Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Οριστικό τέλος στη σχέση του Νίκου Αλιάγα με τη Γιώτα Τριγώνη

Ο 40χρονος παρουσιαστής του «Star Academy» είναι και πάλι ελεύθερος. Ύστερα από μια παρατεταμένη κρίση στη σχέση τους, ο Νίκος Αλιάγας και η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη δεν είναι πλέον μαζί — αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει στο yupi το στενό περιβάλλον του πρώτου.

Οι φήμες λένε ότι εκείνος πήρε την οριστική απόφαση του χωρισμού, δύο χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη γνωριμία τους. «Πριν ακόμα γνωρίσει τη Γιώτα έλεγε πως νιώθει έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά» λέει φίλος του διάσημου παρουσιαστή. «Στην αρχή πίστευε και ο ίδιος ότι είχε βρει τη γυναίκα με την οποία θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του. Όταν νιώθουμε ερωτευμένοι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια».

Στη συγκεκριμένη σχέση όμως, τα εμπόδια ήταν πολλά. Υπήρχε από την αρχή το θέμα της απόστασης, καθώς εκείνη δεν μπορούσε να αφήσει την καριέρα της και να πάει να ζήσει στο Παρίσι.

Από την άλλη μεριά, και ο Νίκος Αλιάγας είναι ένας άντρας που δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα. «Του άρεσε που είχε δίπλα του μια Ελληνίδα, και μάλιστα πετυχημένη στο χώρο της, ωστόσο είναι ένα τόσο διάσημο πρόσωπο στη Γαλλία, που η ζωή του είναι γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Είναι ένας άντρας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, και στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Τον ελκύουν γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τη δημoσιότητα που συνοδεύει το όνομά του».