Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον. Από το Χόλιγουντ στην Αντίπαρο

Διακοπές στα ελληνικά νησιά για τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανκς, την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και το γιο τους Τρούμαν, που επέλεξαν να βρεθούν για μία ακόμη φορά στην Αντίπαρο. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε στη χώρα μας από το Λος Άντζελες με ιδιωτικό αεροσκάφος πριν από μία εβδομάδα περίπου, με τελικό σταθμό το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, που αποτελεί και έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς τα τελευταία χρόνια. Μόλις η τριμελής οικογένεια έφτασε στην Αντίπαρο, κατευθύνθηκε στην πολυτελή έπαυλη που διατηρεί στο νησί.

Ωστόσο, το προηγούμενο Σάββατο η εμφάνιση της πολυτελούς θαλαμηγού Paris, που ανήκει στη Μαριάννα Λάτση, μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει. Το Paris έφτασε στο νησί από τη Μύκονο και λίγα λεπτά αργότερα στο tender του σκάφους επιβιβαζόταν ο ηθο­ποιός με την οικογένειά του, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής ασφαλείας της οικογένειας Λάτση. Στη θαλαμηγό τούς υποδέχτηκε η ίδια η Μαριάννα Λάτση, καθώς η επιχειρηματίας διατηρεί πολύ καλή φιλία τόσο με τον ηθοποιό όσο και με τη σύζυγό του, ενώ όλοι μαζί έχουν κάνει στο παρελθόν διακοπές και στην Ελλάδα και στο Λος Άντζελες. Σύσσωμη η διάσημη παρέα έβαλε πλώρη για την κοσμοπολίτικη Μύκονο, ενώ πήγαν και στα Κουφονήσια όπου έριξαν άγκυρα για λίγες ώρες σε μια απόμερη παραλία.

Οριστικό τέλος στη σχέση του Νίκου Αλιάγα με τη Γιώτα Τριγώνη

Ο 40χρονος παρουσιαστής του «Star Academy» είναι και πάλι ελεύθερος. Ύστερα από μια παρατεταμένη κρίση στη σχέση τους, ο Νίκος Αλιάγας και η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη δεν είναι πλέον μαζί — αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει στο yupi το στενό περιβάλλον του πρώτου.

Οι φήμες λένε ότι εκείνος πήρε την οριστική απόφαση του χωρισμού, δύο χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη γνωριμία τους. «Πριν ακόμα γνωρίσει τη Γιώτα έλεγε πως νιώθει έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά» λέει φίλος του διάσημου παρουσιαστή. «Στην αρχή πίστευε και ο ίδιος ότι είχε βρει τη γυναίκα με την οποία θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του. Όταν νιώθουμε ερωτευμένοι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια».

Στη συγκεκριμένη σχέση όμως, τα εμπόδια ήταν πολλά. Υπήρχε από την αρχή το θέμα της απόστασης, καθώς εκείνη δεν μπορούσε να αφήσει την καριέρα της και να πάει να ζήσει στο Παρίσι.

Από την άλλη μεριά, και ο Νίκος Αλιάγας είναι ένας άντρας που δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα. «Του άρεσε που είχε δίπλα του μια Ελληνίδα, και μάλιστα πετυχημένη στο χώρο της, ωστόσο είναι ένα τόσο διάσημο πρόσωπο στη Γαλλία, που η ζωή του είναι γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Είναι ένας άντρας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, και στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Τον ελκύουν γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τη δημoσιότητα που συνοδεύει το όνομά του».

Οι τελευταίες φήμες γύρω από τις μετακινήσεις των γνωστών παρουσιαστών

- Η απομάκρυνση του Γιάννη Μιχελάκη από τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 σηματοδοτεί αλλαγές, όχι όμως και την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το δελτίο ειδήσεων, λένε όσοι ξέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Σεπτέμβριο θα υπάρξουν δραστικές αλλαγές σε ενότητες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

- Η Νίκη Κάρτσωνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες του Alter για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Lifestyle». (Η Νίκη αυτή την εποχή βρίσκεται στο σπίτι της καθώς ετοιμάζεται να γεννήσει).

- Επανέρχεται δυναμικά το σενάριο -για το οποίο πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- που θέλει την Ευγενία Μανωλίδου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑNT1. Η Σοφία Αλιμπέρτη άθελά της, σε συνέντευξή της στο «TV Weekend », τής ευχήθηκε καλή τύχη σε ό,τι επιλέξει να κάνει για λογαριασμό του σταθμού. Η Ευγενία λέει πάντως πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση, ενώ ο ΑΝΤ1 επιμένει πως δεν θα υπάρξει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

- Σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε το ελληνικό MTV και με το αφιέρωμα που παρουσίασε για τον Μάικλ Τζάκσον μετά το θάνατό του. Το προηγούμενο Σάββατο και για τη ζώνη 2.00-23.59 το μερίδιο τηλεθέασης του καναλιού στο νεανικό κοινό Αττικής ανήλθε σε 10,3%.

- Διαψεύδεται από ανθρώπους του Alpha η είδηση που ήθελε την Άννα Δρούζα να πηγαίνει στον Alpha και μάλιστα με εκπομπή που θα κάλυπτε το κενό που δημιουργεί στην πρωινή ζώνη η αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά. Ωστόσο, η δημοσιογράφος έχει κάνεις κάποιες συζητήσεις με τoν Alpha -το κανάλι το διαψεύδει- όσο και με το Alter.

- Έντονη φημολογία θέλει τον Νίκο Μάνεση να προσανατολίζεται εκτός Alpha και μάλιστα να συζητάει τόσο με το ΣΚΑΪ όσο και τον ANT1. H σχέση του δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου παρέμεινε καλή ακόμη και μετά την αποχώρησή του πριν από χρόνια, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη η επιστροφή του.

Μαρία Κορινθίου. Έκανε δοκιμαστικό για το πρωινό του Mega;

Το όνομά της είχε ακουστεί από την αρχή για το πρωινό του Mega. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο στούντιο Alfa στο Μαρούσι.

Αυτό το σενάριo θα ήταν πολύ ενδιαφέρον... αν ίσχυε! Τα στελέχη του Mega διαψεύδουν κατηγορηματικά το παραπάνω ρεπορτάζ, λέγοντας απλά πως η Μαρία δεν πέρασε ποτέ από οντισιόν για το πρωινό.

Αυτή την εποχή η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιάννη Αϊβάζη.

Ωστόσο, από δοκιμαστικό πέρασαν την Παρασκευή ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η “Ανάσα” της Ζέτας Δούκα


Είχαμε καιρό να δούμε τη Ζέτα Δούκα σε κάποιο event! Η επανεμφάνιση της έγινε με τον καλύτερο τρόπο στο event που διοργάνωσε το κέντρο υποστήριξης ανθρώπων με διατροφικές διαταραχές “Ανάσα” και δεν θα μπορούσε να λείπει απο εκεί αφού είναι η ίδια ένα από τα ιδρυτικά του μέλη!

Είναι λoγικό αφού η Ζέτα στην εφηβεία της είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας και γνωρίζει καλύτερα πως πρέπει να αντιμετωπίσει μια οικογένεια αυτή τη πάθηση.

Μέσω αυτού του προγράμματος προσπαθούν να ενημερώσουν το κόσμο για τις διατροφικές διαταραχές κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας που γνώρισε τον Michael Jackson


Ρώμη 1988. Ο διευθυντής, τότε, της Sony Ελλάδος Γιώργος Πολυχρονίου βρίσκεται εκεί προκειμένου να δώσει στον Michael Jackson τον πλατινένιο του δίσκο για τις τρελλές πωλήσεις του "Bad". Η συνάντηση έγινε λίγο πριν από την συναυλία του εκεί και είναι μια στιγμή που ο Γιώργος Πολυχρονίου σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ. Εκεί και ο θρύλος Quincy Jones. Μια φωτογραφία κειμήλιο.... Σε αυτήν διακρίνεται ο Γιώργος Πολυχρονίου δεύτερος από αριστερά δίπλα στον Quincy Jones και ο Michael Jackson με τον "δίσκο" του στα χέρια λίγο πιο δεξιά.

Η Neverland του Michael Jackson


Ήταν το προσωπικό του καταφύγιο. Το ράντσο όπου ένιωθε στην κυριολεξία και ο ίδιος μικρό παιδί. Η πολυσυζητημένη Neverland του Michael Jackson ήταν για εκείνον το "κάστρο" του. Εκεί μπορούσε να αντιμετωπίσει όλους τους εχθρούς...εκτός ίσως από τον ίδιο τον εαυτό του.

Δοκιμάζει στρώματα η Jessica Alba


Καινούργιο στρώμα για το σπίτι της χρειαζόταν η Jessica Alba και βγήκε να ψωνίσει. παρέα με μια φίλη της η διάσημη σταρ όχι μόνο γύρισε η ίδια τα μαγαζιά για να βρει το στρώμα που της αρέσει αλλά δοκίμασε κιόλας την αντοχή και την αναπαυτικότητά του ξαπλώνοντας σε όλα για να βρει το ιδανικό. Και όταν το βρήκε το αγόρασε και ζήτησε ενα να το στείλουν στο σπίτι της.

Βουτιές στην Τζιά


Καλοκαιράκι ήρθε, καιρός για πολλά μπάνια και στιγμές χαλάρωσης έστω και αν είναι για ένα Σαββατοκύριακο!

Αυτό σκέφτηκε και η Εύη Βατίδου που μετά απο μια γεμάτη χρονιά αποφάσισε πως πρέπει να ξεκουραστεί και τι καλύτερο απο φιλική παρέα και θάλασσα! Ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε στην Τζιά!

Γάμος στη Σίφνο


Η ώρα η καλή.

Τι άλλο θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε στον αγαπημένο μας ηθοποιό Τόνυ Δημητρίου που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Αλτάνη;

Έσπασε ο πάγος ανάμεσα στον Βέρτη και τον Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε με την παρέα του στο “Κέντρο Αθηνών” και το gossip – tv σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες εκείνης της νύχτας και πως έσπασε ο πάγος μετά το επεισόδιο της Θεσσαλονίκης, πριν από έξι μήνες και που ήταν η αιτία να διακόψουν όποια διπλωματική σχέση μεταξύ τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο φίλοι είχαν επισκεφτεί το Γιώργο Τσαλίκη στο μαγαζί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη. Όταν ο καλλιτέχνης πλησίασε το τραπέζι τους για να τους δώσει το μικρόφωνο (ως είθισται), ο Αντώνης Ρέμος είπε στο Νίκο Βέρτη – ενώπιον όλων- ότι “τραγουδάς σαν... γατάκι”.

Ο Νίκος Βέρτης θύμωσε και από κει και πέρα, ούτε καλημέρα.

Την πρώτη κίνηση για επανένωση έκανε τελικά ο Νίκος Βέρτης που πήγε στο Αθηνών Αρένα, να δει το φίλο του.... Και φυσικά το παράδειγμά του ακολούθησε και ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας έτσι τον πάγο να σπάσει ανάμεσά τους.

Το βράδυ της 17ης Μαΐου το κατώφλι του κέντρου Αθηνών πέρασε με τη σειρά του Αντώνης Ρέμος, μαζί με φίλους, για να διασκεδάσουν!

Ο λουλουδοπόλεμος έδωσε και πήρε και από τότε όλα μέλι γάλα!

Elysee: Το νυχτερινό μαγαζί με τη θρυλική πια ιστορία

Η επιτυχία του Elysee Athens τον χειμώνα που μας πέρασε στο κέντρο της Αθήνας, ήταν το talk of the town! Προηγήθηκε όμως ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία -και συνεχίζεται- στο Elysee του Λονδίνου όπου οι celebrities παγκοσμίως, τα έσπασαν -έστω και για ένα βράδυ- μαθαίνοντας τι πάει να πει πραγματικά ελληνικό γλέντι.

Εδώ και πενήντα χρόνια, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλες στιγμές ένα νυχτερινό κέντρο που είναι μόνιμα το hot spot των Ελλήνων celebrities και όχι μόνο που έχουν ανάγκη από ελληνική διασκέδαση.

Λαϊκό πρόγραμμα, μπουζούκι και τσιφτετέλια, σπάσιμο πιάτων, λουλούδια και κέφι μέχρι το πρωί είναι στην... ημερήσια διάταξη για το Elysee στο Λονδίνο στου οποίου την μικροσκοπική πίστα έχουν χορέψει πολλοί επώνυμοι από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Θέλετε ονόματα; Από τον Ομάρ Σαρίφ έως την Άννα Βίσση.

O Αριστοτέλης Ωνάσης έκανε στο Elysee όλα τα πάρτι της Ολυμπιακής και συμμετείχε με κέφι και ο ίδιος στο γλέντι. Την μόνη φορά που πήγε με την σύζυγό του Τζάκι Κένεντι-Ωνάση όμως, τελικά δεν μπήκε μέσα. Όταν το ζευγάρι έφτασε απ’ έξω με την λιμουζίνα του και είδε παρατεταγμένους εκατοντάδες ρεπόρτερ να τους περιμένουν, έκανε επιτόπου μεταβολή και έφυγε. Από το ελληνικό στέκι, έχουν περάσει όμως και βασιλικοί θαμώνες. Όπως ο σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος, ο οποίος σε μια από τις επισκέψεις του εκεί, ζήτησε να του φέρουν στο τραπέζι του βατόμουρα και μάλιστα εκτός εποχής. Σύσσωμο το προσωπικό έτρεχε σαν τρελό για να ικανοποιήσει την επιθυμία του και όταν τελικά τα βρήκαν και του τα πήγαν, εκείνος έκανε παράπονα γιατί η κρέμα που τα συνόδευε δεν είχε σερβιριστεί σε ασημένιο μπολ αλλά σε μια παγοθήκη του “white horse”.Τέλος, σε ένα από τα αξέχαστα γλέντια που έχουν γίνει από τους Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου στους χώρους του νυχτερινού κέντρου, ο Γιώργος Λαιμός πάνω στο κέφι έριξε τον πολυέλαιο που χρόνια τώρα δεσπόζει πάνω από την ιστορική πια πίστα του μαγαζιού. Πολλοί ήταν αυτοί που εκείνο το βράδυ έφυγαν από εκεί έχοντας στην τσέπη τους ή στην τσάντα τους τα κρύσταλλα ως αναμνηστικά...Απόλυτα συντονίστηκε με το σπάσιμο και ο αδερφός της Νταϊάνα, λόρδος Όλθροπ. Του άρεσε πάρα πολύ και μάλιστα την πρώτη κιόλας φορά που το είδε, μπήκε κάτω από το τραπέζι προκειμένου να το πετάξει ολόκληρο στην πίστα! Τελικά τον συγκράτησαν οι σερβιτόροι, αλλά αυτό καθόλου δεν χάλασε το κέφι του.

Όταν τα έσπασαν οι “Who”

Ενθουσιασμένα από την ατμόσφαιρα και το κέφι του μαγαζιού έμειναν και τα μέλη του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος “Who” που βρέθηκαν να διασκεδάζουν εκεί το βράδυ μετά την μεγάλη συναυλία τους στο Γουέμπλεϊ. Όλη νύχτα, δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να σπάνε πιάτα. Το συγκεκριμένο ελληνικό έθιμο μάλιστα φαίνεται πως τους άρεσε τόσο πολύ που εκείνο το βράδυ φεύγοντας από εκεί συνέχισαν τα σπασίματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους καταστρέφοντάς το σχεδόν όλο!

Διάσημοι θαμώνες

Από τους πιο καλούς πελάτες του θρυλικού νυχτερινού κέντρου, είναι οι ομογενείς stars. Ο Ντέμης Ρούσος κάθε φορά που πήγαινε ζητούσε να ακούσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι «Το γιλεκάκι που φορείς» ενώ ο Τέλης Σαβάλας, που μιλούσε ελληνικά, έσπαγε πιάτα και χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως. Είχε μάλιστα χαρακτηριστεί από όλους ως μάγκας. Κάθε φορά που ταξίδευε για την Ελλάδα, έκανε στάση στο Λονδίνο και πήγαινε στο “Elysee” με όλη του την οικογένεια. Είχε κάνει μάλιστα πρόταση στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να γίνουν συνέταιροι και να ανοίξουν ένα παρόμοιο στέκι στη Νέα Υόρκη. Δεν τα βρήκαν όμως και έτσι η πρόταση δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Φυσικά, συχνοί θαμώνες του μαγαζιού είναι οι γόνοι πάμπλουτων οικογενειών όπως είναι για παράδειγμα ο εφοπλιστής Γιώργος Μαρινάκης. Μάλιστα έχει περάσει στην ιστορία το πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανώσει ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια στο οποίο έδωσαν το παρών πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους και ο σύζυγος τη Ντόρας Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος που ταξίδεψε στο Λονδίνο ειδικά για να παραστεί στο συγκεκριμένο event. Από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού επίσης έχει παρελάσει σχεδόν όλη η ελληνική showbiz, από τη Νατάσα Θεοδωρίδου που ως γνωστόν διαθέτει σπίτι στη βρετανική πρωτεύουσα όπως και η Άννα Βίσση αλλά και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά όπως και η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίλια Ίβιτς. Και πολλοί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν να ξεδώσουν εκεί όταν έχουν αγώνα στην Βρετανική πρωτεύουσα μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Παρεξηγήσεις και ευτράπελα

Σε ένα τέτοιο μαγαζί και με τόσους επώνυμους πελάτες είναι λογικό να έχουν συμβεί πολλά. Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε... Και ιδού κάποια από αυτά. Ένα βράδυ πριν από μερικά χρόνια, ο Γιάννης Πάριος βρίσκεται στο Λονδίνο για κάποιες δουλειές και οι φίλοι του του λένε να τους ακολουθήσει για μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση στο Elysee. Εκείνος δέχεται και όταν μπαίνει μέσα στο μαγαζί, ένας εκ των ιδιοκτητών τον υποδέχεται από μικροφώνου ως Γιάννη... Μητροπάνο (λίγα χρόνια πριν ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε εμφανιστεί στην πίστα του Elysee). Η αμηχανία που ακολούθησε μετά απ' αυτό ήταν έκδηλη στο χώρο ενώ ο Γιάννης Πάριος, αρκετά εκνευρισμένος, λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το μαγαζί.
Δεν ήταν όμως και ο μόνος καλλιτέχνης που είχε τέτοια υποδοχή από τους ιδιοκτήτες. Λίγο καιρό μετά, ο Μικ Τζάγκερ έκανε την εμφάνισή του στο Elysee μόνο που αντί για Μικ, τον αναφώνησαν από μικροφώνου ως... Μιλκ (δηλαδή γάλα). Ο διάσημος τραγουδιστής αντέδρασε γελώντας και από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένα τρελό γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί με τον Μικ Τζάγγερ να έχει πωρωθεί από τους ήχους του μπουζουκιού!

Ένα άλλο περιστατικό που έχει γραφτεί στα άτυπα... πρακτικά του θρυλικού νυχτερινού κέντρου ήταν και η περίφημη μεταγραφή του τοπ σταρ του Αγγλικού ποδοσφαίρου Ρίο Φέρντιναντ στην Chelsea. Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα “Mirror” την επόμενη μέρα δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρόσοψη του μαγαζιού ως τον τόπο που έγινε η συμφωνία της μεταγραφής.

Ο πρίγκιπας, το σύνθημα και το λάθος

Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος, έχουν περάσει πολλές αξέχαστες βραδιές στους χώρους του συγκεκριμένου μαγαζιού. Τα ζεϊμπέκικά τους και τα γλέντια τους έχουν μείνει στην κυριολεξία αξέχαστα σε όλους. Ο Παύλος μάλιστα πριν παντρευτεί την Μαρί Σαντάλ, συνήθιζε να πηγαίνει στο “Elysee” κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο κάθε φορά που επέστρεφε βραδινές ώρες στο Λονδίνο. Άφηνε τη βαλίτσα του στην καρνταρόμπα, έμπαινε, διασκέδαζε και μετά έπαιρνε τις αποσκευές του και πήγαινε στο σπίτι του. Εκεί αποφάσισε να κάνει και το bachelor party του λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του. Ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που το μαγαζί έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό καθώς εκείνο το βράδυ λειτούργησε πριβέ. Όλοι οι καλεσμένοι, για να περάσουν την είσοδο, έπρεπε να πουν το σύνθημα που δεν ήταν άλλο από την ελληνικότατη λέξη «Μαλάκας». Ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού όμως παρέλειψε να ενημερώσει για το σύνθημα όλο το προσωπικό κι έτσι ένας από τους πρώτους ευρωπαίους πρίγκιπες που εμφανίστηκε στο πάρτι, λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν από τους σερβιτόρους. Ο πρίγκιπας είπε το σύνθημα στην είσοδο και μπήκε χωρίς προβλήματα αλλά προχωρώντας στο χώρο του μαγαζιού θεώρησε ότι έπρεπε να το ξαναπεί. «Μαλάκα», ψιθύρισε στο αυτί ενός από τους σερβιτόρους που έγινε έξαλλος. «Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι!» του απάντησε και παραλίγο να γίνει σύρραξη. Στο ίδιο μαγαζί, οι αδερφοί της Αλεξίας, έκαναν και το bachelor του γαμπρού τους Κάρλος Μοράλες. Ο Ισπανός γαμπρός, καθόλου συνηθισμένος στο ούζο που τον πότιζαν οι κουνιάδοι του εκείνο το βράδυ, κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε έξω από το μαγαζί για να πάρει αέρα και να ξεμεθύσει. Τελικά για να μπορέσει να φύγει εκείνο το βράδυ, τον πήραν σηκωτό και οι παρενέργειες κράτησαν για εκείνον μια ολόκληρη εβδομάδα που ποτέ δεν ξέχασε.

Δεν πίστεψαν τον Τομ Τζόουνς

Είναι Παρασκευή βράδυ και κάποιος που συστήνεται ως Τομ Τζόουνς, ζητά για το ίδιο βράδυ τραπέζι στο μαγαζίΚανείς δεν πείθεται ότι πρόκειται για τον διάσημο τραγουδιστή και επειδή δεν υπάρχουν και καθόλου ελεύθερα τραπέζια, ο υπάλληλος του κλείνει βιαστικά το τηλέφωνο. Ουδείς μπορεί να φανταστεί ότι μόλις μισή ώρα αργότερα 'σκάει' μύτη στο νυχτερινό κέντρο ο Τομ Τζόουνς για τον οποίο φυσικά, βρέθηκε αμέσως τραπέζι. Η γκάφα είχε γίνει αλλά ο Τομ Τζόουνς δεν έδειχνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να έχει χάσει καθόλου το κέφι του. Το αντίθετο μάλιστα. Κάποια στιγμή δε, ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε και στην πίστα για να ερμηνεύσει μερικές επιτυχίες του απογειώνοντας το κέφι των θαμώνων. Ο ίδιος ο Τομ Τζόουνς δε ξετρελάθηκε τόσο πολύ από το μαγαζί και την ατμόσφαιρα που τελικά «έκλεψε» τον κιθαρίστα του μαγαζιού ο οποίος και τον ακολουθούσε από τότε και μετά σε όλες τις συναυλίες του.

Μαύρα γυαλιά φοράει μέσα στη νύχτα! Είναι φευγάτη!


Ανακαλύψαμε τη Νο 1 fan του τραγουδιού της Άννας Βίσση!

Ναι... είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου που εμφανίστηκε σε μπουζούκια της παραλιακής φορώντας μαύρα γυαλιά λές και πήγαινε στη παραλία μέρα μεσημέρι!

Λέτε οτι “τραγούδησε” το "Hung on" της Madonna στο πρόγραμμά της να την έκανε να πιστεύει οτι είναι κιόλας;