Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αποχωρεί από τους "Πειρατές της Καραϊβικής" ο Depp;

Ο Johnny Depp είναι πολύ πιθανόν να μην συμμετάσχει στην τέταρτη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής" μετά την απομάκρυνση του επικεφαλής των στούντιος της Walt Disney, του οποίου δική του έμπνευση ήταν ο χαρακτήρας του κάπτεν Jack Sparrow, γράφει γνωστή εφημερίδα.

Ο επικεφαλής των στούντιος Dick Cook αποχώρησε την Παρασκευή από την εταιρία. Ο Depp ανακοίνωσε ότι είναι "συγκλονισμένος και πολύ λυπημένος" από την απομάκρυνση του Cook. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα ότι συμφώνησε να συμμετάσχει στο καστ των "Πειρατών της Καραϊβικής" μόνο επειδή τον έπεισε ο Cook.

"Δημιουργήθηκε ένα ρήγμα, ο ενθουσιασμός μου έσπασε. Ήταν ο άνθρωπος που ενέπνεε εμπιστοσύνη. Και γενικά στον κόσμο των στούντιος και του κινηματογράφου δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους εμπιστοσύνης. Θεωρούσα τον Dick φίλο σε ένα παράλογο σύστημα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johnny Depp.

Οι τρεις ταινίες της σειράς έχουν σημειώσει συνολικά εισπράξεις 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει και στην τέταρτη συνέχεια με τον τίτλο "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".