Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ακυρώθηκε η συναυλία της Μαντόνα στη Σλοβενία

Ακυρώθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαντόνα, που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου, στη Σλοβενία, εξαιτίας «απροσδόκητων οργανωτικών προβλημάτων» της εταιρίας θεαμάτων που έχει την παραγωγή, «Live Nation».

Η είδηση δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς τα σλοβενικά ΜΜΕ μετέδιδαν το τελευταίο διάστημα ότι, η συναυλία της βασίλισσας της ποπ στη Λιουμπλιάνα ενδέχεται να ακυρωθεί, καθώς δεν πωλήθηκε ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων.

Οι Σλοβένοι οργανωτές ανέμεναν ότι θα πωληθούν 62.000 εισιτήρια, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται μεταξύ 60 και 550 ευρώ. Η είδηση ακύρωσης της συναυλίας ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ από το πρακτορείο «Lupa promocija» της Κροατίας, που συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής των συναυλιών της Μαντόνα.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται λύπη για την ακύρωση του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος στη Λιουμπλιάνα μέχρι σήμερα. «Η συναυλία της βασίλισσας της ποπ στο ιπποδρόμιο της Λιουμπλιάνα θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία της διοργάνωσης συναυλιών στη Σλοβενία», είχε ανακοινώσει η κροατική εταιρία.

Οι θαυμαστές της Μαντόνα από τη Σλοβενία θα μπορέσουν, ωστόσο, να δουν το είδωλό τους στη συναυλία του Μονάχου, στις 18 Αυγούστου και στη Βουδαπέστη στις 22 του μήνα, τις πιο κοντινές πόλεις που θα επισκεφθεί, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Sticky & Sweet tour».