Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Madonna και Lourdes σχεδιάζουν ρούχα για εφήβους

Η Madonna μαζί με την 13χρονη κόρη της Lourdes σχεδιάζουν μία σειρά ρούχων για εφήβους, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Η κολεξιόν θα ονομάζεται "Material Girl" (όπως το παλιό τραγούδι της Madonna) και θα διατίθεται από γνωστά πολυκαταστήματα. Η συλλογή θα είναι έτοιμη πριν από την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο website της Madonna.

Η βασίλισσα της pop δήλωσε ότι διασκέδασε πολύ τη δημιουργία συλλογής μόδας για γνωστή σουηδική αλυσίδα ρούχων πριν από τρία χρόνια και ότι η κόρη της Lourdes ήθελε να υπογράψουν μαζί την εφηβική συλλογή.

Η Madonna δήλωσε ότι το στυλ της κόρης της είναι "εμπνευσμένο από τα παιδιά που συναντά στα μαθήματα hip - hop και μπαλέτου και έχει ευρωπαϊκές επιρροές και από συγκροτήματα τα οποία ακούει".

Ο πατέρας του Jackson μηνύει τον γιατρό του βασιλιά της pop

Ο πατέρας του Michael Jackson κατέθεσε αγωγή σε βάρος του γιατρού που παρακολουθούσε το γιο του και τον κατηγορεί ότι προκάλεσε το θάνατο του χορηγώντας του ναρκωτικά και γιατί δεν τον μετέφερε εγκαίρως στο νοσοκομείο, μετέδωσε χθες γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι.

Η αγωγή κατατέθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ομολογίας μαρτύρων στην οποία αναφέρεται ότι ο δόκτωρ Conrad Murray σταμάτησε τις προσπάθειες ανάνηψης για να μαζέψει τα φιαλίδια των φαρμάκων που χορηγούσε στον Jackson και επίσης καθυστέρησε να καλέσει τις άμεσες βοήθειες έως ότου ολοκλήρωνε τον καθορισμό του δωματίου από επιβαρυντικά στοιχεία.

Η αγωγή, έκτασης 13 σελίδων, υποστηρίζει ακόμα ότι οι γιατροί του νοσοκομείου στα επείγοντα μετά δυσκολίας κατάφεραν να επαναφέρουν τη λειτουργία της καρδιάς του Jackson και την αποκατάσταση του παλμού του, αλλά δεν μπόρεσαν να τους διατηρήσουν.

"Υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε καρδιακό παλμό, και αυτό είναι αληθές", δηλώνει ο Brian Oxman, δικηγόρος του πατέρα του Jackson, "αλλά το πρόβλημα με τον Michael είναι πολύ μεγαλύτερο".

Ο δόκτωρ Murray ήδη αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο του Michael Jackson. Η αγωγή προβλέπει ένα τεράστιο ποσό αποζημίωσης άσχετα με το τι θα αποφανθεί στην εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης.

Λαμπερή πρεμιέρα του "Clash of The Titans" στο Λονδίνο

Ο Sam Worthington παρευρέθηκε στη λονδρέζικη πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Clash of The Titans" που έγινε στις 29 Μαρτίου.

Ο Sam Worthington έφθασε στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας του μαζί με την αγαπημένη του Natalie Mark. Ο διάσημος ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Natalie Mark ενώ δεν παρέλειψε να βρεθεί κοντά στους φανς και να υπογράψει αρκετά αυτόγραφα.

Στη λαμπερή πρεμιέρα εκτός από τον Sam Worthington παρευρέθηκαν ακόμα οι συμπρωταγωνιστές του Nicholas Hoult, Gemma Arterton, Alexa Davalos, Mads Mikkelsen καθώς και ο σκηνοθέτης Louis Letterier.

Το "Clash of The Titans" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Απριλίου.

Στην ταινία ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, μεταξύ των ίδιων των θεών μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ricky Martin: "Είμαι ένας περήφανος gay"!

Με ανακοίνωση, στην προσωπική του ιστοσελίδα ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ομοφυλοφιλία του.

"I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am."

΄"Με περηφάνεια ανακοινώνω, ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Nιώθω ευλογημένος που είμαι, αυτός που ειμαι"! Με αυτή τη δήλωση-σοκ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ricky Martin, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά μια φήμη χρόνων.

Το μήνυμά του στα Ισπανικά και στα Αγγλικά είναι ειλικρινές και γενναίο! "Σήμερα, αναφέρει, είναι η μέρα μου! Πολλοί άνθρωποι που με αγαπάνε με πλησίασαν και μου είπαν. "Μην το κάνεις, μη το πεις.Όλα όσα έχτισες τόσα χρόνια θα καταρρεύσουν. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να καταλάβει την αλήθεια σου, την φύση σου"!

Ο ίδιος όμως δεν φοβήθηκε. Αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια με τους εκατομμύρια θαυμαστές του. Ο Μartin έχει δύο γιούς το Ματέο και το Βαλεντίνο που απέκτησε το 2008 από παρένθετη μητέρα.

Δείτε εδώ τον διάσημο τραγουδιστή να τραγουδάει live στην μοναδική του εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση και στο show της Ρούλας Κορομηλά "Μπράβο".