Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ο γερόλυκος της ροκ Mick Jagger σε διακοπές στην Ελάδα

Ο επικεφαλής των Rolling Stones Mick Jagger με την καλλονή σύντροφό του, πρώην super model, L’wren Scott και τον γιο της, στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς, συνοδευόμενοι από ανθρώπους του Paul Allen.] Πρώτα το γιγάντιο «Χταπόδι» εθεάθη στην Κεφαλλονιά -στο χλιδάτο σκαρί του μάλιστα απολάμβανε τις διακοπές του ο γερόλυκος της ροκ Mick Jagger- κι έπειτα ξανά στη Βουλιαγμένη, όπου έκλεψε την παράσταση! Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen (συμπεριλαμβάνεται στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και το όνομά του φιγουράρει κάθε χρόνο στις λίστες του «Forbes») τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην πανέμορφη Κεφαλλονιά με την πολυτελή θαλαμηγό του «Octopus».

Στην παρέα του στο νησί -αλλά και εδώ, στην πρωτεύουσα- είναι ο επικεφαλής των Rolling Stones Mick Jagger που κάνει ολιγοήμερες διακοπές α λα ελληνικά με την καλλονή σύντροφό του, πρώην super model, L’wren Scott και τον γιο της. Οι τρεις τους έφτασαν με lear jet στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς. Ντυμένοι casual chic (ο Mick φορούσε μπλε σακάκι και παντελόνι, και trendy καπελάκι), με πολλά μπαγκάζια, συνοδεύτηκαν από ανθρώπους του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σε ελικόπτερο που ανήκει στην ιδιοκτησία του Allen και μεταφέρθηκαν (φυσικά πάλι συνοδευόμενοι από τους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας) στο σκάφος του, το «Octopus», που είχε αράξει στα ανοιχτά του νησιού, για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους στα ελληνικά νησιά. Η θαλαμηγός δεν αγκυροβόλησε σε κανένα λιμάνι του Ιονίου και έπλεε μόνο στα ανοιχτά, προφανώς για λόγους προστασίας των υψηλών προσώπων που φιλοξενεί.

Το «Octopus» είναι το έβδομο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο (έχει μήκος 125 μέτρα!). Το σκαρί του θεωρείται από τα πιο γερά που υπάρχουν, ενώ φημίζεται για το άριστο design και τις ανέσεις που παρέχει στους επιβάτες του. Εκτός από τις δεκάδες καμπίνες, την πισίνα, το υδρομασάζ, το γυμναστήριο και την ειδική αίθουσα συσκέψεων διαθέτει δύο ελικοδρόμια και υποβρύχιο για υποθαλάσσιες εξορμήσεις, το «Octopus», με το οποίο ο Mick Jagger θα κάνει κρουαζιέρα στα νησιά. Το πλήρωμά του αποτελείται από περίπου εξήντα άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και αρκετές πανέμορφες κοπέλες.

Το πλωτό παλάτι του Αllen κοσμούσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης τον κόλπο της κοσμοπολίτικης περιοχής των νοτίων προαστίων. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που ο Αμερικανός Κροίσος επισκέπτεται την Αττική και απολαμβάνει με το εντυπωσιακό κότερό του διακοπές στη χώρα μας. Πριν από δύο εβδομάδες το χλιδάτο γιοτ είχε δέσει -μόλις για λίγα εικοσιτετράωρα- στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, προκαλώντας θαυμασμό σε όσους το αντίκριζαν. Καθώς είναι τεράστιο και φουλ στην πολυτέλεια, είχε γίνει η ατραξιόν της Βουλιαγμένης. Ακόμη και τη νύχτα δεν περνούσε απαρατήρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σούπερ γιοτ του συνιδρυτή της Microsoft θα μείνει στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης για λίγες ακόμη ώρες και έπειτα θα βάλει πλώρη για το Αιγαίο. Και ο Allen με τον Jagger και τη φαμίλια του δεύτερου θα συνεχίσουν χλιδάτες διακοπές α λα ελληνικά...