Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Διαψεύδει τις φήμες ο Jude Law

Ο Jude Law έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που αναφέρουν ότι εκείνος και η Sienna Miller είναι ξανά μαζί.

Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού διευκρίνισε στο website γνωστού γυναικείου περιοδικού πως οι δύο σταρ είναι απλά φίλοι. Αυτό το διάστημα οι δύο σταρ ασχολούνται με το θέατρο καθώς εμφανίζονται και οι δύο σε θεατρικές παραστάσεις στο Broadway.

Ο Law και η Miller είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν όμως τελικά δεν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι δύο σταρ χώρισαν οριστικά το 2006.

Πρόσφατα ο Jude Law έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά καθώς η Samantha Burke έφερε στον κόσμο την κόρη τους Sophia τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο νοσοκομείο με γρίπη ο Elton John

Ο Elton John νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες στο Λονδίνο, με τους γιατρούς του να έχουν διαγνώσει ότι ο καλλιτέχνης πάσχει από προχωρημένη γρίπη αλλά και βακτηριακή μόλυνση, όπως γράφουν πολλές βρετανικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω βρετανικά δημοσιεύματα, ο διάσημος 62χρονος τραγουδιστής ακύρωσε ακόμα τρία προγραμματισμένα κοντσέρτα του, στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα αποδεχόμενος τη συμβουλή των θεραπόντων γιατρών του.

Όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του Elton John μετά την 23η Οκτωβρίου έχουν ακυρωθεί, όμως έχει ήδη ακυρωθεί και η περιοδεία του με τον Billy Joel στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο. Μάλιστα, έχει υπάρξει και ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η περιοδεία ακυρώνεται επειδή και ο αμερικανός τραγουδιστής πάσχει από γρίπη.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Σπάει τα ταμεία η νέα ταινία του Jackson

Η ταινία του Michael Jackson, "This Is It", σημείωσε εισπράξεις ύψους 20,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office κατά την πρώτη ημέρα της προβολής της στους κινηματογράφους ολόκληρου του κόσμου.

Η ανταπόκριση των οπαδών του βασιλιά της pop ήταν πολύ μεγάλη καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων έφτασαν τα 7,4 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και στον Καναδά και τα 12,7 εκατομμύρια δολάρια στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με την Columbia Pictures, στη Βρετανία οι εισπράξεις έφτασαν λίγο κάτω από τα 2 εκατομμύρια και στην Γαλλία περίπου 1,4 εκατομμύριο.

Η ταινία προσφέρει στους οπαδούς του βασιλιά της pop αλλά και σε όλους τους λάτρεις της μουσικής, μια σπάνια, behind-the-scenes άποψη του καλλιτέχνη καθώς εξέλισσε, δημιουργούσε και έκανε πρόβες για τις ήδη sold-out συναυλίες του που θα ξεκινούσαν αυτό το καλοκαίρι στην O2 Arena του Λονδίνου. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Kenny Ortega.

Theron και Hardy στο "Mad Max: Fury Road"

Η Charlize Theron και ο Tom Hardy όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του George Miller, "Mad Max: Fury Road".

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο "Mad Max: Fury Road" ο Tom Hardy θα αναλάβει το ρόλο του Max Rockatansky.

Στις προηγούμενες ταινίες "Mad Max" το ρόλο του Max Rockatansky είχε υποδυθεί ο Mel Gibson, ο οποίος όμως δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία.

Ο George Miller ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σίδνεϊ πως ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας του "Mad Max".

Η Charlize Theron επιστρέφει αυτό το διάστημα στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "The Road". Η εντυπωσιακή σταρ το 2003 κέρδισε το Οσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Monster".

Jim Carrey: Ο άνθρωπος που… έφαγε τα Χριστούγεννα

Προετοιμάζεται για την προώθηση της νέας του ταινίας που αναμένεται να προβληθεί μέσα στις γιορτές. Πρόκειται για το Christmas Carol, την ιστορία δηλαδή του ανθρώπου που δεν του άρεσαν τα Χριστούγεννα.

Ο Jim Carrey είναι εκπληκτικός στο ρόλο του Scrooge και φροντίζει να το δείχνει και εκτός οθόνης, αφού σε εκδήλωση που βρέθηκε έφαγε… τις γιρλάντες που είχαν στηθεί για ντεκόρ. Την Παρασκευή παραβρέθηκε στην τελετή λήξης του ταξιδιού ενός τρένου που από τον περασμένο Μάιο έκανε το γύρο των ΗΠΑ για να διαφημίσει την ταινία. Ολοκλήρωσε το ταξίδι του στα στούντιο της Disney.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 3 Νοεμβρίου, όπου όπως είναι προγραμματισμένο ο Carrey θα ανάψει τα φώτα ενός Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Φεύγει από το πρωινό του Mega η Δούκισσα;

Ενδέχεται η Δούκισσα Νομικού να φύγει από την πρωινή εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» του μεγάλου καναλιού. Αν και η Δούκισσα είναι μία πανέμορφη κοπέλα αναμφισβήτητα, οι ιθύνοντες του Mega λέγεται ότι είναι δυσαρεστημένοι από την παρουσία της στην εκπομπή, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Φαίνεται ότι η ωραία Δούκισσα δεν κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα και δεν υπάρχει καμία χημεία μεταξύ τους. Έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται σοβαρά να «εκμεταλλευτούν» διαφορετικά το πρόσωπο της Δούκισσας, δίνοντάς της δική της εκπομπή. Λέτε να δούμε πολύ σύντομα την πρωινή πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» να γίνεται τετράδα; Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις.

Παραλίγο παρουσιάστρια η Ευαγγελία Αραβανή

Ένα πέρασμα από τον χώρο της παρουσίασης είπε να κάνει η Ευαγγελία Αραβανή, αλλά δεν της βγήκε. Το μοντέλο δήλωσε ότι είχε περάσει από ένα δοκιμαστικό casting για τη θέση της παρουσιάστριας δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό του MEGA, τελικά όμως δεν ήταν αυτή η τυχερή για την θέση. Η Ευαγγελία Αραβανή όμως δεν το έβαλε κάτω.

Το μοντέλο είχε μια πρόταση να παρουσιάσει απογευματινή και αν και όλα ήταν σχεδόν κανονισμένα, η εκπομπή αυτή τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ. Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες, η Ευαγγελία Αραβανή αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα και να συνεχίσει να ασχολείται με τον χώρο του modeling, που, έτσι κι αλλιώς, της πάει γάντι.