Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

4 εκατ. ευρώ η ζημιά στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει αυτόν τον καιρό ο Σάκης Ρουβάς.

Σήμερα, νωρίς το πρωί άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Βούρβαχη (πρώην club 22) και αμέσως έσπευσαν στο σημείο δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με πάνω από 20 άντρες ώστε να περιορίσουν τη φωτιά. Ευτυχώς, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, το S Club ήταν κλειστό και έτσι έχουμε να κάνουμε μόνο με υλικές ζημιές.

Περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τα σενάρια πολλά για το πώς προκλήθηκε η φωτιά καθώς κάποιοι μιλούν για πιθανό βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως έχει ήδη βρεθεί μπιτόνι με βενζίνη ενώ κάποιοι άλλοι -πιο τολμηροί- αφήνουν να υπονοηθεί ότι αντίπαλοι του νυχτερινού κέντρου που φέτος γνώρισε μεγάλη επιτυχία, θέλησαν να προκαλέσουν κακό στην επιχείρηση.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι πραγματικά συνέβη, αν προηγουμένως δεν διενεργηθεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.