Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ηλία Ψινάκης: Ετοιμάζει βόμβα... στο διαδίκτυο

Γεμάτο αποκαλύψεις θέλει να είναι το νέο site που ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης και έχει την αμέριστη υποστήριξη των φίλων του Βάνας Μπάρμπα και Σάκη Ρουβά μετά από μία συνάντηση που είχαν οι τρεις τους στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Ο μάνατζερ καλλιτεχνών και πάντα εκκεντρικός Ηλίας, που γνωρίζει πολύ καλά τα καλώς και τα... κακώς κείμενα της ελληνικής showbiz, ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα ένα site στο οποίο θα αποκαλύπτει παρασκήνια από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο.

Κάτι που φυσικά έχει κάνει πολλούς να... χάσουν τον ύπνο τους καθώς δεν γνωρίζουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι αποκαλύψεις του Ηλία. Εν αναμονή εξελίξεων και φυσικά του νέου του site που υπόσχεται... βόμβες!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η Hathaway θα παρουσιάσει τις υποψηφιότητες των βραβείων Οσκαρ

Η Anne Hathaway όπως ανακοινώθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου και Επιστημών θα παρουσιάσει τις υποψηφιότητες των βραβείων Οσκαρ.

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον πρόεδρο της Ακαδημίας, Tom Sherak θα ανακοινώσουν τους υποψηφίους των βραβείων στις 2 Φεβρουαρίου. Η Hathaway και ο Sherak θα ανακοινώσουν τους υποψηφίους σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Anne Hathaway πέρυσι ήταν υποψήφια για το Οσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Rachel Getting Married".

Η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου. Οικοδεσπότες της λαμπερής τελετής απονομής όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα είναι ο Steve Martin και ο Alec Baldwin.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οι ηθοποιοί βράβευσαν τη Sandra Bullock

Το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για το 2009 απένειμε στη Sandra Bullock το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών Κινηματογράφου (Screen Actors Guild Awards) για την ερμηνεία της στο "The Blind Side".

Καλύτερος άνδρας ηθοποιός αναδείχθηκε ο Jeff Bridges, για το ρόλο ενός αλκοολικού τραγουδιστή της κάντρι μουσικής στην ταινία "Crazy Heart".

Η ταινία "Inglourious Basterds" του Quentin Tarantino, απέσπασε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας από καστ.

Ο Christoph Waltz κέρδισε το βραβείο β' ανδρικής ερμηνείας για την ταινία "Inglourious Basterds", ενώ το βραβείο β' γυναικείας ερμηνείας κέρδισε η Mo'nique για το ρόλο της στην ταινία "Precious".

Στις τηλεοπτικές κατηγορίες των βραβείων, ο Michael C. Hall απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε δραματική ταινία για το ρόλο του στη σειρά "Dexter" ενώ η Julianna Margulies κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο "The Good Wife". Το βραβείο καλύτερου καστ δραματικής σειράς απέσπασε το καστ του "Mad Men".

Στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά νικητής αναδείχθηκε ο Alec Baldwin για το ρόλο του στο "30 Rock" ενώ το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά κέρδισε η Tina Fey για το ρόλο της στο "30 Rock".

Η διάσημη ηθοποιός Betty White απέσπασε ειδικό βραβείο για τη συνολική της προσφορά.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Χωρίζουν Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Ζολί

Στα πρόθυρα του χωρισμού φαίνεται πως βρίσκεται το ζεύγος Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Ζολί.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, που είναι μαζί από το 2004 χωρίς να έχουν παντρευτεί, προσέλαβαν τον Δεκέμβριο δικηγόρο που ειδικεύεται στα διαζύγια διασημοτήτων στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος υπέγραψε ένα «σύμφωνο χωρισμού», το οποίο μοιράζει την περιουσία τους στα δύο. Υπολογίζεται πως η περιουσία τους ανέρχεται στα 230 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πιτ και η Ζολί έχουν τρία δικά τους παιδιά, ενώ έχουν υιοθετήσει άλλα τρία. Από ότι λένε φίλοι του ζεύγους, τα παιδιά θα μείνουν με την Ζολί.

Άγνωστο παραμένει πότε θα ανακοινώσουν το χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί.