Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πούλησε και το σπίτι στο Λος Άντζελες

Τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Nicolas Cage τον αναγκάζουν να πουλάει ένα – ένα τα σπίτια του. Ο ηθοποιός, ο οποίος χρωστάει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια δολάρια από φόρους και αναγκάστηκε να απολύσει το λογιστή του, πούλησε το σπίτι στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες.

Το ποσό που έλαβε κυμαίνεται από 9,5 εκατομμύρια έως 15, αν και στην αρχή ζητούσε 35 εκατομμύρια δολάρια. Αναγκασμένος να τα πουλήσει σχεδόν όλα, έχει χάσει αρκετά σε σχέση με την εκτιμώμενη αξία που είχαν.

Ξεκίνησε από τον πύργο που είχε στη Γερμανία του 11ου αιώνα έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά σειρά είχε η βίλα στο Μπαθ για το ποσό των 5, 8 εκατομμυρίων. Προς πώληση είναι και ένα κάστρο στο Σόμερσετ. Εκτός από την εφορία έχει χρέη που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το Forbes πάντως εκτιμά ότι μέσα σε ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι το 2009 o Cage είχε βγάλει 40 εκατομμύρια δολάρια. Λογικό που απέλυσε το λογιστή του και μάλιστα λέγεται ότι έχει κάνει αγωγή στην εταιρεία του.