Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Οι τελευταίες φήμες γύρω από τις μετακινήσεις των γνωστών παρουσιαστών

- Η απομάκρυνση του Γιάννη Μιχελάκη από τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 σηματοδοτεί αλλαγές, όχι όμως και την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το δελτίο ειδήσεων, λένε όσοι ξέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Σεπτέμβριο θα υπάρξουν δραστικές αλλαγές σε ενότητες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

- Η Νίκη Κάρτσωνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες του Alter για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Lifestyle». (Η Νίκη αυτή την εποχή βρίσκεται στο σπίτι της καθώς ετοιμάζεται να γεννήσει).

- Επανέρχεται δυναμικά το σενάριο -για το οποίο πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- που θέλει την Ευγενία Μανωλίδου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑNT1. Η Σοφία Αλιμπέρτη άθελά της, σε συνέντευξή της στο «TV Weekend », τής ευχήθηκε καλή τύχη σε ό,τι επιλέξει να κάνει για λογαριασμό του σταθμού. Η Ευγενία λέει πάντως πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση, ενώ ο ΑΝΤ1 επιμένει πως δεν θα υπάρξει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

- Σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε το ελληνικό MTV και με το αφιέρωμα που παρουσίασε για τον Μάικλ Τζάκσον μετά το θάνατό του. Το προηγούμενο Σάββατο και για τη ζώνη 2.00-23.59 το μερίδιο τηλεθέασης του καναλιού στο νεανικό κοινό Αττικής ανήλθε σε 10,3%.

- Διαψεύδεται από ανθρώπους του Alpha η είδηση που ήθελε την Άννα Δρούζα να πηγαίνει στον Alpha και μάλιστα με εκπομπή που θα κάλυπτε το κενό που δημιουργεί στην πρωινή ζώνη η αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά. Ωστόσο, η δημοσιογράφος έχει κάνεις κάποιες συζητήσεις με τoν Alpha -το κανάλι το διαψεύδει- όσο και με το Alter.

- Έντονη φημολογία θέλει τον Νίκο Μάνεση να προσανατολίζεται εκτός Alpha και μάλιστα να συζητάει τόσο με το ΣΚΑΪ όσο και τον ANT1. H σχέση του δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου παρέμεινε καλή ακόμη και μετά την αποχώρησή του πριν από χρόνια, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη η επιστροφή του.