Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Γιώργος Μαζωνάκης: Εγκαταλείπει το τραγούδι για το Άγιο Όρος;

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Μαζωνάκη να είναι ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφοσιώνεται στον Θεό. Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κάνει συχνές επισκέψεις στο Άγιο Όρος, ενώ οι φήμες τον θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει πίστες, χρήματα, δόξα και καριέρα και να βρίσκει το δικό του ησυχαστήριο στο Άγιο Όρος.

Όλα ξεκίνησαν μετά το “Γκούτσι φόρεμα”, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης άρχισε να αποστασιοποιείται από την επιτυχία του τραγουδιού αλλά και από τους στενούς του φίλους, και να βρίσκει τις απαντήσεις που έψαχνε στα βιβλία. Τότε έγινε και η μεγάλη αλλαγή του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των δικών του ανθρώπων,ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκε την ολοκλήρωση που ζητούσε μέσα από τους χριστιανικούς δρόμους, ενώ ήταν η πρώτη φορά που είχε έρθει τόσο κοντά στον Θεό. Τώρα ο τραγουδιστής καλείται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του, για την οποία μόνο ο ίδιο ξέρει την απάντηση. Πάντως φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά της εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, ενώ το συμβόλαιό του λήγει μετά το καλοκαίρι.
Πηγή Espresso