Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σάντρα Μπούλοκ Έχει εγκαταλείψει τη συζυγική της στέγη;

Πρόσφατο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «People» αναφέρει πως η 46χρονη πρωταγωνίστρια του «Blind Side», δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη με το σύζυγό της, Τζέσε Τζέιμς.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η 45χρονη σταρ φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική της στέγη στη Νότια Καλιφόρνια, μέρες προτού δημοσιοποιηθεί η είδηση της παράνομης σχέσης του Τζέιμς. Μάλιστα, οι πηγές κάνουν λόγο για αποχώρηση της ηθοποιού ήδη από την περασμένη Δευτέρα. Η είδηση του σκανδάλου της απιστίας του Τζέιμς με τη Μισέλ ΜακΓκι, ενώ η Μπούλοκ γύριζε το «Blind Side» στην Ατλάντα, φέρεται και ως ο βασικός λόγος που έκανε τη λαμπερή ηθοποιό να ακυρώσει την εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η Μπούλοκ και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν το 2004, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής «Monster Garage», που εκείνος παρουσίαζε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Discovery Channel». Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2005, σε μια ειδυλλιακή τελετή σε αγρόκτημα βόρεια της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, με 300 προσκεκλημένους.