Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κάτω τα χέρια από το Ράδιο Αρβύλα

"Με απορία διαβάζω τις διαμαρτυρίες των αναγνωστών για την προβολή αποσπάσματος του τσοντο-βίντεο της Τζούλιας από το Ράδιο Αρβύλα. Πόση υποκρισία!!! Τι ψευτοπουριτανισμός!!!

Το βίντεο προβλήθηκε μετά τις 12, με ανάλογη προειδοποίηση από τους παρουσιαστές και ήταν σε όλους ξεκάθαρο ότι πρόκειται για σκληρό πορνό. Για την διαστροφή που εισπράττουν τα παιδιά μέσα από Δούρειους Ίππους σε απογευματινές «ψυχαγωγικές» ή prime time ζώνες, δεν άκουσα ποτέ τσιμουδιά.

Έχετε συνειδητοποιήσει τι βλέπει το παιδί σας στο Dolce Vita; Μια ΜΑΝΑ να κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα το ΠΑΙΔΙ της για να της φάει τον γκόμενο.

Και στην «Πολυκατοικία» αποδεχόμαστε ως απολύτως φυσιολογική την συμβίωση δύο ανδρών που θα καταλήξει αισίως σε γάμο. Κι αυτά είναι ελάχιστο παράδειγμα για τις «ανώμαλες» καταστάσεις που παρουσιάζονται μέσα από τις «οικογενειακές» -δήθεν- σειρές, όπου το κέρατο πάει σύννεφο, η εξαπάτηση είναι στοιχείο κωμωδίας κ.ο.κ. Κι όλα αυτά απενοχοποιημένα με την μορφή «ψυχαγωγίας».

Αυτό ενσταλάζει την διαστροφή με τον χειρότερο τρόπο στην ψυχή ενός παιδιού πολύ πιο ύπουλα απ΄ό,τι λίγα λεπτά τσόντας που στο κάτω κάτω είναι συνομολογημένη από όλες τις πλευρές. Ακόμη και η πρωταγωνίστρια το είπε: “Δουλεύω σαν το σκυλί”. Τώρα έγινε ξεκάθαρο ότι αναφερόταν στο doggy style."