Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Κούγιας: Αν ισχύουν όσα είπε η Τζούλια στην Τατιάνα, δεν υπάρχει νομική υπόθεση”

"Όχι δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας Αλεξανδράτου για να γνωρίζω τις τηλεοπτικές της επιλογές" δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την απόφαση της Τζούλιας Αλεξανδράτου να εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χθες και να πει πως ήταν επιλογή της τελικά να γυρίσει το ροζ dvd. Ο ίδιος, τόνισε: " Είχαμε κάνει συμφωνία να μην εμφανίζεται.

Πλέον έχει τελείως διαφορετική τοποθέτηση από αυτή που είχε στην επιστολή της. Δυστυχώς δεν είχα άμεση επαφή μαζί της τις τελευταίες μέρες. Εφόσον αυτά αναιρούν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για να κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε δεν υπάρχει νομική υπόθεση.

Είναι επιλογή της να διεκδικήσει το δίκαιό της όπως νομίζει εκείνη. Αν είναι αλήθεια όλα όσα υποστήριξε στην Τατιάνα Στεφανίδου, αυτά θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της. Είναι διαφορετικό το πώς θα χειριστεί τη ζωή της από εδώ και στο εξής και εντελώς διαφορετικό το αν θέλει ή όχι να κερδίσει μία νομική υπόθεση.

Αν τελικά αυτή είναι η αλήθεια, νομικά δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα. Δεν υπάρχει υπόθεση αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν" αρκέστηκε να πει ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη".