Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο τρόμος της Oprah Winfrey

Η βιογραφία της διάσημης παρουσιάστριας έχει ήδη κυκλοφορήσει και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι λεπτομέρειες για την ζωή της θα συζητηθούν.

Σύμφωνα λοιπόν με την συγγραφέα, η Oprah παίρνει αυξημένα μέτρα προστασίας καθώς φοβάται για την ζωή της. Χαρακτηριστικά, η Kitty λέει ότι η παρουσιάστρια έχει εγκαταστήσει τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας στο γραφείο της.

«Το γραφείο της είναι σαν οχυρό, γιατί φοβάται ότι θα την δολοφονήσουν» αναφέρει η συγγραφέας στο βιβλίο της.

Εκτός βέβαια από τους φόβους της Oprah, στο βιβλίο γίνεται λόγος και για την προσωπική της ζωή με αρκετές «πικάντικες» λεπτομέρειες.

Η βιογραφία κυκλοφόρησε προχθές και αναμένεται να γίνει best seller.

Γιώργος Θεοφάνους: “Αν η κυρία Στεφανίδου θεωρεί ότι είμαι 'μια καταπιεσμένη και γελοία προσωπικότητα' τότε νιώθω περήφανος”

Φανερά ενοχλημένος με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους σε μία συνέντευξη-ποταμό, μιλάει με σκληρά λόγια εναντίον της παρουσιάστριας και θυμάται όλα εκείνα τα επεισόδια που έφτασαν τη μεταξύ τους σχέση σε οριακά σημεία.

“Αν η κυρία Στεφανίδου θεωρεί ότι είμαι 'μια καταπιεσμένη και γελοία προσωπικότητα' τότε νιώθω περήφανος που αυτά τα λέει εκείνη” δηλώνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος μέσα από τη συνέντευξή του, βάλει στο στόχαστρό του την δημοσιογράφο για την οποία προσθέτει: “Από την εκπομπή της Τατιάνας έφυγα κλαμένος, θυμωμένος και για τρεις μέρες πλακωνόμουν με την γυναίκα μου για την αθωότητά της να δείξει τέτοια εμπιστοσύνη.

Ο ίδιος συνέχισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του: “Και τι γύρισε και μου είπε η κυρία Στεφανίδου για την Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη); 'Τι να πας να κάνεις με τέτοια νούμερα; Κανείς δεν θα σας δει! Καλύτερα λίγη ώρα σε μένα παρά στην Ελένη!”.

Όσο για τους ισχυρισμούς της Τατιάνας Στεφανίδου σε παλιότερη δική της συνέντευξη, ότι μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, ο Γιώργος Θεοφάνους της έκλεισε το τηλέφωνο, ο ίδιος λέει τη δική του αλήθεια: “Στην Τατιάνα δεν έχω κλείσει το τηλέφωνο ποτέ, εκείνη μου το έκλεισε”.

Έκλεισε το θέμα με την Τατιάνα Στεφανίδου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Ελένη μου βγάζει τον καλό μου εαυτό, η Τατιάνα μου βγάζει τον κακό μου εαυτό”.

Ο μουσικοσυνθέτης επίσης τόνισε: “Εγώ λέω μόνο την αλήθεια, για όλα!”. Όσο για το θέμα που έχει προκύψει με τον ίδιο και τη Sony ο ίδιος είπε: “Δεν είμαι άνθρωπος που δεν δέχομαι συγνώμη αλλά -στην περίπτωση της Sony- ένα 'συγνώμη' δεν είναι αρκετό.”

Σε ό,τι αφορά το talent show του ΑΝΤ1 στο οποίο συμμετείχε με επιτυχία ο ίδιος, σχολίασε: “Το αγάπησα το X-Factor αλλά δεν μου λείπει”.

Επίσης, δήλωσε κάτι ακόμα που πραγματικά προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη σε πολλούς: “Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να γράψω τραγούδια για κανέναν”.

Όσο για τον καλό του φίλο του Ηλία Ψινάκη ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον Γιώργο Θεοφάνους πως είναι 'χάλια μάνατζερ', ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε: “Είμαι χάλια μάνατζερ. Για να το λέει ο Ηλίας Ψινάκης -που εγώ τον γουστάρω πάρα πολύ- μάλλον θα είμαι”.

Πηγή: DownTown

Γιάννης Λάτσιος: «Υπήρξαν υπερβολές που με ενόχλησαν στο διαζύγιό μου με την Ελένη»

Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη και απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να είναι στην κριτική επιτροπή του “Dancing with the stars”.

«Ομολογώ ότι υπήρξαν κάποιες υπερβολές που με ενόχλησαν. Παρόλα αυτά, όπως είδατε, ούτε εγώ, ούτε η Ελένη βγήκαμε να κάνουμε κάποια δήλωση. Έγινε μεγάλο θέμα με μια ανακοίνωση που βγάλαμε, η οποία όμως προέκυψε γιατί άρχισαν να βγαίνουν διάφορα πράγματα στο internet σε στυλ κουίζ.

Από το να είμαστε κουίζ κι εγώ και η Ελένη για τους επόμενους δυο τρεις μήνες προτιμήσαμε να το ανακοινώσουμε» δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και συνέχισε αναφερόμενος στο “Dancing with the stars” λέγοντας: «Δεν θα απολογηθώ αν ξέρω ή όχι.

Έχω μια πορεία σε αυτό το χώρο. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας από το θέαμα. Ο χορός ανήκει στην ψυχαγωγία.

Εξάλλου, εγώ αποφεύγω να μιλάω για τεχνικά θέματα, παρόλο που ξέρω πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε.»

Jackman και Wilde στο "Butter"

Ο Hugh Jackman και η Olivia Wilde όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα προστέθηκαν στο καστ της ταινίας, "Butter".

Στην ταινία όπως είναι γνωστό έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν οι: Jennifer Garner, Ashley Greene, Alicia Silverstone, Rob Corddry και Ty Burrell. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Jim Field Smith.

Στα σχέδια του Hugh Jackman εκτός από το "Butter" περιλαμβάνεται και το sequel του "X-Men Origins: Wolverine". Πρόσφατα μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του sequel αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην Ιαπωνία.

Οσον αφορά την Olivia Wilde, στα σχέδια της περιλαμβάνονται οι ταινίες: "Tron Legacy", "The Next Three Days" και "Cowboys vs. Aliens".

Χώρισαν Jim Carrey και Jenny McCarthy

Ο Jim Carrey και η Jenny McCarthy ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δύο σταρ σε μηνύματά τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν πως έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν. Η Jenny McCarthy στο μήνυμά της τόνισε πως είναι ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασε μαζί με τον Jim Carrey.

Ο Jim Carrey από την πλευρά του δήλωσε στο μήνυμά του πως είναι ευγνώμων για όλα όσα πέρασε με την McCarthy ενώ πρόσθεσε πως της εύχεται τα καλύτερα.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος του Jim Carrey, η οποία δήλωσε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό: "Ο Jim και η Jenny αποφάσισαν πρόσφατα να δώσουν τέλος στην σχέση τους".

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Τζανετάκος

Ο αγαπημένος κωμικός, πέθανε σήμερα σε ηλικία 73 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη περιπέτεια του, ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια όπου υποβλήθηκε σε με μία δύσκολη εγχείρηση ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή που κράτησε δέκα ώρες.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν. Έκανε το ντεπούτο του στον κινηματογράφο το 1957 με την ταινία "Η αρπαγή της Περσεφόνης" και μετά καθιερώθηκε ως καρατερίστας στις ταινίες της Finos Film.

Χαρακτηριστικό των ρόλων του ήταν οι "καρπαζιές" που έτρωγε σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του από τους συμπρωταγωνιστές του.

Τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Η Τατιάνα στον Alpha;

Φεύγει η Τατιάνα Στεφανίδου απο τον ΑΝΤ1; Φήμες θέλουν την τηλεπαρουσιάστρια να αλλάζει τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου, η Τατιάνα ενδέχεται να κάνει μεταγραφή σε άλλο ιδιωτικό σταθμό.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών φουντώνουν περί ένταξης της στο δυναμικό του Alpha. Τώρα, τι μπορεί να κάνει η Τατιάνα στο κανάλι της Κάντζας δεν ξέρουμε, αφού ως γνωστόν το πρόγραμμα του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού είναι γεμάτο real life.

Θα μου πείτε και η εκπομπή της στον ΑΝΤ1 "Αξίζει να το δείς" έχει αυτά τα στοιχεία.

Για να δούμε!

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το προσωπικό δράμα και η επιστροφή στις πίστες

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και η ομογένεια στο άκουσμα του ονόματός του παραλύει. Ο λόγος για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μετά από μια πολύμηνη απουσία λόγω ενός προσωπικού δράματος, επέστρεψε στις πίστες. «Μου αρέσει αυτός ο τίτλος, γιατί είμαι πολύ δεμένος με την οικογένειά μου και αυτό μου δίνει μια μεγαλύτερη ευθύνη... Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Έτσι είχα μάθει από το σπίτι μου και αυτό συνεχίζω.

Πιστεύω στο τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Ο τραγουδιστής μίλησε και για την πολύμηνη αποχή του. «Ο λόγος που έμεινα εκτός πίστας περίπου έναν χρόνο ήταν γιατί είχα περάσει ένα προσωπικό δράμα, το οποίο γνωρίζουν όλοι αλλά δεν θέλω να το συζητάω, και ήθελα να βιώσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου μακριά από όλους και από όλα». Και πρόσθεσε: «Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο. Το πρώτο ότι πάντα ήθελα να δουλέψω σε αυτόν τον χώρο και το δεύτερο γιατί ήταν πολύ καλή η επιλογή των συνεργατών. Με λίγα λόγια, είναι μια πολύ δυνατή επιστροφή στην οποία πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και ο κόσμος».

Όσο για τους νέους τραγουδιστές δήλωσε: «Είναι μια βοήθεια τα realities για τους νέους καλλιτέχνες και αυτοί που αξίζουν επιβιώνουν». Αν όλα πάνε καλά σε δυο εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το νέο cd του Μάκη Χριστοδουλόπουλου.