Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Η συνέντευξη της Grigorieva

Η Oksana Grigorieva σε συνέντευξή της σε γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για την σχέση της με τον Mel Gibson.

Η εντυπωσιακή Grigorieva, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον διάσημο ηθοποιό, αποκάλυψε στη συνέντευξή της πως δεν ξέρει εάν θα παντρευτεί με τον Mel Gibson. "Δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν το έχουμε συζητήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά η Grigorieva, η οποία παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει. Στη συνέντευξή της αποκάλυψε ακόμα πως η σχέση της με τον Gibson ενέπνευσε την μουσική της.

Η Grigorieva και ο Gibson πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας “X-Men Origins: Wolverine”, τον περασμένο Απρίλιο.

Η Grigorieva, αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον Gibson το φθινόπωρο. Η εντυπωσιακή σταρ έχει ένα γιο τον 12χρονο Alexander, πατέρας του οποίου είναι ο διάσημος ηθοποιός Timothy Dalton.

Ο Mel Gibson έχει επτά παιδιά τα οποία απέκτησε με την σύζυγό του Robyn, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Απρίλιο επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Ο Mel Gibson σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του τα τελευταία τρία χρόνια.