Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του M. Jackson

Ο τελευταίος γιατρός του διάσημου τραγουδιστή Michael Jackson, Conrad Murray συμβούλευσε «τον βασιλιά της pop» να κάνει μια ισχυρή δόση αναισθητικού φαρμάκου και στη συνέχεια τον άφησε μόνο του με τον ορό στο χέρι ενώ γυρνώντας τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του, όπως γράφουν την Πέμπτη, 13/8, οι Los Angeles Times, επικαλούμενοι πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα για το θάνατο του Jackson.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο 51χρονος γιατρός θεωρείται ένας από τους βασικούς υπόπτους για το θάνατο του 50χρονου σταρ, που πέθανε στις 25 Ιουνίου από καρδιακή κρίση.

Ο γιατρός λέγεται ότι προμηθεύτηκε ισχυρό αναισθητικό το οποίο χορηγείται αποκλειστικά και μόνο σε νοσοκομεία, από ένα φαρμακείο στο Las Vegas και συμβούλευσε τον τραγουδιστή να το χρησιμοποιήσει κατά της αϋπνίας, η οποία τον ταλάνιζε χρόνια.

Ανακρινόμενος, ο γιατρός είπε ότι άφησε μόνο τον τραγουδιστή στο δωμάτιό του, όπως έκανε πάντα, γιατί ποτέ δεν υπήρξαν προβλήματα με την υγεία του στο παρελθόν, ώστε να χρειάζεται να βρίσκεται δίπλα του την ώρα της θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, τα περιουσιακά στοιχεία του Michael Jackson αυξήθηκαν κατά 100 εκατομμύρια δολάρια μετά το θάνατό του, κυρίως λόγω συμβολαίων με διαφημιστικές και με μία κινηματογραφική εταιρία και αναμένεται να αυξηθούν άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Times.

Σημαντικό μέρος αυτών των κερδών αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για να αποπληρωθούν τα χρέη του Jackson, που υπολογίζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα για την καθαρή αξία της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Jackson, ούτε για το ύψος των χρεών του.

Ο δικηγόρος του Michael Jackson και ένας από τους διαχειριστές της περιουσίας του, εκτίμησε ότι κάθε χρόνο μπορούν να προστίθενται κέρδη ύψους από 50 έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων στα περιουσιακά στοιχεία του Jackson. Υπενθυμίζεται, ότι περίπου το 40% της περιουσίας του Michael Jackson θα περάσει στη μητέρα και τα τρία αδέλφια του και ένα 20% σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Αυγουστιάτικο γεύμα στη Ρώμη

Οι Gianni Di Gregorio, Valeria De Franciscis, Marina Cacciotti, Maria Cali και Grazia Cesarini Sforza πρωταγωνιστούν στην ταινία «Αυγουστιάτικο γεύμα στη Ρώμη».

Ο Giovanni είναι ένας ανύπαντρος πενηντάρης με μόνη υποχρέωση να προσέχει τη χήρα μητέρα του με την οποία ζει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Ρώμης. Με τις απαιτήσεις της ξεπεσμένης αριστοκράτισσας Valeria να τον κατατρέχουν, βρίσκει διέξοδο στις δουλειές του σπιτιού και στις συναντήσεις με το φίλο του “Viking” στο συνοικιακό μπαρ. Την εβδομάδα πριν την αργία του Δεκαπενταύγουστου, ο Luigi, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ζητά από τον Giovanni να φιλοξενήσει για λίγες ημέρες και τη δική του μητέρα για να μπορέσει να φύγει με την οικογένειά του.

Σε αντάλλαγμα υπόσχεται να καλύψει ένα μέρος από τα κοινόχρηστα που του χρωστά. Ο Giovanni βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν όμως ο Luigi εμφανίζεται στην πόρτα έχει δολίως φέρει μαζί εκτός από τη μητέρα του και τη θεία του. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο προσωπικός γιατρός και φίλος του Marcello τον παρακαλεί να προσέχει και τη δική του μητέρα. Ο Giovanni βρίσκεται λοιπόν να συγκατοικεί με τέσσερις δυναμικές και διαφορετικές μεταξύ τους «ώριμες κυρίες».

Σκηνοθεσία: Gianni Di Gregorio

Παίζουν οι: Gianni Di Gregorio, Valeria De Franciscis, Marina Cacciotti, Maria Cali, Grazia Cesarini Sforza, Alfonso Santagata, Luigi Marchetti.

Η συνέντευξη της Grigorieva

Η Oksana Grigorieva σε συνέντευξή της σε γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για την σχέση της με τον Mel Gibson.

Η εντυπωσιακή Grigorieva, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον διάσημο ηθοποιό, αποκάλυψε στη συνέντευξή της πως δεν ξέρει εάν θα παντρευτεί με τον Mel Gibson. "Δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν το έχουμε συζητήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά η Grigorieva, η οποία παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει. Στη συνέντευξή της αποκάλυψε ακόμα πως η σχέση της με τον Gibson ενέπνευσε την μουσική της.

Η Grigorieva και ο Gibson πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας “X-Men Origins: Wolverine”, τον περασμένο Απρίλιο.

Η Grigorieva, αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον Gibson το φθινόπωρο. Η εντυπωσιακή σταρ έχει ένα γιο τον 12χρονο Alexander, πατέρας του οποίου είναι ο διάσημος ηθοποιός Timothy Dalton.

Ο Mel Gibson έχει επτά παιδιά τα οποία απέκτησε με την σύζυγό του Robyn, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Απρίλιο επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Ο Mel Gibson σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Jennifer Hudson έγινε μητέρα

Η βραβευμένη με Οσκαρ και Γκράμι τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Hudson γέννησε στα 27 της χρόνια, το πρώτο της μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Hudson κατόρθωσε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της όσο μπορούσε πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γράφει το περιοδικό People.

Η εκπρόσωπος της δήλωσε ότι το μωρό, που πήρε το όνομα Ντάνιελ Οτούνγκα Τζούνιορ, «είναι πανέμορφο και πολύ καλά στην υγεία του. Οι γονείς του είναι εκστασιασμένοι».

Η γέννησή του έρχεται να δώσει ένα ευχάριστο τόνο στην οικογένεια της Hudson, η οποία χτυπήθηκε από μια τραγωδία, όταν τον Οκτώβριο του 2008 η μητέρα της, τα αδέλφια της και ο μικρός της ανιψιός δολοφονήθηκαν στο Σικάγο από τον άνδρα της αδελφή της.

Η μεγάλη αύξηση του βάρους της Χάντσον είχε αυξήσει τη φημολογία για την εγκυμοσύνη της και ιδιαίτερα η εμφάνιση της στην κηδεία του Μάικλ Τζάκσον, όπου και ερμήνευσε το τραγούδι «Will You Be There».

Η Hudson είχε τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ το 2007 για την ερμηνεία της στην ταινία μιούζικαλ Dreamgirls.

Η "Γυμνή Αλήθεια" στην κορυφή των box office

Η ρομαντική κωμωδία "Γυμνή Αλήθεια" βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των βρετανών σινεφίλ.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Gerard Butler και η Catherine Heinkel, εκτόπισε από την πρώτη θέση την αμερικανική ταινία δράσης "G.I Joe: Το Ξύπνημα της Κόμπρας".

Η ταινία, που παρουσιάζει τη σύγκρουση των στιλ ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς τηλεοπτικούς παρουσιαστές πρωινών εκπομπών, συγκέντρωσε το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής της 1,9 εκατομμύρια λίρες.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Αλλαγή κορυφής στο box office

Η ταινία “G.I. Joe” κατέλαβε την κορυφή του box office της Βορείου Αμερικής, με τις εισπράξεις της να ανέρχονται στα 56.2 εκατομμύρια δολάρια στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ταινία “Julie & Julia” με την Meryl Streep και την Amy Adams στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι εισπράξεις του “Julie & Julia” ανήλθαν στα 20.1 εκατομμύρια δολάρια. Στην ταινία η Streep ενσαρκώνει το ρόλο της διάσημης σεφ Julia Child ενώ η Amy Adams ενσαρκώνει το ρόλο μιας blogger που προσπαθεί να μάθει να μαγειρεύει μέσα σε ένα χρόνο χρησιμοποιώντας το βιβλίο της Child.

Στην τρίτη θέση του box office παραμένει για μία ακόμα εβδομάδα η ταινία “G-Force” ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η ταινία “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε την ταινία “Funny People” ενώ το top 10 συμπληρώνουν οι ταινίες: “The Ugly Truth” στο Νο6, “A Perfect Getaway” στο Νο7, “Aliens in the Attic” στο Νο8, “Orphan” στο Νο9 και “(500) Days of Summer” στο Νο10.

Η νέα ταινία του Σάκη Ρουβά

Τον μανιακό δολοφόνο Abner Solvie υποδύεται ο Σάκης Ρουβάς στο αμερικανικής παραγωγής αστυνομικό θρίλερ “Duress”, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Λος Αντζελες. Συμπρωταγωνιστής του Σάκη Ρουβά είναι ο Martin Donovan στο ρόλο του Richard ενός πληγωμένου συζύγου που προσπαθεί να ξεπεράσει την αυτοκτονία της γυναίκας του, γίνεται όμως μάρτυρας ενός εγκλήματος από ένα μανιακό δολοφόνο και πέφτει θύμα εκβιασμού του.

Για να παραμείνει ζωντανός ο Richard αναγκάζεται εκβιαστικά να αποτελειώνει τους φόνους που ξεκινά ο Abner Solvie. Ενώ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να σκοτώνει για χάρη της ζωής της κόρης του.

Στην ταινία συμμετέχει και ο Billy Wirth. Στις Κάννες το “Duress” απέσπασε πολύ καλές κριτικές ενώ στην Ρωσία και την Πολωνία παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jordan Barker.

Εντυπωσίασαν Pitt και Jolie στο Λος Αντζελες

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino, “Inglourious Bastreds” στο Λος Αντζελες.

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood μαγνήτισε τα βλέμματα όλων μόλις έκανε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί. Οι δύο σταρ πόζαραν μαζί στους φωτογράφους δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ευτυχισμένοι είναι και διαψεύδοντας έτσι τις πρόσφατες φήμες που ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους.

Η Angelina Jolie έκλεψε την παράσταση με την μαύρη στράπλες τουαλέτα της, η οποία αναδείκνυε την εντυπωσιακή σιλουέτα της. Ο Brad Pitt γοητευτικός όσο ποτέ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

Στη λαμπερή πρεμιέρα του “Inlgourious Basterds” εκτός από τον Brad Pitt και την Angelina Jolie παραβρέθηκαν ακόμα οι: Quentin Tarantino, Diane Kruger, Christoph Waltz, Michael Fassbender, Samuel L.Jackson, Carla Gugino, Melanie Laurent, Eli Roth, Sidney Poitier και Christina Ricci.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ σε λίγες ημέρες.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Οι νικητές των Teen Choice Awards

Η ταινία “Twilight” σάρωσε στα Teen Choice Awards καθώς κέρδισε συνολικά 11 βραβεία.

Η σταρ του “Twilight”, Kristen Stewart αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Movie Drama Actress ενώ ο γοητευτικός σταρ Robert Pattinson έφυγε από την λαμπερή τελετή απονομής έχοντας κερδίσει τα βραβεία Movie Drama Actor και Male Hottie. Μεταξύ των βραβείων που κέρδισε το “Twilight” ήταν και τα: Choice Movie Drama, Romance και soundtrack.

Η Miley Cyrus ήταν από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς καθώς κέρδισε έξι βραβεία ανάμεσα στα οποία ήταν και το Music/Dance Movie Actress. Η Cyrus παρουσίασε το βραβείο Ultimate Choice Award, το οποίο απονεμήθηκε στην Britney Spears.

Οι Jonas Brothers, οι οποίοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν την τελετή απονομής των βραβείων, κέρδισαν πέντε βραβεία μεταξύ των οποίων ήταν και το Choice Male Red Carpet Icons.

Ανάμεσα στους νικητές των Teen Choice Awards ήταν και οι: Zac Efron, Chace Crawford, Leighton Meester και Ed Westwick.

Διαψεύδει τις φήμες ο Pitt

Ο Brad Pitt σε μια νέα συνέντευξή του διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την σχέση του με την Angelina Jolie να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας για την Jolie δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω έναν έρωτα στη ζωή μου, μία αδερφή ψυχή – απολύτως». Ο γοητευτικός σταρ αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στο γάμο λέγοντας πως εκείνος και η Jolie δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν. «Όταν κάποιος με ρώτησε γιατί η Angie κι εγώ δεν παντρευόμαστε του απάντησα: Ισως παντρευτούμε όταν νομιμοποιηθεί για όλους».

Ο εντυπωσιακός σταρ στην συνέντευξή του πρόσθεσε πως απολαμβάνει την ζωή του τώρα ενώ τόνισε πως δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Ο Pitt αναφερόμενος στην οικογένεια του δήλωσε πως είναι η βάση που δίνει στην Jolie και εκείνον τη δύναμη για να κάνουν όλα αυτά που θέλουν.

Σύντομα ο Brad Pitt επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Quentin Tarantino, “Inglourious Basterds”.

Στην εντατική ο Κ. Ευριπιώτης

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, μετά από τροχαίο.

O γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Λουτράκι, στην προσπάθειά του να αποφύγει με τη μηχανή του έναν πεζό που βρέθηκε στο δρόμο του. Ο Κ. Ευριπιώτης και ο πεζός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Ωστόσο, τα τραύματα του ηθοποιού ήταν πιο σοβαρά, και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό. Φως στις συνθήκες του τροχαίου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και οι καταθέσεις του ηθοποιού και του πεζού.

Την συμπαράσταση τους και ευχές για γρήγορη ανάρρωση εξέφρασαν συνάδελφοι του Κ. Ευριπιώτη.

Αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Η Βουλή με τις τρελές», μαζί με τους: Μάρω Κοντού, Τόνυ Άντονυ, Τάκη Παπαματθαίου και Γιάννη Καπετάνιο.

Αλλαγή κορυφής στο box office

Η ταινία “G.I. Joe” κατέλαβε την κορυφή του box office της Βορείου Αμερικής, με τις εισπράξεις της να ανέρχονται στα 56.2 εκατομμύρια δολάρια στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ταινία “Julie & Julia” με την Meryl Streep και την Amy Adams στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι εισπράξεις του “Julie & Julia” ανήλθαν στα 20.1 εκατομμύρια δολάρια. Στην ταινία η Streep ενσαρκώνει το ρόλο της διάσημης σεφ Julia Child ενώ η Amy Adams ενσαρκώνει το ρόλο μιας blogger που προσπαθεί να μάθει να μαγειρεύει μέσα σε ένα χρόνο χρησιμοποιώντας το βιβλίο της Child.

Στην τρίτη θέση του box office παραμένει για μία ακόμα εβδομάδα η ταινία “G-Force” ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η ταινία “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε την ταινία “Funny People” ενώ το top 10 συμπληρώνουν οι ταινίες: “The Ugly Truth” στο Νο6, “A Perfect Getaway” στο Νο7, “Aliens in the Attic” στο Νο8, “Orphan” στο Νο9 και “(500) Days of Summer” στο Νο10.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ο νέος ρόλος του Neeson

Ο Liam Neeson συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Unknown White Male”.

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί στην ταινία το ρόλο ενός γιατρού που επισκέπτεται μαζί με τη σύζυγό του το Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βερολίνο θα πέσει θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Jaume Collet-Serra ενώ το σενάριο υπογράφει ο Karl Gajdusek. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Βερολίνο.

Στα σχέδια του Neeson περιλαμβάνεται και η ταινία “Clash of the Titans” στην οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο του Δία. Τον ερχόμενο μήνα θα προβληθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο η νέα του ταινία “Chloe”.

Ο Brad Pitt σε μια νέα συνέντευξή του διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την σχέση του με την Angelina Jolie να αντιμετωπίζει προβλήματα

Ο Brad Pitt σε μια νέα συνέντευξή του διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την σχέση του με την Angelina Jolie να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας για την Jolie δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω έναν έρωτα στη ζωή μου, μία αδερφή ψυχή – απολύτως». Ο γοητευτικός σταρ αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στο γάμο λέγοντας πως εκείνος και η Jolie δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν. «Όταν κάποιος με ρώτησε γιατί η Angie κι εγώ δεν παντρευόμαστε του απάντησα: Ισως παντρευτούμε όταν νομιμοποιηθεί για όλους».

Ο εντυπωσιακός σταρ στην συνέντευξή του πρόσθεσε πως απολαμβάνει την ζωή του τώρα ενώ τόνισε πως δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Ο Pitt αναφερόμενος στην οικογένεια του δήλωσε πως είναι η βάση που δίνει στην Jolie και εκείνον τη δύναμη για να κάνουν όλα αυτά που θέλουν.

Σύντομα ο Brad Pitt επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Quentin Tarantino, “Inglourious Basterds”.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η Κάρλα Μπρούνι του Μονακό

Μια Ιταλίδα στο πριγκιπάτο του Μονακό ήρθε να κάνει τη διαφορά! Το όνομα αυτής Μπεατρίς Μπορομέο. Είναι το κορίτσι του Πιερ Κασιράγκι, του γιου της πριγκίπισσας Καρολίνας. Οι φίλοι του Πιερ λένε ότι τον κατέκτησε γιατί η Μπεατρίς δεν είναι σαν τις άλλες!.. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, οι κινήσεις της είναι προσεγμένες, έχει γνώσεις για πολλά πράγματα και είναι ένα κορίτσι που προτιμά να περπατά ξυπόλητο στη χλόη παρά να τρέχει από κλαμπ σε κλαμπ για να φωτογραφίζεται με τους δήθεν κοσμικούς.

Αυτό το απλό και απέριττο που χαρακτηρίζει την όλη της συμπεριφορά είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα για τον κόσμο των πλουσίων και Κροίσων του Μονακό. Ο μικρότερος γιος της Καρολίνας γοητεύτηκε από την Μπεατρίς γιατί έχει class σαν τη μαμά του, είναι ατίθαση σαν τη θεία του Στεφανί και είναι ντελικάτη σαν τη γιαγιά που δεν πρόλαβε να γνωρίσει, τη θρυλική Γκρέις Κέλι. Για τους εκτός οικογένειας όμως η Μπεατρίς φέρνει μια άλλη διάσημη στο μυαλό, την επίσης Ιταλίδα και πρώτη κυρία της Γαλλίας σήμερα Κάρλα Μπρούνι! Μέσα σε όλον αυτόν τον πλούτο και στη χλιδή που ζει, η 23χρονη Μπεατρίς -όπως και η Κάρλα Μπρούνι- δηλώνει αριστερή και υπερασπίζεται τις αριστερές πεποιθήσεις της, την ώρα που ζει στο ονειρικό παλάτι των Μονεγάσκων.

Η ίδια περιγράφει με απλά λόγια τον εαυτό της: «Κατ’ αρχάς εγώ δεν έχω κανέναν τίτλο (γαλαζοαίματης). Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Επίσης δεν έχω σπουδάσει στην Ελβετία αλλά σε δημόσιο σχολείο. Τρίτον, όλοι οι φίλοι μου είναι φίλοι μου από το σχολείο και μαζί τους έκανα τον γύρο της Ευρώπης με τρένο… Είμαι πολύ πιο γήινη από άλλα κορίτσια της ηλικίας μου που περνάνε τη ζωή τους στις ντισκοτέκ». Η Μπεατρίς, η οποία κατάγεται από μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Ιταλίας, υποστηρίζει όλα αυτά με το πάθος των είκοσι τριών χρόνων της. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να το πει και να το συζητήσει όσο χρειαστεί ότι είναι παιδί εξωσυζυγικής σχέσης του Ιταλού κόμη Κάρλο Φερντινάντο Μπορομέο με την Πάολα Μαρτσόσο. Η Πάολα είναι κόρη της πιο διάσημης στιλίστριας στην Ιταλία, της Μάρτα Μαρτσότο. Από αυτήν την «παράνομη» σχέση προέκυψε και ένας γιος, ο Κάρλο, ο αδερφός της Μπεατρίς. Οπως εξήγησε και η ίδια σε συνέντευξή της σε ιταλικό κανάλι, δεν έχει κανένα δικαίωμα στον αριστοκρατικό τίτλο του πατέρα της παρά το ότι την έχει αναγνωρίσει, γιατί είναι παιδί εκτός γάμου! Τον «μποέμ» μπαμπά της τον λατρεύει, ωστόσο παραδέχεται ότι η ζωή του δεν κύλησε σαν ήρεμο ποταμάκι.

Αν και ξεκίνησε από τα δεκαέξι της να κάνει μόντελινγκ, σήμερα νιώθει ότι αυτός ο χώρος δεν έχει τίποτε να της πει: «Ηταν μια περίοδος που καβγάδιζα με τη μητέρα μου για τα οικονομικά. Ηθελα να είμαι ανεξάρτητη και αυτή ήταν η εύκολη λύση» παραδέχεται σήμερα η όμορφη ξανθιά, που πραγματικά διαθέτει αναλογίες μοντέλου! Η κρίση του μόντελινγκ πέρασε όμως. Τώρα η Μπεατρίς Μπορομέο κάνει σπουδές για να μπει στο δικαστικό σώμα. Μόλις τελείωσε τη Νομική, η οποία, όπως λέει, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από όλα τα ντεφιλέ του κόσμου. Η Μπεατρίς δεν έχει καμία ανάγκη να το παίξει καλό κορίτσι. Είναι ζάπλουτη, έχει δεσμό με έναν από τους πιο ωραίους και διάσημους νεαρούς του διεθνούς τζετ σετ και μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν. Ομως αυτή είναι η Μπεατρίς. Κάνει μόνο ό,τι τη γεμίζει, ό,τι την ολοκληρώνει και τίποτε λιγότερο!


Ο διασκεδαστής Μπερλουσκόνι

Ο ιταλικός Τύπος και ειδικά τα ΜΜΕ που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι την έχουν «χτυπήσει» αναλόγως, με τίτλους του τύπου: «Κοντέσα επαναστάτρια» και «Η αριστοκράτισσα-αγωνίστρια», γράφοντας ειρωνικά και σαρκαστικά σχόλια για το lifestyle της, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη φιλοσοφία της για τη ζωή… Η ίδια θεωρεί ότι πληρώνει με αυτόν τον τρόπο όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον Μπερλουσκόνι, ότι δηλαδή είναι «ένας χαρισματικός διασκεδαστής αλλά όχι πολιτικός».
«Δικαιολογώ ώς ένα σημείο την επίθεση που δέχομαι συχνά» λέει σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό «Gioia». Γεννήθηκα σε οικογένεια με χρήματα και μου δίδαξαν από παιδάκι τι μπορείς να κάνεις με το χρήμα. Δεν είμαι… ξεκρέμαστη, αλλά ζω μόνη μου από τα δεκαοκτώ μου. Δεν θέλω κανένας να με χειραγωγεί, να με βάζει σε καλούπι, να μου λέει τι να κάνω και τι όχι. Καλύτερα να πεθάνω!».


Ο έρωτας που μεταμόρφωσε τον γιο της Καρολίνας

Με τον Πιερ Κασιράγκι είναι σχεδόν συνομήλικοι. Εκείνη είναι λίγους μήνες μεγαλύτερη αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι τρελά ερωτευμένοι και περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους μαζί στο Μονακό. Η γνωριμία τους άλλαξε τον Πιερ, λέει ο περίγυρός του. Ο πάντα παρών σε όλα τα πάρτι και τα κοσμικά events που είχε το μυαλό του μόνο στα σπορ και στις κρουαζιέρες, έχει γίνει ένας άντρας πολύ πιο υπεύθυνος… Σκέφτεται πολύ την επαγγελματική σταδιοδρομία του. Θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τις επιχειρήσεις που άφησε ο πατέρας του, ο Στέφανο Κασιράγκι.

Η Μπεατρίς τον έφερε κοντά με σημαντικούς επιχειρηματίες της χώρας της, που τους ξέρει από πολύ κοντά! Ο γαμπρός της, ο σύζυγος της ετεροθαλούς αδερφής της δηλαδή, είναι ο Τζον Ελκάν, κληρονόμος της αυτοκρατορίας Ανιέλι. Η γνωριμία του Πιερ με επιχειρηματίες τέτοιου βεληνεκούς του δίνει τις ευκαιρίες να κάνει τα δικά του βήματα στη ζωή, μακριά από τα φτερά που έχει απλώσει επάνω του, όπως και στα αδέρφια του, η μαμά Καρολίνα.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα πρώτη απ’ όλους καταλαβαίνει τη σημαντική αλλαγή στον Πιερ και ξέρει πόσο σπουδαίο ρόλο έχει παίξει η Μπεατρίς σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάλεσε τον Πιερ και την Μπεατρίς να περάσουν μερικές μέρες μαζί της στην κρουαζιέρα που έκανε με το γιοτ της στην Κορσική. Μέσα σε λίγο καιρό, περίπου ενάμιση χρόνο, η Μπεατρίς Μπορομέο έχει κατακτήσει όχι μόνον τον Πιερ αλλά όλη την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό. Τα έχει όλα… Χρήμα, άποψη, γνώσεις, γνωριμίες, ωραία εμφάνιση και πάνω απ’ όλα την προσωπικότητα να τα υποστηρίξει όλα αυτά. Τέτοια προσόντα συγκεντρωμένα είναι δύσκολος συνδυασμός… Ούτε οι πριγκίπισσες στα παραμύθια δεν τα έχουν!

Οι σταρ του "Julie & Julia" στο Λος Αντζελες

Η Meryl Streep και η Amy Adams παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους "Julie & Julia" στο Λος Αντζελες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν το παρόν ακόμα οι: Maria Menounos, Molly Sims, Ashley Greene, Kaitlin Olson, Yvonne Strahovski, Vincent Martella, Chris Messina, Mary Lynn Rajskub και Nora Ephron.

Η Meryl Streep επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της ένα κόκκινο φόρεμα ενώ η Amy Adams επέλεξε ένα κομψό λευκό φόρεμα. Η Molly Sims από την πλευρά της εντυπωσίασε με την μαύρη τουαλέτα της ενώ η Maria Menounos επέλεξε ένα λευκό σύνολο που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Για την Meryl Streep και την Amy Adams το "Julie & Julia" δεν είναι η πρώτη ταινία στην οποία συνεργάζονται καθώς οι δύο σταρ έχουν συμπρωταγωνιστήσει και στην ταινία "Doubt". Μάλιστα η Streep και η Adams ήταν μεταξύ των υποψηφίων στα φετινά βραβεία Οσκαρ για τις ερμηνείες τους στο "Doubt".

Η νέα ταινία της Theron

Η Charlize Theron και ο Sam Worthington συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στο remake της γαλλικής ταινίας του 2005, “The Tourist”.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Την σκηνοθεσία του φιλμ θα αναλάβει ο Bharat Nalluri ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Julian Fellowes και Jeffrey Nachmanoff.

Η Charlize Theron σύντομα θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Guillermo Arriaga, “The Burning Plain”, αλλά και με την ταινία “The Road”. Η εντυπωσιακή σταρ το 2004 κέρδισε το Οσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Monster”.

Ο Sam Worthington, ο οποίος πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία “Terminator Salvation”, τον χειμώνα επιστρέφει με την ταινία του James Cameron, “Avatar”.

Διαψεύδουν τις φήμες Reynolds και Johansson

Εκπρόσωπος του Ryan Reynolds και της Scarlett Johansson διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στο συνέδριο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο επειδή διαφώνησε με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Reynolds και η Johansson διαφώνησαν έντονα με αποτέλεσμα εκείνος να μην δώσει το παρόν στο Comic-Con.

Εκπρόσωπος όμως του διάσημου ζευγαριού έσπευσε να τονίσει σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αναληθή, ενώ πρόσθεσε πως ο Reynolds βρίσκεται στην Ευρώπη αυτό το διάστημα για τα γυρίσματα μίας νέας του ταινίας.

Η Johansson και ο Reynolds ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2008 στον Καναδά.

Οι πλέον καλοντυμένες προσωπικότητες

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μπήκαν και οι δύο στον διεθνή κατάλογο των πλέον καλοντυμένων προσωπικοτήτων του περιοδικού Vanity Fair για το 2009, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ διεκδικεί και εκεί τα σκήπτρα.

Είναι η πρώτη φορά που αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στην κορυφή αυτού του καταλόγου, αλλά για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι η τρίτη φορά που εμφανίζεται στον ίδιο κατάλογο.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ίδιου καταλόγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον κατάλογο με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες περιλαμβάνονται η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ και η τραγουδίστρια Αλίσια Κις.

Τον πρόεδρο Ομπάμα στον κατάλογο της κομψότητα ακολουθούν ο ηθοποιός Μπράτ Πιτ, ο βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλουμπεργκ.

Μπορεί το Vanity Fair να εγκρίνει ανεπιφύλακτα τις ενδυματολογικές επιλογές του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους, οι κριτικοί μόδας όμως ρίχνουν κατά καιρούς το «φαρμάκι τους».

Όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συναντήθηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την βασίλισσα Ελισάβετ, την άνοιξη, φορώντας πουλόβερ, ο σχεδιαστής Όσκαρ ντε λα Ρέντα σχολίασε πικρόχολα: «Δεν εμφανίζεσαι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με...πουλόβερ».

Επίσης, όταν ο πρόεδρος Ομπάμα φόρεσε ένα φαρδύ τζιν για να παρακολουθήσει πρόσφατα τους αγώνες μπέιζμπολ στο All Star στο Σεντ Λούι, πολλοί ήταν εκείνοι που τον σχολίασαν.

Ο άντρας που αγαπά

Οι Monica Bellucci, Pierfrancesco Favino και Kseniya Rappoport πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ο άντρας που αγαπά».

Η ταινία «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ» είναι μια ιστορία που μιλά με έναν ευθύ, καθαρό, ακόμη και ξεδιάντροπο τρόπο για συναισθήματα: για την αγάπη πάνω απ’ όλα αλλά και για την εγκατάλειψη και το φόβο. Μιλάει για τον έρωτα, για τον έρωτα του Roberto που είναι απόλυτος.

Ενώ όλα δείχνουν ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος γιατί οι γυναίκες που ερωτεύεται παράφορα εξαφανίζονται από τη ζωή του; Τι θα γίνει με την τελευταία γυναίκα;

Σκηνοθεσία: Maria Sole Tognazzi
Παίζουν: Monica Bellucci, Pierfrancesco Favino, Kseniya Rappoport

Εξομολογήσεις

Ο Kevin Spacey πρωταγωνιστεί στην ταινία του Jonas Pate, “Εξομολογήσεις”.

Ο Henry Carter είναι ένας ψυχίατρος διασημοτήτων στο Λος Άντζελες. Όταν χάνει την σύντροφό του χάνει και την πίστη του στους ανθρώπους. Ο Henry δυσκολεύεται να ασχοληθεί με τους ασθενείς του.

Αναλαμβάνει τη θεραπεία μίας διαταραγμένης έφηβης δωρεάν. Καθώς θα την γνωρίζει θα αρχίσει να αμφιβάλλει για την ικανότητά του να θεραπεύσει τους άλλους γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα.

Σκηνοθεσία: Jonas Pate
Παίζουν: Kevin Spacey, Dallas Roberts, Keke Palmer, Jack Huston, Pell James

Ο κατάσκοπος που γύρισε από το…Ρίο! Μυστικός Πράκτορας OSS 117

Ο Jean Dujardin πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο κατάσκοπος που γύρισε από το…Ρίο! Μυστικός Πράκτορας OSS 117».

Ο Γάλλος κατάσκοπος OSS 117 θεωρείται από τους ανωτέρους του ως ο καλύτερος στην "πιάτσα".

Το 1967, φεύγει για αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για να βρει έναν πρώην αξιωματικό των Ναζί, που εξορίστηκε στην Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο.

Διασχίζει λοιπόν τη Βραζιλία, συνοδευμένος από μια γοητευτική πράκτορα, η οποία αναζητά επίσης το ίδιο άτομο.

Σκηνοθεσία: Michel Hazanavicius
Παίζουν: Jean Dujardin, Louise Monot, Rudiger Vogler, Alex Lutz.

Η Nicole Richie σχεδιάζει ρούχα για εγκύους

Η διάσημη κόρη του Lionel Richie, Nicole, που είναι έγκυος για δεύτερη φορά, σχεδιάζει ρούχα για μέλλουσες μητέρες για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων.

Η Richie, που έχει ήδη μια κορούλα 19 μηνών θα λανσάρει η ίδια τα νέα ρούχα που σχεδιάζει.

«Η εταιρία είναι πολύ γνωστή για τα ρούχα και τα αξεσουάρ για τις μέλλουσες μητέρες. Τα σχέδιά της είναι υπέροχα και μου ζήτησαν να σχεδιάσω ορισμένα νέα πράγματα γι αυτούς και το έκανα με μεγάλο ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα», δήλωσε η Richie στο περιοδικό People.

«Εκτιμώ πως το σώμα της εγκύου είναι πανέμορφο και αυτό πρέπει να φαίνεται», καταλήγει η Nicole Richie.

Στην κριτική επιτροπή του American Idol η Victoria Beckham

Η Victoria Beckham, μαζί με άλλες διάσημες εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου, θα αντικαταστήσουν την επόμενη σεζόν την Paula Abdul, η οποία αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι παιχνιδιού American Idol, όπως ανακοίνωσαν στελέχη του τηλεοπτικού δικτύου Fox Tv.

Ωστόσο, οι παραγωγοί της τηλεοπτικής εκπομπής με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση ανακοίνωσαν ότι αναζητούν έναν τέταρτο, μόνιμο, κριτή στη θέση της Abdul, για τη σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται για ένατη σεζόν στις αρχές του 2010.

Το Fox φαίνεται να αποκλείει τις διαπραγματεύσεις με την Abdul, η οποία στις αρχές της εβδομάδας ανακοίνωσε αναπάντεχα ότι αποχωρεί μετά από επτά χρόνια όταν απέτυχε να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση αποδοχών.

Ακυρώθηκε η συναυλία της Μαντόνα στη Σλοβενία

Ακυρώθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαντόνα, που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου, στη Σλοβενία, εξαιτίας «απροσδόκητων οργανωτικών προβλημάτων» της εταιρίας θεαμάτων που έχει την παραγωγή, «Live Nation».

Η είδηση δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς τα σλοβενικά ΜΜΕ μετέδιδαν το τελευταίο διάστημα ότι, η συναυλία της βασίλισσας της ποπ στη Λιουμπλιάνα ενδέχεται να ακυρωθεί, καθώς δεν πωλήθηκε ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων.

Οι Σλοβένοι οργανωτές ανέμεναν ότι θα πωληθούν 62.000 εισιτήρια, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται μεταξύ 60 και 550 ευρώ. Η είδηση ακύρωσης της συναυλίας ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ από το πρακτορείο «Lupa promocija» της Κροατίας, που συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής των συναυλιών της Μαντόνα.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται λύπη για την ακύρωση του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος στη Λιουμπλιάνα μέχρι σήμερα. «Η συναυλία της βασίλισσας της ποπ στο ιπποδρόμιο της Λιουμπλιάνα θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία της διοργάνωσης συναυλιών στη Σλοβενία», είχε ανακοινώσει η κροατική εταιρία.

Οι θαυμαστές της Μαντόνα από τη Σλοβενία θα μπορέσουν, ωστόσο, να δουν το είδωλό τους στη συναυλία του Μονάχου, στις 18 Αυγούστου και στη Βουδαπέστη στις 22 του μήνα, τις πιο κοντινές πόλεις που θα επισκεφθεί, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Sticky & Sweet tour».

Σε μιούζικαλ ο Jackman

Ο Hugh Jackman όπως ανακοινώθηκε θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «The Greatest Showman on Earth».

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί στο μιούζικαλ τον θρυλικό showman P.T.Barnum. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του μιούζικαλ αλλά και πότε θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο μιούζικαλ ο Hugh Jackman πιθανότατα να συμπρωταγωνιστήσει με την Anne Hathaway.

Ο Hugh Jackman το 2004 κέρδισε βραβείο Tony για την ερμηνεία του στο μιούζικαλ «The Boy from Oz». Ο γοητευτικός σταρ, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, πρόσφατα επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «X-Men Origins: Wolverine».

Το νέο φιλμ της Aniston

Η Jennifer Aniston θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Goree Girls» όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Michael Sucsy. Η παραγωγή του «Goree Girls» έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το σενάριο της ταινίας επικεντρώνεται σε μία γυναικεία country μπάντα σε φυλακή του Τέξας τη δεκαετία του 1940.

Η Aniston σύντομα θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ρομαντική κωμωδία «Love Happens», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Aaron Eckhart. Πρόσφατα η εντυπωσιακή σταρ γύρισε την ταινία «The Buster», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Jason Bateman.

Αυτό το διάστημα η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της ταινίας της «The Bounty».