Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Βίσση – Ρουβάς: Συμφώνησαν να μοιράζονται την ίδια πίστα

Όπως όλα δείχνουν είναι πια γεγονός…

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς τον επόμενο χειμώνα θα μοιράζονται την ίδια πίστα. Οι απόλυτοι σταρ έχουν δώσει τα χέρια και η νυχτερινή Αθήνα τον χειμώνα θα είναι πολύ «καυτή».

Μετά από 16 χρόνια οι δύο τραγουδιστές θα συνεργαστούν και πάλι δίνοντας άλλον «αέρα» στην νυχτερινή Αθήνα.

Η Άννα και ο Σάκης είναι πολύ καλοί φίλοι και συζητούσαν εδώ και καιρό να συνεργαστούν. Τελικά το αποφάσισαν και όπως όλα δείχνουν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές θα ετοιμάσουν το «δυνατό» τους πρόγραμμα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το «χρυσό» deal και οι θαυμαστές τους θα χαρούν πολύ.

Φαινόμενα: Η Τζούλια και οι προστάτες της

Πρόσωπο εμβληματικό της εγχώριας τηλεκουλτούρας, ιέρεια του κουτσομπολίστικου σύμπαντος η Τζούλια Αλεξανδράτου
Με την υπερεπένδυση των μισών και πλέον επαγγελματιών της τηλεόρασής μας στα προσόντα της, η Τζούλια Αλεξανδράτου τους δικαίωσε προσφέροντάς τους «ανέλπιστο» και ιδανικό δώρο, ένα βιντεοπορνό με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Τα σχεδόν δυο εκατομμύρια έσοδα από την κυκλοφορία του εν λόγω DVD, το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ώρες στα περίπτερα, επιβεβαιώνουν την πιο προσοδοφόρα βιομηχανία της εποχής. Και αποθεώνουν τον ρόλο της τηλεόρασης που αναδεικνύει Τζούλιες. Το τραγικό είναι ότι η ίδια αρνείται, όπως τονίστηκε από ρεπόρτερ- πανελίστες, ότι είχε γνώση της εμπορικής κυκλοφορίας τού «πολύ προσωπικού υλικού». Αν είναι έτσι και ούτε καν ωφελήθηκε από την εκμετάλλευση της διάσημης σάρκας της, τότε η υπόθεση είναι πολύ πιο άγρια και χυδαία απ΄ όσο φαίνεται.

Ούτε το πρώτο, ούτε καν το τελευταίο βιντεοπορνό που κυκλοφορεί στην αγορά. Το συγκεκριμένο ωστόσο προκάλεσε σπασμούς σε καταναλωτές και τηλεοπτική αγορά γιατί ήταν η προκλητική αντανάκλαση της πραγματικής τους σκέψης για την Τζούλια και τον ρόλο της, χωρίς τον μανδύα της υποκριτικής σεμνοτυφίας των ρεπορτάζ που την ξεκατίνιαζαν κάθε τόσο. Με τη δική της φυσικά έγκριση και ενθουσιώδη συμμετοχή.

Μην ξεχνάμε ότι από εκείνη τη βραδιά καλλιστείων που η Τζούλια προσέφερε τα τσατισμένα πλην πανέμορφα μούτρα της στα μεσημεριανάδικα της επομένης ημέρας, μέχρι την εκπομπή «Όλα», όπου τα αναστηλωμένα, εμβληματικά της προσόντα γυμνώθηκαν στον φακό για να τα σφραγίσει διά του χουφτώματός τους η δημοσιογραφική εγκυρότητα και το εκδοτικό σουξέ του παρουσιαστή Θέμου, η τραγουδομοντέλα απέδειξε ότι ήταν η μοναδική μετοχή αυτή την εποχή με αλλεπάλληλα limit up.

Με λαμπρούς σταθμούς σε αυτή την πορεία, τα ψινάκεια μανατζερικά ρετουσαρίσματα του ίματζ της, τα ερωτικά της ξεκατινιάσματα με πρώην και νυν και τις προκλητικές συμπεριφορές που έδιναν καθημερινή τροφή στις κάμερες. Μια κρεάτινη μετοχή την οποία έσπευσαν να φουσκώσουν λιμασμένοι κερδοσκόποι της τηλεθέασης. Α, ναι, η ιστορία της εποχής μας! Στην πιο άγρια και απάνθρωπη πτυχή της, της εκμετάλλευσης της γυναικείας σάρκας, εξαθλιωμένης, ταπεινωμένης, έρμαιο μιας χυδαιότητας, καμουφλαρισμένης σαν «τηλεοπτική διασκέδαση».

Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Τζούλιας

Για την υπεράσπιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τη δημοσιοποίηση του ροζ video μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος από την Τετάρτη έχει αναλάβει την υπόθεσή της. “Το γραφείο μου ασχολείται από την Τετάρτη με την υπόθεση αλλά εγώ προ διημέρου ήρθα ο ίδιος σε επαφή με την κυρία Αλεξανδράτου καθώς τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με δυο πολύ σημαντικές υποθέσεις.

Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Περιμένω, εντός των ημερών, γραπτή απεικόνιση του τι ακριβώς έχει συμβεί και τι ζητά η κυρία Αλεξανδράτου, και μετά θα πάρω αποφάσεις και θα της πω τις νομικές επιλογές που έχει και τι επιτυχία μπορούν να έχουν.

Σε κάθε υπόθεση υπάρχει γραπτή τοποθέτηση των πελατών μου” δήλωσε ο ποινικολόγος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή “TvWeekend”, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν η υπόθεση θα οδηγηθεί τελικά στα δικαστήρια ή όχι, ενώ συνέχισε: “Η συναίνεση των πρωταγωνιστών ενός video για βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών, δεν είναι κατ ανάγκην γραπτή. Αρκούν αυτόπτες μάρτυρες.

Αν είναι επαγγελματική δουλειά δεν μπορεί να μην υπήρχαν camera men, φώτα, αποδεικτικά των χώρων που μισθώθηκαν για να γίνουν”. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πάντως αν και πως θα κινηθεί νομικά ο Αλέξης Κούγιας και η πελάτισσά του Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς ο ίδιος, όπως δήλωσε, ούτε έχει δει το video, ούτε έχει ασχοληθεί με το θέμα. “Δεν έχω δει το video. Δεν γνωρίζω τις τηλεοπτικές δηλώσεις της κυρίας Αλεξανδράτου γιατί είμαι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ σε ένα δικαστήριο για πολύ σοβαρότερα πράγματα. Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι που αυτή η υπόθεση αφορά κόσμο... εδώ ο κόσμος καίγεται και... τι να λέμε τώρα” δήλωσε με μια δόση χιούμορ ο ποινικολόγος .

Ζήνα- Μητροπάνος στη Θεσσαλονίκη

Μετά από μια πετυχημένη σεζόν στην Αθήνα η Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο τραγουδιστές που την φετινή σεζόν η οικονομική κρίση δεν τους χτύπησε την πόρτα, καθώς το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζονται ήταν γεμάτο, θα κάνουν πρεμιέρα στις 9 Απριλίου.

Έτσι, λίγο μετά το Πάσχα η συμπρωτεύουσα θα μπορέσει να απολαύσει το πρόγραμμα και η Πέγκυ Ζήνα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη μιας και έχει αδυναμία στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Φυσικά, η επιτυχία τους και στα βόρεια θεωρείται δεδομένη.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Παρά το γεγονός ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε με δηλώσεις της ότι ο κύριος Παρασκευόπουλος θα είναι ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεσή της με το ροζ βίντεο, τώρα η ίδια αποφασίζει να αλλάξει συνήγορο.

Δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος ανέλαβε από χθες το βράδυ την υπόθεση με το καυτό dvd.

Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα στο κρεβάτι μου…

Με μια ανατρεπτική συνέντευξη, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει, η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και της προσωπικότητάς της.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την γνωστή ηθοποιό να μην "μασάει" τα λόγια της και να είναι αφοπλιστική με την ειλικρίνεια που την διακρίνει, όμως σε γνωστό περιοδικό φωτογραφίζεται με... ανδρικό ξυραφάκι στο χέρι.

«Δεν θέλω στα πενήντα μου να το παίζω γκόμενα και σεξ σύμπολ, γι' αυτό έχω απαρνηθεί αυτόν τον τίτλο. Δεν θέλω να είμαι εγκλωβισμένη στην εικόνα μου. Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ότι μπορεί να αγαπήσει.Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Κάθε φορά που αγαπιόμουν έφευγα.»

Αυτά αναφέρει -μεταξύ άλλων- η Βάνα Μπάρμπα.

Όσο για την αγαπημένη της κόρη και την πιθανότητα να ακολουθήσει τα χνάρια της: «Θα με τσακίσει αν η κόρη μου ακολουθήσει την καριέρα μου. Είναι ένας κακός εφιάλτης που δεν θέλω να βγει αληθινός.

Η Βάνα Μπάρμπα σοκάρει όμως και με τις προτιμήσεις της στο... κρεβάτι. Στην συνέντευξη που παραχώρησε, σε ερώτηση για το ποιον θα διάλεγε -ανάμεσα στον Μπράντ Πιτ και την Ατζελίνα Τζολί- στο κρεβάτι της, απάντησε ότι δεν θα διάλεγε κανέναν, αφού θα τους ήθελε και τους δύο!

Τζούλια: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοστάρ!¨"

Αυτή ήταν μία πρόσφατη εξομολόγησή της Αλεξανδράτου στη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη και πριν λίγες μέρες την θυμηθήκαμε μέσα πρωινή εκπομπή όπου ήταν και καλεσμένη. Κι αν την ακούγαμε πριν λίγες μέρες ίσως πιστεύαμε πως είναι ακόμη μία προσπάθεια της Τζούλιας να εντυπωσιάσει και να κάνει τα μέσα ν'ασχοληθούν μαζί της αλλά τελικά είχε βάθος.

Η Τζούλια από μικρή και με την παρότρυνση των γονιών της κατάφερε να μπει στον παρακινδυνευμένο πια, κόσμο της showbiz με μοναδικό της και δυνατό όπλο την ομορφιά της. Αυτό ήταν άλλωστε και το "ατού" της σύμφωνα με τον πατέρα της.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο «στούντιο» της Τζούλιας

Στα γραφεία της επιχείρησης παραγωγής αισθησιακών ταινιών «Sirina Productions» έκανε έφοδο η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο το πορνό υλικό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, το οποίο κυκλοφόρησε στα περίπτερα σε DVD, είναι νόμιμο και εάν έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Οι άνδρες της Υπηρεσίες Ειδικών Ελέγχων έπεσαν, όπως φαίνεται, σε πληθώρα παρατυπιών και παρανομιών εκ μέρους της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα «ευρήματα» έχουν γίνει μεγάλες φορολογικές παραβάσεις. Κατασχέθηκαν τα σημειωματάρια, τα τιμολόγια και τα φορολογικά βιβλία της εταιρείας.

Oι άνδρες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων που έκαναν την έφοδο στα γραφεία της εταιρείας ήρθαν αντιμέτωποι και με μια άλλη, ιδιαίτερα δυσάρεστη, έκπληξη.

Πέρα από τη φοροδιαφυγή και τις υπόλοιπες παρανομίες που φαίνεται πως έχει διαπράξει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πορνό, προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή ανηλίκων στις «ροζ» δραστηριότητες της εταιρείας. Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής, άνδρες της οποίας έσπευσαν στα γραφεία της εταιρείας στο Π. Φάληρο, όπου και κατέσχεσαν τους υπολογιστές και το ηλεκτρονικό υλικό που βρέθηκε.

Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά. Φαίνεται πως η υπόθεση της «εθνικής ροζ πρωταγωνίστριας» λαμβάνει πολύ πιο σοβαρές διαστάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε κακουργήματα.

Η έφοδος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων στα γραφεία της εταιρείας «Sirina Productions» έγινε λόγω του τεράστιου θορύβου που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του πορνογραφικού DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο διατέθηκε μαζί με το πορνογραφικό περιοδικό «Sirina» στα περίπτερα. Το ροζ υλικό έγινε «ανάρπαστο», αφού τις δυο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του φημολογείται πως πούλησε περισσότερα από 100.000 αντίτυπα, κάνοντας τζίρο άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτουν σημαντικές φορολογικές παραβάσεις, για τις οποίες πρόκειται να επιβληθούν βαριά πρόστιμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ΥΠΕΕ να αποκτήσει μια συνολική εικόνα των δραστηριοτήτων και των συναλλαγών τής εν λόγω εταιρείας παραγωγής πορνογραφικού υλικού.

Δημήτρης Σειρηνάκης, «ο άνθρωπος πίσω από τις ελληνικές ταινίες πορνό»

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Sirina Productions» είναι γνωστός ως ο άνθρωπος της ελληνικής «τσόντας». Οι ταινίες που γυρίζει η εταιρεία παραγωγής του κυκλοφορούν στα περίπτερα, «συνοδευόμενες» από το πορνό περιοδικό «Sirina».

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί «θέμα» στον Ιατρικό Σύλλογο, με έναν από τους πρωταγωνιστές των πορνό ταινιών του. Πρόκειται για έναν γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, χειρουργό, ο οποίος το πρωί εξέταζε τους ασθενείς και το βράδυ «γιάτρευε» τις πρωταγωνίστριες των πορνό ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Όσον αφορά την περίπτωση του ροζ υλικού της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο Δημήτρης Σειρηνάκης δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso»: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, αλλά σας διαβεβαιώνω πως όλα έγιναν δια της νομίμου οδού». Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του πορνό video, αλλά και οι συνεργάτες της εξακολουθούν, να δηλώνουν «άγνοια» για το πώς κυκλοφόρησε το υλικό αυτό.

Η δημοσιότητα, προφανώς, είναι κάτι στο οποίο αρέσκεται ο Δημήτρης Σειρηνάκης, καθώς έχει επανειλημμένα δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ. Μάλιστα, σε μια από αυτές -στο περιοδικό «Εικόνες», το οποίο είναι ένθετο στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»- δήλωσε μεταξύ άλλων τον Απρίλιο του 2009:

«Έχω μια εταιρεία η οποία κάνει δήλωση στην εφορία, πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της και, φυσικά, δεν μπορώ να ανεχθώ το φαινόμενο της πειρατικής πώλησης προϊόντων που ανταγωνίζονται τα δικά μου. Δεν έχω πρόβλημα με τα Μέσα τα οποία πωλούν προϊόντα της ερωτικής βιομηχανίας, άλλωστε κι εμείς εκδίδουμε ένα περιοδικό το οποίο διανέμει ταινίες μας -εκείνο, όμως, που με εξοργίζει είναι η παρανομία, άνθρωποι που δεν πληρώνουν τίποτα και σε κανέναν»…

…«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτήν τη δραστηριότητα είναι η απουσία νομικού πλαισίου, το οποίο να ρυθμίζει την αγορά και να προστατεύει το κράτος και τους επαγγελματίες από διάφορα φαινόμενα παράνομων δραστηριοτήτων, όπως η πειρατεία, το λαθρεμπόριο, το άθλιο φαινόμενο της παιδικής πορνογραφίας κ.λπ.».

Ζητάει να κοπεί ερωτική σκηνή του άντρα της λόγω ζήλειας!

O Johnny Depp και η Angelina Jolie ετοιμάζουν την νέα τους ταινία, "The Tourist"..... και δεν είναι λίγες οι σκηνές που οι δυο τους βρίσκονται κοντά. Η σύντροφος του Johnny και μητέρα των παιδιών του, Vanessa Paradis, δεν έδωσε ως τώρα ιδιαίτερη σημασία στις σκηνές της ταινίας αλλά μόλις πληροφορήθηκε για μία αρκετά "προχωρημένη" στιγμή μεταξύ τους, θέλησε να παρέμβει και μάλιστα αυστηρά!

Ζήτησε από τον Johnny να βρουν μία εναλλακτική σκηνή ως λύση και του απαγόρευσε να την γυρίσουν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Μία άλλη πηγή λέει πως αν και έχουν γίνει γυρίσματα αρκετών εβδομάδων στην Βενετία για την ταινία, η Vanessa προσπαθεί ακόμη να αποτρέψει τον 46χρονο ηθοποιό από το να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την ταινία.

Πολλοί τελικά οι νικητές του "X-Factor"

Μπορεί ο πρώτος νικητής του “X-Factor” να ήταν ο Σταύρος Μιχαλακάκος, νικητές όμως είναι τελικά και άλλοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι βλέπουν τα δικά τους όνειρα στη δισκογραφία να υλοποιούνται.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ήβη Αδάμου, οι “48 ώρες” και η Πωλίνα σε λιγότερο από ένα μήνα θα μπουν στο studio και θα ξεκινήσουν να ηχογραφούν την πρώτη τους προσωπική δουλειά. Οι δυο πρώτες κοπέλες μάλιστα έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα τους single, “Το κέντρο του κόσμου” η πρώτη και το “Αγάπη” η δεύτερη, που τα “υπογράφει” και τα δυο η Sony Music (όπως και το συμβόλαιο του νικητή του talent show).

Όσο για τους “48 ώρες” και την Πωλίνα, μπαίνουν τώρα, για πρώτη φορά δυναμικά στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας με την εταιρεία του ομίλου Αντ1 Heaven Music, ενώ τα cd τους θα κυκλοφορήσουν πριν και μετά το Πάσχα αντίστοιχα.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κάτω τα χέρια από το Ράδιο Αρβύλα

"Με απορία διαβάζω τις διαμαρτυρίες των αναγνωστών για την προβολή αποσπάσματος του τσοντο-βίντεο της Τζούλιας από το Ράδιο Αρβύλα. Πόση υποκρισία!!! Τι ψευτοπουριτανισμός!!!

Το βίντεο προβλήθηκε μετά τις 12, με ανάλογη προειδοποίηση από τους παρουσιαστές και ήταν σε όλους ξεκάθαρο ότι πρόκειται για σκληρό πορνό. Για την διαστροφή που εισπράττουν τα παιδιά μέσα από Δούρειους Ίππους σε απογευματινές «ψυχαγωγικές» ή prime time ζώνες, δεν άκουσα ποτέ τσιμουδιά.

Έχετε συνειδητοποιήσει τι βλέπει το παιδί σας στο Dolce Vita; Μια ΜΑΝΑ να κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα το ΠΑΙΔΙ της για να της φάει τον γκόμενο.

Και στην «Πολυκατοικία» αποδεχόμαστε ως απολύτως φυσιολογική την συμβίωση δύο ανδρών που θα καταλήξει αισίως σε γάμο. Κι αυτά είναι ελάχιστο παράδειγμα για τις «ανώμαλες» καταστάσεις που παρουσιάζονται μέσα από τις «οικογενειακές» -δήθεν- σειρές, όπου το κέρατο πάει σύννεφο, η εξαπάτηση είναι στοιχείο κωμωδίας κ.ο.κ. Κι όλα αυτά απενοχοποιημένα με την μορφή «ψυχαγωγίας».

Αυτό ενσταλάζει την διαστροφή με τον χειρότερο τρόπο στην ψυχή ενός παιδιού πολύ πιο ύπουλα απ΄ό,τι λίγα λεπτά τσόντας που στο κάτω κάτω είναι συνομολογημένη από όλες τις πλευρές. Ακόμη και η πρωταγωνίστρια το είπε: “Δουλεύω σαν το σκυλί”. Τώρα έγινε ξεκάθαρο ότι αναφερόταν στο doggy style."

Μενεγάκη-Λαζόπουλος: Τι έγραφαν στις επιστολές που έστειλαν ο ένας στον άλλον

Την αρχή έκανε η Ελένη Μενεγάκη που αμέσως μετά την προβολή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” στο οποίο ο Λάκης σατίριζε με τον γνωστό καυστικό του τρόπο το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον Γιάννη Λάτσιο, έστειλε επιστολή στον Λαζόπουλο ζητώντας του μία προσωπική χάρη.

“Λάκη μου, σε θερμοπαρακαλώ να μη συνεχίσεις με το θέμα του διαζυγίου μου στο επόμενο 'τσαντίρι'. Στο ζητάω σαν προσωπική χάρη” έγραφε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην επιστολή που έστειλε στον φίλο της Λάκη Λαζόπουλο. Η απάντησή του;

Με μία επιστολή του, ο Λάκης Λαζόπουλος απαντούσε στην Ελένη, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του. “Ελενίτσα μου, τη στιγμή οπυ όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται νυχθημερόν μαζί σου, δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ εγώ. Ειδικά όταν όλες οι εκπομπές του καναλιού μας δεν αφιέρωσαν δευτερόλεπτο από τον τηλεοπτικό τους αέρα. Πραγματικά σε αγαπάω αλλά δεν θα μπορέσω να σου κάνω το χατίρι”.

To πορνό της Τζούλιας σε αριθμούς

Σαμπάνιες… ανοίγουν –εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης- οι παραγωγοί της ταινίας πορνό που πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου και κυκλοφόρησε χθες στα περίπτερα όλης της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία διανομής, αλλά και από την εταιρεία παραγωγής, η ταινία τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17,000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Αν υπολογιστεί ότι η λιανική τιμή πώλησης φτάνει τα 20 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία παραγωγής, θα εισπράξει καθαρά (αν η ταινία κάνει sold out), περίπου 2,600,000 ευρώ, ενώ 1.400.000 ευρώ θα εισπράξει το πρακτορείο διανομής και οι περιπτερούχοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας και του ολιγοσέλιδου περιοδικού, δεν ξεπέρασε τις 100,000 ευρώ.

Άγνωστο παραμένει πόσα χρήματα δόθηκαν από την εταιρεία παραγωγής, στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον παρτενέρ της. Συνήθως, οι πρωταγωνιστές τέτοιου είδος ταινιών, αμείβονται είτε με πάγια αμοιβή αν δεν είναι…φτασμένοι καλλιτέχνες, είτε με ποσοστό επί των πωλήσεων, αν είναι «καλλιτέχνες» βεληνεκούς.

Όμως, από σήμερα φαίνεται να έχουν θορυβηθεί οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής, αφού το βίντεο έχει αναρτηθεί σε διάφορες διευθύνσεις στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί φαν της Τζούλιας αλλά και απλώς περίεργοι, να μπορούν να το βλέπουν χωρίς να πληρώνουν τα 20 ευρώ.

Ο παρτενέρ της Τζούλιας

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ταινιών πορνό, ωστόσο στην ελληνική παραγωγή, είναι απλώς, ο παρτενέρ της Τζούλιας. Ο 38χρονος Ίαν Σκοτ, ή αλλιώς Yannick Dambrinne, ξεκίνησε την καριέρα του στα πορνό, στα 25 του χρόνια, παίζοντας μαζί με τη γυναίκα του σε μια ταινία του Patrice Cabanele.

Στη Γαλλία, είναι ιδιαιτέρως γνωστός για τα ανατομικά του προσόντα, που τον έχουν αναδείξει ως εθνικό σύμβολο πορνό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία της ταινίας με την Τζούλια, στο βιογραφικό του Ίαν Σκοτ στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια www.wikipedia.org συμπεριλαμβάνεται ήδη η συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το ΕΣΡ καλεί Ράδιο Αρβύλα

Σε απολογία καλείται εσπευσμένα ο ΑΝΤ1 από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την ερχόμενη Τρίτη για τα πλάνα που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" χθές το βράδυ από την ροζ ταινία με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου, τα οποία συσχετίστηκαν με τις εξαγγελίες του πακέτου-μέτρων της κυβέρνησης. Το ΕΣΡ καλεί το κανάλι με αιτιολογία την "υποβάθμιση ποιότητας και της αξίας του ανθρώπου".

Ολόκληρη η τσόντα της Τζούλιας (26 λεπτά)

Μπείτε ΕΔΩ:

http://tsonta-tsonta.blogspot.com/


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Με μηνύσεις απειλεί η Τατιάνα περιοδικό που την εμφανίζει στα πρόθυρα διαζυγίου με τον Ευαγγελάτο

Με μηνύσεις απειλεί η Τατιάνα περιοδικό που την εμφανίζει στα πρόθυρα διαζυγίου με τον Ευαγγελάτο

«Σοκ! Χωρίζει και η Τατιάνα. Και άλλο διαζύγιο βόμβα συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες να σώσει το γάμο της.»

Οι τίτλοι του κεντρικού θέματος στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού «πάγωσαν» την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε στα μάτια της βλέποντάς την να βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων συκοφαντών, οι οποίοι θέλοντας να χτυπήσουν εκείνη και το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, προσπάθησαν να… βεβηλώσουν ό,τι πιο ιερό έχει: την οικογένειά της.

Εξοργισμένη μάλιστα, ορκίστηκε πως θα τιμωρήσει όλους όσους κρύβονται πίσω από την άνανδρη αυτή επίθεση, ενώ έσπευσε να επικοινωνήσει με το δικηγόρο της, ώστε να αναλάβει άμεση δράση.

Η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το δεις» ξέροντας πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, συνηθίζει να δείχνει ανοχή στα όποια δημοσιεύματα την αφορούν, αφού είναι της άποψης του ότι όποιος εκτίθεται, κρίνεται.

Αυτό όμως δε συμβαίνει και για τα όσα αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Θεωρώντας την οικογένειά της ό,τι πιο πολύτιμο έχει, προσπαθεί να τη θωρακίσει, ώστε τίποτα να μη μπορεί να πλήξει τη γαλήνη της και κυρίως την ηρεμία των παιδιών της.

«Δε θα τους αφήσει έτσι…» επιμένει συνεργάτης της.

«Έκαναν το λάθος να τα βάλουν με την Τατιάνα χτυπώντας τη στο πιο ευαίσθητο σημείο της. Και μπορεί να είναι συνεργάσιμη, όμως για τον άντρα και τα παιδιά της είναι ικανή να… σκοτώσει…».

Είναι γεγονός ότι η Στεφανίδου βλέποντας το πόσο πούλησε το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και γνωρίζοντας το πόσο αγαπητοί είναι στο κοινό η ίδια και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποπτεύτηκε πως ίσως ορισμένοι με αναλήθειες προσπαθήσουν να βγάλουν στο… σφυρί και το δικό της γάμο.

Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς από την εκπομπή της φρόντισε να διώξει κάθε αμφιβολία για την υγεία του δικού της γάμου, κάνοντας μάλιστα, τη χαρακτηριστική κίνηση να χτυπήσει ξύλο.

Φαίνεται όμως πως δεν τα κατάφερε, αφού η εμπορικότητά της έδωσε την ιδέα για σενάρια.

Ωστόσο, αυτό που τη θυμώνει δεν είναι τόσο οι φήμες, με τις οποίες έχει μάθει να συμπορεύεται από τότε που ασχολείται με την τηλεόραση, όσο ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν αυτές στα παιδιά της.

Γι’αυτό είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, έστω κι αν αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά.

«ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ»: Θα τους μεταφέρουν τη νύχτα μπας και σωθούν;

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πληροφορία, υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί στην μεταμεσονύκτια ζώνη η εκπομπή «Δέστε τους», με αλλαγή στη θεματολογία και η οποία και θα μαγνητοσκοπείται τις μεσημβρινές ώρες αφού το πρόγραμμα των παρουσιαστών δεν επιτρέπει τη νυχτερινή ζωντανή μετάδοση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το σταθμό ωστόσο θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη ανανέωση για την εκπομπή.

Η Σκορδά τρίο με Παπαδάκη και Ουγγαρέζο;

Οριστική είναι η απόφαση του Μεγάλου Καναλιού να αλλάξει τη σύνθεση των παρουσιαστών στον ''Όμορφο κόσμο'' την επόμενη σεζόν. Αφού τα ποσοστά της πεντάδας στον μέσο όρο και κυρίως στα εμπορικά κοινά που φέρνουν τις διαφημίσεις είναι απογοητευτικά.

Από την υπάρχουσα ομάδα θα μείνουν μόνο ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ αναζητείτε γυναικεία παρουσία η οποία θα αναλάβει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. Όπως έχουμε ξαναπεί το όνομα που συζητιέται έντονα είναι αυτό της Φαίης Σκορδά.

Καρέ καρέ το ροζ βίντεο της Τζούλιας






Στην αρχή του ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου που διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά και είναι παραγωγής της εταιρίας Sirina Entertainment, η εκρηκτική ξανθιά παίζει με τη σαμπάνια σε μία μπανιέρα.

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά μας καλωσορίζει σε ένα εντυπωσιακό κιτς κρεβάτι που θυμίζει αυτό της... βασίλισσας της Αιγύπτου.

Και κατόπιν, ένας άγνωστος άντρας, τα στοιχειά του οποίου δεν θα γίνουν γνωστά αφού το πρόσωπό του δεν φαίνεται καν, ικανοποιεί τις ερωτικές διαθέσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Κόντρα Τζούλιας Αλεξανδράτου και Ρίας Αντωνίου

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα μεταξύ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Ρίας Αντωνίου. Οι δύο γυναίκες δεν κρύβουν την απέχθεια που νιώθουν η μία για την άλλη. Αυτή την φορά η κόντρα έφτασε στο σημείο της αντιγραφής.

Η Ρία Αντωνίου σε συνέντευξή τηςδήλωσε πως στο video clip του τραγουδιού «Give a little mmm to me» της Amanda Lear, που έκανε επανεκτέλεση θα αντάλλασε ένα καυτό φιλί στο στόμα με μία γυναίκα. Το ίδιο βέβαια έκανε και στην φωτογράφηση για λογαριασμό περιοδικού.

Η Ρία έγινε έξαλλη όταν έμαθε πως στην πρεμιέρα που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη φίλησε στο στόμα μία από τις χορεύτριες της.

Η Ρία θεώρησε πως η Τζούλια την αντέγραψε και της έκλεψε την ιδέα προκειμένου να της πάει για άλλη μια φορά κόντρα. Πάντως η κόντρα των δυο γυναικών καλά κρατεί!

Η ίδια η Τζούλια γύρισε την τσόντα και την πουλάει στο περίπτερο

Παιδιά δεν γίνεται να βγει προς πώληση ένα DVD χωρίς την άδεια του πρωταγωνιστή.

Τα πράγματα είναι απλά. Μετά τη φασαρία που έγινε για το καυτό DVD με τον Ψωμόπουλο, πήγε η Τζούλια έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής «Sirina» και πουλάει τον εαυτό της.

Αν προσέξετε καλά τις φωτό, η τσόντα είναι γυρισμένη σε τσοντοξενοδοχείο. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή?

Το νέο ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Βίντεο με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου διατίθενται εν αγνοία της σε ευρεία κυκλοφορία από γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών. Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, τόσο από δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και από του πρώην συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου, πως υπάρχει ένα τρίωρο βίντεο, το οποίο είχαν τραβήξει οι ίδιοι και καταγράφει τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι.

Αντί γι’ αυτό όμως, ένα άλλο βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών, η Τζούλια επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται. Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς το... απαγορευμένο βίντεο “κυκλοφορεί” ελεύθερα και μάλιστα εν αγνοία της πρωταγωνίστριας.

Το επίμαχο βίντεο που θα ανάψει φωτιές είναι καθ’ όλα νόμιμο, τονίζει από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Η δε πλευρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου φαίνεται να μη γνωρίζει τίποτα απολύτως, αφού ο Μένιος Φουρθιώτης, δήλωσε πως: «Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτή τη στιγμή είμαστε με την Τζούλια στην Αθήνα και δεν γνωρίζουμε τίποτα».

Μάλιστα δεν αποκλείουν την περίπτωση κακόγουστης φάρσας, ενώ αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκβιασμό.
Πηγή:Espresso

4 εκατ. ευρώ η ζημιά στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει αυτόν τον καιρό ο Σάκης Ρουβάς.

Σήμερα, νωρίς το πρωί άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Βούρβαχη (πρώην club 22) και αμέσως έσπευσαν στο σημείο δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με πάνω από 20 άντρες ώστε να περιορίσουν τη φωτιά. Ευτυχώς, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, το S Club ήταν κλειστό και έτσι έχουμε να κάνουμε μόνο με υλικές ζημιές.

Περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τα σενάρια πολλά για το πώς προκλήθηκε η φωτιά καθώς κάποιοι μιλούν για πιθανό βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως έχει ήδη βρεθεί μπιτόνι με βενζίνη ενώ κάποιοι άλλοι -πιο τολμηροί- αφήνουν να υπονοηθεί ότι αντίπαλοι του νυχτερινού κέντρου που φέτος γνώρισε μεγάλη επιτυχία, θέλησαν να προκαλέσουν κακό στην επιχείρηση.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι πραγματικά συνέβη, αν προηγουμένως δεν διενεργηθεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Απο ποιους έχει δεχτεί επιθέσεις ο Λάκης Λαζόπουλος;;;

Μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο παρουσιαστής, που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB κάθε Τρίτη, αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί επιθέσεις...εξαιτίας της δουλειάς του και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι υποχρεωμένος να παίρνει μαζί του «στα χαρακώματα», όπως είπε, την προσωπική του ζωή.
«Ασφαλώς και δέχομαι επιθέσεις. Η σάτιρα προκαλεί αντιδράσεις. Από την αρχαιότητα προκαλούσε. Πόσο μάλλον τώρα που οι άνθρωποι είναι λιγότερο μορφωμένοι, περισσότερο εγωιστές και αγράμματοι».

Ο Λάκης αποκαλύπτει ακόμα ότι πέρασε πολύ δύσκολα, όταν έπασχε από γαστρορραγίες και ήταν αναγκασμένος να κάνει ενέσεις για να ανέβει στην σκηνή. «Υπέφερα από τους πόνους», συμπληρώνει.

Ο Λαζόπουλος μιλάει για πρώτη φορά και για την κόρη του, που είναι 23 ετών και λέει «Έχω κάνει λάθη γιατί δεν της έδωσα τον χρόνο που της χρειαζόταν» και προσθέτει ότι της τον έδωσε αργότερα μαζεμένο, αλλά δεν ήταν το ίδιο.
Ο παρουσιαστής τονίζει πως δεν κάνει όνειρα για την κόρη του και πως το μέλλον θα το αποφασίσει μόνη της, ενώ δηλώνει πως απαιτεί από αυτή να του ασκεί σκληρή κριτική.
Πηγή: Νemecis

Και επίσημα παρουσιάστρια του "Dancing with the Stars" η Μακρυπούλια!

Δείτε τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1.

«Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ xορεύει με τους stars στον ΑΝΤ1!
Είναι διάσημοι ... είναι ταλαντούχοι ... είναι stars ... και έρχονται στον ΑΝΤ1 με ρυθμό! Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τους Έλληνες stars που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό μέσα από το πιο διάσημο show παγκοσμίως, το "DANCING WITH THE STARS"!»Το φαντασμαγορικό Show του BBC που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατών σε Ευρώπη και Αμερική έρχεται και στην Ελλάδα, για να μας ξεσηκώσει και να μας ψυχαγωγήσει, προσφέροντας χαρά εκτός από τους τηλεθεατές παράλληλα και σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Το "Dancing with the Stars" έχει προβληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Ιταλία, Νορβηγία, Ρωσία κ.α.) όπου συνεχίζει να σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, έχει αποσπάσει 27 τηλεοπτικά βραβεία και έχει φιλοξενήσει διάσημους διαγωνιζόμενους από όλους τους χώρους: από πολιτικούς μέχρι pop stars και ολυμπιονίκες ακόμα και πιλότο της Formula 1!»12 stars χορεύουν ζωντανά μαζί με 12 επαγγελματίες και καταξιωμένους χορευτές-χορογράφους για καλό σκοπό, σε ένα show με ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.»Παράλληλα, μία κριτική επιτροπή κύρους παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων στη σκηνή και σχολιάζει την εκτέλεση της χορογραφίας. 12 αστέρια από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος γενικότερα, συνεργάζονται επί σκηνής με 12 επαγγελματίες χορευτές και παρουσιάζουν στο κοινό και τους κριτές, μια χορογραφία ανά ζευγάρι, διάρκειας περίπου δύο λεπτών.

Οι χορογραφίες θα περιλαμβάνουν κλασικά ήδη χορού όπως: βαλς, τανγκό, μάμπο, σάλσα κ.α. Στο τέλος, το κάθε ζευγάρι θα αξιολογείται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι θα αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το show.»Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της προετοιμασίας και την ένταση της προσπάθειας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η χορογραφία προετοιμάζεται.»Ποιοι Έλληνες stars θα το ρίξουν στο χορό;

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Ελένη

Βλέπετε τη Ελενίτσα το πρωί μέσα στα χαμόγελα και τις χαριτωμενιές και νομίζετε ότι αρχίζει να ξεπερνάει τον χωρισμό της; Κάνετε μέγα λάθος! Μόλις κλείσουν τα λαμπερά φώτα στο στούντιο του «Καφέ» αλλάζει αμέσως διάθεση. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, από την μέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο της είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, αντιμετωπίζει ψυχοσωματικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορεί και από ότι φαίνεται δεν έχει την διάθεση προς το παρόν να αντιμετωπίσει.

Όπως η ίδια λέει στους κοντινούς της συνεργάτες, κάθε πρωί που ξυπνάει βρίσκει τούφες μαλλιών στο μαξιλάρι της, ενώ ιδιαίτερα ανήσυχη για την κατάσταση της υγείας της είναι και η μητέρα της, που όπως εκμυστηρεύεται σε κοντινά της πρόσωπα δεν τρώει τίποτα. Η Ελένη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, περνάει πολλές ώρες μόνη της, ενώ έχει αρχίσει και το κάπνισμα, ευτυχώς όμως όχι συστηματικά ακόμα.