Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Στη Νέα Υόρκη η Catherine Zeta-Jones

Η Catherine Zeta-Jones βρίσκεται στη Νέα Υόρκη καθώς σύντομα θα ξεκινήσουν στο Broadway οι παραστάσεις του μιούζικαλ του Stephen Sondheim "A Little Night Music", στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για το μιούζικαλ, στο οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει με την Angela Lansbury. Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ θα αναλάβει ο Trevor Nunn.

Η Zeta-Jones θα ενσαρκώσει στο μιούζικαλ το ρόλο της Desiree Armfeldt ενώ η Lansbury θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας της Desiree.

Οσον αφορά τα κινηματογραφικά της σχέδια, η Catherine Zeta-Jones σύντομα θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "The Rebound". Στην ταινία η εντυπωσιακή σταρ συμπρωταγωνιστεί με τον Justin Bartha.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η νέα ταινία του Jackman

Ο Hugh Jackman όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Real Steel".

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Shawn Levy. Στην ταινία ο Hugh Jackman θα ενσαρκώσει το ρόλο ενός πρώην μποξέρ. Η παραγωγή του "Real Steel" έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στα σχέδια του Hugh Jackman περιλαμβάνεται και η ταινία "Unbound Captives", στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με την Rachel Weisz και τον Robert Pattinson. Την σκηνοθεσία του φιλμ θα αναλάβει η Madeleine Stowe.

Αυτό το διάστημα ο Hough Jackman συμπρωταγωνιστεί με τον Daniel Craig στην θεατρική παράσταση του Broadway, "A Steady Rain". Στην παράσταση οι δύο σταρ του Hollywood υποδύονται δύο αστυνομικούς.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Σάλος με φωτογραφία της Ντέμι Μουρ

Οσο καλόπιστος και να είναι ένας αναγνώστης, είναι ηλίου φαεινότερο ότι από το εξώφυλλο του περιοδικού W λείπει ένα μέρος του αριστερού γοφού της Ντέμι Μουρ. Φαίνεται ότι στην προσπάθειά τους να φτιάξουν τη φωτογραφία, οι εργαζόμενοι στο ατελιέ του περιοδικού υπερέβαλαν εαυτούς και εξαφάνισαν το πάνω μέρος του αριστερού γοφού της Ντέμι Μουρ, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μία ασυνέχεια, έτσι όπως το μάτι κατεβαίνει προς το πόδι.

Η απάντηση από το περιοδικό ήταν ότι οι εργαζόμενοι έκαναν αυτό που συνηθίζεται σε όλες τις φωτογραφίες.

Ωστόσο η Ντέμι Μουρ, μέσω Τwitter προσπάθησε να βγάλει τους πάντες τουλάχιστον... τυφλούς! Ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία της δεν έχει υποστεί κανένα ρετούς και ότι απλώς είναι πολύ αδύνατη!

Στην αντεπίθεση πέρασε και ένας διάσημος φωτογράφος, ο Anthony Citrano. Λέει ότι θα προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιο ίδρυμα του υποδείξει η Μουρ, αν καταφέρει και αποδείξει ότι πρόκειται για αληθινή φωτογραφία. Θα σηκώσει το γάντι η ηθοποιός;