Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πρεμιέρα κάνει το «This Is It» στην Ελλάδα και παγκοσμίως

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει σήμερα, Τετάρτη, η ταινία This Is It. Στη χώρα μας θα προβληθεί σε 80 κινηματογραφικές αίθουσες -για δύο εβδομάδες- και ήδη οι προπωλήσεις εισιτηρίων φτάνουν τις 20.000.

Πρόκειται για το φιλμ που βασίζεται στις πρόβες του Μάικλ Τζάκσον στο Staples Center του Λος Αντζελες, λίγα 24ωρα πριν πεθάνει, εν όψει των συναυλιών που είχε προγραμματίσει στην O2 Arena του Λονδίνου.

Η ταινία περιλαμβάνει, επίσης, ανέκδοτο κινηματογραφικό υλικό από τα παρασκήνια, πριν τη μεγάλη επιστροφή στη σκηνή του βασιλιά της ποπ.

Το υλικό κινηματογραφήθηκε στο Λος Αντζελες από τον Μάρτιο μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κένι Ορτέγκα, ο χορογράφος που είχε επιλέξει ο Μάικλ Τζάκσον για τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο.

Οι προπωλήσεις στη χώρα μας γίνονται μέσω των καταστημάτων Γερμανός και των πολυσινεμά της Village, της Κosmopolis Οdeon και των Ster Cinemas.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τράκαρε με τη μοτοσικλέτα ο Μπράντ Πιτ

Το αμερικανικό φωτογραφικό πρακτορείο X17 online μετέδωσε στη διαδικτυακή του σελίδα ότι ο δημοφιλής αστέρας του κινηματογράφου Μπραντ Πιτ συγκρούστηκε με ένα όχημα μετά από ένα επεισόδιο που είχε με ένα φωτογράφο.

Ο Πιτ, που φορούσε κράνος, τράβηξε τη μοτοσικλέτα του στην άκρη του δρόμου και μπήκε σε ένα κτίριο για να αποφύγει του «παπαράτσι».

Λίγο αργότερα ήλθε στο σημείο και τον παρέλαβε ένας συνεργάτης του. Το Χ17 online μετέδωσε ότι ο φωτογράφος ακολουθούσε τον Πιτ με αυτοκίνητο και πλησίασε πάρα πολύ τη μοτοσικλέτα του.

Ο Πιτ κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και έπεσε πάνω στο προπορευόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στο έδαφος.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εμφανώς εξαγριωμένος με τον φωτογράφο τον οποίο και έβρισε.