Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Πέγκυ Ζήνα: “Δεν ταιριάζουμε με τον Θεοφάνους”

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα εμφανίζεται δίπλα στο Δημήτρη Μητροπάνο, η Πέγκυ Ζήνα έδωσε την πρώτη της ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρυθμό 9.49 και τον Μάκη Πουνέντη και το gossip tv ήταν εκεί. Ντυμένη casual και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα η τραγουδίστρια έφτασε στον σταθμό, όπου από νωρίς το απόγευμα κατέφθαναν οι θαυμαστές της.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός καλωσόρισε μια φίλη του, όπως χαρακτηριστικά είπε και η Πέγκυ Ζήνα για άλλη μια φορά ήταν αποκαλυπτική.

“Είμαι κάθετη και δεν αλλάζω γνώμη”, σχολίασε για τον Γιώργο Θεοφάνους και πρόσθεσε “Επειδή δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπάω σαν συνθέτη”. Ο Μάκης Πουνέντης επέμεινε για τις σχέσεις τους και η τραγουδίστρια υποστήριξε “Μου έχει δώσει πολύ ωραία τραγούδια αλλά δεν ταιριάζουμε”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με μια ακόμα γνωστή κόντρα που έχει να κάνει με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. “Δεν έχω κάτι μαζί της, σχολίασε και συνέχισε “Ξέρω από πηγαδάκια πως η Ελένη είναι ευχάριστος άνθρωπος και έχει χιούμορ”.

Ο Μάκης Πουνέντης δεν παρέλειψε να την ρωτήσει αν θα πάει να δει από κοντά την Ελένη Τσαλιγοπούλου αφού φέτος θα βρίσκονται σε διπλανά μαγαζιά και η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν “Θα πήγαινα αλλά δουλεύουμε τις ίδιες μέρες”.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε φυσικά στις επικείμενες εμφανίσεις της με το Δημήτρη Μητροπάνο. ‘Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου. Ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι ένας “τεράστιος” άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και η μεγαλοπρέπειά του δεν περιγράφεται’.

Απάντησε και σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την Αγγελική Ηλιάδη και τόνισε “Ποτέ δεν ήμασταν φίλες μόνο επαγγελματικές σχέσεις είχαμε, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να είμαι κοντά της”. Όσο για το ποιοι είναι οι φόβοι της; “ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω, ο θάνατος και οι αρρώστιες, όλα τα άλλα πιστεύω περνάνε από το χέρι μας”.