Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο Λαζόπουλος φοράει παπούτσια, που απο κάτω έχουν ανάγλυφο τον Σταυρό!!!

Θαυμάστε τα παπούτσια του δήθεν υπερασπιστή των αδυνάτων και την ..."φωνή του λαού"!
Θαυμάστε τον Αριστοφα-ντασμένο ηθοποιό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Απλώς του έδωσαν μικρόφωνο για να διαφημίζει την βλακεία των άλλων και την δική του.

Άν κρεμούσαν τους αριστοφανικούς ηθoποιούς, αυτός θα πήγαινε ....άδικα.

Προσκυνήστε τον Λαζόπουλο και χειροκροτήστε τον κάθε φορά που λέει διάφορες "εξυπνάδες".

Μας έδειξε τα παπούτσια του και πόσο τιμάει τους χριστιανούς και τον Σταυρό.

Όλοι είδαμε να έχει αράξει τα παπούτσια του σε ενα τραπέζι, στο "τσαντήρι" του και να συνομιλεί με τον ηθοποιό Σταρόβα.

Τα παπούτσια του όμως στο κάτω μέρος είχαν έξη τετραγωνάκια (τι σύμπτωση;) που σχημάτιζαν το σημείο του Σταυρού (και στην κάτω και πίσω πλευρά επίσης υπήρχε ένας σχηματισμένος σταυρός).

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ!!!

Μήπως θάπρεπε ν' αλλάξει παπούτσια και να ζητήσει συγγνώμη από το 90% των κατοίκων της Ελλάδος, που είτε είναι Έλληνες είτε αλλοδαποί, είναι χριστιανοί που σέβονται και τιμούν τον Σταυρό του Κυρίου.

Άν το έκανε επίτηδες η του το υπέδειξαν (οι ...στυλίστες ή οι "μασόνοι") και το γνωρίζει, είναι άξιος για πολύ σάλιο!

Ο κόσμος που πάει εκεί και τον χειροκροτεί κι ο κόσμος που τον βλέπει στην τηλεόραση και κάνει νούμερα (πέφτουν τα νούμερα χαμηλά σιγά σιγά) για ότι λέει, δεν είναι βλάκας. Κάνει χαβαλέ η πάει να περάσει κάπου την ώρα του τζάμπα, αλλά δεν σταματάει να τον κρίνει (Άν δεν είχε κοινό μέσα στο τσαντήρι του, θα γύριζαν πολλοί το κανάλι όπως έκαναν και παλιά όταν τον έβλεπαν).

Νόμιζε ότι έκανε πολιτική όταν υποστήριζε στις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, κι ο ΣΥΡΙΖΑ παραλίγο να μην υπάρχει σαν κόμμα, αλλά ο κόσμος, είπαμε, δεν είναι βλάκας. Ψήφισε κατά συνείδηση όπως πάντα. Κάποιοι που πάνε εκεί, εκτός αυτών που ζητιανεύουν την προβολή τους, παρασύρονται και χειροκροτούν.

Κι εμείς γελάμε ..Λαλάκη, με την κενοδοξία σου!!!

Ελπίζουμε, τουλάχιστον στο θέμα του Σταυρού, να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους χριστιανούς και να αλλάξεις παπούτσια και όχι μόνο!!!

Ελπίζουμε να μην αποδειχτείς μαλιστάνθρωπος ή σκυφτομεσάκιας.