Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Από τη Βενεζουέλα η νέα Miss Universe

Η 18χρονη Stefania Fernandez από τη Βενεζουέλα κατέκτησε τον τίτλο της Miss Universe 2009.

Τον τίτλο της Miss Universe 2009 διεκδίκησαν περισσότερες από 80 πανέμορφες κοπέλες, όμως η Stefania Fernandez ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει. Ο λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς της Miss Universe πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23 Αυγούστου στις Μπαχάμες.

Η 18χρονη Stefania πήρε το στέμμα από την συμπατριώτισσά της Dayana Mendoza, η οποία είχε νικήσει στον διαγωνισμό το 2008. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουν διαγωνιζόμενες από την ίδια χώρα δύο συνεχόμενες χρονιές.

Στα 59 χρόνια των καλλιστείων για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο, η Βενεζουέλα έχει κερδίσει έξι φορές.

Την πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού συμπλήρωσαν οι: Μις Αυστραλία, Μις Κόσοβο, Μις Δομινικανή Δημοκρατία και Μις Πουέρτο Ρίκο. Την Ελλάδα στο διαγωνισμό ομορφιάς εκπροσώπησε η Σταρ Ελλάς 2009 Βιβιάνα Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν ο Billy Bush και η Claudia Jordan. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκαν στην σκηνή για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους οι: Flo Rida, David Guetta και Kelly Rowland, Heidi Montag.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς μεταδόθηκε σε 125 χώρες.