Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Πέγκυ Ζήνα: “Δεν ταιριάζουμε με τον Θεοφάνους”

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα εμφανίζεται δίπλα στο Δημήτρη Μητροπάνο, η Πέγκυ Ζήνα έδωσε την πρώτη της ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρυθμό 9.49 και τον Μάκη Πουνέντη και το gossip tv ήταν εκεί. Ντυμένη casual και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα η τραγουδίστρια έφτασε στον σταθμό, όπου από νωρίς το απόγευμα κατέφθαναν οι θαυμαστές της.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός καλωσόρισε μια φίλη του, όπως χαρακτηριστικά είπε και η Πέγκυ Ζήνα για άλλη μια φορά ήταν αποκαλυπτική.

“Είμαι κάθετη και δεν αλλάζω γνώμη”, σχολίασε για τον Γιώργο Θεοφάνους και πρόσθεσε “Επειδή δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπάω σαν συνθέτη”. Ο Μάκης Πουνέντης επέμεινε για τις σχέσεις τους και η τραγουδίστρια υποστήριξε “Μου έχει δώσει πολύ ωραία τραγούδια αλλά δεν ταιριάζουμε”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με μια ακόμα γνωστή κόντρα που έχει να κάνει με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. “Δεν έχω κάτι μαζί της, σχολίασε και συνέχισε “Ξέρω από πηγαδάκια πως η Ελένη είναι ευχάριστος άνθρωπος και έχει χιούμορ”.

Ο Μάκης Πουνέντης δεν παρέλειψε να την ρωτήσει αν θα πάει να δει από κοντά την Ελένη Τσαλιγοπούλου αφού φέτος θα βρίσκονται σε διπλανά μαγαζιά και η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν “Θα πήγαινα αλλά δουλεύουμε τις ίδιες μέρες”.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε φυσικά στις επικείμενες εμφανίσεις της με το Δημήτρη Μητροπάνο. ‘Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου. Ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι ένας “τεράστιος” άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και η μεγαλοπρέπειά του δεν περιγράφεται’.

Απάντησε και σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την Αγγελική Ηλιάδη και τόνισε “Ποτέ δεν ήμασταν φίλες μόνο επαγγελματικές σχέσεις είχαμε, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να είμαι κοντά της”. Όσο για το ποιοι είναι οι φόβοι της; “ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω, ο θάνατος και οι αρρώστιες, όλα τα άλλα πιστεύω περνάνε από το χέρι μας”.

Γιώργος Μαζωνάκης: Εγκαταλείπει το τραγούδι για το Άγιο Όρος;

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Μαζωνάκη να είναι ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφοσιώνεται στον Θεό. Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κάνει συχνές επισκέψεις στο Άγιο Όρος, ενώ οι φήμες τον θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει πίστες, χρήματα, δόξα και καριέρα και να βρίσκει το δικό του ησυχαστήριο στο Άγιο Όρος.

Όλα ξεκίνησαν μετά το “Γκούτσι φόρεμα”, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης άρχισε να αποστασιοποιείται από την επιτυχία του τραγουδιού αλλά και από τους στενούς του φίλους, και να βρίσκει τις απαντήσεις που έψαχνε στα βιβλία. Τότε έγινε και η μεγάλη αλλαγή του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των δικών του ανθρώπων,ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκε την ολοκλήρωση που ζητούσε μέσα από τους χριστιανικούς δρόμους, ενώ ήταν η πρώτη φορά που είχε έρθει τόσο κοντά στον Θεό. Τώρα ο τραγουδιστής καλείται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του, για την οποία μόνο ο ίδιο ξέρει την απάντηση. Πάντως φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά της εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, ενώ το συμβόλαιό του λήγει μετά το καλοκαίρι.
Πηγή Espresso

Βόλτα παρέα με την κόρη της

Η Meg Ryan είναι από τις ηθοποιούς που δεν φωτογραφίζονται συχνά σε οικογενειακές εξόδους.

Μία λοιπόν από τις σπάνιες φορές ήταν και αυτή πριν από λίγες ημέρες που πήρε την κόρη της Daisy από το σχολείο.

Η μικρή είχε πάρτι στο σχολείο και το πρόσωπό της ήταν βαμμένο από τα παιχνίδια με τα άλλα παιδιά. Την ίδια ώρα αναμένεται η νέα ταινία της Ryan που έχει τίτλο Serious Moonlight.

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν ο Timothy Hutton o Justin Long και η Kristen Bell. Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε ενώ το φιλμ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο.

Η Meryl Streep στη Ρώμη

Η Meryl Streep, που ενσαρκώνει μια διάσημη αμερικανίδα παρουσιάστρια στην τηλεόραση, στην ταινία "Julie & Julia", δήλωσε την Πέμπτη από τη Ρώμη ότι ο ρόλος της στην ταινία αυτή ήταν "ένας φόρος τιμής στην μητέρα της, μια γυναίκα που ένοιωθε τη χαρά για τη ζωή".

"Αυτό προσπάθησα να κάνω με τη Julia, ήταν ένας φόρος τιμής στη μητέρα μου", δήλωσε η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου. Η ταινία που βγήκε αυτή την εβδομάδα στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους, λαμβάνει μέρος και στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης και με την αφορμή της παρουσίασής της βρέθηκε και η Streep στην αιώνια πόλη.

Το σενάριο της ταινίας αναφέρεται στην Julia Child (1912- 2004) που ήταν ένα τηλεοπτικό σύμβολο για την αμερικανική τηλεόραση όπου παρουσίαζε επί πολλά χρόνια μια καθημερινή εκπομπή για την κουζίνα, και πρωτοβγήκε το 1963 με τίτλο "Η γαλλίδα σεφ" που μύησε τους Αμερικανούς στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας.

"Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα εκείνης της εποχής και είχε όπως και η Julia Child την ίδια χαρά για τη ζωή. Έκανε με μεγάλη ευκολία φίλους και έδειχνε τον ενθουσιασμό της πολύ έντονα πάντα", τόνισε η διάσημη ηθοποιός.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Κακοδικία στην υπόθεση εκβιασμού του Travolta

Ξανά και ξανά θα πρέπει να περάσουν το μαρτύριο της κατάθεσης ο John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston καθώς θα πρέπει να γίνει νέα δίκη για την υπόθεση εκβιασμού τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα περάσουν από νέα δίκη με άλλους ενόρκους καθώς η δικαστής έκρινε πως υπήρξε κακοδικία, λόγω διαρροών από τις συνεδριάσεις των ενόρκων.

Ο John Travolta που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το θάνατο του γιου του έγινε έξαλλος με την απόφαση, είπε όμως μετά το τέλος της δίκης πως θα συνεχίσει για όσο χρειαστεί να βοηθάει την αστυνομία και τους δικαστές.

Πούλησε και το σπίτι στο Λος Άντζελες

Τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Nicolas Cage τον αναγκάζουν να πουλάει ένα – ένα τα σπίτια του. Ο ηθοποιός, ο οποίος χρωστάει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια δολάρια από φόρους και αναγκάστηκε να απολύσει το λογιστή του, πούλησε το σπίτι στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες.

Το ποσό που έλαβε κυμαίνεται από 9,5 εκατομμύρια έως 15, αν και στην αρχή ζητούσε 35 εκατομμύρια δολάρια. Αναγκασμένος να τα πουλήσει σχεδόν όλα, έχει χάσει αρκετά σε σχέση με την εκτιμώμενη αξία που είχαν.

Ξεκίνησε από τον πύργο που είχε στη Γερμανία του 11ου αιώνα έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά σειρά είχε η βίλα στο Μπαθ για το ποσό των 5, 8 εκατομμυρίων. Προς πώληση είναι και ένα κάστρο στο Σόμερσετ. Εκτός από την εφορία έχει χρέη που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το Forbes πάντως εκτιμά ότι μέσα σε ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι το 2009 o Cage είχε βγάλει 40 εκατομμύρια δολάρια. Λογικό που απέλυσε το λογιστή του και μάλιστα λέγεται ότι έχει κάνει αγωγή στην εταιρεία του.

Στο Broadway η Sienna Miller

Η Sienna Miller πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στη σκηνή του Broadway πριν από λίγες ημέρες.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση "After Miss Julie" στο Broadway. Στην παράσταση η Sienna Miller συμπρωταγωνιστεί με τους Jonny Lee Miller και Marin Ireland.

Για την Sienna Miller αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το θέατρο καθώς το 2005 είχε συμμετάσχει στο θεατρικό έργο "As You Like It", στη σκηνή του West End στο Λονδίνο.

Η εντυπωσιακή σταρ πρόσφατα επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Stephen Sommers, "G.I. Joe: The Rise Of Cobra", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους: Channing Tatum, Dennis Quaid, Karolina Kurkova.

Με δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο Polanski αν εκδοθεί στις ΗΠΑ

O Roman Polanski κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή δύο ετών "για παράνομες σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη", ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αίτημα για έκδοσή του που παρουσίασαν την Παρασκευή οι ΗΠΑ στις ελβετικές αρχές ανέφερε ο Folco Galli, εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Γραφείου Δικαιοσύνης.

"Ο νέος αμερικανικός νόμος της πρώτης Ιουλίου του 1977 που αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους εφαρμόζεται απολύτως στην περίπτωση του κ. Polanski πράγμα που σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης κινδυνεύει να φυλακιστεί για δύο χρόνια μετά την έκδοσή του στις ΗΠΑ", ανέφερε ο Folco Galli.

Με βάση όμως την αμερικανική δικαιοσύνη, και λόγω του ότι η παράβαση αυτή έχει διαπραχθεί εδώ και τριάντα χρόνια, ο Polanski επωφελείται από το νέο αμερικανικό νόμο επειδή - αν και ότι έγινε, έγινε πριν από την πρώτη Ιουλίου του 1977 - το δικαστήριο δεν είχε εκδώσει ετυμηγορία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Polanski πάντως έχει δικαίωμα εντός των επόμενων 30 ημερών να ασκήσει έφεση σε Εφετείο της Ελβετίας και συγκεκριμένα στο Ομοσπονδιακό Εφετείο της Λωζάνης.

Στη Νέα Υόρκη ο Mel Gibson

Ο Mel Gibson βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, "The Beaver".

Ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στο "The Beaver" με την Jodie Foster, η οποία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της ταινίας. Για τους δύο σταρ του Hollywood αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται στη μεγάλη οθόνη καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Maverick" το 1994.

Ο Gibson θα επιστρέψει σύντομα στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Edge of Darkness", την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Martin Campbell.

Οσον αφορά την προσωπική ζωή του Mel Gibson, ο διάσημος ηθοποιός σύντομα θα γίνει μπαμπάς για όγδοη φορά. Όπως είναι γνωστό η νέα του αγαπημένη η Oksana Grigorieva θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Λαζόπουλος φοράει παπούτσια, που απο κάτω έχουν ανάγλυφο τον Σταυρό!!!

Θαυμάστε τα παπούτσια του δήθεν υπερασπιστή των αδυνάτων και την ..."φωνή του λαού"!
Θαυμάστε τον Αριστοφα-ντασμένο ηθοποιό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Απλώς του έδωσαν μικρόφωνο για να διαφημίζει την βλακεία των άλλων και την δική του.

Άν κρεμούσαν τους αριστοφανικούς ηθoποιούς, αυτός θα πήγαινε ....άδικα.

Προσκυνήστε τον Λαζόπουλο και χειροκροτήστε τον κάθε φορά που λέει διάφορες "εξυπνάδες".

Μας έδειξε τα παπούτσια του και πόσο τιμάει τους χριστιανούς και τον Σταυρό.

Όλοι είδαμε να έχει αράξει τα παπούτσια του σε ενα τραπέζι, στο "τσαντήρι" του και να συνομιλεί με τον ηθοποιό Σταρόβα.

Τα παπούτσια του όμως στο κάτω μέρος είχαν έξη τετραγωνάκια (τι σύμπτωση;) που σχημάτιζαν το σημείο του Σταυρού (και στην κάτω και πίσω πλευρά επίσης υπήρχε ένας σχηματισμένος σταυρός).

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ!!!

Μήπως θάπρεπε ν' αλλάξει παπούτσια και να ζητήσει συγγνώμη από το 90% των κατοίκων της Ελλάδος, που είτε είναι Έλληνες είτε αλλοδαποί, είναι χριστιανοί που σέβονται και τιμούν τον Σταυρό του Κυρίου.

Άν το έκανε επίτηδες η του το υπέδειξαν (οι ...στυλίστες ή οι "μασόνοι") και το γνωρίζει, είναι άξιος για πολύ σάλιο!

Ο κόσμος που πάει εκεί και τον χειροκροτεί κι ο κόσμος που τον βλέπει στην τηλεόραση και κάνει νούμερα (πέφτουν τα νούμερα χαμηλά σιγά σιγά) για ότι λέει, δεν είναι βλάκας. Κάνει χαβαλέ η πάει να περάσει κάπου την ώρα του τζάμπα, αλλά δεν σταματάει να τον κρίνει (Άν δεν είχε κοινό μέσα στο τσαντήρι του, θα γύριζαν πολλοί το κανάλι όπως έκαναν και παλιά όταν τον έβλεπαν).

Νόμιζε ότι έκανε πολιτική όταν υποστήριζε στις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, κι ο ΣΥΡΙΖΑ παραλίγο να μην υπάρχει σαν κόμμα, αλλά ο κόσμος, είπαμε, δεν είναι βλάκας. Ψήφισε κατά συνείδηση όπως πάντα. Κάποιοι που πάνε εκεί, εκτός αυτών που ζητιανεύουν την προβολή τους, παρασύρονται και χειροκροτούν.

Κι εμείς γελάμε ..Λαλάκη, με την κενοδοξία σου!!!

Ελπίζουμε, τουλάχιστον στο θέμα του Σταυρού, να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους χριστιανούς και να αλλάξεις παπούτσια και όχι μόνο!!!

Ελπίζουμε να μην αποδειχτείς μαλιστάνθρωπος ή σκυφτομεσάκιας.

Η ερωτική σχέση του Ρουβά με την Ματσούκα

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ερωτευμένος με την Δήμητρα Ματσούκα! Και θα σκεφτείτε, λογικά, τι έγινε με την Κάτια Ζυγούλη. Μην ανησυχείτε. Αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ο τραγουδιστής και η σέξι ηθοποιός έδωσαν τα χέρια πρόσφατα και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο φιλμ του Χρήστου Δήμα, που ανέλαβε ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα.

Για την συνεργασία αυτή έχει βάλει ένα μικρό λιθαράκι και η νονά της κόρης του Σάκη, Εμμανουέλα Παυλίδου. Ο τραγουδιστής αισθάνεται υπέροχα που στην τρίτη του κατά σειρά ταινία θα συνεργαστεί με δικούς του ανθρώπους. Πρόκειται για μία ερωτική, τρυφερή ιστορία με δόσεις κωμικότητας. Ο Σάκης θα υποδυθεί ένα ζιγκολό και η Δήμητρα Ματσούκα μία πόρνη. Οι δυο τους σύμφωνα με το σενάριο θα συναντηθούν σε μία δεξίωση, θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το βρόμικο κόσμο στον οποίο έχουν μπλέξει. Το σενάριο έχει δοθεί σε όλους τους συντελεστές και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στον Νοέμβρη και θα ολοκληρωθούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβρη του 2010.

Τάνια Τσανακλίζου - Μάρθα Φριντζήλα στη Θεσσαλονίκη

Η Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται την Μάρθα Φριντζήλα στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Μετά από την συναρπαστική και συναισθηματικά φορτισμένη για το κοινό και τις ίδιες συνάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και της Μάρθας Φριντζήλα στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα, οι δυο τους ετοιμάζονται να γοητεύσουν τους ακροατές και στη Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις τους στην Αποθήκη του Μύλου το φθινόπωρο.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με παρέα τον πιανίστα Τάκη Φαραζή και τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Τσεβά ξαναρχίζουν το δικό τους παιχνίδι μελωδίας και λόγου ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπούν, τραγούδια πολιτικά, δικά τους αλλά και άλλων δημιουργών, αναμετριούνται με το χρόνο, αναπολούν.

Οι δύο γυναίκες επικοινωνούν μουσικά χρησιμοποιώντας τον γνώριμο και αγαπημένο τους κώδικα του θεάτρου: Ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια, η Μάρθα Φριντζήλα αναζητά μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου ξεχασμένα κομμάτια αλλά και νέες ερμηνείες σε άλλα, πολυτραγουδισμένα και μαζί κερνάνε το κοινό μικρές μουσικές εκπλήξεις από τη μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού.

Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης
Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης, Γιώργος Χαραλάμπους

Ώρα έναρξης: 9.30 ακριβώς!
Τιμή εισόδου: 20 ευρώ με ποτό

Δημήτρης Μπάσης - Γεράσιμος Ανδρεάτος Έναρξη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Μικρό Κεραμεικό

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μικρό Κεραμεικό, έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες χειμερινές σαιζόν που προηγήθηκαν στην Αθήνα. Έχοντας στις αποσκευές του ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες (συνεργασίες με τη Γιώτα Νέγκα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης - συναυλίες στο Λονδίνο, το Ηρώδειο και όλη την Ελλάδα), τον τελευταίο του δίσκο «Από το Βυζάντιο στο Σήμερα» να ξεχωρίζει και την επικείμενη ενδιαφέρουσα δισκογραφική συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Δημήτρης Μπάσης είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο Μικρό Κεραμεικό μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος διαθέτει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού τραγουδιστή. Από το 1985 που ξεκίνησε το τραγούδι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.α. Τα προσεκτικά του βήματα στο τραγούδι και στη μουσική εδραίωσαν την παρουσία του στην καρδιά του κόσμου.

Μαζί τους η σπουδαία τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη, η οποία συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Δημήτρη Μπάση, καθώς και η ταλαντούχα Κωνσταντίνα Χρήστου.

Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή στο προσωπικό τους ρεπερτόριο ("Χαμοπούλια», «Η ζωή», «Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Στη σκέψη της τρελής», «Ο γκρεμός» κ.α.), όπως επίσης και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αλλά και επιλογές - εκπλήξεις…

Ένα συλλογικό πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το καλό τραγούδι, γνώμονα τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση και οδηγό την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων όπως ο Δημήτρης, ο Γεράσιμος, η Χρυσούλα και η Κωνσταντίνα.

Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα, ο Μικρός Κεραμεικός θα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.

Παρασκευή, Σάββατο: 23:00 - Κυριακή μεσημέρι: 14:00
Τιμές: Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ, κρασί 50 ευρώ - Κυριακή μεσημέρι 35 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και δωρεάν κρασί

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Σε Φεστιβάλ της Ρώμης απόψε, η ταινία της Λυδίας Καρρά, η αφιερωμένη στον Μιχ. Κακογιάννη «Μια Ζωή μια Εποχή»

Συντροφιά με τα βιβλία του, μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο. Στο σπίτι του, στου Φιλοπάππου, ο διάσημος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης... Απόψε, σε τιμητική προβολή στο Festival Doc της Ρώμης, η βραβευμένη ήδη ταινία της Λυδίας Καρρά.

Σε τιμητική προβολή στο Doc Fest, φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που οργανώνεται στη Ρώμη και είναι αφιερωμένο στις τέχνες, θα προβληθεί, απόψε Τρίτη 20 Οκτωβρίου, η ταινία για τον Μιχάλη Κακογιάννη «My life and times» σε σκηνοθεσία Λυδίας Καρρά. Είναι η πρώτη και μοναδική ταινία στην οποία ο Μιχάλης Κακογιάννης αφηγείται On Camera τη ζωή και την εποχή του, από τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, την αλματώδη εξέλιξή του στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο με ταινίες - σταθμούς.

Το Φεστιβάλ αυτό της Ρώμης διαρκεί από τις 16 ώς 21 Οκτωβρίου με ταινίες αφιερωμένες στις τέχνες, την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τη μουσική και τον χορό, επιλέγονται δε από όλα τα μέρη του κόσμου. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου της Ρώμης, με διευθυντή τον Rubino Rubini. Μια ταινία με θέμα τη ζωή του μεγάλου Ελληνα σκηνοθέτη, όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η ζωή του, εμφανίζεται και η πρωταγωνίστρια του «Βυσσινόκηπου» Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Ειρήνη Παπά, και οι μεγάλες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες που έφυγαν, Μελίνα Μερκούρη και Ελλη Λαμπέτη, ο Ζορμπάς - Αντονι Κουίν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλότεχνους της Ιταλίας και της Ευρώπης που παρακολουθούν το Φεστιβάλ. Και είναι διπλή τιμή για τον Μιχάλη Κακογιάννη και τη σκηνοθέτιδα της ταινίας Λυδία Καρρά, που παρίσταται στην προβολή της, αύριο, προτελευταία ημέρα του Doc Festival.

Λαμπερή πρεμιέρα στο θέατρο Αλίκη

Πρεμιέρα έκανε στο θέατρο Αλίκη η παράσταση "Η Ελλάδα θέλει να κρυφτεί".

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Ευαγγελία Μουμούρη, Παντελής Καναράκης, Δήμητρα Παπαδήμα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Τζένη Θεωνά, Αντρέας Κωνσταντινίδης, Αντεια Ολυμπίου και Γιώργος Μαρίνος. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Παντελής Καναράκης και ο Θοδωρής Πετρόπουλος υπογράφουν τα κείμενα της παράστασης.

Στην πρεμιέρα της παράστασης παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Καγιά.

Ο νέος ρόλος του Andy Garcia

Το γραφείο του προέδρου της Γεωργίας έχει νέο ένοικο από χθες Δευτέρα αφού ο Andy Garcia ανέλαβε το ρόλο του Mikheil Saakashvili στην ταινία που βασίζεται στον περσινό πόλεμο της χώρας με τη Ρωσία.

Τα γυρίσματα άρχισαν αυτόν το μήνα με σκηνοθέτη τον Renny Harlin, γνωστό από την ταινία "Die Hard 2", αλλά μόλις την Κυριακή τα συνεργεία "μετακόμισαν" από την πόλη Γκόρι στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τμπιλίσι.

Οι πρώτες σκηνές στο προεδρικό γραφείο γυρίστηκαν χθες με τον Garcia να εμφανίζεται ολόιδιος με τον γεωργιανό πρόεδρο: μπλε κοστούμι, κόκκινη γραβάτα, καρφίτσα με την ασπροκόκκινη σημαία της χώρας και το γνωστό χτένισμα του Saakashvili.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από την ιστορία ενός αμερικανού ρεπόρτερ που παγιδεύεται στον πόλεμο και προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αμερόληπτος. "Εχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πραγματικά αντιπολεμική ταινία", τόνισε ο παραγωγός της ταινίας Michael Flannigan.

Στην αντίθετη πλευρά, οι Ρώσοι πρότειναν, έναντι αδράς αμοιβής, στον σέρβο σκηνοθέτη Emir Kusturica να γυρίσει την δική τους ταινία για τον πόλεμο με τη Γεωργία, αλλά εκείνος αρνήθηκε λόγω υποχρεώσεως που έχει αναλάβει.

Στο Λος Αντζελες ο DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται στο Λος Αντζελες αυτό το διάστημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, "Inception".

Τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες στη Γαλλία και πλέον συνεχίζονται στο Λος Αντζελες. Την σκηνοθεσία του "Inception" έχει αναλάβει ο Christopher Nolen.

Ο Leonardo DiCaprio συμπρωταγωνιστεί στο "Inception" με την βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό Marion Cotillard. Στο καστ του φιλμ συμμετέχουν ακόμα οι: Ellen Page, Cillian Murphy, Ken Watanabe και Joseph Gordon-Levitt.

Ο DiCaprio θα επιστρέψει το χειμώνα στη μεγάλη οθόνη με τη νέα ταινία του Martin Scorsese, "Shutter Island". Ο γοητευτικός σταρ συμπρωταγωνιστεί στην ταινία με τους: Mark Ruffalo, Ben Kingsley και Michelle Williams.

Clooney και Canalis στη Ρώμη

Ο George Clooney μετά τη Μεγάλη Βρετανία ταξίδεψε στην Ιταλία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Ο διάσημος ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του Elisabetta Canalis παραβρέθηκαν το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, όπου προβλήθηκε η νέα του ταινία "Up In The Air". Ο γοητευτικός σταρ μαζί με την εντυπωσιακή Canalis πόζαραν στους φωτογράφους δείχνοντας για μία ακόμα φορά πόσο αγαπημένοι είναι.

Η Canalis πραγματοποίησε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει μία μακριά στράπλες τουαλέτα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Στο "Up In The Air" εκτός από τον Clooney συμμετέχουν ακόμα οι: Vera Farmiga, Jason Bateman και Anna Kendrick. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jason Reitman.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου.