Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Τους τρέλανε όλους η Κατερίνα Στικούδη!

Με μικροσκοπικό μπικινάκι που άφησε πολλά αντρικά στόματα ανοιχτά εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη σε παραλία της Μυκόνου. Φυσικά τα μάτια όλων των ανδρών καρφώθηκαν πάνω της όταν αποκάλυψε το (ομολογουμένως) αψεγάδιαστο κορμί της με το δίχρωμο μαγιό. Φυσικά η Κατερίνα, συνηθισμένη να τραβά τα βλέμματα πάνω της, δεν πτοήθηκε και έκανε ήρεμη το μπανάκι της, παρέα με την αντρικού φύλου συντροφιά της.

Ο άντρας που την συνόδευε δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε από τα αδιάκριτα βλέμματα, γεγονός που θα έχει συνηθίσει με την Κατερίνα δίπλα του. Το μοντέλο αντί για «άραγμα» στην ξαπλώστρα, προτίμησε «τουρνουά ρακέτας» στην ακροθαλασσιά. Να μην χάνει και την φόρμα της. Όχι μόνο δεν ενόχλησε κανέναν, αλλά το σίγουρο είναι ότι πολλοί άντρες θα εύχονταν να πέσει πάνω τους το μπαλάκι.

Το Σεπτέμβριο η κηδεία του Michael Jackson

Η οικογένεια του «βασιλιά της pop» Michael Jackson, που πέθανε στις 25 Ιουνίου από καρδιακή ανακοπή, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η κηδεία του θα γίνει στο Los Angeles στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά είχε αποφασιστεί η κηδεία του M. Jackson να γίνει στις 29 Αυγούστου, για να συμπέσει με τα 51α γενέθλιά του, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο τόπος της κηδείας παραμένει ο ίδιος, το μεγάλο μαυσωλείο του κοιμητηρίου του Forest Lawn Memorial Park, λίγο έξω από το Los Angeles.

Όπως έγινε γνωστό, στην επικήδεια τελετή θα παραστούν τα μέλη της οικογένειάς του M. Jackson και πολύ λίγοι στενοί φίλοι.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τους λόγους θανάτου του «βασιλιά της pop», ενώ κύριος ύποπτος παραμένει ο γιατρός του, που λέγεται ότι του χορήγησε ένα - απαγορευμένο για χρήση εκτός νοσοκομείων - ηρεμιστικό για να καταπολεμήσει το χρόνιο πρόβλημά της αϋπνίας που αντιμετώπιζε.

Μπραντ Πιτ VS Τομ Κρουζ

Η τελευταία ταινία του Μπραντ Πιτ, «Άδοξοι Μπάσταρδη», θεωρείται μια από τις πιο διαφημισμένες του φετινού καλοκαιριού. Στην ταινία, ο Πιτ υποδύεται έναν άνθρωπο που δολοφονεί ναζί την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Stern», ο Πιτ μίλησε για την ταινία και τη συνεργασία του με το σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο. «Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος θα αποτελεί πάντα έμπνευση για τη δημιουργία ταινιών. Αλλά ο Κουέντιν έκανε τη διαφορά. Με την ταινία αυτή είπε οτιδήποτε θα μπορούσε να ειπωθεί κινηματογραφικά στο είδος αυτό. Η ταινία καταστρέφει όλα τα σύμβολα της εποχής. Η δουλειά έγινε, και αυτό μετράει».

Όταν ο δημοσιογράφος του περιοδικού ζήτησε από τον Πιτ να μιλήσει για ταινίες με ανάλογη θεματολογία, ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη του ηθοποιού για την ταινία «Επιχείρηση Βαλκυρία» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ και είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία που εκτυλίχτηκε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην ταινία, ένας στρατηγός έχει αυτοσκοπό να δολοφονήσει τον Χίτλερ. Η απάντηση του Πιτ ήταν: «Η ταινία αυτή είναι γελοία».

Ο Πιτ, όμως, μίλησε και για την ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο» λέγοντας πως άλλαξε τη ζωή του. «Όταν ήμουν έφηβος, είδα το "Πυρετός το Σαββατόβραδο" αλλά δεν ήταν ο χορός αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ήταν η ζωή και η κουλτούρα των ανθρώπων του Μπρούκλιν. Είμαι από το Μισούρι και ποτέ δεν είχα ακούσει οικογένειες να μιλάνε άσχημα μεταξύ τους. Από την ημέρα εκείνη και μετά αποφάσισα πως θέλω να γυρίσω τον κόσμο και να αποκτήσω εμπειρίες».

Παπουτσάκη- Κανάκης: Νέος έρωτας στην πόλη

Τα βέλη του έρωτα σημάδεψαν και πάλι την καρδιά της Κατερίνας Παπουτσάκη, αυτή τη φορά με φόντο τις παραλίες της Χαλκιδικής. Η ηθοποιός εδώ και λίγες ημέρες φαίνεται πως ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του γνωστού Βορειοελλαδίτη παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη.

Αφορμή για να έρθουν πιο κοντά στάθηκε ο γάμος της φίλης τους Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή

Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στη Χαλκιδική, για να βρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι της φίλης της αλλά και στον γάμο του ζευγαριού. «Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας στη Χαλκιδική έγινε στη συναυλία των Onirama, το βράδυ της Παρασκευής στον Γλαρόκαβο. Εκεί ήταν χωρίς τον Αντώνη, παρέα με τη Σίσσυ και τον καλό της φίλο hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο.

Την επομένη το απόγευμα όμως η ηθοποιός με την παρέα της πήγε στο beach bar Μόλος όπου τους περίμενε ο Αντώνης. Αφού διασκέδασαν και έκαναν όλοι μαζί παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, η Κατερίνα και ο Αντώνης απομακρύνθηκαν από τους υπολοίπους, ενώ όταν θεώρησαν ότι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από το πλήθος αντάλλαξαν χάδια και καυτά φιλιά μέσα στο νερό.

Παρ' όλα αυτά προσπάθησαν να είναι διακριτικοί κατά την έξοδό τους από το beach bar, απ' όπου έφυγαν με χωριστά αυτοκίνητα και διαφορά λίγων λεπτών» περιγράφει στο ΟΚ! θαμώνας του beach bar που είδε το ζευγάρι από κοντά.

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας Κορομηλά;

Ένα νέο πρόσωπο μπήκε στη ζωή της και, όπως φαίνεται, την έχει ανανεώσει δίνοντάς της δύναμη στον καινούριο κύκλο που έχει ανοίξει. Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο απομόνωσης, η Ρούλα κατάφερε να βγει νικήτρια από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και σε αυτό συνέβαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Σύμφωνα με το «Star Bizz», μια γυναίκα είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας με την οποία τη συνδέουν κοινά βιώματα τόσο σε θέματα υγείας όσο και στα προσωπικά. Το ρεπορτάζ του περιοδικού λέει πως η τυχαία γνωριμία της παρουσιάστριας με τη συγκεκριμένη γυναίκα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή της, καθώς τη γέμισε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Οι δύο γυναίκες είναι αχώριστες, καθώς το μεταξύ τους δέσιμο είναι πλέον μεγάλο. Η Ρούλα είναι και πάλι καλά, έχοντας στο πλευρό της έναν άνθρωπο που τη βοηθά και της συμπαραστέκεται.

Όλα μια χαρά για Τom και Katie


Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονται για τον γάμο του Tom Cruise με την Katie Holmes. Κάποιοι δε τονίζουν πως οι καυγάδες είναι συχνοί ανάμεσά τους ενώ άλλοι αναφέρουν πως μια μέρα η Katie έβαλε τις φωνές στον Tom Cruise μπροστά σε πολύ κόσμο.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δήλωσε πως το ζευγάρι δεν έχει εντελώς κανένα πρόβλημα, πως είναι μια χαρά και πως δεν τσακώνεται.

Ο Brad Pitt σε ένα νέο ρόλο


Ο Brad Pitt, ο Will Ferrell και ο Jonah Hill θα παίξουν έναν διαφορετικό ρόλο, αφού θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων "Oobermind".

Αρχικά στην ταινία είχε συμφωνήσει να δανείσει τη φωνή του ο ο Robert Downey Jr, ο οποίος όμως στη συνέχεια εγκατέλειψε το εγχείρημα λόγω κάποιων άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το "Oobermind" θα σκηνοθετήσει ο Tom McGrath.

Ο Brad Pitt δήλωσε πως η συμμετοχή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων θα ενθουσιάσει τα παιδιά του.

Είναι μόνη η θεά-Ζέτα;

Μετά από τον δεσμό της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και μια πολύ σύντομη σχέση με τον Νίκο Μπάρλο, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως ανέπτυξε μια νέα σχέση.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια, show woman φέρεται στις διακοπές που έκανε στην πανέμορφη Κρήτη, γνωρίστηκε και πάλι με ένα γνωστό μπασκετμπολίστα και μάλιστα ιδιαίτερα περιζήτητό .

Οι δυο τους απόλαυσαν τελικά μαζί τις διακοπές τους και μάλιστα ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα.

Τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες οι δυο τους περνάνε πολύ καλά μαζί ωστόσο κρατάνε την σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό καθώς δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα.

Αυτή η κοπέλα αξίζει πάρα πολλά. Μακάρι η ευτυχία να της χτυπάει μόνιμα την πόρτα!

Σοφία Αλιμπέρτη -Παναγιώτης Λιαδέλης: Mαζί και στην Αγιά

Όσο κι αν προσπαθούν να διαψεύσουν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι η παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη και ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης δεν το καταφέρνουν. Μια χαρά λοιπόν κρατεί ο έρωτας τους καθώς περνούν ρομαντικές στιγμές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όλο το καλοκαίρι όσο κι αν το αρνούνται και οι δύο.

Ανήμερα της γιορτής του Παναγιώτη Λιαδέλη βρέθηκαν μαζί στην περιοχή της Αγιάς, έξω από την Λάρισα. Οι δυο τους έμειναν σε μεγάλο ξενοδοχείο και μάλιστα μαζί τους ήταν και ο 5χρονος γιος του, Βαγγέλης.

Ο μπασκετμπολίστας διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή με πάρα πολλούς φίλους και μεταξύ αυτών φυσικά και η αγαπημένη του Σοφία Αλιμπέρτη. Το ζευγάρι αν και δεν καθόταν διπλά-δίπλα αντάλλασσαν συνεχώς τρυφερές ματιές.

Κατερίνα Λάσπα: Το νυφικό που θα φορέσει

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Κατερίνα Λάσπα στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτό τον καιρό κάνει τις προετοιμασίες για το γάμο της. Ο μεγάλος έρωτας που ζει με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο θα δεθεί με αιώνιους όρκους αγάπης και πίστης ενώπιον του Θεού σε εκκλησία της Μυκόνου, όπου ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη επιλέξει το νυφικό για τη σπουδαιότερη μέρα της ζωής της. Πρόκειται για ένα νυφικό του οίκου Manuel Mota για την εταιρεία Pronovias. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε χρώμα λευκό, μεταξωτό ντουσέφ ύφασμα δίχως περιττά στολίδια ή δαντέλες αλλά αρκετά λιτό.

Στο μπροστινό μέρος ντραπάρει στο ντεκολτέ ενώ η πλάτη είναι επίσης ανοιχτή με πτυχές και ντραπαρίσματα και έχει μακρύ μανίκι. Η γραμμή του είναι 'γοργονέ' και είναι ιδανική για την καλλίγραμμη σιλουέτα της παρουσιάστριας. Βέβαια, η ίδια επέλεξε να κάνει και κάποιες μικρές μετατροπές στο αρχικό σχέδιο, ώστε να αποκτήσει το νυφικό της πιο προσωπικό στυλ και να έχει και τη δική της πινελιά.

Εμείς της ευχόμαστε από την πλευρά μας καλά στέφανα!

Η ωραία Ελένη… Πετρουλάκη

Η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να κάνει να μας πείσει πως το fitness είναι τρόπος ζωής.

Πλέον έχει αποστασιοποιηθεί από την ελληνική showbiz και ασχολείται με την αλυσίδα γυμναστηρίων asana που διατηρεί.

Εμπρός λοιπόν όλοι με βήμα ταχύ να πάμε να γυμναστούμε. Πώς είπατε; Δεν σας αρέσει η γυμναστική;

Για ρίξτε μια ματιά στην κυρία με την οποία θα γυμνάζεστε κάθε μέρα μήπως και αλλάξετε γνώμη!

Η Βάσια Λόη στο μεσημεριανό του Alter

«Μετακόμιση» επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν για τη Βάσια Λόη αλλά και μια νέα πρόκληση για τις αντοχές της. Τις απαιτήσεις μιας καθημερινής εκπομπής στην ανταγωνιστική μεσημεριανή ζώνη θα κληθεί να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια του σαββατοκύριακου μετά την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά από το σταθμό του Περιστερίου.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει καθημερινό πρόγραμμα και αυτό αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα. Η νέα εκπομπή της Βάσιας θα προβάλλεται 3 με 5 το απόγευμα ενώ δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στη θεματολογία. Το κενό του TV Weekend θα αναλάβει να καλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή διατηρώντας το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου δροσερό και φρέσκο.

Εύη Βατίδου: Διακοπές στις Μαλβίδες και όχι... μόνη!

Μπορεί να την απολαμβάναμε να παίζει με τα παιδιά της στις παραλίες της Μυκόνου πριν από λίγο καιρό, αυτό τον καιρό όμως η Εύη Βατίδου βρίσκεται για διακοπές στις εξωτικές Μαλβίδες. Η πρόταση για το εξωτικό ταξίδι της έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες από ένα θαυμαστή της, τον Λέων, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της Τεχνολογίας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω φιλικής παρέας σε κάποια βραδινή έξοδο και κάπως έτσι προέκυψε η πρόταση να περάσουν παρέα τις διακοπές. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μόλις της είπε ότι πρόκειται εκείνος φέτος να πάει στις Μαλβίδες για διακοπές, ενθουσιάστηκε και του είπε ότι θα της άρεσε πολύ να βρεθεί και εκείνη εκεί. Όταν λοιπόν εκείνος της το πρότεινε, είπε αμέσως το "ναι" χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε ήθελε πολύ το φετινό της καλοκαίρι να είναι ξεχωριστό και να βρεθεί κάπου εκτός Ελλάδος.

Καλύτερη πρόταση λοιπόν από τις Μαλβίδες και μάλιστα με κάθε πολυτέλεια καθώς οι πληροφορίες μας θέλουν τον Λέων λάτρη της καλής ζωής, δεν θα μπορούσε να της γίνει. Τώρα αν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία θα προκύψει ο έρωτας, αυτό μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει, προς το παρόν πάντως η συμπάθεια ανάμεσά τους είναι αμοιβαία.

W. Houston: Θα δώσει τη συνέντευξη της χρονιάς


Ύστερα από επτά χρόνια απουσίας από την tv και τη δημόσια ζωή, η Whitney Houston, θα κάνει στις 14 Σεπτεμβρίου ένα δυναμικό come back, αφού θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της Oprah Winfrey.

Η τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή αναμένεται να μιλήσει για όλα όσα την κράτησαν τόσα χρόνια στο περιθώριο αλλά κυρίως για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά.

Παράλληλα θα διαφημίσει και τη νέα της δουλειά, με τον τίτλο “I look to you” κάνοντας το δυναμικότερο comeback που θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο τελευταίος θαυμαστής της...

Aντζελίνα Τζολί

















Μισώ Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου

Η Nia Vardalos και ο John Corbett πρωταγωνιστούν στην ταινία "Μισώ Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου".

Η Geneviene είναι μια όμορφη ανθοπώλισσα. Αγαπά τα λουλούδια, τον έρωτα και λατρεύει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ως ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου «Τριαντάφυλλα για τον έρωτα», το να ερωτοτροπεί είναι η δουλειά της... όχι όμως και να ερωτεύεται. Όταν πρόκειται για ερωτικά ραντεβού, ακολουθεί πιστά έναν κανόνα: ποτέ περισσότερες από πέντε συναντήσεις με κάθε υποψήφιο. Με τον τρόπο αυτό, η Geneviene δεν πληγώνεται ποτέ διότι φεύγει πάντα από μια σχέση πολύ πριν αρχίσουν οι δυσκολίες. Στη ζωή της εμφανίζεται ο Greg, ένας ελκυστικός και αστείος άνδρας, που είναι άσχετος στα ερωτικά ζητήματα. Διευθύνει ένα Ισπανικό εστιατόριο, όπου και γνωρίζει τη Geneviene και γοητεύεται από την ιδιότυπη θεωρία της για τα ραντεβού. Η θεωρία της Geneviene θα αντέξει μπροστά στον αληθινό έρωτα; Ο Greg θα καταφέρει να καταπολεμήσει τις αναστολές του και να τη διεκδικήσει;

Σκηνοθεσία: Nia Vardalos
Παίζουν: Nia Vardalos, John Corbett, Judah Frielander, Zoe Kazan, Rachel Dratch

Σπάνε τα ρεκόρ οι Black Eyed Peas

Ένα νέο ρεκόρ σημείωσαν οι Black Eyed Peas καθώς παρέμειναν στην κορυφή του αμερικανικού singles chart για 20 εβδομάδες.

Η επιτυχία τους “I Gotta Feeling” παραμένει για όγδοη εβδομάδα στο Νο1 του singles chart του Billboard ενώ στην ίδια θέση βρισκόταν για 12 εβδομάδες το τραγούδι τους “Boom Boom Pow”.

Το προηγούμενο ρεκόρ στο singles chart του Billboard κατείχε ο Usher, ο οποίος είχε μείνει για 19 εβδομάδες στο Νο1 το 2004.

Εκτός όμως από τους Black Eyed Peas και ο Jason Mraz σημείωσε ένα νέο ρεκόρ στο αμερικανικό singles chart. Το τραγούδι του Mraz, “Im Yours”, βρίσκεται στο Hot 100 του Billboard για 70 εβδομάδες. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στην LeAnn Rimes και το τραγούδι της “How Do I Live”.

Άνετη η Ελένη Μενεγάκη

Χωρίς άγχος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που είναι προ των πυλών, βρίσκει το τέλος του καλοκαιριού την Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ στα περισσότερα τηλεοπτικά πλατό κολυμπάνε σε… βαθιά νερά, η βασίλισσα των πρωινών κολυμπάει με το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στις παραλίες της Μυκόνου.

Μαυρισμένη και χαλαρή, πίνει το καφεδάκι της δίπλα στη θάλασσα, πριν αρχίσει να τον μοιράζεται με... όλη την Ελλάδα, σταθερά από την συχνότητα του Alpha. Αυτές θα είναι και οι τελευταίες μέρες διακοπών της tv persona, μιας και οι μέρες ξενοιασιάς και για την ίδια και για τον σύζυγό της τελειώνουν, και θα πρέπει να επιστρέψουν και οι δύο στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Εγκυος η Cruz;

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Penelope Cruz πυροδότησαν φήμες πως εκείνη και ο αγαπημένος της Javier Bardem θα γίνουν γονείς.

Η εμφάνιση της Cruz πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Broken Embraces” στο Βερολίνο προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία εντυπωσιακή τουαλέτα, όμως όλοι παρατήρησαν πως η κοιλίτσα της ήταν φουσκωμένη γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.

Τις συγκεκριμένες φήμες ενίσχυσαν όμως και οι πρόσφατες δηλώσεις της στις οποίες αποκάλυψε ότι θέλει να ελαττώσει τον αριθμό των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Η Cruz και ο Bardem προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει πολλές φορές μαζί.

Το νέο φιλμ της Alba

Στο Λος Αντζελες πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Jessica Alba, "Machete".

Στην ταινία η διάσημη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τους Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez και Lindsay Lohan. Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Robert Rodriguez και Ethan Maniquis.

Η εντυπωσιακή σταρ είναι πολυάσχολη αυτό το καλοκαίρι καθώς εκτός από το "Machete" αυτό το διάστημα γυρίζεται και η ταινία "Valentine' s Day", στην οποία συμμετέχει. Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την διάσημη ηθοποιό στο Μπέβερλι Χιλς στα γυρίσματα του "Valentine' s Day".

Η Alba έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι και οι: "The Love Guru", "The Eye", "Good Luck Chuck", "Into the Blue", "Fantastic Four" και "Sin City".

Ο νέος ρόλος της Longoria

Η εντυπωσιακή Eva Longoria όπως έγινε γνωστό θα πρωταγωνιστήσει σε μία μεξικανική ταινία, η οποία τιτλοφορείται "Day of Grace".

Ο παραγωγός του φιλμ αποκάλυψε πως η Longoria λάτρεψε την ιστορία της ταινίας αλλά και τους ήρωες. Ο παραγωγός δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα έχει η διάσημη ηθοποιός στην ταινία.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα το σενάριο του "Day of Grace" θα αναφέρεται σε μια απαγωγή. Σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό.

Οσον αφορά τα επιχειρηματικά της σχέδια, πρόσφατα η Longoria αποκάλυψε πως θα αποκτήσει ένα νέο εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η διάσημη ηθοποιός όπως είναι γνωστό έχει ήδη ένα εστιατόριο στο Λος Αντζελες.

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του "Eat, Pray, Love"

Η Julia Roberts είναι απασχολημένη αυτό το διάστημα με τη νέα της ταινία, "Eat, Pray, Love".

Το "Eat, Pray, Love", τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη, βασίζεται στο βιβλίο της Elizabeth Gilbert. Στην ταινία η εντυπωσιακή Julia Roberts συμπρωταγωνιστεί με τους Javier Bardem και Billy Crudup. Την σκηνοθεσία του φιλμ, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη το 2011, έχει αναλάβει ο Ryan Murphy.

Η Roberts πρόσφατα επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Duplicity", στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Clive Owen.

Στα σχέδια της Roberts περιλαμβάνεται και η ταινία, "Valentine' s Day", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με πολλούς σταρ του Hollywood.

Η διάσημη ηθοποιός το 2001 κέρδισε το Οσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Erin Brockovich".

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ωνάση-Κασιράγκι: Η ιππασία τις φέρνει πιο κοντά


Οι καλύτερες φίλες έχουν γίνει τελευταία η κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό Καρολίνας, Σαρλότ Κασιράγκι με την Αθηνά Ωνάση. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά στο Global Championship Tour όπου η Αθηνά ήταν σπόνσορας σε ένα event που ονομάζεται Athin Onassis International Horse Show.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έλαβε μέρος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και η Σαρλότ διαγωνίστηκε κανονικά, όπως και ο σύζυγος της Αθηνάς. Εννοείται πως οι δύο γυναίκες είχαν πολλά να πουν μιας και δεν έχουν πολύ συχνά την ευκαιρία να συναντιούνται. Όμως εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως η Ιππασία τις φέρνει... κοντά μιας και τη λατρεύουν και οι δύο!

Κούκλα η Theron ακόμα και casual


Η πανέμορφη νοτιοαφρικανή ηθοποιός Charlize Theron απολαμβάνει τον περίπατο της στην παραλία του Malibu παρέα με τον λατρεμένο της σκύλο. Πάντα στιλάτη με πολύ απλό αθλητικό look, φορώντας ένα ριγέ τοπ και μια αθλητική φόρμα περπατάει ξυπόλυτη στην άμμο παίζοντας με τον σκύλο της.

Πρόσφατα σε συνέντευξη της στο γαλλικό περιοδικό vogue δήλωσε πως η μητρότητα δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει μια γυναίκα ισχυρή και πως η ίδια μέσα από τις δικές της αδυναμίες καταφέρνει να παίρνει κουράγιο και δύναμη.

Προστατευτική μαμά η Tori Spelling


Μια υπερπροστευτική μαμά έχει γίνει η Tori Spelling που από τότε που απέκτησε τα δύο της παιδιά ασχολείται αποκλειστικά με αυτά.

Και αλοίμονο σε όποιον τολμήσει να τα πειράξει. Γι αυτό και έγινε στην κυριολεξία έξαλλη όταν μια κυρία με το σκυλάκι της πέρασε πολύ κοντά από την ίδια και την κόρη της τρομάζοντάς την και κάνοντάς την να ξεσπάσει σε κλάμματα.

Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε.

Ο Al Pacino γέρασε πριν την ώρα του


Τρελάθηκε όλος ο κόσμος όταν είδε τον Al Pacino να περπατά σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης με γυαλιά και υπερβολικά γερασμένο, λες και πέρασαν πολλά χρόνια από πάνω του μέσα σε λίγους μήνες.

Τελικά όμως αντιλήφθηκαν πως η εμφάνισή του οφείλεται στη νέα του ταινία . Ο ηθοποιός υποδύεται τον 80χρονο Dr. Jack Kevorkian, στην ταινία "You don’t know Jack", την οποία σκηνοθετεί, Woody Allen.

Ο νέος ρόλος του Brad Pitt

Ο Brad Pitt, ο Will Ferrell και ο Jonah Hill θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Oobermind".

Στην ταινία αρχικά είχε συμφωνήσει να δανείσει τη φωνή του ο Robert Downey Jr όμως ο διάσημος ηθοποιός απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω κάποιων άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Στην ταινία θα δανείσει τη φωνή της και η Tina Fey.

Την σκηνοθεσία του "Oobermind" θα αναλάβει ο Tom McGrath. Η πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη έχει προγραμματιστεί για το χειμώνα του 2010.

Ο Brad Pitt σε δηλώσεις του τόνισε πως η συμμετοχή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων θα ενθουσιάσει τα παιδιά του. Αυτό το διάστημα ο γοητευτικός σταρ επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".

Το νέο project του Oliver Stone

Ο Oliver Stone όπως αναφέρει γνωστό περιοδικό θα γυρίσει για την αμερικανική τηλεόραση μια σειρά-ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων για την "Μυστική Ιστορία της Αμερικής".

Ο Stone που τιμήθηκε με Όσκαρ για την ταινία "Πλατούν" (1986) και για την ταινία "Γεννημένος την 4η Αυγούστου" (1989), εργάζεται λίγο για την τηλεόραση, σκοπεύει όμως να επωφεληθεί από τη μεγάλη σε διάρκεια μορφή του ντοκιμαντέρ για να εξετάσει τις λιγότερο σχολιασμένες πλευρές τις ιστορίας των ΗΠΑ.

"Με αυτή την εποποιία των 10 ωρών, που νομίζω ότι θα είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά μου στα παιδιά μου και στις μελλοντικές γενιές, δεν μπορώ παρά να ελπίζω ότι θα αλλάξουν οι νοοτροπίες", δήλωσε ο Stone.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η σειρά αυτή, που θα μεταδοθεί το 2010 σε καλωδιακή τηλεόραση, θα περιοριστεί στα τελευταία 60 χρόνια και θα προσεγγίσει κυρίως την απόφαση του προέδρου Truman να χρησιμοποιήσει την ατομική βόμβα κατά της Ιαπωνίας κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και την περίοδο του ψυχρού πολέμου.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Στο σφυρί οι βίλες του Νίκολας Κέιτζ!

Στο σφυρί βγάζει ο Νίκολας Κέιτζ το ένα μετά το άλλο τα πολυτελή του σπίτια σε Ευρώπη και Αμερική προκειμένου να καταφέρει να καλύψει τα χρέη του απέναντι στο κράτος. Ο 45χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι δεν υπήρξε συνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις το 2007, με αποτέλεσμα η αμερικανική εφορία να του ζητεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ για απλήρωτους φόρους.

Μη έχοντας άλλο τρόπο να μαζέψει τα χρήματα, αναγκάζεται να βάλει πωλητήριο σε πολλά από τα σπίτια του. Η παγκόσμια οικονομική κρίση ωστόσο καθιστά δύσκολη την πώλησή τους αφού ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν ρευστό πάνω σε ακίνητα. Για το λόγο αυτό, ο Κέιτζ, γνωστός συλλέκτης ακινήτων, ρίχνει όλο και περισσότερο τις τιμές των πολυτελών σπιτιών του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της βίλας του στο Μπελ Ερ. Η αρχική τιμή πώλησής της ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ελλείψει αγοραστή αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στα ωραιότερα ακίνητα του Κέιτζ περιλαμβάνεται επίσης ένα ιδιόκτητο νησί στις Μπαχάμες, αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ, ένας πύργος ηλικίας 200 ετών στο Σόμερσετ της Αγγλίας, αξίας 5,2 εκατομμυρίων ευρώ και μια βίλα στη Νέα Ορλεάνη, αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά το γεγονός ωστόσο ότι διαθέτει τόσο μεγάλη ακίνητη περιουσία, δεν έχει το απαιτούμενο ρευστό για την αποπληρωμή των χρεών του.

Ανθρωποι του στενού του περιβάλλοντος υποστηρίζουν ότι με πόνο ψυχής ανέθεσε την πώληση των σπιτιών του στα μεσιτικά γραφεία αφού η απόκτησή τους αποτελούσε όνειρο ζωής για τον 45χρονο ηθοποιό. Στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του στέκεται η σύζυγός του Αλις Κιμ με την οποία μάλιστα σχεδίαζε να κάνει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του στο Ομπερφαλτζ της Γερμανίας, όπου διαθέτει έναν πύργο 28 δωματίων. Δυστυχώς, όμως, είναι και αυτός στη λίστα των προς πώληση ακινήτων του.

Stop στα φιλιά και τις χειραψίες. Stop και στα φιλιά στις εικόνες που βρίσκονται στις Εκκλησίες και μας προστατεύουν απ' όλα

Τέρμα στα φιλιά, ακόμα κι αυτά που δίνονται στις εκκλησίες μεταξύ των πιστών, συστήνουν Ισπανοί ειδικοί, μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα προφύλαξης από τη νέα γρίπη.

Στο φυλλάδιο οδηγιών που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ισπανικό υπουργείο Υγείας συστήνεται στον κόσμο να μη φιλιέται, ούτε να χαιρετά διά χειραψίας, αλλά να περιορίζεται σε ένα νεύμα με το κεφάλι. Αυτό θα προστατεύσει τους πολίτες, όπως λένε οι αρμόδιοι, από τη διάδοση της γρίπης. Συστήνεται επίσης στους πιστούς να αποφεύγουν να ακουμπούν με τα χείλη τους τις εικόνες, να μη βουτάνε τα χέρια τους σε αγιασμό και να μην παίρνουν το αντίδωρο από τα χέρια του ιερέα, αλλά με τα δικά τους χέρια. Φυσικά στις οδηγίες περιλαμβάνονται και όλα τα γνωστά μέτρα προφύλαξης, όπως είναι το συχνό σαπούνισμα των χεριών και το φτάρνισμα σε χαρτομάντιλο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ένα 11χρονο αγόρι υπέκυψε στην Ισπανία, ανεβάζοντας σε δώδεκα τα θύματα στη χώρα. Στην Ιαπωνία ανακοινώθηκε ότι ένας 70χρονος άντρας που έπασχε και από άλλες ασθένειες, όπως πνευμονικό εμφύσημα, διαβήτη και υπέρταση, υπέκυψε στη νέα γρίπη.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται να μαίνεται ο πόλεμος των φαρμακοβιομηχανιών και η μάχη με το χρόνο για την παρασκευή του εμβολίου.
Η κινεζική φαρμακοβιομηχανία Sinovac Biotech ανακοίνωσε χθες ότι ολοκλήρωσε τις κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και πως το εμβόλιό της πέτυχε να προκαλέσει αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του ιού με μόλις μία δόση. Οι ερευνητές της εταιρείας δοκίμασαν το εμβόλιο -σε διάφορες δοσολογίες- σε 1.614 ανθρώπους στο Πεκίνο. Η έναρξη των εμβολιασμών έγινε στις 22 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν, που είναι υποψήφιο προς έγκριση από τις υγειονομικές αρχές, έδειξε «καλή ανοσογονικότητα», γεγονός που σημαίνει ότιι μπορεί να προκαλέσει αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στη νέα γρίπη.

Οι ασθενείς που έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές ήταν από τριών ετών και άνω. Οι ερευνητές της Sinovac δοκίμασαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου παίρνοντας δείγματα αίματος την ημέρα του εμβολιασμού και επανέλαβαν την αιμοληψία ύστερα από δύο και ύστερα από τρεις εβδομάδες. Οπως ανακοίνωσαν, δεν εμφανίστηκαν σοβαρές παρενέργειες από τη χορήγηση του εμβολίου. Η πλέον συνήθης παρενέργεια ήταν πόνος τοπικά στο σημείο όπου έγινε η ένεση. Πάντως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του προϊόντος θα μετά θα υποβάλει επισήμως αίτηση έγκρισής του.

Την ίδια στιγμή, η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Novavax ανακοίνωσε ότι παρασκεύασε εμβόλιο το οποίο δείχνει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πειραματόζωα. Θα ακολουθήσουν δοκιμές σε ανθρώπους κι εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, θα υποβληθεί αίτημα έγκρισης κυκλοφορίας του στην αγορά και διάθεσής του στο κοινό.

Νέα προβλήματα για την Madonna;

Βούλγαροι ορθόδοξοι ιερείς από την πόλη Πλόβντιφ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας ζήτησαν την ακύρωση της συναυλίας της Madonna, στις 29 Αυγούστου, λέγοντας ότι συμπίπτει με την ημέρα που η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει αφιερώσει στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.

"Οι ορθόδοξοι χριστιανοί νηστεύουν αυτή την ημέρα και η νηστεία είναι αυστηρή, μόνο με νερό και ψωμί και αποχή από κάθε επίγεια απόλαυση", διευκρίνισε ο πατέρας Εμίλ Παραλίνγκοφ της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής του Πλόβντιφ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Sofia News", ζήτησε από την ηγεσία της Εκκλησίας να παρέμβει, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Χωρίζουν Robin Wright Penn και Sean Penn

Η Robin Wright Penn σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό Sean Penn.

Για το διάσημο ζευγάρι αυτή είναι η τρίτη φορά που ξεκινά διαδικασίες διαζυγίου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του γνωστό αμερικανικό περιοδικό η Wright Penn στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε αναφέρει ως αιτία του χωρισμού τις «αγεφύρωτες διαφορές».

Τον Δεκέμβριο του 2007 ξεκίνησαν για πρώτη φορά τις διαδικασίες διαζυγίου όμως λίγο αργότερα αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Τον Απρίλιο του 2009 ξεκίνησαν ξανά διαδικασίες διαζυγίου όμως και πάλι αποφάσισαν να μην δώσουν δώσουν τέλος στο γάμο τους.

Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 1989. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1996 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Εχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Dylan Francis και τον Hopper Jack.

Το μήνυμα του Conrad Murray

Ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του βασιλιά της pop.

Ο Conrad Murray σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο τονίζει χαρακτηριστικά: «Είπα την αλήθεια και πιστεύω πως η αλήθεια θα επικρατήσει». Ο γιατρός δεν παρέλειψε στο μήνυμά του να αναφερθεί στους υποστηρικτές του λέγοντας: «Τα μηνύματά σας μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω».

Εκπρόσωπος του δικηγόρου του Murray δήλωσε πως το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Χιούστον του Τέξας.

Πριν από λίγες ημέρες γνωστή αμερικανική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα για το θάνατο του Michael Jackson, δημοσίευσε πως ο Conrad Murray συμβούλευσε τον βασιλιά της pop να κάνει μια ισχυρή δόση αναισθητικού φαρμάκου και στη συνέχεια τον άφησε μόνο του με τον ορό στο χέρι ενώ γυρνώντας τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του.

Στη Γαλλία ο DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται στη Γαλλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, "Inception".

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον διάσημο ηθοποιό μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του και βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό Marion Cotillard στα γυρίσματα του φιλμ τους στο Παρίσι. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Christopher Nolan. Στην ταινία ο DiCaprio και η Marion Cotillard συμπρωταγωνιστούν με την Ellen Page.

Ο DiCaprio σύντομα θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία του Martin Scorsese, "Shutter Island". Στην ταινία ο DiCaprio συμπρωταγωνιστεί με τους Mark Rufallo, Ben Kingsley και Michelle Williams.

Η Marion Cotillard από την πλευρά της πρόσφατα επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Michael Mann, "Public Enemies", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Johnny Depp και Christian Bale.