Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο Νότης Σφακιανάκης προκαλεί και πάλι!

Για μια ακόμα φορά ο… ασυμβίβαστος Νότης Σφακιανάκης τα λέει έξω από τα δόντια και προκαλεί!!! Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News μιλά για τους πολιτικούς, τη θρησκεία και ελπίζει ότι με τις ριπές του «θα ξυπνήσει από το λήθαργο η ελπίδα».

Τελευταίος του στόχος να κυκλοφορήσει μια τριλογία με τίτλο «Ματωμένο Δάκρυ», τονίζοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τίτλος που ταιριάζει με όσα συμβαίνουν γύρω μας. «Έχει να κάνει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και τα καταλάβατε εσείς τώρα, κι εγώ πολλά χρόνια πριν», λέει ο Notis.

Μάλιστα ο Notis έχει φέτος μια… ιδιαίτερη αποστολή, όπως λέει. Μέσα από τις εμφανίσεις του στο «Ωδείο», στόχος τους είναι να «στηλιτεύσει το βόλεμα». Είναι άραγε αυτό το κακό που πρέπει να ξορκίσουμε;

«Και αυτό», απαντά. «Τώρα τι βόλεμα μπορεί να είναι η στάχτη στα μάτια; Κάνεις κάτι, το χαίρεσαι την ώρα που το κάνεις και μετά απολαμβάνεις τους καρπούς. Αυτό είναι βόλεμα. Κάθεσαι και απολαμβάνεις αυτά που έζησες. Αλλά σε διόρισαν γλείφοντας κάποιους που δεν το άξιζαν και βολεύτηκες; Τι βολεύτηκες; Ξεγέλασες τον εαυτό σου και τους άλλους», λέει.

Όσο για το ποιος μας ρίχνει στάχτη στα μάτια; Ο Notis απαντά:

«Εμείς ρίχνουμε στάχτη στον εαυτό μας. Τι είναι οι πολιτικοί; Υπάλληλοί μας είναι και όταν το καταλάβετε θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην. Αρκεί οι πολίτες και όχι οι πελάτες, να αντιληφθούν ότι είναι εργοδότες, τα «αφεντικά» που διοικούν».

Ο Νότης Σφακιανάκης δε διστάζει να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο και τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Δεν είναι προς κρίση. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι λυπάσαι που ο λαός αυτός πάλι έδωσε δύναμη σε ανθρώπους για να κάνουν αυτό ακριβώς που του κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Ασελγούν πάνω στο σώμα και του λαού και της πατρίδας και ασελγούν με τον χειρότερο τρόπο. Τον ψεύτη που βγαίνει σήμερα και λέει άλλα από αυτά που κάνει αύριο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον απορρίψεις», τονίζει.

Όταν δε η κουβέντα έρχεται στο Θεό, ο Notis λέει: «Εγώ έχω δηλώσει ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει. Πιστεύω μόνο όταν γνωρίζω. Εφόσον λοιπόν, δεν αντιλαμβάνομαι να υπάρχει τριγύρω μου αυτή η καλοσύνη… Γιατί αυτό δεν είναι ο Θεός; Δεν είναι η καλοσύνη, η συμπόνια και η αγάπη; Υπάρχουν γύρω μας αυτές οι έννοιες; Πώς μπορώ εγώ λοιπόν να αναφέρομαι σε μια θεία δύναμη η οποία δεν αντιλαμβάνομαι να υφίσταται διότι αυτό που βλέπω γύρω μου είναι το ακριβώς αντίθετο»;

ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΘΕΟΣ ΡΕ ΝΟΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΡΕ ΝΟΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ; ΡΕ ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗ; ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΟΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ: ΑΝΑΠΝΟΗ, ΧΕΡΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ, ΜΑΤΙΑ, ΑΦΤΙΑ ΚΛΠ. ΞΥΠΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΟΤΗ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ. ΔΩΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!


Φοβάται τέλος ο Notis Σφακιανάκης το θάνατο; «Φοβάμαι την ανημποριά, την ασθένεια. Ο θάνατος είναι φυσική ροή. Οτιδήποτε γεννηθεί είναι δεδομένο ότι θα πεθάνει. Έτσι είναι τα πράγματα φτιαγμένα, δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει», απαντά.