάτσες του George Clooney

Πάντοτε σε κέφια βρίσκεται ο George Clooney, αυτή τη φορά ξεπέρασε όμως και τον εαυτό του.

Και ενώ πριν λίγες ημέρες δήλωνε ότι το κόκκινο χαλί έχει… τελειώσει γι’ αυτόν εμφανίστηκε σε τελετή βραβείων στη Νέα Υόρκη.

Έχοντας πάντα δίπλα του την Elisabetta Canalis, την οποία φανταζόμαστε ότι θα δούμε και στις Χρυσές Σφαίρες, ο Clooney επιδόθηκε σε διάφορες γκριμάτσες χαρίζοντας απίστευτες φωτογραφίες στους παπαράτσι που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Έρχεται η Ελληνική έκδοση του ebay

Μια νέα βάση δεδομένων για όσους «φοβούνται» τις συναλλαγές με το εξωτερικό πρόκειται να δημιουργηθεί σύντομα στην Ελλάδα, αποτελώντας το «παρακλάδι» του διεθνούς εμβέλειας site δημοπρασιών ebay.com που γνωρίζει ανάρπαστη επιτυχία στη παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ebay αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να εισέλθει στην εγχώρια αγορά δημιουργώντας ελληνικό site ηλεκτρονικών δημοπρασιών. Το νέο site αναμένεται να βγει στον αέρα τις επόμενες ημέρες, καθώς λέγεται ότι ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Φεύγει η Αννίτα από το Alter

Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με το τηλεοπτικό σταθμό Alpha είναι η Αννίτα Πάνια. Συνομιλεί με τη διοίκηση του Alpha για να φύγει “πακέτο” με τις εκπομπές της “Ζαμανφού” και “Παρατράγουδα”.

Κανείς δεν ξέρει αν έχει παίξει ρόλο σε αυτή της τη μετάβαση από το Alter στον Alpha ο Νίκος Καρβέλας, αφού τα πράγματα στο κανάλι που εργάζεται είναι ρευστά και καθώς το budget του σταθμού είναι χαμηλό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο η συζήτηση της παρουσιάστριας με τους υπεύθυνους του καναλιού. Και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει αν η μετάβαση της θα γίνει άμεσα ή στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει από τη νέα χρονιά τις εμφανίσεις της στον Alpha.