Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Με μηνύσεις απειλεί η Τατιάνα περιοδικό που την εμφανίζει στα πρόθυρα διαζυγίου με τον Ευαγγελάτο

Με μηνύσεις απειλεί η Τατιάνα περιοδικό που την εμφανίζει στα πρόθυρα διαζυγίου με τον Ευαγγελάτο

«Σοκ! Χωρίζει και η Τατιάνα. Και άλλο διαζύγιο βόμβα συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες να σώσει το γάμο της.»

Οι τίτλοι του κεντρικού θέματος στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού «πάγωσαν» την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε στα μάτια της βλέποντάς την να βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων συκοφαντών, οι οποίοι θέλοντας να χτυπήσουν εκείνη και το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, προσπάθησαν να… βεβηλώσουν ό,τι πιο ιερό έχει: την οικογένειά της.

Εξοργισμένη μάλιστα, ορκίστηκε πως θα τιμωρήσει όλους όσους κρύβονται πίσω από την άνανδρη αυτή επίθεση, ενώ έσπευσε να επικοινωνήσει με το δικηγόρο της, ώστε να αναλάβει άμεση δράση.

Η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το δεις» ξέροντας πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, συνηθίζει να δείχνει ανοχή στα όποια δημοσιεύματα την αφορούν, αφού είναι της άποψης του ότι όποιος εκτίθεται, κρίνεται.

Αυτό όμως δε συμβαίνει και για τα όσα αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Θεωρώντας την οικογένειά της ό,τι πιο πολύτιμο έχει, προσπαθεί να τη θωρακίσει, ώστε τίποτα να μη μπορεί να πλήξει τη γαλήνη της και κυρίως την ηρεμία των παιδιών της.

«Δε θα τους αφήσει έτσι…» επιμένει συνεργάτης της.

«Έκαναν το λάθος να τα βάλουν με την Τατιάνα χτυπώντας τη στο πιο ευαίσθητο σημείο της. Και μπορεί να είναι συνεργάσιμη, όμως για τον άντρα και τα παιδιά της είναι ικανή να… σκοτώσει…».

Είναι γεγονός ότι η Στεφανίδου βλέποντας το πόσο πούλησε το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και γνωρίζοντας το πόσο αγαπητοί είναι στο κοινό η ίδια και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποπτεύτηκε πως ίσως ορισμένοι με αναλήθειες προσπαθήσουν να βγάλουν στο… σφυρί και το δικό της γάμο.

Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς από την εκπομπή της φρόντισε να διώξει κάθε αμφιβολία για την υγεία του δικού της γάμου, κάνοντας μάλιστα, τη χαρακτηριστική κίνηση να χτυπήσει ξύλο.

Φαίνεται όμως πως δεν τα κατάφερε, αφού η εμπορικότητά της έδωσε την ιδέα για σενάρια.

Ωστόσο, αυτό που τη θυμώνει δεν είναι τόσο οι φήμες, με τις οποίες έχει μάθει να συμπορεύεται από τότε που ασχολείται με την τηλεόραση, όσο ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν αυτές στα παιδιά της.

Γι’αυτό είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, έστω κι αν αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά.