Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τώρα και... καναλάρχης

Οταν σε λένε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή! Ο Κατά γενική ομολογία κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και νυν τεχνικός της εθνικής Αργεντινής ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό, όπως και ένα διαδικτυακό κανάλι!

Η εταιρεία «Οn & Off Ηoldings» με την οποία συνεργάζεται ο 49χρονος προπονητής ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η έναρξη του σταθμού, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Ούτε ξεκαθάρισε την ακριβή ημερομηνία που θα βγει στον αέρα, αλλά ούτε και το μέρος όπου θα προβάλλεται.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία! Τόσο επειδή ο Μαραντόνα είναι αγαπητός στον περισσότερο (αν όχι σε όλον) τον κόσμο, όσο και επειδή είχε σημειώσει ανάλογη τηλεοπτική επιτυχία στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα το 2005 είχε δική του εκπομπή στην τηλεόραση με την ονομασία «La Noche del 10», δηλαδή «η νύχτα με το νούμερο 10» και είχε βρεθεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην Αργεντινή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ανάλογα νούμερα αναμένεται να «χτυπήσει» και το νέο κανάλι του «Ντιεγκίτο» το οποίο θα κρύβει και πολλές εκπλήξεις.