Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μικρούτσικος διαψεύδει την Ρουμπέση

Ένας χαμός έχει γίνει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικου και την Δήμητρα Ρουμπέση. Η Δήμητρα Ρουμπέση δήλωσε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη που εμφανίζεται καθημερινά πως ο εν διαστάσει σύζυγος της (ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο) είχε παράλληλη σχέση και γι' αυτόν τον λόγο η Δήμητρα Ρουμπέση αποφάσισε να τον χωρίσει.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άφησε να περάσει μια μέρα και σήμερα δήλωσε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο: «Δημήτρη να ξέρεις πώς όλα όσα λέει η Δήμητρα περί απιστίας, είναι ψέματα. Την αλήθεια την γνωρίζω πολύ καλά, και δεν θέλει η ίδια να την καταλάβει. Όλα είναι στημένα».

Για να δούμε τι θα απαντήσει το μεσημέρι η άλλη πλευρά.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας κρατείται εδώ και λίγες ώρες ο Χρήστος Ψωμόπουλος


Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας κρατείται εδώ και λίγες ώρες ο Χρήστος Ψωμόπουλος μετά από την σύλληψή του στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στα Βόρεια Προάστια με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Μαζί του στο τμήμα και ο χαρακτηριζόμενος ως μάνατζέρ της, Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο επιχειρηματίας τον χτύπησε και μάλιστα ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα καθώς όπως είπε δεν αισθανόταν καλά. Όπως και έγινε. Το ασθενοφόρο έφτασε έξω από το τμήμα και αφού μπήκαν οι νοσηλευτές μέσα και τον εξέτασαν, βγήκε μαζί τους και με το ασθενοφόρο -και αφού του φορέσαν κολλάρο- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μέσα στο αστυνομικό τμήμα ο Χρήστος Ψωμόπουλος περίμενε την άφιξη των δικηγόρων του αλλά και της οικογένειάς του, μόνος και όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος. Καθώς αύριο πρέπει -σύμφωνα με το χαρτί κατάταξής του- να παρουσιαστεί στον στρατό, αυτό είναι και που τον αγχώνει πιο πολύ. Να παρέλθει το αυτόφωρο, να απολογηθεί να πάρει δικάσιμο και να φύγει για να παρουσιαστεί στην ώρα του.

Η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εκ νέου η Τζούλια Αλεξανδράτου για εισβολή στο σπίτι της κι ενώ η ίδια είχε δηλώσει μόλις χθες ότι τα είχαν ξαναβρεί και ήταν μια χαρά. Φαίνεται ότι οι διαθέσεις της αλλάζουν με τα 24ωρα

Περιπολικά έξω από το σπίτι της Τζούλιας

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Πριν από λίγη ώρα κατέφθασαν δύο περιπολικά της Αμέσου Δράσεως έξω από το σπίτι της Τζούλιας, στην Εκάλη, τα οποία κάλεσε η ίδια, για να απομακρύνουν τον Χρήστο Ψωμόπουλο!

Ο Ψωμόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της Τζούλιας, πήδηξε την μάντρα του σπιτιού της και κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο χέρι του.

Η Τζούλια, αντιλαμβανόμενη τις ενέργειές του, κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο manager της.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι εθεάθη πριν από δύο μέρες σε γνωστή καφετέρια της Κηφισιάς και όλα έδειχναν ότι είναι και πάλι μαζί.

Έκλειναν τα ραντεβού σε πολυτελή ξενοδοχεία: Χειροπέδες σε ακριβοπληρωμένα «κουνελάκια»

Οκτώ καλλονές escorts που πραγματοποιούσαν ερωτικά – τουρ στην Ελλάδα έπεσαν στα δίχτυα της Ασφάλειας μετά από «πονηρό» ραντεβού που είχαν κλείσει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας με πελάτες- αστυνομικούς. Οι αιθέριες «πεταλουδίτσες» ηλικίας 26 – 37 ετών από τη Ρωσία, την Ουκρανία τη Λετονία και τη Βουλγαρία δήλωναν μοντέλα και ταξίδευαν σε Ευρώπη και Αμερική προκειμένου να προσφέρουν τις καυτές υπηρεσίες τους σε κυρίους με χοντρά πορτοφόλια. Μάλιστα, διαφήμιζαν τα προσόντα τους μέσα από ιστοσελίδες και έκλειναν ραντεβού με τους πελάτες από όλη την Ευρώπη μέσω ιντερνετ.

Τα ταξίδια της ηδονής διαρκούσαν μόλις ώρες, πραγματοποιούνταν σε δωμάτια 5στερών ξενοδοχείων της Αθήνας, ενώ η ταρίφα ξεκινούσε από 300 ευρώ (για ένα απλό πρόγραμμα) και άγγιζε τα 1000 για τις σπέσιαλ υπηρεσίες.
Οι «ράμπο» της Ασφάλειας, «σέρφαραν»στις αμαρτωλές σελίδες του διαδικτύου και μόλις εντόπισαν τις κοπέλες που θα ταξίδευαν στη χώρα μας, παρουσιάστηκαν ως ευκατάστατοι επιχειρηματίες και έκλεισαν ραντεβού.. Μάλιστα τα ποσά από συμφωνήθηκαν για κάθε ραντεβού ήταν διαφορετικά καθώς η ταρίφα – όπως άλλωστε αναγραφόταν και στον τιμοκατάλογο που υπήρχε δίπλα από τις φωτογραφίες των κοριτσιών, ήταν ανάλογη με την … ειδίκευση και τις υπηρεσίες και την που προσέφερε η κάθε μία. Τη Δευτέρα το απόγευμα οι «επιχειρηματίες» της ΓΑΔΑ, πήγαν στα ραντεβού που δόθηκαν σε διαφορετικά ξενοδοχεία της Αθήνας και τη στιγμή που τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα άλλαξαν χέρια, όρμησαν πάνω στα ακριβοπληρωμένα «κουνελάκια» και τους πέρασαν χειροπέδες. Από τις έρευνες προέκυψε πως τα μοντέλα, εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστων προσώπων, εγκεφάλων του κυκλώματος που είχαν στήσει τα στρατηγεία τους σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις τους οποίους όμως δεν είχαν δει ποτέ. Τους γνώριζαν με ψευδώνυμα, οι μόνες επαφές που είχαν ήταν μόνο με τις «μαντάμ» αλλά και συνδέσμους ενώ οι εντολές που είχαν ήταν τα χρήματα από τις ερωτικές τουρνέ να τα καταθέτουν σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το Ραντεβού στον αέρα κάνει καλό

Η ταινία με τον George Clooney αναφέρεται σε περίοδο οικονομικής ύφεσης και σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει να απολύει υπαλλήλους εταιρειών.

Στη διάρκειά της ζητήθηκε από ανθρώπους που είχαν χάσει τη δουλειά τους να εξομολογηθούν την πραγματική τους ιστορία και να πουν όλα όσα θα ήθελαν την ημέρα της απόλυσής τους να πουν στον εργοδότη τους. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τουλάχιστον οι μισοί από τους 22 αυτούς ανθρώπους βρήκαν νέα δουλειά, καθώς όπως εκμυστηρεύονται η συμμετοχή τους εκεί τους ξύπνησε για να κυνηγήσουν μία νέα δουλειά.

Ο Andy Glantzman ήταν ένας από τους ανθρώπους που πριν από καιρό είχαν απαντήσει στην αγγελία της παραγωγής για να επισκεφθούν το στούντιο και να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Ακόμη και όσοι έχουν δει την ταινία και δεν είχαν πρόβλημα με τη δουλειά τους, δηλώνουν ότι ευαισθητοποιήθηκαν βλέποντάς την για την ανεργία που μαστίζει όχι μόνο τις ΗΠΑ, αλλά και πολλές χώρες στον κόσμο.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

50 εκατομμύρια ευρώ "χωρίζουν" Μενεγάκη και Λάτσιο

Με αργούς ρυθμούς αναμένεται να προχωρήσει η έκδοση του συναινετικού -το τονίζουμε- διαζυγίου, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να ρυθμιστούν με πρώτα και κύρια τα οικονομικά τους θέματα.

Η περιουσία που έχει αποκτήσει το ζευγάρι στα 9 χρόνια του γάμου του είναι πολύ μεγάλη και σύμφωνα με εκτιμήσεις αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τόσο τα ακίνητα που έχουν αποκτήσει από κοινού, όσο και οι επενδύσεις και τα μετρητά που διαθέτουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε από την στιγμή που δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, που να ορίζει τι θα γίνει σε περίπτωση διαζυγίου, τα πράγματα πρέπει να ρυθμιστούν στην κυριολεξία ένα ένα και με τον δικηγόρο του ζευγαριού να έχει αναλάβει αυτήν την δύσκολη δουλειά. Επιθυμία και των δύο είναι να μην υπάρξουν προστριβές. Εξάλλου πρώτη προτεραιότητά τους ήταν και θα είναι τα παιδιά τους και για εκείνα σίγουρα θα κάνουν τα πάντα να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε αυτό το θέμα.

Τα τραγούδια και η σειρά που θα εμφανιστούν στον ελληνικό τελικό!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, παρουσία των εκπροσώπων των δισκογραφικών εταιρειών, η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των 9 τραγουδιών από τα οποία θα επιλεγεί εκείνο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 55ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision .

Τα εννέα υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό στις 5 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ στις 22.00, ενώ η ίδια σειρά εμφάνισης των τραγουδιών θα ισχύσει και για τη βραδιά του ελληνικού τελικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00.

Η σειρά μετάδοσης των τραγουδιών διαμορφώθηκε ως εξής:

1. «ILLUSION»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - GALE ΠΕΤΡΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ

2. «GAME OF LIFE»
SECOND SKIN
ΣΤΙΧΟΙ – ΜΟΥΣΙΚΗ : SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ

3. «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ» (“NOAH’S ARK”)
ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο DON’T ASK (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ)
ΣΤΙΧΟΙ – ΜΟΥΣΙΚΗ : ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

4. «OPA»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ & FRIENDS
ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ- FRIENDS
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ

5. «ΠΟΛΕΜΑΩ»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

6. «ΚΙΝΕΖΟΣ»
ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΣΤΙΧΟΙ - ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΛΙΣΣΕΣ

7. «ENJOY THE DAY»
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ
ΣΤΙΧΟΙ: KATERINE AVGOUSTAKIS, YVES GAILLARD
ΜΟΥΣΙΚΗ: YVES GAILLARD

8. «TOUCH ME DEEP INSIDE»
EMIGRE
ΣΤΙΧΟΙ: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΥΡΑΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ

9. «TABLES ΑRE ΤURNING»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΣΤΙΧΟΙ – ΜΟΥΣΙΚΗ: LEONIDAS CHANTZARAS, PATRIC SARIN, ALI TENNANT

Jim Carrey: Κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου

Κάποιοι περιμένουν τις 14 Φεβρουαρίου για να κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο σε κάποιον αγαπημένο τους, ο Jim Carrey όμως δεν έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη μέρα.

Ο ηθοποιός που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια με τη Jenny McCarthy τονίζει ότι γι΄αυτόν και τη σύντροφό του κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και πως η σχέση τους είναι τέτοια που δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης. «Πρέπει να λες πάντοτε ακριβώς αυτό που εννοείς.

Κανείς δεν έχει χρόνο να ασχολείται με παιχνίδια», αναφέρει ως το μυστικό της επιτυχίας ο Carrey προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι η McCarthy είναι η πρώτη γυναίκα που είχε δίπλα του που δεν του δημιουργούσε ένα τεράστιο ερωτηματικό στο κεφάλι.

Διέρρευσε το τραγούδι της Αυγουστάκη στο Βέλγιο!

Αν και μόλις σήμερα η ΕΡΤ έδωσε στην δημοσιότητα τους τίτλους των τραγουδιών που συμμετέχουν στον Ελληνικό Εθνικό τελικό στις αρχές Μαρτίου, στο Βέλγιο, όχι μόνο ακούνε το τραγούδι της Κατερίνας Αυγουστάκη αλλά το κάνουν και remix!!!

Το Βελγικό portal belgovision, έβγαλε σήμερα το τραγούδι on air προτρέποντας όλους όσους μπήκαν στο site να το ακούσουν σε remix διασκευή από γνωστό DJ. Κάτι που θα σημάνει, κατά 99% τον αποκλεισμό της νεαρής τραγουδίστριας από τον Ελληνικό τελικό καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν ρητά την μετάδοση του τραγουδιού που συμμετέχει πριν από την πρώτη επίσημη μετάδοσή του από τον τηλεοπτικό φορέα κάθε χώρας που αναλαμβάνει την διοργάνωση του Εθνικού τελικού.

Κοινώς.... την έκαψαν την Κατερίνα στο Βέλγιο. Και εξαιρέσεις στον κανόνα δεν υπάρχουν καθώς δεν είναι θέμα ΕΡΤ, αλλά θέμα EBU. Το τραγούδι σύμφωνα με τους κανονισμούς, τελικά, θα μείνει εκτός.

Κινδυνεύει η Μελέτη από το Φώτη και τη Μαρία;

Η πολύ πρωινή ζώνη είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου.

Οι δυο παρουσιαστές διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες που τους ήθελαν να αναλαμβάνουν την ζώνη 10 με 1. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν δήλωσαν ανοιχτά ότι η περίπτωση της πολύ πρωινής ζώνης θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ μέχρι τώρα σε αυτή.

Μέχρι τώρα όλα καλά για την πλευρά του Φώτη και της Μαρίας αλλά πως αντιδρά η Ελεονώρα Μελέτη σε όλα αυτά; Έχει διαβάσει τις φήμες που κυκλοφορούν και αν ναι πως αντιμετωπίζει τις δηλώσεις του Φώτη και της Μαρίας, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι σε μια πρόταση για την ανάληψη της δικής της ζώνης.

Βόμβα από τη Ρουμπέση: «Ο Αντρέας είχε γκόμενα μέσα στο σπίτι»

Για πρώτη φορά η Ρουμπέση αποκάλυψε το λόγο που είχε χωρίσει από τον Ανδρέα. Η ίδια λοιπόν λέει ότι τον παράτησε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο τους. Λέει ότι ο Ανδρέας είχε γκόμενα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Αυτό ξεστόμισε η ίδια η Δήμητρα στην εκπομπή της Λαμπίρη. Τους έπιασε επ΄ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι τους. Ο ίδιος ο Μικρούτσικος είχε βάλει μέσα στο γάμο τους τρίτο πρόσωπο.

Έξαλλος με τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας

Έξαλλος είναι ο Χάρης Ρώμας με τον ΑΝΤ1. Κόψανε τη σειρά του που έκανε χαμηλά νούμερα για να την αντικαταστήσουν με το ανεκδιήγητο ''Κος και Κα Πελλς'' που ξεπερνάει σε αποτυχία τον ''Ρούλη'' του και που προς το παρόν δεν σκέφτονται να το κόψουν αφού όπως λένε στο Μαρούσι με τις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν στο σενάριο της σειράς θα ανέβουν τα νούμερα.

Δεν θα μείνει όμως με σταυρωμένα τα χέρια ο κ.Ρώμας. Ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο έντυπο όπου θα τα χώνει για τα καλά στον αχάριστο ΑΝΤ1. Και όχι τίποτε άλλο αλλά οι χιλιοστές επαναλήψεις του ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' αλλά και του ''Καφέ της χαράς'' κάνουν μεγαλύτερα νούμερα ακόμα και σήμερα από τις νέες σειρές του σταθμού.

Φαίη Σκορδά: «Δεν στεναχωρήθηκα με το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου, μην υπερβάλλουμε» «Συνήθως τα υπερβολικά δεν μου αρέσουν γιατί έχουν σκαμπαν

Σε κόλαση είχε μετατραπεί η ζωή του Ηλία Ψινάκη το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας ενός άγνωστου άνδρα, που τον απειλούσε ότι θα δώσει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο άγνωστος άνδρας ζήτησε από τον Ηλία μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην.. κάνει τις απειλές του πράξη. Ο γνωστός μάνατζερ «θορυβήθηκε» στην αρχή, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Τελικά, μετά από έναν έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι δεν έλειπαν φωτογραφίες του και πέρασε στην αντεπίθεση. Ενημέρωσε τον άγνωστο νεαρό ότι καταγράφονται οι συνομιλίες τους και θα απευθυνθεί στην αστυνομία και από τότε αυτός έγινε Λούης!

Η Sony δεν άφησε την Παπαρίζου να εμφανιστεί στον τελικό του X-Factor

Ποιο θα είναι τελικά το μεγάλο όνομα που θα βρεθεί στον τελικό του X-Factor όπου θα δώσει την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται ο τελικός του μεγάλου σόου; Η απάντηση είναι εύκολη και ακούει στο όνομα Σάκης Ρουβάς. Ο μεγαλύτερος έλληνας σταρ θα βρεθεί live on stage όπως μας ενημερώνει με τρέιλερ του ο ANT1 και θα τραγουδήσει παλιές και νέες του επιτυχίες.

Η παραγωγή του παιχνιδιού βέβαια προσπαθούσε να κλείσει την Έλενα Παπαρίζου για τον μεγάλο τελικό μιας και έχει να εμφανιστεί μεγάλο διάστημα στη τηλεόραση αλλά η Sony με την οποία έχει συμβόλαιο η τραγουδίστρια μετά το ''ξεκατίνιασμα'' με τον Θεοφάνους και την υποστήριξη του σταθμού στο πρόσωπο του δεν έδωσε την άδεια της για να τραγουδήσει στο σόου.

Ε. Μενεγάκη: «Χθες το βράδυ έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα 'πώς είσαι έτσι'»

Τα υπονοούμενα δεν έλειψαν ούτε σήμερα από την εκπομπή της Ελένης.

Όταν μια τηλεθεάτρια της είπε στον αέρα ότι σήμερα έδειχνε πολύ καλύτερα, εκείνη απάντησε: «Χθες το βράδυ έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα "πώς είσαι έτσι"», ενώ όταν το πάνελ της σχολίαζε την κακιά Αλέξις της «Δυναστείας», η Ελένη απάντησε ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να φοβάσαι περισσότερο τους ανθρώπους που δεν φαίνονται από την αρχή ό,τι είναι κακοί.

Φαίη Σκορδά: «Δεν στεναχωρήθηκα με το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου, μην υπερβάλλουμε»

«Συνήθως τα υπερβολικά δεν μου αρέσουν γιατί έχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορεί κάτι να είναι πάντα ψηλά». Για την πρόταση γάμου: «Δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. Φαντάζομαι ότι ψάχνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και όσες φορές προσπάθησε του το χαλούσα.

Πάνω σε μια κουβέντα μου πέταξε "εκείνο το πρωί που φώναζα να ξυπνήσεις για να πάμε βόλτα στο βουνό και εσύ δεν ξυπνούσες". Ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη που του το χάλασα». Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και άλλες φορές όπως δήλωσε η παρουσιάστρια.

Για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου: «Όταν πρωτόμαθα την είδηση ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Δεν είναι δικοί μου άνθρωποι ή συγγενείς μου για να στεναχωρηθώ, μην υπερβάλλουμε, αλλά δεν είναι και ευχάριστο» δήλωσε η Φαίη στην εκπομπή «LifeStyle»

Τα εισιτήρια για τη Γιουροβίζιον εξαντλήθηκαν σε 20 λεπτά

Περισσότερα από 8.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τη βραδιά του τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον 2010 πουλήθηκαν μέσα στο χρόνο ρεκόρ των 20 λεπτών, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η Νορβηγία είναι φέτος η χώρα που θα φιλοξενήσει τον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού καθώς πέρυσι ο νεαρός Αλεξάντερ Ρίμπακ τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας βιολί κατέκτησε την πρώτη θέση με το τραγούδι Fairytale.

Οι οπαδοί του θεσμού από όλη την Ευρώπη ψήφισαν υπέρ της συνέχισης του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί για 55η συνεχή χρονιά. Φέτος στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 39 χώρες.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου και θα έχουν προηγηθεί δύο ημιτελικοί. Το σόου θα πραγματοποιηθεί στην Τέλενορ Αρένα, που απέχει 15 λεπτά από το κέντρο του Οσλο.

Παντρεύεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Ο Γρηγόρης Αρνούτογλου απ΄ότι φαίνεται ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ.

Το λένε τα δημοσιεύματα, το πέταξε και ο ίδιος στους φωτογράφους που έσπευσαν να τον απαθανατίσουν σε μία βόλτα με την Νάντια Μπουλέ στη Θεσσαλονίκη.

«Άντε και οι επόμενες φωτογραφίες θα είναι από τον γάμο μας» είπε ο Γρηγόρης και όλοι περιμένουν την μεγάλη στιγμή.