Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η Beyonce στην Ελλάδα

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Beyonce στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 8 Νοεμβρίου.

Η συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας στη χώρα μας είναι στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Η Beyonce θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show και συνοδευόμενη από τις "Suga Mamma", την all female μπάντα της θα μας δείξει ποια πραγματικά είναι.

Στην Αθήνα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία εμφάνιση για την οποία η Beyonce έκανε πρόβες επί οκτώ μήνες. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι ο ΑΝΤ1.

Η Beyonce έχει κερδίσει 7 βραβεία Grammy και είναι η καλλιτέχνις με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο1 των charts την τελευταία δεκαετία.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

Public
Virgin Megastores – The Mall
Ticketnet.gr
Ταμεία Θεάτρου Badminton
Καταστήματα Γερμανός

Τιμές εισιτηρίων:

50 ευρώ – Καθήμενοι Ανω Διάζωμα
60 ευρώ – Αρένα Ορθίων Β'
80 ευρώ - Αρένα Ορθίων Α'
80 ευρώ – Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Β'
100 ευρώ - Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Α'
250 ευρώ - VIP

Λάμψη αστέρων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης

Η Meryl Streep, ο Richard Gere και ο George Clooney είναι μεταξύ των σταρ της μεγάλης οθόνης που θα παρευρεθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ αναμένεται να περπατήσουν και οι: Colin Farrell, Helen Mirren και Anthony Hopkins. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το βραβείο της καλύτερης ταινίας θα διεκδικήσουν 14 ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι το "Up in the Air" με τον George Clooney και το "Triage" με τον Colin Farrell.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού τμήματος του Φεστιβάλ είναι και οι: "Julie & Julia" με την Meryl Streep στον πρωταγωνιστικό ρόλο και "A Serious Man" των Joel και Ethan Coen. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθούν και σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία "The Twilight Saga: New Moon".

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Νέα ταλέντα δίνουν λάμψη στη λιγότερο προβεβλημένη πασαρέλα των διεθνών επιδείξεων μόδας

Μια γενναία προσπάθεια να προσδώσουν αίγλη στον φτωχό συγγενή των διεθνών επιδείξεων μόδας: Ετσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία με το βλέμμα στην άνοιξη του 2010 γιόρτασε εφέτος 25 χρόνια παρουσίας στο νεοκλασικό Somerset Ηouse το διάστημα 18-23 Σεπτεμβρίου. Οι διαρροές σχεδιαστών προς τις μητροπόλεις της μόδας, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι, έδωσαν ισχυρό πλήγμα στη βρετανική πρωτεύουσα, που έθρεψε και ανέδειξε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μόδας. Γι΄ αυτό και ο- από πέρυσι- νέος πρόεδρος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας Χάρολντ Τίλμαν επιχείρησε τονωτικές ενέσεις καλώντας οίκους που συνδέονται άμεσα με αυτήν, όπως οι Βurberry και Ρringle of Scotland, να επιστρέψουν. Τα διεθνή έντυπα ωστόσο είχαν να προτείνουν άλλες τακτικές για να αντιμετωπιστεί η κρίση: τόπο στα νιάτα. Να ενισχυθεί, ούτως ειπείν, η εικόνα της πόλης ως φυτώριο νέων σχεδιαστών, τάσεων και νοοτροπιών.

Σε αυτό το πνεύμα ξεχώρισαν οι προτάσεις της φίρμας Βasso&Βrooke, που ανέδειξε τα ψηφιακά πριντς, αλλά και της Εrdem του τουρκικής καταγωγής νεαρού Ερντέμ Μοραλίογκλου, που επίσης πόνταρε στα πολύχρωμα πριντς- θυμίζοντας Κριστιάν Λακρουά. Σύνολό του μάλιστα φόρεσε σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας η φανατική υποστηρίκτρια των σόου, σύζυγος του βρετανού πρωθυπουργού Σάρα Μπράουν. Στην πρώτη επίδειξή της στο Λονδίνο, η «νέα βασίλισσα του σκότους», η 27χρονη Χάνα Μάρσαλ, επένδυσε στο μαύρο και στο δέρμα, ενώ με την τρίτη κολεξιόν του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ο 23χρονος Γουίλιαμ Τέμπεστ επένδυσε σε μια ιδιαίτερα αισθησιακή συλλογή με κοντές φούστες και κοστούμια που παρέπεμπαν σε παριζιάνικα καμπαρέ εποχής.

Oύτως ή άλλως, αν θα μπορούσε κανείς να συνοψίσει τις τάσεις που ανέδειξε η βρετανική Εβδομάδα Μόδας, αυτές δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλες από τις κοντές φούστες, τα πριντς, τους τετράγωνους ώμους και τα παστέλ χρώματα που υποστήριξε ιδιαίτερα, μεταξύ άλλων, ο Κρίστοφερ Κέιν. Μία ακόμη τάση που κυριάρχησε ήταν αυτή του αφρικανικού μοτίβου με χαρακτηριστικότερες όλων τις πολύχρωμες αναφορές του Πολ Σμιθ στο Κονγκό και τα φεστιβαλικά, φωτεινά χρώματα που ανέδειξαν τα μοντέλα από την Αφρική και την Ασία του Νέιθαν Τζέντεν .

Ο σταρ των σόου πάντως, ο οίκος Βurberry διά χειρός Κρίστοφερ Μπέιλι, επικέντρωσε τις δικές του προτάσεις στο κλασικό του λουκ, το αδιάβροχο που προσέφερε όχι μόνο σε ουδέτερες χρωματικές εκδοχές αλλά και σε μακαρόν παστέλ, σε ροζ, σε κίτρινο και σε παγωμένο μπλε. Ακρως καλοκαιρινή με τζιν μπουφάν, κοντά σορτς και ανάλαφρα φορέματα ήταν η κολεξιόν Τwenty&Τwelve της ηθοποιού Σιένα Μίλερ και της αδελφής της Σαβάνα , ενώ από τους ελάχιστους οίκους που επένδυσαν σε διαφορετικό μήκος ήταν ο Ρringle of Scotland με μακριά φορέματα και άφθονες μαύρες λωρίδες.

Κοριτσίστικο λουκ με άφθονα λουλουδιαστά μοτίβα από την Μπέτι Τζάκσον, ρίγες, παναμάδες και ένα εναλλακτικό κάντρι λουκ από την αγέραστη ιέρεια του πανκ Βίβιαν Γουέστγουντ , ένας ύμνος στα λευκά από τον Τζάσπερ Κόνραν, ενώ η δουλειά πάνω στο κέντημα και εν γένει στα διακοσμητικά στοιχεία ενός ρούχου ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα της επίδειξης του Μάθιου Γουίλιαμσον.

Έφυγε η ισπανίδα πιανίστρια Αλίθια ντε Λαρότσα

Η ισπανίδα πιανίστρια Αλίθια ντε Λαρότσα, η οποία ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της εξ απαλών ονύχων ως παιδί θαύμα και εξελίχθηκε σε μία αναγνωρισμένη αισθαντική ερμηνεύτρια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Κιρόν στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείο, όπου είχε διακομισθεί λίγες ημέρες ενωρίτερα, η ντε Λαρότσα υπέκυψε χθες βράδυ λόγω καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων.

Γεννημένη στη Βαρκελώνη στα 1923, η ντε Λαρότσα έδωσε την πρώτη της σόλο συναυλία σε ηλικία 6 ετών, ενώ σε ηλικία 11 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε συναυλία συνοδεία ορχήστρας. Για τελευταία φορά ερμήνευσε στο πάλκο το 2003.

Φημιζόταν ιδιαίτερα για τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της σε έργα συνθετών της ισπανικής σχολής, όπως του Ενρίκε Γρανάδος και του Ισαάκ Αλμπένιθ.

Η διαλεκτή πιανίστα είχε τιμηθεί με πλείστα βραβεία κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, με κορυφαία την αποδοχή του Βραβείου του Πρίγκιπα της Αστούριας για τις Τέχνες το 1994.

Η ντε Λαρότσα ήταν παντρεμένη με τον επίσης διάσημο πιανίστα Χουάν Τόρα, με την οποία απέκτησε ένα γιό και μία κόρη.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Bruce Willis

Ο Bruce Willis παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, "Surrogates", στο Λος Αντζελες.

Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο El Capitan Theatre στο Hollywood το βράδυ της Πέμπτης. Εκατοντάδες φανς βρέθηκαν έξω από το El Capitan Theatre προκειμένου να δουν από κοντά τους σταρ της ταινίας.

Ο Willis έφθασε στην πρεμιέρα συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Emma Heming. Το διάσημο ζευγάρι πόζαρε μαζί στους φωτογράφους δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood.

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρόν και η κόρη του Bruce Willis, Rumer, η οποία πόζαρε μαζί με τον διάσημο μπαμπά της στους φωτογράφους.

Στην πρεμιέρα εκτός από τον Willis παραβρέθηκαν ακόμα οι συμπρωταγωνιστές του: Radha Mitchell, Boris Kodjoe, Devin Ratray, Ella Thomas, Valerie Azlynn, Helena Mattsson, Meta Golding, Kirk Hawkins, James Francis Ginty, Michael Cudlitz και Anya Monzikova.

Παρτάκιας ο αδυνατισμένος χοντρός της πρωϊνής ενημέρωσης

Στενοχωρεμένη φαίνεται η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη που ήταν στην πρωϊνή ζώνη του Αντ1.

Πίστευε - όπως όλοι αυτοί που περιμένουν κάτι καλό από τους συνεργάτες της - ότι θα την στήριζε ο μέχρι τώρα πρω¨νός συνάδελφός της.

Εκείνος αποδείχτηκε "παρτάκιας" όμως και σιγά μη στενοχωρούσε την ηγεσία του Αντ1 και να θέσει ΒΕΤΟ για εκείνη.

Καλά έχει βολευτεί όλα αυτά τα χρόνια στον Αντ1.

Ξέχασε φαίνεται το ...περίπτερο!!!

Κι όλο κορδώνεται κάθε πρωί ότι αδυνάτισε λές κι ο κόσμος χέστηκε για την εμφάνιση του πουρού που το παίζει - χαρτιλογώντας απαίσια - όμορφος.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει καινούργια πρόσωπα στην τηλεόραση. Άς δώσει τόπο σε νεώτερους δημοσιογράφους. Αρκετά οικονόμησε.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Στη Βοστόνη Cruise και Diaz

Ο Tom Cruise και η Cameron Diaz ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας τους, "Wichita".

Οι δύο σταρ βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Βοστόνη, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας τους. Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο James Mangold. Στο "Wichita" όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Cruise θα ενσαρκώσει το ρόλο ενός πράκτορα.

Το "Wichita" αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2010.

Για τον Tom Cruise και την Cameron Diaz αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται στη μεγάλη οθόνη καθώς το 2001 είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Vanilla Sky".

Ο Cruise πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία "Valkyrie" ενώ η Diaz πρωταγωνίστησε στην ταινία "My Sister’ s Keeper".

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Αθήνα οι U2 το Σεπτέμβριο του 2010

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα θα τραγουδήσει για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών. Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

Κρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο).

Τα εισιτήρια για την εμφάνιση των U2 θα διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες.

Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους - και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά - θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD.

Για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια, fan club memberships, merchandise και άλλα, επισκεφτείτε το www.U2.com.

Η συναυλία της Αθήνας είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring και της Big Star Touring L.T.D.

249 παραστάσεις σε τρεις ημέρες

Το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί για τρία 24ωρα (18 έως 20 Οκτωβρίου) σε υπαίθρια θεατρική σκηνή. Τουλάχιστον 400 καλλιτέχνες, παρουσιάζοντας συνολικά 249 παραστάσεις σε μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων στον πυρήνα της πόλης, θα στήσουν μια μεγάλη γιορτή θεάτρου.

Από την αρχή της Ερμού έως την αρχή της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο και από του Μακρυγιάννη, στην Αδριανού, με τη χρήση του προαύλιου χώρου του Καλλιμάρμαρου και της Πλατείας Κλαυθμώνος θα παρουσιάζονται δρώμενα από 49 ελληνικές θεατρικές ομάδες και οκτώ του εξωτερικού (Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία).

Θεατρικό δρώμενο με γιγάντιες μπάλες και φωτιές θα παρουσιάσει το γκρουπ Fireter από τη Βουλγαρία με τίτλο «Τhe Βalls». Η ελληνική ομάδα Συνεργασία θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή του «Άμλετ» του Σαίξπηρ και με τη συμμετοχή θεατών- των περαστικών δηλαδήμε μίνιμαλ σκηνικό- ένα παγκάκι.

Η δραστήρια γυναικεία ομάδα Παντούμ θα βγει στους δρόμους με την παράσταση «Αδέσποτες σκύλες» η οποία «αντί για χορεύτριες θα έχει “σκύλες”», όπως λέει στα «ΝΕΑ» με χιουμοριστική διάθεση η πρωτεργάτρια της ομάδας Ντίνα Καφτεράνη. «Οι “Αδέσποτες σκύλες” είναι παράσταση βγαλμένη από τον δρόμο και επιστρέφει στον δρόμο», λένε με μια φωνή τα μέλη της ομάδας. Η παράσταση δανείζεται στοιχεία από το καμπαρέ, την επιθεώρηση, το βαριετέ.

Το επίσης ελληνικό λυρικό σχήμα Όπερο θα παρουσιάσει την «Κάρμεν» του Μπιζέ σε θέαμα δρόμου.

Με μπούσουλα καθιερωμένα ανάλογα φεστιβάλ, όπως το γαλλικό Οριάκ και το Φίρα Τάραγκα της Ισπανίας, η πολυπολιτσιμική ομάδα Ηelix που διοργανώνει το φεστιβάλ επιθυμεί να κάνει θεσμό και να ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι.

Η προεργασία άρχισε μόλις πριν από πέντε μήνες, εξηγεί ο Νίκος Χατζηπαππάς, εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας θεάτρου δρόμου Ηelix.

«Λίγα γκρουπ αξιοποιούν το περιβάλλον της πόλης ως χώρο έκφρασης. Τα περισσότερα θέλουν την ασφάλεια που παρέχει ο χώρος του θεάτρου». Εκφράζει ωστόσο την αισιοδοξία του ότι «είναι θέμα χρόνου να πολλαπλασιαστούν» οι θεατρικές ομάδες που θα... κατέβουν στους δρόμους επειδή κατά την εκτίμησή του οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για ένα τέτοιο φεστιβάλ και στην Ελλάδα.

Τι θα δουν όσοι κυκλοφορήσουν 18-20 Οκτωβρίου από την Ερμού, έως την Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, στου Μακρυγιάννη και την Πλάκα; «Σχεδόν όλα τα είδη θεάτρου», εξηγεί ο Νίκος Χατζηπαππάς. «Μονοπρόσωπα θεάματα, μεγάλες σύνθετες παραγωγές, σταντ-απ δρώμενα, ζογκλέρ, ακροβατικά, μουσικές μπάντες να παίζουν με θεατρικό τρόπο, παντομίμες, παραστάσεις κουκλοθεάτρου, χοροθέατρο».

Στις τρεις ημέρες του φεστιβάλ κάθε ομάδα θα δώσει ισάριθμες παραστάσεις. Κάποιες θεατρικές ομάδες θα έχουν σταθερό σημείο αναφοράς, ενώ άλλες θα παίζουν σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά. Θα υπάρχουν όμως και «κινητές» θεατρικές παραστάσεις. «Μία τέτοια είναι η παράσταση “Saurus” του ολλανδικού σχήματος Close UΡ. Οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας πάνω σε ξυλοπόδαρα θα φέρουν μία κατασκευή σαν σαύρα, μήκους επτά μέτρων και ύψους πέντε μέτρων», δίνει μια γεύση ο Νίκος Χατζηπαππάς.

Ησίοδος και πυροτεχνήματα

Η έναρξη των εκδηλώσεων του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ θεάτρου Δρόμου θα γίνει μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 18 Οκτωβρίου στις 21.00 με την παράσταση «Αιών» που ετοίμασε η ελληνική ομάδα Ηelix και βασίζεται στην «Κοσμογονία» του Ησιόδου με στοιχεία μοντέρνου θεάτρου: περφόρμερ με ειδικά ξύλινα αμορτισέρ, λέιζερ, καταρράκτες, σιντριβάνι, πυροτεχνήματα και εναέρια ακροβατικά. Το φεστιβάλ, με διαγωνιστικό χαρακτήρα και τέσσερα βραβεία, έχει δύο ενότητες (κεντρικό-διαγωνιστικό και ελεύθερο- open). Στο κεντρικό θα συμμετέχουν επιλεγμένες ομάδες, ενώ το open θα είναι πιο ελεύθερο και θα μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένοι καλλιτέχνες ή ομάδες απ΄ όλο το φάσμα και τις εκφράσεις του θεάτρου δρόμου.

Η μουσική των τσιγγάνων αξίζει όσο το ψωμί...

«Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά που χάνουν την ελπίδα τους στη ζωή. Δεν το αντέχω. Θέλω να φέρνω την ευτυχία όπου και αν βρίσκομαι».

Οπως και να την πιάσεις, η ψυχή της Τσιγγάνας Εσμα Ρεντζέποβα είναι από χρυσάφι. Η γυναίκα που θυμάται τον εαυτό της από τη στιγμή που άρχισε να τραγουδά θα εμφανιστεί μαζί με την Ξανθίππη Καραθανάση, απόψε, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η σύμπραξη των δύο μοναδικών φωνών «σκηνοθετεί» ένα μουσικό ραντεβού γεμάτο από τη μουσική παράδοση των Βαλκανίων.

Η Εσμα ζει στα Σκόπια. Εχει συμμετάσχει σε 586 «δισκογραφικές» δουλειές, έχει προταθεί για 2 Νόμπελ Ειρήνης, έχει 47 παιδιά, 72 εγγόνια. Η τραγουδίστρια με εκείνο το βλέμμα που μέσα του συζούν η καλοσύνη και η σπιρτάδα δηλώνει: «Οι στίχοι των τσιγγάνικων τραγουδιών δεν έχουν μέση.




Μιλούν για την απόλυτη απόγνωση και την απόλυτη χαρά. Στη μουσική μας δεν υπάρχει μετριοπάθεια. Υπάρχει μόνο η περιγραφή ακραίων, αντιφατικών, συναισθημάτων.

Η μουσική για τους Τσιγγάνους αξίζει όσο το ψωμί. Οσο το νερό. Οσο ο αέρας».

Η συναυλία έχει ώρα έναρξης 8.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικό 20 ευρώ. Γ ζώνη: 35 ευρώ. Β ζώνη: 45 ευρώ. Α ζώνη: 55 ευρώ. VIP: 65 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τηλεφωνικά στο 210 72 82 333 και στο

“ΜΠΡΙΖΟΝ BREAK Νο2 . . . ΑΧ ΡΟΥΦΙΑΝΑ. ΠΕΘΕΡΑ!!!”

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

Η ιστορία εκτυλίσσεται στον προαύλιο χώρο μιας φυλακής, σε κάποιο δικό μας φανταστικό νησί. Πρόκειται για την πιο ΤΡΕΛΗ φυλακή στον πλανήτη . . .φιλοξενεί τους πιο παράξενους κρατούμενους όλων των εποχών.

Αλλεπάλληλες προσπάθειες απόδρασης, καθημερινά γεγονότα, τρελές καταστάσεις και μια καθαρίστρια φυλακών η οποία πάνω από κάθε δυσκολία βάζει τον Έρωτα, την Οικογένεια της αλλά και . . . το συμφέρον σε όλες του τις μορφές! Οκτώ διαφορετικοί χαρακτήρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένας Πόντιος, ένας Κρητικός, ένας αποταγμένος αξιωματικός, ο φύλακας, η δικηγόρος, η νοσοκόμα θα τρελάνουν όλο τον κόσμο με τις συνεχόμενες κωμικές, ερωτικές, γεμάτες με έκπληξη ανατροπές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφή σεναρίου: Μακρής Γιώργος και Αλφόνσο Θανάσης

Σκηνοθεσία: Κιμούλης Κώστας

Μουσική επιμέλεια: Μακρής Γιώργος

Σκηνικά: Ζορμπάς Ηρακλής

Τραγούδι παράστασης: Μιχαλάρας

Ήχος – Φως: Κολώνης Σπύρος

Τεχνικός σκηνής: Πριστούρης Περικλής

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ:


Γιώργος Βασιλείου

Τάσος Περζικιανίδης

Γιώργος Μακρής

Γιώργος Λαμπάτος

Αίγλη Κοντονίκου

Θανάσης Αλφόνσο

Κώστας Κούκιος

Ιωάννα Ντάλιου

GUEST STAR . . . στον ρόλο της πεθεράς: η Ευαγγελία Σαμιωτάκη




* Μια απίστευτη κωμωδία στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΩΝΗ

(Πλατεία Καραϊσκάκη, έναντι από τη στάση μετρό Μεταξουργείο)

*Έναρξη παραστάσεων Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Broadway η Catherine Zeta-Jones

Η Catherine Zeta-Jones θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Broadway με το μιούζικαλ του Stephen Sondheim, "A Little Night Music".

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ με την Angela Lansbury. Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ θα αναλάβει ο Trevor Nunn. Όπως ανακοινώθηκε η Zeta-Jones θα ενσαρκώσει το ρόλο της Desiree Armfeldt ενώ η Lansbury θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας της Desiree.

Η Zeta-Jones σε ανακοίνωση της τόνισε πως: «Με τιμά που ο Trevor Nunn και ο Stephen Sondheim μου ζήτησαν να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου στο Broadway με αυτή την υπέροχη παραγωγή». Η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε ακόμα πως ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι πρόβες του μιούζικαλ.

Το μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στο Walter Kerr Theater της Νέας Υόρκης στις 13 Δεκεμβρίου.

Μαμά η Sarah Michelle Gellar

Η Sarah Michelle Gellar και ο σύζυγός της Freddie Prinze Jr. απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού δήλωσε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό πως η Gellar έφερε στον κόσμο την κόρη της το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της ονόμασαν την κόρη τους Charlotte Grace Prinze. Για το διάσημο ζευγάρι η Charlotte Grace είναι το πρώτο τους παιδί.

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood γνωρίστηκε το 1997 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "I Know What You Did Last Summer". Το 2002 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τον Απρίλιο του 2009 ανακοίνωσαν πως η Gellar είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Οι δύο σταρ εκτός από το "I Know What You Did Last Summer" συμπρωταγωνίστησαν και στις ταινίες "Scooby Doo" του 2002 και "Scooby Doo 2: Monsters Unleashed" του 2004.

Η Grigorieva και ο Gibson δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν

Η Oksana Grigorieva ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της πως εκείνη και ο Mel Gibson δεν σκοπεύουν να παντρευτούν.

Μιλώντας σε γνωστό βρετανικό τηλεοπτικό show η Grigorieva τόνισε πως ο γάμος δεν περιλαμβάνεται στα σχέδιά τους. «Πραγματικά δεν σχεδιάζουμε να παντρευτούμε. Δεν το έχω σκεφτεί, δεν το έχουμε συζητήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά η Grigorieva.

Η εντυπωσιακή Oksana θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Mel Gibson. Για την Grigorieva αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της καθώς έχει ήδη ένα 12χρονο γιο ενώ για τον Mel Gibson θα είναι το όγδοο παιδί του.

Τον περασμένο Απρίλιο η σύζυγος του Mel Gibson, η Robyn κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο ηθοποιό μετά από 28 χρόνια γάμου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της. Λίγες εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου της Robyn, ο Gibson και η Grigorieva πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας X-Men Origins: Wolverine" στο Λος Αντζελες.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο σπίτι για τον Bruce Willis

Μαζί με τη σύζυγό του Emma εθεάθη να ψωνίζει πρόσφατα ο Bruce Willis σε μαγαζιά με προϊόντα για το σπίτι. Το ζευγάρι αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα σε ένα από τα ψηλότερα κτίρια του Λος Άντζελες.

Τα διαμερίσματα εκεί κοστίζουν από 2,9 έως 15 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με το τύπο που επιλέγει κανείς. Σύμφωνα με τα όσα λένε το συγκεκριμένο σπίτι έχει τρία υπνοδωμάτια και δικό του κελάρι.

Επίσης υπάρχει και ατομικός ανελκυστήρας για να μπορεί το ζευγάρι να μπαίνει και να βγαίνει ανενόχλητο.
Αναμένεται να μετακομίσουν εκεί μέχρι το τέλος του χρόνο και είναι φυσικό να προετοιμάζονται κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια τους.

Super chic η Claudia Schiffer στο Λονδίνο

Μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τις πασαρέλες η Claudia Schiffer αλλά δεν έχει χάσει τίποτα από την ομορφιά και το στιλ της.

Απόδειξη η super chic εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες στο κέντρο του Λονδίνου.

Μέρα μεσημέρι και το άλλοτε super model με ένα πολύ στενό τζιν και ένα εκπληκτικό κοντό κόκκινο σακάκι, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δικαίως.... Μια κούκλα ακόμα και σήμερα.

Στην τηλεόραση η Megan Fox

Άρχισε πάλι τις αποκαλύψεις η Megan Fox.

Μιλώντας στον Conan O’Brien ανέφερε ότι δεν το διασκεδάζει και ιδιαίτερα, αφού είναι αναγκασμένη να αποφεύγει πολλά μέρη και να πηγαίνει σε συγκεκριμένα μαγαζιά που ουσιαστικά της επιβάλει το επάγγελμά της.

«Είναι σαν να ζει κανείς σε ψεύτικο περιβάλλον.

Εγώ προτιμώ να πηγαίνω σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά, ιδιαίτερα στο Μπέρμπανκ που είναι το μόνο μέρος όπου μου αρέσει να πηγαίνω», ανέφερε μεταξύ άλλων η 23χρονη ηθοποιός.

H Charlize Theron και οι εθισμένοι στο σεξ

Για τους ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο σεξ μίλησε σε πρόσφατη εμφάνισή της με αφορμή την ταινία Burning Plain, η Charlize Theron.

Η ηθοποιός τόνισε ότι στο παρελθόν έχει γνωρίσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και εξαιτίας του έχουν διαλύσει τις οικογένειές τους.

Όσο για την ταινία στην οποία η Theron εμφανίζεται γυμνή ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι που η ίδια επιδιώκει, ούτε κάτι το οποίο της αρέσει, αλλά αν πρέπει να το κάνει γιατί αυτό θα έχει άμεση σχέση με το σενάριο τότε δεν μπορεί να έχει αντίρρηση.

Ο Beckham και η Cole τα καλύτερα ινδάλματα

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα έρευνας που έγινε στη Βρετανία. Οι γονείς ψήφισαν ως καλύτερα ινδάλματα των παιδιών τον David Beckham και την Cheryl Cole καθώς πιστεύουν ότι και οι δύο είναι παραδείγματα προς μίμηση.

Το 55% ψήφισε υπέρ του Beckham, θεωρώντας τον ιδανικό, ενώ το 18% ανέφερε ότι δίνει κακό παράδειγμα. Όσο για την Cheryl Cole ήρθε δεύτερη με το 40% να την αναφέρει ως καλή και το 27% κακή.

Παράδειγμα προς αποφυγήν ψηφίστηκε ο Homer Simpson, ο χαρακτήρας του παιδικού σόου κινουμένων σχεδίων.

Προβλήματα στις σχέσεις Travolta – Preston

Πριν από λίγες ημέρες ο John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του γιου τους Jett.

Όμως οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω κυρίως του γεγονότος αυτού που άλλαξε κατά πολύ και με το χειρότερο τρόπο τη ζωή τους.

Προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους για χάρη και της κόρης τους, όμως η κατάσταση στο σπίτι έχει δυσκολέψει πολύ.

Τον περασμένο Αύγουστο φίλοι του ηθοποιού προσπάθησαν να τον πείσουν να συνέλθει, γιατί είχε αφήσει τον εαυτό του σε σημειο που φοβόντουσαν για την υγεία του.
Η γυναίκα του προσπάθησε και αυτή να τον βοηθήσει, αλλά και η ίδια δεν είναι απολύτως καλά με συνέπεια να δημιουργηθεί χάσμα στη σχέση τους.

Διαμάχη στην οικογένεια Τόκα

Σκληρή διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Μάριου Τόκα και στο ίδρυμα που φέρει το όνομά του στην Αθήνα το οποίο εκπροσωπείται από τη σύζυγο του μουσικοσυνθέτη.

Όλα ξεκίνησαν (σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης») με την διοργάνωση συναυλίας προς τιμήν του Μάριου Τόκα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, χωρίς όμως τη συγκατάθεση του ιδρύματος για τα πνευματικά δικαιώματα από τους νόμιμους δικαιούχους, δηλαδή την σύζυγο και τα παιδιά του μουσικοσυνθέτη. Ως απάντηση, το Ίδρυμα διοργανώνει δεύτερη συναυλία τρεις μέρες νωρίτερα στο αρχαίο θέατρο Κουρίου προς τιμή του εκλιπόντος, με την συμμετοχή μάλιστα του Μανώλη Μητσιά.

Μετά τις απειλές του ιδρύματος για λήψη νομικών μέτρων εναντίον του πατέρα του Τόκα (που βρίσκεται στο παρασκήνιο της διοργάνωσης) αλλά και του Δήμου Λεμεσού για την συνδιοργάνωση και την παραχώρηση του θεάτρου, διαρρέει ότι η συναυλία στο Κηποθέατρο αναβάλλεται.

Οι απειλές δεν φαίνεται να πτόησαν τον πατέρα του Τόκα, που δήλωσε πικραμένος από την στάση του ιδρύματος, κι έτσι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ευρύτερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει καθοριστεί, το οποίο μάλιστα στηρίζει ο δήμαρχος της κυπριακής πόλης, Αντρέας Χρίστου. Ολόκληρη η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Όμως η διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Τόκα, παραμένει...

Αποχωρεί από τους "Πειρατές της Καραϊβικής" ο Depp;

Ο Johnny Depp είναι πολύ πιθανόν να μην συμμετάσχει στην τέταρτη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής" μετά την απομάκρυνση του επικεφαλής των στούντιος της Walt Disney, του οποίου δική του έμπνευση ήταν ο χαρακτήρας του κάπτεν Jack Sparrow, γράφει γνωστή εφημερίδα.

Ο επικεφαλής των στούντιος Dick Cook αποχώρησε την Παρασκευή από την εταιρία. Ο Depp ανακοίνωσε ότι είναι "συγκλονισμένος και πολύ λυπημένος" από την απομάκρυνση του Cook. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα ότι συμφώνησε να συμμετάσχει στο καστ των "Πειρατών της Καραϊβικής" μόνο επειδή τον έπεισε ο Cook.

"Δημιουργήθηκε ένα ρήγμα, ο ενθουσιασμός μου έσπασε. Ήταν ο άνθρωπος που ενέπνεε εμπιστοσύνη. Και γενικά στον κόσμο των στούντιος και του κινηματογράφου δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους εμπιστοσύνης. Θεωρούσα τον Dick φίλο σε ένα παράλογο σύστημα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johnny Depp.

Οι τρεις ταινίες της σειράς έχουν σημειώσει συνολικά εισπράξεις 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει και στην τέταρτη συνέχεια με τον τίτλο "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

Στο sequel του "Sherlock Holmes" ο Pitt;

Ο Brad Pitt σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του "Sherlock Holmes" για να συμμετάσχει στο sequel της ταινίας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο διάσημος ηθοποιός εάν συμφωνήσει να συμμετάσχει στο sequel της ταινίας θα ενσαρκώσει τον αντίπαλο του Sherlock Holmes, τον Moriarty.

To "Sherlock Holmes" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr, Jude Law και Rachel McAdams. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Guy Ritchie.

Αυτό το διάστημα ο Pitt επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".

Μοναδικές δημιουργίες στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

Διάσημοι σχεδιαστές παρουσιάζουν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τις δημιουργίες τους για την Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2010.

Μεταξύ των fashion shows που έχουν παρουσιαστεί έως τώρα στην εβδομάδα μόδας είναι και εκείνα των: Matthew Williamson, Christopher Kane, Osman, Paul Costelloe, Caroline Charles, Eun Jeong, Emilio de la Morena, Bora Asku, John Rocha, Ashish, Mullberry, Eley Kishimoto, Jasper Conran, Julian Macdonald, Vivienne Westwood Red Label, Luella, Jaeger London, Paul Smith, Twenty8Twelve.

Φορέματα σε έντονα χρώματα, εντυπωσιακά σακάκια, κομψά κοστούμια, σέξι μαγιό και μοναδικές καπαρντίνες κυριάρχησαν στα fashion shows που έχουν παρουσιαστεί έως τώρα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου ολοκληρώνεται σήμερα 22 Σεπτεμβρίου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας για τον Jackson

Η ταινία για τον Michael Jackson με τον τίτλο "This is It" - που βασίζεται σε αποσπάσματα από πρόβες συναυλιών του πριν από το θάνατο του τον Ιούνιο, θα προβληθεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από 15 χώρες του κόσμου τον ερχόμενο μήνα, ανακοίνωσε η εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή της.

Η ταινία "This is It" βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου για περιορισμένη προβολή δύο εβδομάδων.

Μεταξύ των 15 πόλεων που θα προβληθεί η ταινία είναι η Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Σεούλ και θα ξεκινήσουν την προβολή ταυτόχρονα με την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες στις 27 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η εταιρία Sony Pictures.

Τα ονόματα των υπολοίπων πόλεων που θα μετάσχουν στην πρεμιέρα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σε κακή κατάσταση η Jolie

Οι κακές γλώσσες για άλλη μία φορά ισχυρίζονται ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, βρίσκονται στα μαχαίρια.

Η κατάσταση λένε έχει φτάσει στο απροχώρητο με την ηθοποιό να μην τρώει και να έχει αδυνατήσει όσο ποτέ άλλοτε, επηρεάζοντας πια και την υγεία της.

Οι καβγάδες συνεχίζονται και υπάρχουν μέρες που κοιμούνται σε εντελώς ξεχωριστά σημεία του γαλλικού πύργου στον οποίο μένουν.

Ο Pitt τώρα βρίσκεται πάντως στο Σαν Σεμπαστιάν όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η Jolie αυτή τη φορά δεν τον ακολούθησε.

Η κρίση χτυπά και τα μπουζούκια

Ξεχάστε τα μπουζούκια που ξέρατε! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει (δυστυχώς) ακόμα και η πιο αισιόδοξη οπτική των ατόμων που γνωρίζουν σχετικά με το μέλλον των, all time classic αγαπημένων των ξενύχτηδων, μπουζουκιών. Τα νυχτοκάματα άλλαξαν και μαζί με αυτά φυσικά και το... Athens by night.

Ονόματα που μεσουρανούσαν στη νυχτερινή διασκέδαση όπως ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακινάκης, μένουν τώρα... σπιτάκι τους, αναπολώντας τις χλιδές των παρελθόντος. Μια η οικονομική κρίση, μια οι τρελές απαιτήσεις των καλλιτεχνών, φαίνεται ότι κορυφαία ονόματα δεν βρήκαν επαγγελματική στέγη για το χειμώνα και προτίμησαν την αποχή. Όσοι όμως συνέχισαν να το παλεύουν, αναγκάστηκαν να μειώσουν την νυχτερινή τους ταρίφα από 10% μέχρι και 50% σε μαγαζιά μεγαθήρια.

Άλλοι πάλι καλλιτέχνες, με ονόματα – δυναμίτες αποφάσισαν να “ξενιτευτούν” με χειμερινές περιοδείες στην επαρχεία αλλά και το εξωτερικό. Η Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί στην Αμερική και την Αυστραλία ενώ το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν και η Έλλη Κοκκίνου και Γιάννης Πλούταρχος.

Πώς αντιμετωπίζουν την κρίση στα νυχτερινά τους κέντρα οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και ποια είναι η γνώμη τους για την... κατηφόρα που έχουν αρχίσει να παίρνουν; Κάποιοι, θεωρώντας πως οι καλλιτέχνες με τις τρελές απαιτήσεις τους έχουν μερίδιο ευθύνης, τονίζουν πως και τα ίδια τα μαγαζιά έχουν χάσει την παλιότερη αίγλη τους με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τον κόσμο.

Κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες πάλι, θέλουν την απαγόρευση καπνίσματος να φταίει για το κακό κλίμα που επικρατεί στον χώρο. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ακόμα πιο δύσκολος λόγω της νέας γρίπης που έχει τρομοκρατήσει τον κόσμο ο οποίος και θα αποφεύγει τους χώρους συγκέντρωσης πολλών ατόμων όπως είναι οι σάλες των μπουζουκιών. Η κρίση βλέπεται δεν είναι μόνο οικονομική...

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Τα περιττά κιλά της Παπαρίζου

Φινάλε έκανε το Σάββατο το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα σούπερ μίνι, μαύρο φόρεμα με... αβυσσαλέο ντεκολτέ που σχολιάστηκε πολύ. Όχι τόσο το φόρεμα όσο η Έλενα... μέσα σ΄ αυτό. Τα περιττά κιλά της τραγουδίστριας είναι εμφανή και με το συγκεκριμένο φόρεμα η Έλενα φαινόταν ακόμη πιο... πληθωρική. Τα κιλά που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό φουντώνουν και πάλι τις φήμες περί... εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια πάντως τον ερχόμενο χειμώνα σκοπεύει να ξεκουραστεί και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανίζεται σε καμία πίστα, ενώ θα αρχίσει να ετοιμάζει το καινούριο της cd.

Πάντως, και με περιττά κιλά η Έλενα είναι πολύ γλυκιά και όμορφη.

Banderas-Hayek… στα παρασκήνια

Τη γοητεία και το ταλέντο τους δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Οι δύο ηθοποιοί μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, και επ' ευκαιρία τα είπαν σε άκρως φιλικό και συναδελφικό τόνο.

Έτσι και ο φωτογραφικός δεν έχασε ούτε λεπτό και αποθανάτισε τους δυο θερμόαιμους και εκρηκτικούς ηθοποιούς, Αntonio Banderas και Salma Hayek, ενώ τα λέγανε στα παρασκήνια των ALMA Awards στο Λος Άντζελες.

Η σύνταξη που θα λαμβάνουν η μητέρα και τα παιδιά του Jackson

Η μητέρα και τα τρία παιδιά του Michael Jackson θα λαμβάνουν κάθε μήνα σύνταξη ύψους 86.000 δολαρίων συνολικά, που θα παρακρατείται από την κληρονομιά του "βασιλιά της ποπ", σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Η Katherine Jackson λαμβάνει 26.000 δολάρια ενώ τα τρία παιδιά, ο 12χρονος Prince Michael, η Paris Michael Katherine, 11 ετών, και ο Prince Michael II, 7 ετών, λαμβάνουν συνολικά 60.000 δολάρια.

Στα τέλη Ιουλίου οι διαχειριστές της περιουσίας του Jackson είχαν ζητήσει να δοθεί σύνταξη στη μητέρα του τραγουδιστή αφού διαπίστωσαν ότι το μοναδικό έσοδο της 79χρονης γυναίκας ήταν η σύνταξή της. Σύμφωνα με τους διαχειριστές και τους συγγενείς του Jackson, εκείνος φρόντιζε πάντα να καλύπτει τις ανάγκες της
μητέρας του.

Το δικαστήριο είχε αποφασίσει να χορηγήσει τις συντάξεις από τις 3 Αυγούστου, όμως το ποσό δεν είχε αποκαλυφθεί.